מוקדמות קונפרנס סיבוב 2 : הפועל ב"ש-צ'רנו מורה, חמישי 25.7, 20:00
- ForeverRed
Re: מוקדמות קונפרנס סיבוב 2 : הפועל ב"ש-צ'רנו מורה, חמישי 25.7, 20:00
למען הסר ספק, הטענה הכללית היא למועדון ורק למועדון.
אין כאן כלים להצליח. אלה אותם כלים של עונה שעברה.
יחד עם זאת, כשמסתכלים באופן ספציפי אז המאמן מחבל בקבוצה עם החלטות הזויות. על כך הביקורת שלי לפחות.
כשיעשה את החלק שלו ויכשל אף אחד לא יבוא בטענות.
אין כאן כלים להצליח. אלה אותם כלים של עונה שעברה.
יחד עם זאת, כשמסתכלים באופן ספציפי אז המאמן מחבל בקבוצה עם החלטות הזויות. על כך הביקורת שלי לפחות.
כשיעשה את החלק שלו ויכשל אף אחד לא יבוא בטענות.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
מה קשור ברדה שהתחיל עם שנתיים מצוינות ואז באה העונה הפחות טובה? אם ברדה היה מתחיל רע הוא לא היה הופך למאמן קבוע.
אף אחד לא מסכם את התקופה של קוזוך כאן, רק מדברים שוב על תמרורי האזהרה שכמו עם אלונה אתה כמו תמיד מנסה להסתיר אותם. כמו שאלון דיבר על תמרורי אזהרה במחנה אימונים ואמרו לו תרגע זה כולה משחקי אימון במאני טיים באריירו, קאניוניס וספר יפתחו, ומה בסוף התברר? שאנחנו מבינים ״קצת״ כדורגל.
לך תראה מה כתבתי על המשחק לפני שהתחיל ברגע שהוא עלה עם אותו הרכב, בלי מרציאנו אתה גם מפסיד היום.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
- Sir Alex Ferguson
אתה טועה ומטעה.Melikson24 כתב: ↑25 יולי 2024, 21:51כל מה שכתבת נכון.
העניין הוא שזה היה נכון שבעתיים בעונה שעברה וטיטאת הכל מתחת לשטיח כי ברדה.
לך תראה מה כתבתי אחרי ההדחה שנה שעברה, לא דיברתי על אלונה ולא על השחקנים, כתבתי שזה כישלון של ברדה.
די צפוי שעל כל הופעה רעה שלנו קוזוק יעלה חזק על המוקד, זה היה ברור מהרגע שמונה. אין ספק שצריך לתת לו את הזמן ואת הכלים להצליח. זה לא סותר שאפשר לצפות ממנו גם לעשות שינויים על הדשא בטח כשהם סופר נדרשים, אני עדיין לא ממהר לקרוא לזה עקשנות או עקימות מחשבתית גם כי הוא פה יומיים וחצי וגם כי גם ברדה בעצמו היה מעלה שחקנים שהיה צריך לגרד אותם עם שפכטל מהדשא מרוב שטינפו את המגרש ואין לי גרם של ספק שהוא רצה תמיד את הכי טוב בשביל הקבוצה.
יכולת בסגל הנוכחי אנחנו לא נראה גם עם קלופ על הקווים, עד שיגיעו החיזוקים צריכים לעלות ולשחק על תוצאה. מבאס אבל זה המצב.
וכל הביקורת על הכלים שאלונה העמידה לרשות קוזוק מקובלת, רק שווה לבדוק האם שאר הישראליות עשו משהו בחלון בשביל להגיע מוכנות לאירופה.
יכולת בסגל הנוכחי אנחנו לא נראה גם עם קלופ על הקווים, עד שיגיעו החיזוקים צריכים לעלות ולשחק על תוצאה. מבאס אבל זה המצב.
וכל הביקורת על הכלים שאלונה העמידה לרשות קוזוק מקובלת, רק שווה לבדוק האם שאר הישראליות עשו משהו בחלון בשביל להגיע מוכנות לאירופה.
