יש לי משהו אחד להגיד לכל מי שקילל היום!!!

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
זה שי !

Re: יש לי משהו אחד להגיד לכל מי שקילל היום!!!

שליחה על ידי זה שי ! »

AS1 כתב:אין ספק אדון "זה שי !" שדרככם תוביל אותנו לדרך חדשה בטוחה ומקצוענית בה השוק (אתה שלומי וחבריך גיל שגיבים למיניהם ) שולט בהרכב ,בשיטה במחליפים ובמזג האוויר.

אתם במו ידיכם רוצים להרוס את הפועל באר שבע !

אל תקשקשו לי על כך שזה רק נגד המאמן ולא נגד השחקנים .הקללות שלכם אינן נשק מונחה לייזר ויש הרבה אחרים שנפגעים בדרך (השחקנים ואלונה) מהריקושטים.בשורה התחתונה אתם שמחים ברגעים שהקבוצה לא מצליחה רק על מנת להצדיק את טענותיכם האומללות.אינכם עושים מאומה על מנת שהקבוצה תצליח.ההיפך הוא הנכון -אתם מייחלים לכישלונה.
אלק אוהדים - מחריבים אתם לא אוהדים !

אני מאלה שהיו באים לערייה כל יום ההיתי בורח מהבסיס בשביל לבוא ולהוציא תגרון שלי ליד העיירה כמו חמור אני זה שההית הולך עם מגופון בביג כמו מפגר וצועק לאנשים לבוא למשחק שיציל אותנו מירידה !!
אז לפני שאתה אומר דבריים עלי תברר לעומק ..
מי רוצה לפגוע בקבוצה מי מייכל לכשלונה אתם חיים בסרט
לא פעם אמרתי שעם גיא לוי יעשה משהו טוב אני הראשון לכתוב על זה עם אני יראה שינוי בצורת המשחק אני הראשון שירשום את זה אבל עדין אני לא רואה כלום
לא אכפת לי איזה מקום נסיים בסוף העונה כי אני יודע שגם בלי מאמן ההינו עולים ליגה השאלה באיזה דרך ...!!!!!
ואינני רואה תדרך
עם אתה רוצה להגדיר את זה אז סבבה שתיהיה מבסוט אתה אוהד יותר טוב ממני ומכל המקללים [ שאצלכם הם הורסים במילים אחרות ]
קודם שהקהל בינו יהיה אחד עם השני אחרי זה נסתכל על גיא לוי ועל כל מה שמסביב אבל יש כאלה כמוך שחושבים שהם מעל כל אלה שלא חושבים בדרך שלהם

זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
AS1
יצירת קשר:

שליחה על ידי AS1 »

חוצפן
לא אענה לך.
אתה לא שווה תגובה.
[align=center]תמונה GIFSoup[/align]

סמל אישי של משתמש
gate5

שליחה על ידי gate5 »

סוף כל סוף תאמינו לי אחד שמדבר מהלב.

אני מכיר אותך ויודע שגם אתה קיללת את גיא לוי אבל קודם רצית שהקבוצה תנצח.

מה שקורה כיום בשער 2 זה אוהדים באים במטרה קודם כל לקלל את גיא לוי ואז לראות את המשחק.
אני מאמין שהם גם רוצים שנפסיד כדי שגאי יתפטר או שתהיה להם סיבה לקלל עוד יותר.

תתחילו להתעורר אלו שמקללים..תתחילו מהר להתעורר.

סמל אישי של משתמש
אריק
Title: קרייזי-רד
יצירת קשר:

שליחה על ידי אריק »

אני הכי אוהב את אלה שמקללים את גיא לוי בטירוף, מורידים את הבטחון של השחקנים לדשא, פוגעים
בצורה ישירה בקבוצה ובמועדון, אבל שנייה אחרי זה הם מעודדים את אלונה.

סמל אישי של משתמש
אריק
יצירת קשר:

שליחה על ידי אריק »

זה שי ! כתב:אז אני מחכה שאריק יתן לי עלייה תשובה!!!
זה שי !
אני אענה לך אחרי שתקרא את הטופיק על הודעות וחתימות, תעשה מה שאתה צריך ואז נוכל לנהל דיון כמו שצריך.

