תעזבו את גיא לוי בשקט

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
yedidel
Title: קרייזי-רד

Re: תעזבו את גיא לוי בשקט

שליחה על ידי yedidel »

משה אוחיון כתב: המשה בהודעה שלך זה אני? כי אני לא טענתי מעולם שגיא לוי גזר קופון, כן טענתי שהיתרון שלנו על יתר הקבוצות בינואר היה אמור להיות העובדה שלנו יש את היכולת להביא שחקני רכש איכותים. במקום זה החתימו כאן שלושה שחקנים צעירים, לא מוכחים, שאחד מהם בכלל לא משחק, השני הוא פרווה והשלישי לא יכול לשחק 90 דקות. איפה הסקואטינג? איפה הניצול של היתרון הכלכלי? הפיתרונות לגיא לוי ואלונה ברקת.
מה שאלתי מה ענית... לא דיברתי על הרכש בינואר אלא על הביקורת שגיא לוי חושב שאבו-לאבן פחות טוב משאר החלוצים בסגל, בטענה שנאמרה (גם על ידך בעבר) שהסיבה היחידה היא שמעדיפים "רכש".

סמל אישי של משתמש
gate5

שליחה על ידי gate5 »

גיא לוי היה צריך בדקה של האדום לעשות שני חילופים : גרביץ במקום שבחון. ומוטי מלכה במקום אקסברד.

מוטי מלכה היה מתפקד בתור חלוץ..היה רץ חצי שעה ומשגע את הבלים והרבה יותר מסוכן מאקסבד החסר טכניקה.
אסברד היה גמור וכאן הטעות של גיא!

הוא היה צריך לראות ששבחון לא במשחק בכלל ושהוא גמור מהדקה ה 50 ולהכניס את גרביץ! אשכרה שיחקנו עם שחקן פחות!!!!!!

סמל אישי של משתמש
yedidel
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yedidel »

gate5 כתב:גיא לוי היה צריך בדקה של האדום לעשות שני חילופים : גרביץ במקום שבחון. ומוטי מלכה במקום אקסברד.

מוטי מלכה היה מתפקד בתור חלוץ..היה רץ חצי שעה ומשגע את הבלים והרבה יותר מסוכן מאקסבד החסר טכניקה.
אסברד היה גמור וכאן הטעות של גיא!

הוא היה צריך לראות ששבחון לא במשחק בכלל ושהוא גמור מהדקה ה 50 ולהכניס את גרביץ! אשכרה שיחקנו עם שחקן פחות!!!!!!
זה קל להגיד בדיעבד. למרות ההחמצות שבחון היה במשחק לא רע וייצר מצבים.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

yedidel כתב: מה שאלתי מה ענית... לא דיברתי על הרכש בינואר אלא על הביקורת שגיא לוי חושב שאבו-לאבן פחות טוב משאר החלוצים בסגל, בטענה שנאמרה (גם על ידך בעבר) שהסיבה היחידה היא שמעדיפים "רכש".
ידידאל, לתת לרכש עדיפות היא מדיניות מוצהרת במועדון והיא מדיניות שבאה לידי ביטוי לאורך שנים.
קיסו, בוזוביץ, סבע, כולם עלו בהרכב הקבוצה מיד לאחר שהגיעו בלי שלגיא לוי הייתה את ההזדמנות להתרשם מהם קודם. גם גרביץ שולב כמחליף ממש לאחר שהגיע.
העובדה שבוזוביץ הוחלף תוך 45 דקות ומאז נעלמו עקבותיו מעידה יותר מכל על העובדה שגיא לוי לא התרשם באמת משחקני הרכש שהחתים לפני שנתן להם לפתוח בהרכב.
ועקנין, אבו לאבן, זינו ויתר שחקני הבית שקיבלו צאנס בתחילת דרכו של לוי היו סותמי חורים עד להגעה של אותם השחקנים מלמעלה, לא יותר.
כמו עם קוסטרוב וזולו בזמנו, גם הפעם אני טוען שתמיד קל יותר לפתוח עם שחקן רכש בהרכב מאשר לפתוח עם שחקן בית והשחקנים למעלה הם הדוגמא הטובה ביותר.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

תגידו לי מה מוטי מלכה עשה עד עכשיו בהפועל באר שבע??
אם לזכות נאסר עומדת לפחות הסטטיסטיקה והמספרים - הרי שלמוטי מלכה אין אפילו את זה.
אם כבר מדברים על כאלו שמגיעים מבחוץ ומקבלים קרדיט לא מוצדק על חשבון הצעירים שלנו - אז הראשון להסתכל עליו זה מוטי מלכה.
הפועל אני כבר משתגע

סמל אישי של משתמש
red ultras

שליחה על ידי red ultras »

8red כתב:תגידו לי מה מוטי מלכה עשה עד עכשיו בהפועל באר שבע??
אם לזכות נאסר עומדת לפחות הסטטיסטיקה והמספרים - הרי שלמוטי מלכה אין אפילו את זה.
אם כבר מדברים על כאלו שמגיעים מבחוץ ומקבלים קרדיט לא מוצדק על חשבון הצעירים שלנו - אז הראשון להסתכל עליו זה מוטי מלכה.
אני חושב שבמצב הנוכחי של הקבוצה היא חייבת יצירתיות, מלכה הוא כזה.
נכון שהמספרים שלו לא טובים אבל יש לו הברקות תוך כדי משחק שיכולות לשנות מומנטום.
בכלל אני הייתי הרבה יותר שמח אם היינו משחקים ככה
סבע (ימין) - גרביץ - מלכה - נאסר (שמאל)
ובחוד דובב גבאי \ אבולאבן

מהירות שכזו בהתקפה יכולה לעשות את ההבדל בין הישארות לירידת ליגה
קיסו כרגע פרווה ולא מהווה איזשהו פקטור במרכז שדה ולכן אני חושב שאין לו מקום בהרכב.
ואם כבר להתעקש על שני קשרים אחורים אז איציק ועקנין עם הנשמה עדיף

שלח תגובה