מוקדמות קונפרנס סיבוב 2 : הפועל ב"ש-צ'רנו מורה, חמישי 25.7, 20:00

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
ForeverRed

Re: מוקדמות קונפרנס סיבוב 2 : הפועל ב"ש-צ'רנו מורה, חמישי 25.7, 20:00

שליחה על ידי ForeverRed »

Red Tiger כתב:
25 יולי 2024, 22:57
בניגוד אליך אני מקווה שיצליח,לילה טוב
אתה לא באמת מתכוון למה שכתבת פה.

סמל אישי של משתמש
RedRock
Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
יצירת קשר:

שליחה על ידי RedRock »

Red Tiger כתב:
25 יולי 2024, 22:03
מה קשור? אני אסביר לך מה קשור.
מאמן שמאמן שנה שלישית אתה מצפה לראות שיפור בכל האספקטים משנה לשנה ובטח שבשנה שעברה קיבל סגל מלא לפני תחילת העונה וקיבל שישייה בגביע הטוטו שפירקה אותנו לעונה שלמה והדחה מביכה מאירופה.
אז הייתי מצפה שתהיה הגון ותבקר אז כמו שאתה מבקר היום.
קשקושי האלונה שלך מתחילים להרגיז,אבל ככה זה שאין משהו ענייני להגיד.
אם היום אני עושה סקר בפורום ושואל האם אדון משה המכונה סר אלכס פרגוסון מונע מאג׳נדה כן או לא תתפלא שהאחוזים של הכן יהיו דומים לאחוזי הבחירה בנשיא אסד שיש בחירות בסוריה.
שום דבר עינייני,פתאום אחרי שני משחקים תמרורי אזהרה.
שכחת אתה והחבר המיוחד והלא מתנשא בכלל שלך ששנה שעברה במשחקי האימון היו פי 20 תמרורי אזהרה כי הקבוצה נראתה פח אשפה במשחקים הללו,אבל מעניין שאז לא התרעתם על תמרורים ורמזורים.
ואני מה לעשות בן אדם שאוהב צדק ויושרה ולכם אין,זאת האמת.
כל כך אוהב צדק ויושרה ששוכח לציין במקרה שהקבוצה המוכנה הזאת התפרקה לגמרי עם מכירת 2 שחקני מפתח, פרצה מלחמה בטיימינג מחורבן והיה משחק אחד נורא ואיום שבו חטפו 6 וזה שיבש לכל המועדון את המוח.
כל הכבוד על רדיפת הצדק.
אין צודק כמוך.

"קשקושי אלונה" בטח אינם צדק ואינם אמת. סילוף מוחלט של המציאות הצודקת שלך שבה ברדה הוא אסון כי קיבל ***כל*** מה שהוא רוצה ולכן ציפית שבשנה השלישית שלו תראה מינימום מנצ'סטר סיטי על הדשא.

צדק צדק תרדוף.

אנשים רואים רכבת דוהרת לכיוון הפנים שלהם וצועקים לפני המכה. כמו שכבר כתבתי - קוזוך לא הבעיה, הוא רק הסימפטום.

סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yossi »

יש פה צביעות, כי במשחקים שהסרחנו את הדשא משה נפל על ההחמצה הבודדת התורנית כדי להוכיח שאין לנו הרכב טוב, ואם רק היה חלוץ שישים את המצב הבודד ההוא, אז הכל היה שונה, וזה שאין אותו זה אשמת אלונה.

מאמן צריך לדעת לעבוד עם מה שיש לו.
לרן אין איזה סגל מופלא, אבל גם במה שיש הוא לא משתמש טוב ועל זה הוא לגמרי ראוי לביקורת.
ההתקפה לא קיימת והוא לא משנה כלום.
זה לא שיש יותר מדי עם מה לשנות, פרץ רק הצטרף, יוספי רק חזר מפציעה, כנל גאנח, ספר לא נספר כי רוצים להראות לו את הדרך החוצה ולהביא זר אחר.
ועדיין, אפשר להחליף בין סטויאנוב לחטואל, חייב לעלות עם קניונס ולא עם בדש.

בגומלין הוא יהיה חייב לשנות, חוץ מחטואל אני לא רואה מי נותן גול בהתקפה הזו. לכן רוצה לראות אותו פותח מתחת לחלוץ, שיהיה קרוב לשער.

סמל אישי של משתמש
ReDo

שליחה על ידי ReDo »

yossi כתב:
25 יולי 2024, 23:44
יש פה צביעות, כי במשחקים שהסרחנו את הדשא משה נפל על ההחמצה הבודדת התורנית כדי להוכיח שאין לנו הרכב טוב, ואם רק היה חלוץ שישים את המצב הבודד ההוא, אז הכל היה שונה, וזה שאין אותו זה אשמת אלונה.