סמל אישי של משתמש
אוהד הפועל

שליחה על ידי אוהד הפועל »

זה שי ! כתב:אהה כןןןןןן מה אתה אומר באמת ???
אוהד מספר 1 אתה לא תצחצח לגיא לוי תנעלים
אוהדים כמוך הם אוהדים עיוורים !
זה שי !
גל הוא אוהד יקר מאוד ואחד שתרם המון לקבוצה .
הוא רוצה שהקבוצה תצליח.
ולא מקובל עליו ועל עוד הרבה אייך שמתנהגים לקבוצה ולגיא לוי.
ואנחנו צריכים לכבד את זה .
וצריכים עוד הרבה אוהדים כמו גל סרוסיייייייייי.
[glow=red] " אבי שכטר לך הביתה הרסתה לנו את וסרמיל "[/glow]

סמל אישי של משתמש
crazyred
Title: קרייזי רד

שליחה על ידי crazyred »

שתי שאלות קטנות לקללים: א' איך גיא לוי יכול להישאר בקבוצה ולהוכיח עצמו כמאמן ראוי בעיניכם? אנא אל תדברו על סמיוני או המערך כי זה לא מתפקידכם.
ב' האם זה שקיללו את אלונה היום בשער שתיים לא הדליק אצלכם איזושהי נורה אדומה? חצינו גבול?
הקהל לא מקלל אני אוהב את הפועל

נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו

"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)

סמל אישי של משתמש
אימפריה באדום
Title: crazyred

שליחה על ידי אימפריה באדום »

אני אוהד של 3 נקודות.

סמל אישי של משתמש
CRBX12

שליחה על ידי CRBX12 »

גל סרוסי כתב:אני בניגוד אליכם רציתי שבאר שבע תנצח אפסיים, היום הייתם בדיחה, רציתם שכפ"ס תנצח, מבחינתי אתם כלום ושום דבר.
איך שראיתי את הקללות לפני שהתחיל המשחק אמרתי לחבר שלי יש לי חלום לנצח פה.
היום זה היה עוד מחזור בסך הכל אבל הייתי מת מת מת לנצח שתשתקו.
אם אתם רוצים לקלל את גיא לוי אין לי בעיה זכותו של כל אחד לעשות מה שהוא רוצה באיצטדיון, אבל זה חייב להיות עם תאקט, היום באתם לפני המשחק במטרה לקלל ואם כבר קיללתם את גיא לוי איפה העידוד לשחקנים?????לקבוצה??????
אנחנו נמשיך לקלל ונמשיך לרדת אליו עד שהוא שהוא ילך ואם הוא לא ילך עד אז שיתחיל לשחק כדור רגל ושיתחיל לעשות כבוד להוריד את האף שלו

סמל אישי של משתמש
AS1
יצירת קשר:

שליחה על ידי AS1 »

CRBX12 כתב:
אנחנו נמשיך לקלל ונמשיך לרדת אליו עד שהוא שהוא ילך ואם הוא לא ילך עד אז שיתחיל לשחק כדור רגל ושיתחיל לעשות כבוד להוריד את האף שלו
לא טוב לך אל תבוא.אתה גם ככה סובל.
רוצה להעיף אותו ? שכח מזה תתחיל להתרגל לרעיון שהוא פה ולעוד הרבה זמן.
[align=center]תמונה GIFSoup[/align]

סמל אישי של משתמש
מוטי
Title: There is only one queen

שליחה על ידי מוטי »

CRBX12 כתב:
נגמרו הימים שהשכונה קבעה!
נגמרו הימים של הקומבינות ושל ההזמנות!
נגמרו הימים שמקשיבים לאוהדים!

היום יש הנהלה מקצועית שפועלת מתוך שיקוליים עניינים ולא פופוליסטיים ככה שתרצה או לא תרצה המאמן ישאר כי אלונה לא תפטר אותו.
יש לך שתי אפשרויות:
1. לשתוק ולא לקלל כי זה יעזור.
2. לא לבוא.

