מה שאלתי מה ענית... לא דיברתי על הרכש בינואר אלא על הביקורת שגיא לוי חושב שאבו-לאבן פחות טוב משאר החלוצים בסגל, בטענה שנאמרה (גם על ידך בעבר) שהסיבה היחידה היא שמעדיפים "רכש".משה אוחיון כתב: המשה בהודעה שלך זה אני? כי אני לא טענתי מעולם שגיא לוי גזר קופון, כן טענתי שהיתרון שלנו על יתר הקבוצות בינואר היה אמור להיות העובדה שלנו יש את היכולת להביא שחקני רכש איכותים. במקום זה החתימו כאן שלושה שחקנים צעירים, לא מוכחים, שאחד מהם בכלל לא משחק, השני הוא פרווה והשלישי לא יכול לשחק 90 דקות. איפה הסקואטינג? איפה הניצול של היתרון הכלכלי? הפיתרונות לגיא לוי ואלונה ברקת.
תעזבו את גיא לוי בשקט
Re: תעזבו את גיא לוי בשקט
גיא לוי היה צריך בדקה של האדום לעשות שני חילופים : גרביץ במקום שבחון. ומוטי מלכה במקום אקסברד.
מוטי מלכה היה מתפקד בתור חלוץ..היה רץ חצי שעה ומשגע את הבלים והרבה יותר מסוכן מאקסבד החסר טכניקה.
אסברד היה גמור וכאן הטעות של גיא!
הוא היה צריך לראות ששבחון לא במשחק בכלל ושהוא גמור מהדקה ה 50 ולהכניס את גרביץ! אשכרה שיחקנו עם שחקן פחות!!!!!!
מוטי מלכה היה מתפקד בתור חלוץ..היה רץ חצי שעה ומשגע את הבלים והרבה יותר מסוכן מאקסבד החסר טכניקה.
הוא היה צריך לראות ששבחון לא במשחק בכלל ושהוא גמור מהדקה ה 50 ולהכניס את גרביץ! אשכרה שיחקנו עם שחקן פחות!!!!!!
זה קל להגיד בדיעבד. למרות ההחמצות שבחון היה במשחק לא רע וייצר מצבים.gate5 כתב:גיא לוי היה צריך בדקה של האדום לעשות שני חילופים : גרביץ במקום שבחון. ומוטי מלכה במקום אקסברד.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
ידידאל, לתת לרכש עדיפות היא מדיניות מוצהרת במועדון והיא מדיניות שבאה לידי ביטוי לאורך שנים.yedidel כתב: מה שאלתי מה ענית... לא דיברתי על הרכש בינואר אלא על הביקורת שגיא לוי חושב שאבו-לאבן פחות טוב משאר החלוצים בסגל, בטענה שנאמרה (גם על ידך בעבר) שהסיבה היחידה היא שמעדיפים "רכש".
קיסו, בוזוביץ, סבע, כולם עלו בהרכב הקבוצה מיד לאחר שהגיעו בלי שלגיא לוי הייתה את ההזדמנות להתרשם מהם קודם. גם גרביץ שולב כמחליף ממש לאחר שהגיע.
העובדה שבוזוביץ הוחלף תוך 45 דקות ומאז נעלמו עקבותיו מעידה יותר מכל על העובדה שגיא לוי לא התרשם באמת משחקני הרכש שהחתים לפני שנתן להם לפתוח בהרכב.
ועקנין, אבו לאבן, זינו ויתר שחקני הבית שקיבלו צאנס בתחילת דרכו של לוי היו סותמי חורים עד להגעה של אותם השחקנים מלמעלה, לא יותר.
כמו עם קוסטרוב וזולו בזמנו, גם הפעם אני טוען שתמיד קל יותר לפתוח עם שחקן רכש בהרכב מאשר לפתוח עם שחקן בית והשחקנים למעלה הם הדוגמא הטובה ביותר.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
תגידו לי מה מוטי מלכה עשה עד עכשיו בהפועל באר שבע??
אם לזכות נאסר עומדת לפחות הסטטיסטיקה והמספרים - הרי שלמוטי מלכה אין אפילו את זה.
אם כבר מדברים על כאלו שמגיעים מבחוץ ומקבלים קרדיט לא מוצדק על חשבון הצעירים שלנו - אז הראשון להסתכל עליו זה מוטי מלכה.
אם לזכות נאסר עומדת לפחות הסטטיסטיקה והמספרים - הרי שלמוטי מלכה אין אפילו את זה.
אם כבר מדברים על כאלו שמגיעים מבחוץ ומקבלים קרדיט לא מוצדק על חשבון הצעירים שלנו - אז הראשון להסתכל עליו זה מוטי מלכה.
הפועל אני כבר משתגע
- red ultras
אני חושב שבמצב הנוכחי של הקבוצה היא חייבת יצירתיות, מלכה הוא כזה.8red כתב:תגידו לי מה מוטי מלכה עשה עד עכשיו בהפועל באר שבע??
נכון שהמספרים שלו לא טובים אבל יש לו הברקות תוך כדי משחק שיכולות לשנות מומנטום.
בכלל אני הייתי הרבה יותר שמח אם היינו משחקים ככה
סבע (ימין) - גרביץ - מלכה - נאסר (שמאל)
ובחוד דובב גבאי \ אבולאבן
מהירות שכזו בהתקפה יכולה לעשות את ההבדל בין הישארות לירידת ליגה
קיסו כרגע פרווה ולא מהווה איזשהו פקטור במרכז שדה ולכן אני חושב שאין לו מקום בהרכב.
ואם כבר להתעקש על שני קשרים אחורים אז איציק ועקנין עם הנשמה עדיף