18 ימים- 4 קלאסיקו

כל מה שלא קשור להפועל באר-שבע
סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

Re: 18 ימים- 4 קלאסיקו

שליחה על ידי yossi »

בס"ד
התפאורה של ריאל:
תמונה
תמונה
תמונה
מדהים.

סמל אישי של משתמש
dudi2002

שליחה על ידי dudi2002 »

ריאל מדריד זכו בפנדל שלא היה ולא נברא, השוו את התוצאה והיה נראה כאילו הקבוצה זכתה באליפות ספרד ובגביע האלופות.

אבל אפשר להבין אותם. במשחקים האחרונים, ריאל ספגה ממכונת הכדורגל המשומנת מקאטלוניה חמישיות ושישיות, אז ככה שלחלץ נקודה (ברמאות של 100%) זה באמת הישג.

מגיע להם " :כפיים: " " :כפיים: " " :כפיים: " " :כפיים: "

סמל אישי של משתמש
niv1

שליחה על ידי niv1 »

למה שהם לא ישמחו? תיקו ב10 שחקנים מול ברסה זה מעולה... והיה מגע בפנדל השופא יכל להחליט שזה פנדל ויכל להחליט שזה לא.. השיפוט ממש לא היה לטובת ריאל.. זה עצוב שמסי לא סיים עם צהוב לפחות..

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

dudi2002 כתב:ריאל מדריד זכו בפנדל שלא היה ולא נברא, השוו את התוצאה והיה נראה כאילו הקבוצה זכתה באליפות ספרד ובגביע האלופות.

אבל אפשר להבין אותם. במשחקים האחרונים, ריאל ספגה ממכונת הכדורגל המשומנת מקאטלוניה חמישיות ושישיות, אז ככה שלחלץ נקודה (ברמאות של 100%) זה באמת הישג.

מגיע להם " :כפיים: " " :כפיים: " " :כפיים: " " :כפיים: "
בס"ד
קודם כל היה פנדל.
דבר שני אני לא חושב שיש בנאדם שראה את המשחק ולא יכול להגיד שתיקו היא תוצאה מוצדקת למרות שכל קבוצה יכלה לקחת ניצחון.

סמל אישי של משתמש
הראל
Title: אין

שליחה על ידי הראל »

חשבתי שלמוריניו לא יהיה על מה להתבכיין אחרי המשחק אחרי שלא נשרק פנדל על ויאה והוא קיבל פנדל מפוקפק ביותר על מרסלו , אבל הוא כרגיל ממשיך להפתיע ובוכה על זה ששחקן שלו הורחק .

בטוח באחד משלושת המשחקים שנותרו שחקן של בצרלונה יקבל אדום בגלל הבכינות הזו.

לגבי המשחק , לא התעלה לרמה גבוה .
מחצית ראשונה שכל קבוצה מנסה לבחון את השנייה ומשחקים יותר ברגוע יותר בטוח ובלי הרבה מצבים.
מחצית שנייה נפתחה בסערה ואפשר לצאת מאוכזבים ביותר מהתיקו הזה בעיקר בגלל שמובילים כבר 1-0 מול עשרה שחקנים ואז עושים שטויות ומאבדים כדורגים.
תמונה

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

niv1 כתב:למה שהם לא ישמחו? תיקו ב10 שחקנים מול ברסה זה מעולה... והיה מגע בפנדל השופא יכל להחליט שזה פנדל ויכל להחליט שזה לא.. השיפוט ממש לא היה לטובת ריאל.. זה עצוב שמסי לא סיים עם צהוב לפחות..
עם רונלדו היה בועט כדור על אוהדי בארסה הוא היה מקבל 100 אחוז צהוב
שלא לדבר על זה שפיקה היה אחרון ועצר את רונלדו בעבירה ברורה
לכל מי שאומר שלא היה פנדל על מרסלו לא מבין בכדורגל בהילוך האיטי השני שהראו רואים בבירור שהרגל של אלבס פוגעת במרסלו
ולא לדבר על זה שברצלונה השנה פעמיים שחקן שלהם היה אחרון ועצר התקפה של יריבה משחק אחד מול בילבאו בבית ועוד משחק שאני לא זוכר מול מי גם בבית והם קיבלו רק צהוב
אלביול קיבל אדום
על זה אני תמיד מדבר כל שחקן של בארסה על הדשא זה פאול כל נגיעה זה צהוב אסור לעמוד בדרך שהם עם הכדור
קבוצה של בכיינים כל השחקנים רצו על השופט בפנדל של ריאל אני נגעל מהם כל פעם מחדש
עם אני מוריניו דקה 90 ההיתי מכניס שחקן נוער ואומר לו רק תן למסי אחת לרגל שילמד לא לעשות הצגות ולהשבית אותו איזה שבועיים שלוש

ברצלונה = פלסטינאים
זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
clark kent
Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
יצירת קשר:

שליחה על ידי clark kent »

חחח איך התגובות כאן מתחלקות לאוהדי ברסה ולאוהדי ריאל בלי דעה אחת אובייקטיבית ( נגיד של אוהד ספורטינג גיחון)

לסיכום:
הגיע אדום לאלביול, הגיע צהוב למסי על הבעיטה לקהל, לא הגיע לריאל פנדל אבל המלחמה שלהם הייתה שווה נקודה למרות שהושגה מטעות שופט.