תבין שהקללות לא עוזרות ולכן אתה וצוות רעיך מתחילים לקלל גם את המלכה אתם ורק אתם מחרבים את המועדון!
מוזר לי מאוד איך שבתקופת ז'ינו ידעתם לשבת בשקט ולא לקלל/למחות נגדו.
מנוי כבר יש לך?
http://www.facebook.com/events/371064749626148/" onclick="window.open(this.href);return false;

[pre]הקהל לא מקלל, אני אוהב את הפועל[/pre][font=Arial][/font]

סמל אישי של משתמש
crazyred
Title: קרייזי רד

שליחה על ידי crazyred »

טוב, אז בואו נסכם משהו, כיום יש שלוש דעות (אולי ארבע):
המקללים אומרים: אנחנו נקלל, כי גיא לוי צריך ללכת, בגלל השיטה (5-4-1), בגלל סימיוני, בגלל אלעד (שאגב, סוף סוף ישהו מעניש את הילד!) ובגלל שגיא לוי מנתשא שחצן (לא יודעת איפה הגיע לכם הרעיון הזה אבל מילא). אלה לא אוהדים שמאמנים בזשה שמאמןהוא מאמן ארוך טווח, והם לא מרוצים בעיקר איך שהקבוצה נראית, לרות שהרבה מהם אומרים שהקבוצה גם לא מצליחה מספיק (למרות שהיא במקום השלישי נקודה מהמקום השני). בתוך הקבוצה הזו יש איזשהו גוש שמעז לקלל את אלונה ברקת ואת השחקנים (ע-ע-עגלות? כמובן, ופנה רק למאמן).
הלא מקללים שרוצים שגיא ילך: לא מקלים למרות שהיו שחים לראות אותו עף ממכאן, שורקים בוז בסוף שחק ורק בסוף שחק וגם בטח לא מעודדדים יותר מידי (רובם). לא כל כך משתכנעים שגיא רוצה בשלום עם האוהדים, אבל גם לא כל כך מאמינים בקללות.
הלא מקללים שבעד גיא לוי: אוהבים את המאמן, מאמינים בדרך שלו (לשתף צעירים, לבנות קבוצה ארוכת טווח), מעריכים את ה שהוא יודע על האוהדים (איזה עוד אמן הכיר את הקאמלס, הקרייזי ואת שער שתיים בצורה כזו?), ובסה"כ בעיקר לא מאמינים בחילופי מאן באמצע עונה.

עכשיו אני רוצה עיקר לצאת נגד האוהדים המקללים ממש, אלה שעזים לקלל גם את אלונה והשחקנים, מאיפה האומץ לקלל את המלכה, את י שהצילה לכם את הקבוצה? שיחזור אלי ז'ינו, תראו מה זה הנהלה חרא.
הקהל לא מקלל אני אוהב את הפועל

נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו

"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)

סמל אישי של משתמש
ערן
Title: אני חבר בקרייזי רד

שליחה על ידי ערן »

גל אני מסכים איתך בכל מילה ומילה.

האוהדים שמקללים פשוט רצו אתמול שכפ"ס ינצחו בכדי שתהיה להם את האפשרות לקלל עוד
יותר את גיא ושעוד אוהדים יצטרפו אליהם.

מה שהיה במגרש היה בושא וגם אלונה כבר הבינה את זה והיא כבר אמרה:
"שנפסיק להיות רק קהל ונתחיל ללהיות גם אוהדים"

אנשים עמדו על המעכה והתחילו לשיר בגנות גיא לוי, אל תשכחו מבזכות מי המעכה קיים (אלונה)
ואם היא היתה יודעת שמהמעכה הזה ישירו שירים נגד המאמן שהיא הביאה ומאוד מעריכה
תאמינו לי שהוא לא היה קיים.

כל היחס של ההנהלה לאוהדים טוב מדיי, הגיע הזמן שראשי הקבוצה יתחילו גם להלחם באותם
טפשים שחושבים שהם יודעים הכל.

