גומלין פלייאוף ליגת האלופות: סבאח - הפועל ב"ש, שלישי, 25.8, 19:45

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
ForeverRed

Re: גומלין פלייאוף ליגת האלופות: סבאח - הפועל ב"ש, שלישי, 25.8, 19:45

שליחה על ידי ForeverRed »

dor69 כתב:
25 אוגוסט 2026, 21:44
לא יודע איך אפשר לכתוב פה על חוסר מזל, היה לנו מזל בערימות היום. האזרים פגעו בהכל חוץ מהמסגרת. בעטו לקורות ולמשקופים, בעטו בשלומיאליות מעל השער, לא התחברו לכדור או על מרציאנו. שני שערים מתנה מהשוער הנרקומן שלהם. מה לא
עוד במחצית הטובה הפקרנו המון את ההגנה. בכל פעם שהם עברו קו לחץ ראשון הם באו עם הפנים ביתרון מספרי. במחצית הראשונה עוד לפחות יצאנו קדימה וזה ריסן אותם קצת. ברגע שאיסט עזב את הכנף איבדנו את הדרך לצאת קדימה והזמנו אותם לתקוף.
עלייה שערורייתית של המחליפים היום, אחד אחד (חוץ מדודזאדה שנכנס בהארכה כשהכל כבר גמור). מבחינתי כל המחליפים מקבלים בעיטה בתחת על הגישה הביזיונית הזאת. משוטטים על המגרש כמו חבורה של רועי צאן במקום לרוץ כמו משוגעים. דיופ זה בכלל מאסר עולם על ההופעה הכי מחרידה שראיתי משחקן בהפועל באר שבע בחיי (איך הוא נכנס למשחק כזה? בזה ספציפית אני כועס על רן)
אין מחלוקת על כל מה שכתבת.
ועדיין, לחטוף את הגול הזה 10 שניות לסוף, תן להם עוד 10 כאלה והוא לא משחיל שם לבד את הכדור, זה הכי אכזרי שיש.

ההפסד הזה ישפיע על כל העונה.
אני ממש מקווה שידעו להרים את עצמם ולמצוא את הדרייב לחזור למעמד הזה, אבל בסגל הנוכחי, קשה לומר שאני אופטימי.

סמל אישי של משתמש
סימיוני
Title: CrazyRed

שליחה על ידי סימיוני »

קשה לי מאוד. מאוד!
כל כך קרוב זה היה.
גם אני ידעתי שדיופ עלול לחרבן הכל ולצערי זה מה שקרה.
יחד עם זאת, עוד כמה שניות וזה היה שלנו.
מאז שירדנו ליגה לא הרגשתי כזה זע. אפילו לא בתבוסה למכבי בגמר ההוא.
אוףףךףףךךךךךך
לראות את מיגל בוכה ככה גרם לי לדמוע בעצמי. לא מגיע לו ולא לנו.
בא לי למות.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

Melikson24 כתב:
25 אוגוסט 2026, 21:54
יש כאלה שלא יודעים לשמוח גם בניצחונות ובתארים.
תמיד רע רע רע. אז בוודאי בהפסדים ובאכזבות קשות כמו היום.
שחרר כבר.
אם אתה היית איתנו שם במיניבוס בחורים בליגה הלאומית עם 15 איש ביציע אז אולי היית מבין מה זה הרגע הזה בשבילנו.
תן לאנשים לכאוב שכואב להם. זה מאהבה למועדון ובגלל הדרך שעשינו איתו. אפשר גם להיות גאים וגם עצובים.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
Melikson24

שליחה על ידי Melikson24 »

Sir Alex Ferguson כתב:
25 אוגוסט 2026, 22:04
שחרר כבר.
אם אתה היית איתנו שם במיניבוס בחורים בליגה הלאומית עם 15 איש ביציע אז אולי היית מבין מה זה הרגע הזה בשבילנו.
תן לאנשים לכאוב שכואב להם. זה מאהבה למועדון ובגלל הדרך שעשינו איתו. אפשר גם להיות גאים וגם עצובים.
חמוד שלי חוץ ממך היו עוד אנשים שהסתובבו במגרשים המסריחים של הלאומית בהסעות של הארגון. אתה לא כזה מיוחד.

וזה לא נותן לך זכויות יתר בקמפיינים מבישים נגד המועדון אותו אתה אוהד.
לצערך לא רק אני כבר רואה את זה. יש עוד ועוד ששמים לב.