נערך לאחרונה על ידי Itay ב 25 יולי 2024, 22:03, נערך פעם 1 בסך הכל.
מה קשור? אני אסביר לך מה קשור.Sir Alex Ferguson כתב: ↑25 יולי 2024, 21:53מה קשור ברדה שהתחיל עם שנתיים מצוינות ואז באה העונה הפחות טובה? אם ברדה היה מתחיל רע הוא לא היה הופך למאמן קבוע.
אף אחד לא מסכם את התקופה של קוזוך כאן, רק מדברים שוב על תמרורי האזהרה שכמו עם אלונה אתה כמו תמיד מנסה להסתיר אותם. כמו שאלון דיבר על תמרורי אזהרה במחנה אימונים ואמרו לו תרגע זה כולה משחקי אימון במאני טיים באריירו, קאניוניס וספר יפתחו, ומה בסוף התברר? שאנחנו מבינים ״קצת״ כדורגל.
לך תראה מה כתבתי על המשחק לפני שהתחיל ברגע שהוא עלה עם אותו הרכב, בלי מרציאנו אתה גם מפסיד היום.
מאמן שמאמן שנה שלישית אתה מצפה לראות שיפור בכל האספקטים משנה לשנה ובטח שבשנה שעברה קיבל סגל מלא לפני תחילת העונה וקיבל שישייה בגביע הטוטו שפירקה אותנו לעונה שלמה והדחה מביכה מאירופה.
אז הייתי מצפה שתהיה הגון ותבקר אז כמו שאתה מבקר היום.
קשקושי האלונה שלך מתחילים להרגיז,אבל ככה זה שאין משהו ענייני להגיד.
אם היום אני עושה סקר בפורום ושואל האם אדון משה המכונה סר אלכס פרגוסון מונע מאג׳נדה כן או לא תתפלא שהאחוזים של הכן יהיו דומים לאחוזי הבחירה בנשיא אסד שיש בחירות בסוריה.
שום דבר עינייני,פתאום אחרי שני משחקים תמרורי אזהרה.
שכחת אתה והחבר המיוחד והלא מתנשא בכלל שלך ששנה שעברה במשחקי האימון היו פי 20 תמרורי אזהרה כי הקבוצה נראתה פח אשפה במשחקים הללו,אבל מעניין שאז לא התרעתם על תמרורים ורמזורים.
ואני מה לעשות בן אדם שאוהב צדק ויושרה ולכם אין,זאת האמת.
לגמרי אנטי כדורגל.
המשך ישיר של 90 אחוז מהעונה שעברה.
השאלה איפה ההנחות למאמן? איפה שק התירוצים?
- simply--red
- Title: CrazyRed
כן מאמן מקובע לא מאמן מקובע
שורה תחתונה אנחנו חייבים חיזוק בחמש עמדות,
חצי הרכב להחליף
מגן ימני( כרגע מזרחי לא נראה ברמה)
בלם זר מהיר ובלי אלרגיה להנעת כדור
ווינגר שמאל דחווווף
חלוץ
קשר אמצע נוסף
חצי הרכב להחליף
ווינגר שמאל דחווווף
חלוץ
קשר אמצע נוסף
- Sir Alex Ferguson
זה מתחיל לשעמם.
אותם כותבים עם אותם תירוצים.
כל הזמן יש סיבות, כל הזמן יש תירוצים.
קוזוך משחק שני עם הרכב רע, נותן קרדיט לשחקנים שבכלל לא צריכים להיות כאן ומתעלם משחקנים טובים יותר וכבר משחק שני ביכולת חלשה מאוד. אז מה נעשה? לא נכתוב? נעשה כמוכם ונתעלם מהתמרורי אזהרה? כמו שעשיתם כשאלון דיבר על תמרורי האזהרה עוד במחנה אימון? כמו שעשיתם כשדיברנו בתחילת הקיץ על מה המהלך של אלונה מסמל?
ברדה כבר לא כאן, שחררו אותו. אין יותר את התירוץ של ברדה הוא האשם. תתיחסו לטענות, למציאות, להרכב, ליכולת, לסגל הנוכחי.