לפי דעתי ברסה תנצח בסיכום שני חצאי האלופות וגם תזכה ( רק בהארכה) בגמר הגביע

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

הפנדל של ריאל היה גבולי.
החלטה סבירה (גם החלטה הפוכה היתה זוכה להגדרה הזו)
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
הראל

שליחה על ידי הראל »

חחחחח שי איזה תגובות של ילד
תמשיך להמציא דברים
תמונה

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

אתה לא יכול להגיד שהשופטים לא שומרים על השחקנים של בארסה?
אתה לא יכול להגיד שמשחקים אגרסיבי מולה תמיד שטיפה אגרסיבים איתם הם נופלים על הריצפה ומחכים שהשופט יתן צהוב
קבוצה טובה יכולה לשחק גם מול אגרסיביות זה כדורגל לא בלט
זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
messiah
Title: חלילוביץ' ליד כדור הקרן

שליחה על ידי messiah »

שי,מילא ההשוואה שלך בין ברצלונה לפלסטינים שמתאימה לבן אדם טיפש (מה שאתה לא ממה שהספקתי לראות בפורום בשנים האחרונות)
אבל להגיד שהיה פנדל על מרסלו?
ואם אגיד לך שאלבס התראיין ואמר "מרסלו הודה בפניי שלא היה פנדל",מה תגיד? שאלבס שקרן?
וואלה,אם רק מביני כדורגל רואים פה פנדל אז מודה - אין לי מושג ולא חצי מושג בכדורגל. אידיוט מוחלט אני.
מספיק רק לראות את חגיגות ה"מיני אליפות" של מרסלו אחרי שהוחלט על פנדל כדי להבין עד כמה מאולץ ולא אמיתי הפנדל הזה היה.
לא נורא,בסופו של דבר הכדורגל היפה והיעיל ינצח...ריאל יכולה לחגוג 1-1 בבית מול בארסה ואיבוד אליפות,פתטיים.

סמל אישי של משתמש
הראל

שליחה על ידי הראל »

אם אתה רוצה לדעת כמה פנדל באמת היה , תראה את תגובות שחקני ריאל בפנדל על ויאה (לא היה אף תגובה כי הם ידעו שהיה פנדל) ותראה את תגובות שחקני ברצלונה בפנדל על מרסלו.

כשיש באמת פנדל שחקנים יודעים ולא מתווכחים , אולי שחקן אחד שניים מנסה לשנות את הגורל.

"קבוצה טובה יכולה לשחק מול קבוצה אגריסיבית,זה כדורגל לא בלט"

קודם כל , קבוצה טובה לא תבוא לשחק בבית שלה עם בלם כקשר אחרוי ולעשות הכל כדי לשחק כמו קבוצה קטנה ולעקוץ במתפרצות.
תמונה

סמל אישי של משתמש
הסניגורון...

שליחה על ידי הסניגורון... »

אגב, פפה היה פשוט אדיר בתור קשר אחורי !

סמל אישי של משתמש
niv1

שליחה על ידי niv1 »

הראל כתב:אם אתה רוצה לדעת כמה פנדל באמת היה , תראה את תגובות שחקני ריאל בפנדל על ויאה (לא היה אף תגובה כי הם ידעו שהיה פנדל) ותראה את תגובות שחקני ברצלונה בפנדל על מרסלו.

כשיש באמת פנדל שחקנים יודעים ולא מתווכחים , אולי שחקן אחד שניים מנסה לשנות את הגורל.

"קבוצה טובה יכולה לשחק מול קבוצה אגריסיבית,זה כדורגל לא בלט"

קודם כל , קבוצה טובה לא תבוא לשחק בבית שלה עם בלם כקשר אחרוי ולעשות הכל כדי לשחק כמו קבוצה קטנה ולעקוץ במתפרצות.
1. טיעון ממש אבל ממש עלוב(ואני לא אומר שהיה פנדל אבל סתם טיעון דפוק) סתם דוגמא, תראה איך מרסלו שמח אחרי שהרחיקו את קראוץ, אז מה?! בגלל שהוא שמח לא היה אדום? כל שחקן והתגובות שלו..

2. אם אתה לא יודע העמדה הזאת לא זרה לפפה, לפני ריאל כמעט תמיד שיחק שם ורק בגלל שריאל כבר כמה שנים טובות לא מוצאים בלם ראוי הוא משחק בעמדת הבלם.. בנבחרת פורטוגל הוא 90% מהמשחקים משחק קשר אחורי..

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

בס"ד
אפשר להתווכח פה שעות אם היה פנדל או לא,בכל מקרה לדעתי ריאל כן הייתה שווה שער ותוצאת תיקו משקפת את המשחק למרות שכל צד בסופו של דבר יכל לנצח.
messiah איפה ראיתה חגיגות?
לפי מה שאני יודע לצאת עם אופטימיות זהירה אחרי משחק זה רחוק מחגיגות.
מי ייתן ומחר בחצות הסיבלס ילבש לבן...

עדכון לגבי האלופות:
אינייסטה עלול להיות מושעה מהמשחק הראשון בחצי הגמר בעקבות הצהוב המכוון מול שחטאר,מחר ההחלטה הסופית לאחר הערעור שהגישה ברצלונה.

שלח תגובה