לילה טוב.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

Sir Alex Ferguson כתב:
25 אוגוסט 2026, 22:04
שחרר כבר.
בול.
אני אוהד של הקבוצה הזאת יותר מ20 שנה. ראיתי ירידה, ראיתי הפסדי אליפות, הפסדים בגמרי גביע, הדחות מביכות, הדחות כואבות, מה לא. לא בכיתי בחיים.
היום ראיתי את המשחק עם אבא שלי ואחי, ירדתי בסיום לאוטו לנסוע הביתה ובכיתי כמו ילד בן חמש. זה החלום הכי גדול של כל ילד שמתחיל לאהוד קבוצה, בטח קבוצה קטנה כמו שהיינו בימים ההם. נכון שכל המסע הזה בתור אוהד וכל הגדילה המטורפת של המועדון הזה עד לימינו זה דבר נדיר שכמעט ולא קורה ויש לנו הרבה על מה לברך ואנחנו עוד נראה ימים טובים יותר.
הרגע המזוקק הזה שאתה עשר שניות מהחלום הכי גדול שלך ומקבל שפיץ למוח הוא חד משמעית ובלי שום מתחרים הרגע הכי אכזרי, מרסק ושובר לב שחוויתי בכדורגל.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

Melikson24 כתב:
25 אוגוסט 2026, 22:10
חמוד שלי חוץ ממך היו עוד אנשים שהסתובבו במגרשים המסריחים של הלאומית בהסעות של הארגון. אתה לא כזה מיוחד.

וזה לא נותן לך זכויות יתר בקמפיינים מבישים נגד המועדון אותו אתה אוהד.
לצערך לא רק אני כבר רואה את זה. יש עוד ועוד ששמים לב.

לילה טוב.
מי מדבר על זכויות יתר?
אנשים כאן מרוסקים אז תן להם.
לא צריך כל הזמן לחפש חברים שלך ליציע באופן אישי.
תן לכאוב ולהוציא, בטח כשהדברים נעשים בצורה שהאנשים כאן עושים אותה ולא בצורה של קללות או אלימות.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
סימיוני

שליחה על ידי סימיוני »

בואו לא נריב הערב. בבקשה!
אחרי עוד שוט של אוזו, אתם יודעים מה בא לי עכשיו?
להיות באיצטדיון ברחובות ולעודד בטרוף את הקבוצה!
בא לי לחבק את מיגל ולתת לו לבכות על הכתף שלי.
בא לי לעודד את השחקנים ולהכניס אותם למוד של וינריות מחודשת. אני שקוע בעצב שמזמן לא הרגשתי, אבל רוצה לחבק את השחקנים ולהרים להם את הראש. זאת הקבוצה שלנו לטוב ולרע וסליחה על רגשנות היתר, זה בא מהלב.

סמל אישי של משתמש
Melikson24

שליחה על ידי Melikson24 »

Sir Alex Ferguson כתב:
25 אוגוסט 2026, 22:15
מי מדבר על זכויות יתר?
אנשים כאן מרוסקים אז תן להם.
לא צריך כל הזמן לחפש חברים שלך ליציע באופן אישי.
תן לכאוב ולהוציא, בטח כשהדברים נעשים בצורה שהאנשים כאן עושים אותה ולא בצורה של קללות או אלימות.
הגבתי לך על משהו?חבר לפורום כתב משהו, חיזקתי אותו והוספתי משהו קטן. כנראה זה נגע לך בנקודה רגישה והרגשת שמדובר עליך. עניין שלך.

סמל אישי של משתמש
oren2792

שליחה על ידי oren2792 »

שתי נקודות:

1. ב״ש הבטיחה היום בתים ליגה אירופית פעם רביעית בעשור (פלוס קונפרנס אחד), כשיש קבוצות (אמ אמ ביתר), שלא ראו אירופה אפילו פעם אחת, אז תמיד צריך להיות שמח במה שיש לך.

2. אם אלילת המזל לא הייתה פה, אני מקווה שייצא בהגרלה בנפיקה חוץ, בשביל מיגי לסגור כזה מעגל אני בטוח שיקהה קצת את הכאב לשחק נגד מועדון ילדותו.