לרן אין איזה סגל מופלא, אבל גם במה שיש הוא לא משתמש טוב ועל זה הוא לגמרי ראוי לביקורת.
זה לא שיש יותר מדי עם מה לשנות, פרץ רק הצטרף, יוספי רק חזר מפציעה, כנל גאנח, ספר לא נספר כי רוצים להראות לו את הדרך החוצה ולהביא זר אחר.

בגומלין הוא יהיה חייב לשנות, חוץ מחטואל אני לא רואה מי נותן גול בהתקפה הזו. לכן רוצה לראות אותו פותח מתחת לחלוץ, שיהיה קרוב לשער.
מדויק.

סמל אישי של משתמש
sumsum

שליחה על ידי sumsum »

המבחן היחיד של קוז׳ו ובו הוא נכשל, מבחן שבו תקח את כל כותבי הפורום הזה, לא תמצא אחד שיתמוך בהרכב שהוא מעלה. לא בצד ימין, לא בצד שמאל, לא בעמדת החלוץ ולא בעמדת העשר.

הוא ׳גאון׳ הדור וילמד אותנו הnatives מה זה כדורגל ויוכיח לנו שגם אלה שהיו טובים בשנה שעברה וסחבו אותנו לא יראו אפילו דקה.

אני מקווה מאוד בשבילנו שהבחור ינחת מהמקום שהוא המריא אליו כי זה יגמר בדמעות. ואת התרגילים של לייאש שחקנים, ראינו מזמן, ספר העשר הכי טוב שיש לנו בקבוצה (בטח במצבו הנוכחי של יוספי) וזה שאתה לא נותן לו לשחק אתה פוגע במועדון ובמטרותיו.

תתעורר, קוז׳ו- אנחנו מריחים את השטויות שלך מרחוק.

סמל אישי של משתמש
הראל
Title: אין

שליחה על ידי הראל »

הוא בא עם האג׳נדה הזו המהממת של לחץ גבוה וזה הלהיב כמה אוהדים במשחק נגד חיפה .
אבל כולנו שכחנו כנראה שרוב הקבוצות יסתגרו נגדנו ולא יהיה לנו הרבה זמן להפעיל לחץ גבוה כי לרוב הכדור יהיה אצלנו.
תמונה

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

yossi כתב:

יש גם צביעות מהכיוון השני.
אותם אנשים ששפטו את ברדה לחומרה על היכולת עושים לקוזוך הנחות ״כי הסגל חלש״. איפה הם היו כשהסברנו להם שאין עם מה לעבוד? לא היה אז ואין גם היום. אחר כך מדברים על יושרה. לפחות תשפטו לפי אותם סטנדרטים.

מעבר לכך, מסכים.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

yossi כתב:

הסגל גם היום בעייתי כמובן.
אבל גם מהקיים הוא לא מוציא את המקסימום עם ההחלטה ללכת עם הישראלים הבינונים ולייבש את הזרים.
קיבלנו קבוצה חלשה בהגרלה, קבוצה שאפשר לעבור, אבל בשביל זה צריך הרכב שמסוגל לכבוש ורצוי גם בלי בלוריאן שמחלק בכל משחק לפחות מתנה אחת ליריבה.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
oren2792

שליחה על ידי oren2792 »

הכל בסדר, לקחת קצת אוויר, אני לא זוכר משחק ראשון באירופה ששטפנו את הדשא. ידעתי שיהיה מסריח קיוויתי שנגנוב גול לא הלך. כל שלב מורכב משני משחקים ובאירופה חשוב לעבור.

מישהו זוכר איך נראנו נגד לאצי עד שהיה פוקס של אגודלו?

אני לא שוחט את קוזוק עד שלא הודחנו ועדיין לא הודחנו. אבל הסכינים מושחזות.

אהה ועוד משהו - הגישה של קיניונס מגעילה אותי.

סמל אישי של משתמש
ReDo

שליחה על ידי ReDo »

ForeverRed כתב:
26 יולי 2024, 00:01
יש גם צביעות מהכיוון השני.
אותם אנשים ששפטו את ברדה לחומרה על היכולת עושים לקוזוך הנחות ״כי הסגל חלש״. איפה הם היו כשהסברנו להם שאין עם מה לעבוד? לא היה אז ואין גם היום. אחר כך מדברים על יושרה. לפחות תשפטו לפי אותם סטנדרטים.

