Red Tiger כתב: ↑25 יולי 2024, 22:03מה קשור? אני אסביר לך מה קשור.
מאמן שמאמן שנה שלישית אתה מצפה לראות שיפור בכל האספקטים משנה לשנה ובטח שבשנה שעברה קיבל סגל מלא לפני תחילת העונה וקיבל שישייה בגביע הטוטו שפירקה אותנו לעונה שלמה והדחה מביכה מאירופה.
אז הייתי מצפה שתהיה הגון ותבקר אז כמו שאתה מבקר היום.
קשקושי האלונה שלך מתחילים להרגיז,אבל ככה זה שאין משהו ענייני להגיד.
אם היום אני עושה סקר בפורום ושואל האם אדון משה המכונה סר אלכס פרגוסון מונע מאג׳נדה כן או לא תתפלא שהאחוזים של הכן יהיו דומים לאחוזי הבחירה בנשיא אסד שיש בחירות בסוריה.
שום דבר עינייני,פתאום אחרי שני משחקים תמרורי אזהרה.
שכחת אתה והחבר המיוחד והלא מתנשא בכלל שלך ששנה שעברה במשחקי האימון היו פי 20 תמרורי אזהרה כי הקבוצה נראתה פח אשפה במשחקים הללו,אבל מעניין שאז לא התרעתם על תמרורים ורמזורים.
ואני מה לעשות בן אדם שאוהב צדק ויושרה ולכם אין,זאת האמת.
האג׳נדה עובדת שעות נוספות.
וכמו תמיד אין לך תשובה עניינית לטענות המקצועיות, הולך לגופו של כותב כמו תמיד, למרות שאני בטוח כשאתה לבד עם עצמך ואף אחד לא רואה אתה גם שואל את עצמך איזה מאמן שם את מבטחו בבלוריאן, בבדש, בתורג׳מן וסטויאנוב בזמן שעל הספסל יש לו את קאניוניס (נקודת האור שנה שעברה והשחקן הכי מעניין בסגל בפער) וספר (שחקן של מספרים, מלך הבישולים של הליגה, תרצו לגזור עליו קופון או לא הוא לפחות היה מייצר משהו, מהנייחים, מבעיטות מרחוק, מבישולים).
כדי לקוזוך להתעורר, כי אנחנו לא מכבי נתניה (למרות שהבחירות שלו לגמרי מתאימות לקבוצה כמו נתניה) ואם הוא לא יבין את זה אנחנו מקצועית נהיה בבעיה גדולה השנה.