עפ"י ספורט 5 נכון לעכשיו אלונה לא מתכוונת לפטר את קלינגר...
אני לא יודע מה מספרים לה יועצי אחיתופל שסביבה אבל 4 הפסדים רצוף זה משהו שדורש להעיף את הסתום עין!!!
https://www.sport5.co.il/HTML/articles/ ... 07079.html" onclick="window.open(this.href);return false;
איפה היא חיה?
Re: איפה היא חיה?
לעומת זאת ב ONE:
https://one.co.il/Article/187152.html" onclick="window.open(this.href);return false;
https://one.co.il/Article/187152.html" onclick="window.open(this.href);return false;
- dardasmiley
נניח שהוא שוקל להתפטר. איפה היא?? הכל בשם "ניהול הייטק" ו"גיבוי למאמן"? גם פירוק הקבוצה?
מצטער מאוד אם אני הייתי נכשל בעבודה בצורה קריטית במשך חודש רצוף כנראה שהיו מפטרים אותי בלי לחשוב פעמיים, אז שתלך ותבדוק מה עושים כשהצעצוע מתקלקל ומה הדרך לתקן אותו.
מצטער מאוד אם אני הייתי נכשל בעבודה בצורה קריטית במשך חודש רצוף כנראה שהיו מפטרים אותי בלי לחשוב פעמיים, אז שתלך ותבדוק מה עושים כשהצעצוע מתקלקל ומה הדרך לתקן אותו.
שוב הוכח בפעם המי יודע כמה שאישה לא מבינה כדורגל חחח
ושוב הוכח שהיועצים המעגליים שלה גם לא !
מאז שהיא פה שום דבר לא קורה בקבוצה חוץ ממשכורת בזמן !
עם זינו היה בקבוצה היה קונס אותם מזמן כוס אמא שלהם !
זה שי !
ושוב הוכח שהיועצים המעגליים שלה גם לא !
מאז שהיא פה שום דבר לא קורה בקבוצה חוץ ממשכורת בזמן !
עם זינו היה בקבוצה היה קונס אותם מזמן כוס אמא שלהם !
זה שי !

לא חושב בכלל לחזור לתקופת החושך של זינו אבל עדיין קשה להתעלם ממה שאמר אתמול אחד האוהדים שישב שתי שורות מעלי: השחקנים פה מתאמצים הרבה פחות דווקא בגלל שהם יודעים שאת הכסף שלהם הם יקבלו בזמן בכל מקרה. במקומות אחרים שבהם אין בעל בית "טוב מידי" כמו פה, השחקנים צריכים להזיע דם בשביל לקבל שכר בזמן או בשביל לא להקנס על חוסר התאמצות שלא לדבר על הפסדים בזיוניים כמו אלו של אתמול.
הפועל אני כבר משתגע
אני אומרת להביא מישהו עם נבוט שירביץ לכל שחקן שלא יורד ללפחות גליץ' אחד במהלך כל מחצית.8red כתב:לא חושב בכלל לחזור לתקופת החושך של זינו אבל עדיין קשה להתעלם ממה שאמר אתמול אחד האוהדים שישב שתי שורות מעלי: השחקנים פה מתאמצים הרבה פחות דווקא בגלל שהם יודעים שאת הכסף שלהם הם יקבלו בזמן בכל מקרה. במקומות אחרים שבהם אין בעל בית "טוב מידי" כמו פה, השחקנים צריכים להזיע דם בשביל לקבל שכר בזמן או בשביל לא להקנס על חוסר התאמצות שלא לדבר על הפסדים בזיוניים כמו אלו של אתמול.
שני תל אביביות , אחריהן שני חיפאיות ......
8 משחקים ללא נקודה ,ולא מדבר על תיקו אפילו- אפשרי לגמרי .
נראה לי יהיה בהחלט סוף עולם !
8 משחקים ללא נקודה ,ולא מדבר על תיקו אפילו- אפשרי לגמרי .
נראה לי יהיה בהחלט סוף עולם !

זה גם מסתדר עם התאוריה שכשמעודדים אותם הם לא צריכים לתת מעצמם ולכן צריך לקלל כך הם יתאמצו יותר.8red כתב:לא חושב בכלל לחזור לתקופת החושך של זינו אבל עדיין קשה להתעלם ממה שאמר אתמול אחד האוהדים שישב שתי שורות מעלי: השחקנים פה מתאמצים הרבה פחות דווקא בגלל שהם יודעים שאת הכסף שלהם הם יקבלו בזמן בכל מקרה. במקומות אחרים שבהם אין בעל בית "טוב מידי" כמו פה, השחקנים צריכים להזיע דם בשביל לקבל שכר בזמן או בשביל לא להקנס על חוסר התאמצות שלא לדבר על הפסדים בזיוניים כמו אלו של אתמול.
זה הראש של האוהד הבאר שבעי הכל הפוך.

זה הראש של כל הקהל בארץ. אפילו של הפועל תא. קיללו את נאתכו בלי הפסקה קצת לפני שהוא עזב לרוסיה. זה דומה גם למנהג לשרוק בוז אם הקבוצה יורדת למחצית בתיקו מול קבוצה נחותה ממך על הנייר.ג'וני כתב:
זה גם מסתדר עם התאוריה שכשמעודדים אותם הם לא צריכים לתת מעצמם ולכן צריך לקלל כך הם יתאמצו יותר.
זה הראש של האוהד הבאר שבעי הכל הפוך.![]()
ליאור, אל תהיה צבוע ואל תנסה לשחק אותה צדיק על הגב שלי...ג'וני כתב:
זה גם מסתדר עם התאוריה שכשמעודדים אותם הם לא צריכים לתת מעצמם ולכן צריך לקלל כך הם יתאמצו יותר.
זה הראש של האוהד הבאר שבעי הכל הפוך.![]()
ראיתי בדיוק איך אתה מתנהג במגרש וזה לא רחוק מאיך שאתה מתאר את ה"אוהד הב"שי"...
הפועל אני כבר משתגע