מה שיהיה בעתיד שיהיה, זאת המציאות בנקודת הזמן הנוכחית, תתייחסו אליה במקום כל פעם לתקוף אישית כותבים או להמציא תירוצים.
אותם כותבים עם אותם תירוצים.
כל הזמן יש סיבות, כל הזמן יש תירוצים.
קוזוך משחק שני עם הרכב רע, נותן קרדיט לשחקנים שבכלל לא צריכים להיות כאן ומתעלם משחקנים טובים יותר וכבר משחק שני ביכולת חלשה מאוד. אז מה נעשה? לא נכתוב? נעשה כמוכם ונתעלם מהתמרורי אזהרה? כמו שעשיתם כשאלון דיבר על תמרורי האזהרה עוד במחנה אימון? כמו שעשיתם כשדיברנו בתחילת הקיץ על מה המהלך של אלונה מסמל?
ברדה כבר לא כאן, שחררו אותו. אין יותר את התירוץ של ברדה הוא האשם. תתיחסו לטענות, למציאות, להרכב, ליכולת, לסגל הנוכחי.
מה שיהיה בעתיד שיהיה, זאת המציאות בנקודת הזמן הנוכחית, תתייחסו אליה במקום כל פעם לתקוף אישית כותבים או להמציא תירוצים.
- ForeverRed
אתה גם כן מקשקש יותר מדי קשקושים בזמן האחרון.Red Tiger כתב: ↑25 יולי 2024, 22:03מה קשור? אני אסביר לך מה קשור.
מאמן שמאמן שנה שלישית אתה מצפה לראות שיפור בכל האספקטים משנה לשנה ובטח שבשנה שעברה קיבל סגל מלא לפני תחילת העונה וקיבל שישייה בגביע הטוטו שפירקה אותנו לעונה שלמה והדחה מביכה מאירופה.
אז הייתי מצפה שתהיה הגון ותבקר אז כמו שאתה מבקר היום.
קשקושי האלונה שלך מתחילים להרגיז,אבל ככה זה שאין משהו ענייני להגיד.
אם היום אני עושה סקר בפורום ושואל האם אדון משה המכונה סר אלכס פרגוסון מונע מאג׳נדה כן או לא תתפלא שהאחוזים של הכן יהיו דומים לאחוזי הבחירה בנשיא אסד שיש בחירות בסוריה.
שום דבר עינייני,פתאום אחרי שני משחקים תמרורי אזהרה.
שכחת אתה והחבר המיוחד והלא מתנשא בכלל שלך ששנה שעברה במשחקי האימון היו פי 20 תמרורי אזהרה כי הקבוצה נראתה פח אשפה במשחקים הללו,אבל מעניין שאז לא התרעתם על תמרורים ורמזורים.
ואני מה לעשות בן אדם שאוהב צדק ויושרה ולכם אין,זאת האמת.
אין ישר והגון ממני במקום הצבוע הזה.
אצלי אין פרות קדושות ואני תמיד אומר אמת.
אין לי טענות ליכולת של הקבוצה בשלב הזה של העונה.
אין לי טענות לכושר הגופני הירוד.
אין לי ציפיות לראות כדורגל מהסגל החלש הזה, בדיוק כפי שלא היו לי בכל העונה שעברה בניגוד לאחרים פה ואתה ביניהם, שפתאום מורידים ציפיות (מוסר כפול וזה).
מאמן שתופר תפקיד מפתח ליוספי.
מאמן שנותן אמון עיוור בגיא בדש.
מאמן שמפקיד את אירופה ברגליו העקומות של בלוריאן.
עם זה יש לי בעיה.
בעיניי זה מצביע על אדם שלא עשה את ההתאמות הנדרשות מפתח תקווה ונתניה להפועל באר שבע.
זה מדאיג אותי.
כאן מסתיימת הביקורת שלי.
מזמין אותך ללכת אחורה ולקרוא מה נאמר כאן אחרי מחנה האימונים בעונה הקודמת. תמרורי אזהרה היו גם היו.