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

dor69 כתב:
25 אוגוסט 2026, 22:14
בול.
אני אוהד של הקבוצה הזאת יותר מ20 שנה. ראיתי ירידה, ראיתי הפסדי אליפות, הפסדים בגמרי גביע, הדחות מביכות, הדחות כואבות, מה לא. לא בכיתי בחיים.
היום ראיתי את המשחק עם אבא שלי ואחי, ירדתי בסיום לאוטו לנסוע הביתה ובכיתי כמו ילד בן חמש. זה החלום הכי גדול של כל ילד שמתחיל לאהוד קבוצה, בטח קבוצה קטנה כמו שהיינו בימים ההם. נכון שכל המסע הזה בתור אוהד וכל הגדילה המטורפת של המועדון הזה עד לימינו זה דבר נדיר שכמעט ולא קורה ויש לנו הרבה על מה לברך ואנחנו עוד נראה ימים טובים יותר.
הרגע המזוקק הזה שאתה עשר שניות מהחלום הכי גדול שלך ומקבל שפיץ למוח הוא חד משמעית ובלי שום מתחרים הרגע הכי אכזרי, מרסק ושובר לב שחוויתי בכדורגל.
ריגשת דור.
תיארת בול את מה שעבר ועובר עלי כעת בערב הזה.
אצלי זה קרוב ל-60 שנה של חלום, מאז ימי "ליברפול באנגליה, באר שבע בישראל", בשער 6 בווסרמיל.
הלב נקרע, אין אכזרי מזה.

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

oren2792 כתב:
25 אוגוסט 2026, 22:26
שתי נקודות:

1. ב״ש הבטיחה היום בתים ליגה אירופית פעם רביעית בעשור (פלוס קונפרנס אחד), כשיש קבוצות (אמ אמ ביתר), שלא ראו אירופה אפילו פעם אחת, אז תמיד צריך להיות שמח במה שיש לך.

2. אם אלילת המזל לא הייתה פה, אני מקווה שייצא בהגרלה בנפיקה חוץ, בשביל מיגי לסגור כזה מעגל אני בטוח שיקהה קצת את הכאב לשחק נגד מועדון ילדותו.
עזוב, זה למחר מחרתיים.

סמל אישי של משתמש
ReDo

שליחה על ידי ReDo »

היציאה מהאצטדיון בבאקו הרגישה כמו תקופות אפילות בהיסטוריה של העם שלנו.

איזה שברון לב.
הכי אכזרי שיכול להיות.

סמל אישי של משתמש
Red Tiger
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי Red Tiger »

אין יותר אכזרי מהיום לאוהד,אין.
ויחד עם זאת הקבוצה הזאת הוכיחה שחזקה מהכל,גם שהורידה לה 3 נק וגזלו ממנה אליפות במחזור האחרון ולכן אני לא מתרשם ממדפטי ה״זה ילווה אותנו כל העונה״,כי זה לא.
בסוף ליגת האלופות היה אמור להיות בונוס פסיכי שבסוף לא קיבלנו אותו וככה צריך להתייחס לזה.
יש לנו מטרה להגיע לשם גם בשנה הבאה וזה מתחיל מהשבת הקרובה,אז קחו לכם יומיים להתאבל ותתאפסו.

סמל אישי של משתמש
reuven5060

שליחה על ידי reuven5060 »

שיש כתב:
25 אוגוסט 2026, 22:01
כמה קבוצות ישראליות מכינות את עצמם למעמדים האלה?
כל הישראליות עשו את זה בהרבה מזל וככה זה ימשיך להיות כי כדורגל ישראלי הוא לא עשיר ולא ברמה הנדרשת

צריך התעלות של כמה משחקים כמו שהייתה לנו ושוב השניה האחרונה דופקת אותנו. רק מזל צריך
ועדיין כשכן מגיעים לשמה צריך לעשות את המקסימום בשביל להגיד ליעד מבוקש,כל מהלך בזק על בלם בעיקר או סתם שחקן התקפה מוכח היה יכול להשפיע במיוחד שיודעים כולם שהסגל הנוכחי לא באמת הספיק

סמל אישי של משתמש
שיש

שליחה על ידי שיש »

reuven5060 כתב:
25 אוגוסט 2026, 22:39
ועדיין כשכן מגיעים לשמה צריך לעשות את המקסימום בשביל להגיד ליעד מבוקש,כל מהלך בזק על בלם בעיקר או סתם שחקן התקפה מוכח היה יכול להשפיע במיוחד שיודעים כולם שהסגל הנוכחי לא באמת הספיק
איזה שחקן התקפה ישראלי היה על הריצפה ורק היינו צריכים להרים? .שוכחים ששמנו 1.7 מיליון על שחקן שנפצע ואולי היה עושה הבדל

שלח תגובה