AS1 כתב:אין ספק אדון "זה שי !" שדרככם תוביל אותנו לדרך חדשה בטוחה ומקצוענית בה השוק (אתה שלומי וחבריך גיל שגיבים למיניהם ) שולט בהרכב ,בשיטה במחליפים ובמזג האוויר.
אתם במו ידיכם רוצים להרוס את הפועל באר שבע !
אל תקשקשו לי על כך שזה רק נגד המאמן ולא נגד השחקנים .הקללות שלכם אינן נשק מונחה לייזר ויש הרבה אחרים שנפגעים בדרך (השחקנים ואלונה) מהריקושטים.בשורה התחתונה אתם שמחים ברגעים שהקבוצה לא מצליחה רק על מנת להצדיק את טענותיכם האומללות.אינכם עושים מאומה על מנת שהקבוצה תצליח.ההיפך הוא הנכון -אתם מייחלים לכישלונה.
אלק אוהדים - מחריבים אתם לא אוהדים !
אני מאלה שהיו באים לערייה כל יום ההיתי בורח מהבסיס בשביל לבוא ולהוציא תגרון שלי ליד העיירה כמו חמור אני זה שההית הולך עם מגופון בביג כמו מפגר וצועק לאנשים לבוא למשחק שיציל אותנו מירידה !!
אז לפני שאתה אומר דבריים עלי תברר לעומק ..
מי רוצה לפגוע בקבוצה מי מייכל לכשלונה אתם חיים בסרט
לא פעם אמרתי שעם גיא לוי יעשה משהו טוב אני הראשון לכתוב על זה עם אני יראה שינוי בצורת המשחק אני הראשון שירשום את זה אבל עדין אני לא רואה כלום
לא אכפת לי איזה מקום נסיים בסוף העונה כי אני יודע שגם בלי מאמן ההינו עולים ליגה השאלה באיזה דרך ...!!!!!
ואינני רואה תדרך
עם אתה רוצה להגדיר את זה אז סבבה שתיהיה מבסוט אתה אוהד יותר טוב ממני ומכל המקללים [ שאצלכם הם הורסים במילים אחרות ]
קודם שהקהל בינו יהיה אחד עם השני אחרי זה נסתכל על גיא לוי ועל כל מה שמסביב אבל יש כאלה כמוך שחושבים שהם מעל כל אלה שלא חושבים בדרך שלהם
זה שי !