מעבר לכך, מסכים.
הסיבה היחידה שעושים לקוזוק הנחות כרגע היא כי הוא אימן רק שני משחקים משחקים רשמיים בהפועל באר שבע.
אם לאורך זמן הכדורגל יהיה כמו היום הוא יקבל ביקורת בדיוק כמו שאליניב קיבל.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

ReDo כתב:
26 יולי 2024, 00:20
הסיבה היחידה שעושים לקוזוק הנחות כרגע היא כי הוא אימן רק שני משחקים משחקים רשמיים בהפועל באר שבע.
אם לאורך זמן הכדורגל יהיה כמו היום הוא יקבל ביקורת בדיוק כמו שאליניב קיבל.
אני אפילו לא מדבר על קוזוך.
פתאום נזכרו שהסגל חלש? שאי אפשר לשחק כדורגל?
בוקר טוב. זה אותו סגל של שנה שעברה. לזה קוראים צביעות.

סמל אישי של משתמש
ReDo

שליחה על ידי ReDo »

ForeverRed כתב:
26 יולי 2024, 00:27
אני אפילו לא מדבר על קוזוך.
פתאום נזכרו שהסגל חלש? שאי אפשר לשחק כדורגל?
בוקר טוב. זה אותו סגל של שנה שעברה. לזה קוראים צביעות.
בגדול הסגל הנוכחי שיש לקוזוך כרגע חלש יותר אפילו מאותו סגל של שנה שעברה. ויטור פצוע, ארתור ספר ופוקו בדרך החוצה וככל הנראה אי אפשר להשתמש בהם בגלל זה, עומאר ושמיר כבר עזבו.
עדיין, זה לא תירוץ מבחינתי בטווח הארוך.
ברדה מעולם לא נשפט על משחק בודד. הוא נשפט על עונה שלמה שברובה כדורגל חושך, מול קבוצות שגם הסגל שלנו עדיף עליהן עם כל המגרעות שלו.

אומר לך את האמת, קוזוך מרגיש לי שליפה המותן בהמשך ישיר למינויים סטייל אבוקסיס ורוני לוי, ועדיין, הוא כבר פה ואני אישית אתן לו את ימי החסד שלו.

סמל אישי של משתמש
talb55

שליחה על ידי talb55 »

תגידו מה ברדה קשור לטופיק הזה?
אז מי שמבקר ישר מונע מאג׳נדה והוא כנראה פועל בחצרות המלוכה של ברדה?
די עם הזיבולי שכל.
משחק גרוע, ללא אינטנסיביות, ללא תבניות וללא למידה.
זו ציפיה נדרשת ממאמן חדש. ועדין זה מוקדם מדי וממוקד מדי כשיש כאן בעייה הרבה יותר מקיפה ארגונית.

אני מקווה שלפחות תהיה התפכחות וכל הצדדים כאן יבינו שגם ברדה, שעד לא מזמן היה הפנים הטובות של המועדון וכרגע בגלל עיוורון הוא מושא ללעג לכם, נפל בפח שהארגון מפיל את כולם.

מקצועית מאוד מדאיגה אותי אי ההבנה שעמודי התווך של הקבוצה בעונות הקודמות נחלשו מאוד, וגם הם כבסיס כבר לא מספיקים - כמו גורדנה, לופז וויטור.

סמל אישי של משתמש
hb7
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי hb7 »

אני יופתע מאוד אם נעלה במשחק החוץ שלב, כבר לא זוכר מתי זה קרה בלי מקדמה מהמשחק הבית,
גם אם לא נעוף עכשו אז נעוף שבוע הבא ,הצכים מסוכה יותר מדי גבוה ליכולת הזאת,
טעות חמורה של אלונה לא להביא החתמות לקוזוך ישר על ההתחלה
בקצב הזה הוא לא מחזיק פה עד המשחק השלישי בטרנר

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

Sir Alex Ferguson כתב:
25 יולי 2024, 22:49
ברדה הלך עם בדש, הבין את הטעות, ותיקן אותה כשהנחית לבדש על הראש את קאניוניס בינואר.
מכיוון שקוזוך היה כאן בישראל ולא נחת אתמול מסרביה, אני מצפה ממנו שלא יחזור על טעויות של שנה שעברה, בטח אחרי שהיה לו כמה שבועות טובים ללמוד אותנו לגמר ולדעתי בדיוק מה היתרונות שלנו ומה החסרונות שלנו.

נ.ב 1
ביקרנו כאן את בדש והבחירה של ברדה בו שנה שעברה.

נ.ב 2
שנה שעברה בדש נהנה כאן מימי חסד כי לא הכרנו אותו. אחרי שנה עם הסחורה אנחנו יודעים מה הוא כן ומה הוא לא, בטח כשיש את קאניוניס בעמדה שלו.
אם ברדה עולה בהרכב כזה היום שוחטים אותו…
אחי זה לא נכון עובדתית. לברדה היה מומ בלתי מוסבר על בדש. ואם הוא לא נמצא באזור פברואר הוא מולחם להרכב ואלף קיניונס לא מוציאים אותו.

שלח תגובה