התפאורה של ריאל:



מדהים.
בס"דdudi2002 כתב:ריאל מדריד זכו בפנדל שלא היה ולא נברא, השוו את התוצאה והיה נראה כאילו הקבוצה זכתה באליפות ספרד ובגביע האלופות.
אבל אפשר להבין אותם. במשחקים האחרונים, ריאל ספגה ממכונת הכדורגל המשומנת מקאטלוניה חמישיות ושישיות, אז ככה שלחלץ נקודה (ברמאות של 100%) זה באמת הישג.
מגיע להם "" "
" "
" "
"
עם רונלדו היה בועט כדור על אוהדי בארסה הוא היה מקבל 100 אחוז צהובniv1 כתב:למה שהם לא ישמחו? תיקו ב10 שחקנים מול ברסה זה מעולה... והיה מגע בפנדל השופא יכל להחליט שזה פנדל ויכל להחליט שזה לא.. השיפוט ממש לא היה לטובת ריאל.. זה עצוב שמסי לא סיים עם צהוב לפחות..
1. טיעון ממש אבל ממש עלוב(ואני לא אומר שהיה פנדל אבל סתם טיעון דפוק) סתם דוגמא, תראה איך מרסלו שמח אחרי שהרחיקו את קראוץ, אז מה?! בגלל שהוא שמח לא היה אדום? כל שחקן והתגובות שלו..הראל כתב:אם אתה רוצה לדעת כמה פנדל באמת היה , תראה את תגובות שחקני ריאל בפנדל על ויאה (לא היה אף תגובה כי הם ידעו שהיה פנדל) ותראה את תגובות שחקני ברצלונה בפנדל על מרסלו.
כשיש באמת פנדל שחקנים יודעים ולא מתווכחים , אולי שחקן אחד שניים מנסה לשנות את הגורל.
"קבוצה טובה יכולה לשחק מול קבוצה אגריסיבית,זה כדורגל לא בלט"
קודם כל , קבוצה טובה לא תבוא לשחק בבית שלה עם בלם כקשר אחרוי ולעשות הכל כדי לשחק כמו קבוצה קטנה ולעקוץ במתפרצות.