ודוגמה יפה נתת עם הסקר בסוריה. בדיוק כמו כאן. עדר שרואה אותו דבר, חושב אותו דבר, והולך בצורה עיוורת אחרי המנהיג העליון. לא פלא שהתוצאה כמו שאמרת.
מזרחי אכן טועה לפעמים אבל יש עם מה לעבוד .simply--red כתב: ↑25 יולי 2024, 22:16כן מאמן מקובע לא מאמן מקובע
חצי הרכב להחליף
ווינגר שמאל דחווווף
חלוץ
קשר אמצע נוסף
הוא מניע את הכדור קדימה רוב הפעמים , משתתף במשחק ההתקפה , ואם יהיו לו בלמים טובים הם גם יכוונו אותו ויתנו לו יותר ביטחון .
זה 2 רמות מעל מה שהיה לנו בשנתיים האחרונות ויש לו עוד המון להשתפר .
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש
מזרחי כרגע בתפקוד שפחות מתאים לו והוא משחק בצורה זהירה בגלל הבלמים שלידו.
בכל מקרה צריך אתו סבלנות, היה ברור שמביאים פרוספקט ולא איזה תותח שהולך לסחוף את הקבוצה מהרגע הראשון.
זה יראה יותר טוב כשויטור יהיה שם להחזיק לו את היד בצד ימין ובתקווה שיביאו כבר בלם זר עם רגל שמאל.
בכל מקרה צריך אתו סבלנות, היה ברור שמביאים פרוספקט ולא איזה תותח שהולך לסחוף את הקבוצה מהרגע הראשון.
זה יראה יותר טוב כשויטור יהיה שם להחזיק לו את היד בצד ימין ובתקווה שיביאו כבר בלם זר עם רגל שמאל.
הבעיה שעד שויטור יחזור העונה כבר יכולה לברוח.הפועלעולה כתב: ↑25 יולי 2024, 22:30מזרחי כרגע בתפקוד שפחות מתאים לו והוא משחק בצורה זהירה בגלל הבלמים שלידו.
ההגנה שעלתה היום זה חלטורה רצינית.
אני מקשקש? קצת מודעות בחייאת.ForeverRed כתב: ↑25 יולי 2024, 22:25אתה גם כן מקשקש יותר מדי קשקושים בזמן האחרון.
אין ישר והגון ממני במקום הצבוע הזה.
אצלי אין פרות קדושות ואני תמיד אומר אמת.
אין לי טענות ליכולת של הקבוצה בשלב הזה של העונה.
אין לי טענות לכושר הגופני הירוד.
אין לי ציפיות לראות כדורגל מהסגל החלש הזה, בדיוק כפי שלא היו לי בכל העונה שעברה בניגוד לאחרים פה ואתה ביניהם, שפתאום מורידים ציפיות (מוסר כפול וזה).
מאמן שתופר תפקיד מפתח ליוספי.
מאמן שנותן אמון עיוור בגיא בדש.
מאמן שמפקיד את אירופה ברגליו העקומות של בלוריאן.
עם זה יש לי בעיה.
בעיניי זה מצביע על אדם שלא עשה את ההתאמות הנדרשות מפתח תקווה ונתניה להפועל באר שבע.
זה מדאיג אותי.
כאן מסתיימת הביקורת שלי.
מזמין אותך ללכת אחורה ולקרוא מה נאמר כאן אחרי מחנה האימונים בעונה הקודמת. תמרורי אזהרה היו גם היו.
ודוגמה יפה נתת עם הסקר בסוריה. בדיוק כמו כאן. עדר שרואה אותו דבר, חושב אותו דבר, והולך בצורה עיוורת אחרי המנהיג העליון. לא פלא שהתוצאה כמו שאמרת.
אנשים כבר יודעים מה תכתוב איך שהם שומעים שאתה נוגע במקלדת.
דובי לא לא.
זה לא טוב וזה לא מתאים וזה לא נכון,
רק בחייאת שתתחתן בעזרת השם תשתדל להיות פחות ביקורתי לאשתך שלא תישן בסלון חודש.