אין שכונה יותר תבינו!!!!!!!!!!!!!
30/01 - היום שהבנו שהכל זה שקרים

סמל אישי של משתמש
רונן כהן
Title: שער 2

שליחה על ידי רונן כהן »

גל היקר אתה יודע כמה אני מכבד אותך ואת הדעות שלך,אין ספק שאתה מהאוהדים שהולכים אם הקבוצה לכל חור אפשרי.
תאמין לי שלא רציתי שנפסיד וגם אלה שקיללו לא רצו להפסיד,טוב אולי חלק רצו אבל החלק הזה לא מעניין ואתה יודע בדיוק כמה שהם טיפשים.
הלוואי וננצח כל הזמן אבל ביננו גל אי אפשר להיות עיוורים ולהגיד בסדר ניצחנו,אנחנו אימפריה ונכון לרגע זה אנחנו משחקים את הכדורגל הכי מגעיל מליגת ג ועד ליגת העל.
עד יום שישי האחרון הייתי מתומכי גיא לוי אבל כנראה שהבן אדם לא מוכן להשתנות ורוצה להרוס את היופי שבכדורגל אז מה אני יגיד לך גל לא בבית ספרי,אני רוצה לנצח אבל אני גם רוצה לראות כדורגל ולא גועל נפש.
אני לא אומר שצריך לקלל אותו אבל צריך לעשות משהו ולקוות שהוא ישתנה כי את האוהדים לא אני ולא אתה נשנה כי מה אנחנו רוצים בסך הכל לראות כדורגל.
תמונה

סמל אישי של משתמש
אריק
יצירת קשר:

שליחה על ידי אריק »

רונן כהן כתב:גל היקר אתה יודע כמה אני מכבד אותך ואת הדעות שלך,אין ספק שאתה מהאוהדים שהולכים אם הקבוצה לכל חור אפשרי.
תאמין לי שלא רציתי שנפסיד וגם אלה שקיללו לא רצו להפסיד,טוב אולי חלק רצו אבל החלק הזה לא מעניין ואתה יודע בדיוק כמה שהם טיפשים.
הלוואי וננצח כל הזמן אבל ביננו גל אי אפשר להיות עיוורים ולהגיד בסדר ניצחנו,אנחנו אימפריה ונכון לרגע זה אנחנו משחקים את הכדורגל הכי מגעיל מליגת ג ועד ליגת העל.
עד יום שישי האחרון הייתי מתומכי גיא לוי אבל כנראה שהבן אדם לא מוכן להשתנות ורוצה להרוס את היופי שבכדורגל אז מה אני יגיד לך גל לא בבית ספרי,אני רוצה לנצח אבל אני גם רוצה לראות כדורגל ולא גועל נפש.
אני לא אומר שצריך לקלל אותו אבל צריך לעשות משהו ולקוות שהוא ישתנה כי את האוהדים לא אני ולא אתה נשנה כי מה אנחנו רוצים בסך הכל לראות כדורגל.
רונן, גם דעתי על ההתנהלות של גיא לוי השתנתה בשבועות האחרונים, אבל גם אם הוא לא ישתנה צריך להפסיק
את הקללות. את כל המלחמות האלה נגד גיא לוי, השיטה והסגנון צריך לשמור לסוף העונה. שייתנו לו לעבוד
בשקט, גם אם זה מגעיל זה יוביל אותנו לליגת העל. חשוב להבין שזו העונה הכי חשובה בתולדות המועדון.
אני שומע את הטענות שצריך להקדים תרופה למכה, שיש לו חוזה ל-3 שנים ושיש לו חסינות אם הוא עולה ליגה.
ההנהלה לא מטומטמת ואף בעלים לא ירצה לפתוח עונה בליגת על שהיחסים בין האוהדים למאמן בקנטים.
גם אלונה תדע להבדיל בסוף העונה אם עלינו בזכות גיא לוי או למרות גיא לוי. הקללות פוגעות בצורה ישירה בשחקנים
וקשה לתפקד שיש אוירה כזו מסביב. גיא לוי לא מעניין אותי אני רוצה לעלות ליגה ומצידי שבסוף העונה כבר לא יהיה
פה, אבל חשוב לי שאחרי הרבה שנים נוכל להגיד שמאמן סיים פה עונה. גם ככה אף אחד לא רוצה לבוא לאמן
פה כי זה בית קברות למאמנים.

שלח תגובה