איפה היא חיה?

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
dardasmiley

איפה היא חיה?

שליחה על ידי dardasmiley »

עפ"י ספורט 5 נכון לעכשיו אלונה לא מתכוונת לפטר את קלינגר...
אני לא יודע מה מספרים לה יועצי אחיתופל שסביבה אבל 4 הפסדים רצוף זה משהו שדורש להעיף את הסתום עין!!!

https://www.sport5.co.il/HTML/articles/ ... 07079.html" onclick="window.open(this.href);return false;

E26

Re: איפה היא חיה?

שליחה על ידי E26 »

לעומת זאת ב ONE:
https://one.co.il/Article/187152.html" onclick="window.open(this.href);return false;

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

נניח שהוא שוקל להתפטר. איפה היא?? הכל בשם "ניהול הייטק" ו"גיבוי למאמן"? גם פירוק הקבוצה?
מצטער מאוד אם אני הייתי נכשל בעבודה בצורה קריטית במשך חודש רצוף כנראה שהיו מפטרים אותי בלי לחשוב פעמיים, אז שתלך ותבדוק מה עושים כשהצעצוע מתקלקל ומה הדרך לתקן אותו.

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

שוב הוכח בפעם המי יודע כמה שאישה לא מבינה כדורגל חחח
ושוב הוכח שהיועצים המעגליים שלה גם לא !
מאז שהיא פה שום דבר לא קורה בקבוצה חוץ ממשכורת בזמן !
עם זינו היה בקבוצה היה קונס אותם מזמן כוס אמא שלהם !
זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

לא חושב בכלל לחזור לתקופת החושך של זינו אבל עדיין קשה להתעלם ממה שאמר אתמול אחד האוהדים שישב שתי שורות מעלי: השחקנים פה מתאמצים הרבה פחות דווקא בגלל שהם יודעים שאת הכסף שלהם הם יקבלו בזמן בכל מקרה. במקומות אחרים שבהם אין בעל בית "טוב מידי" כמו פה, השחקנים צריכים להזיע דם בשביל לקבל שכר בזמן או בשביל לא להקנס על חוסר התאמצות שלא לדבר על הפסדים בזיוניים כמו אלו של אתמול.
הפועל אני כבר משתגע

סמל אישי של משתמש
Mazi

שליחה על ידי Mazi »

8red כתב:לא חושב בכלל לחזור לתקופת החושך של זינו אבל עדיין קשה להתעלם ממה שאמר אתמול אחד האוהדים שישב שתי שורות מעלי: השחקנים פה מתאמצים הרבה פחות דווקא בגלל שהם יודעים שאת הכסף שלהם הם יקבלו בזמן בכל מקרה. במקומות אחרים שבהם אין בעל בית "טוב מידי" כמו פה, השחקנים צריכים להזיע דם בשביל לקבל שכר בזמן או בשביל לא להקנס על חוסר התאמצות שלא לדבר על הפסדים בזיוניים כמו אלו של אתמול.
אני אומרת להביא מישהו עם נבוט שירביץ לכל שחקן שלא יורד ללפחות גליץ' אחד במהלך כל מחצית.

סמל אישי של משתמש
יבגני
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי יבגני »

שני תל אביביות , אחריהן שני חיפאיות ......
8 משחקים ללא נקודה ,ולא מדבר על תיקו אפילו- אפשרי לגמרי .
נראה לי יהיה בהחלט סוף עולם ! :(

סמל אישי של משתמש
ג'וני
Title: אלונה חייבת להישאר

שליחה על ידי ג'וני »

8red כתב:לא חושב בכלל לחזור לתקופת החושך של זינו אבל עדיין קשה להתעלם ממה שאמר אתמול אחד האוהדים שישב שתי שורות מעלי: השחקנים פה מתאמצים הרבה פחות דווקא בגלל שהם יודעים שאת הכסף שלהם הם יקבלו בזמן בכל מקרה. במקומות אחרים שבהם אין בעל בית "טוב מידי" כמו פה, השחקנים צריכים להזיע דם בשביל לקבל שכר בזמן או בשביל לא להקנס על חוסר התאמצות שלא לדבר על הפסדים בזיוניים כמו אלו של אתמול.
זה גם מסתדר עם התאוריה שכשמעודדים אותם הם לא צריכים לתת מעצמם ולכן צריך לקלל כך הם יתאמצו יותר.
זה הראש של האוהד הבאר שבעי הכל הפוך. :בוער מעצבים: :דופק את הראש בקיר:

M.I.O.E
Title: זה יתכן זה אפשרי!!

שליחה על ידי M.I.O.E »

ג'וני כתב:
זה גם מסתדר עם התאוריה שכשמעודדים אותם הם לא צריכים לתת מעצמם ולכן צריך לקלל כך הם יתאמצו יותר.
זה הראש של כל הקהל בארץ. אפילו של הפועל תא. קיללו את נאתכו בלי הפסקה קצת לפני שהוא עזב לרוסיה. זה דומה גם למנהג לשרוק בוז אם הקבוצה יורדת למחצית בתיקו מול קבוצה נחותה ממך על הנייר.

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

ג'וני כתב:
ליאור, אל תהיה צבוע ואל תנסה לשחק אותה צדיק על הגב שלי...
ראיתי בדיוק איך אתה מתנהג במגרש וזה לא רחוק מאיך שאתה מתאר את ה"אוהד הב"שי"...
הפועל אני כבר משתגע

שלח תגובה