שמע אחי זה חלום שנגדע בצורה הכי אכזרית בעולם. אני עצמי שבור יותר מה6-2, ר״ג 2003 והגמר מול פ״ת ביחד ככה שאתה כנראה יכול לתאר לעצמך איך מרגיש שחקן שמהילדים בונה את הקריירה שלו על חלום וחוטף סנוקרת לפרצוף ב10 שניות האחרונות לפני שהוא מגשים אותו.
שמע אחי זה חלום שנגדע בצורה הכי אכזרית בעולם. אני עצמי שבור יותר מה6-2, ר״ג 2003 והגמר מול פ״ת ביחד ככה שאתה כנראה יכול לתאר לעצמך איך מרגיש שחקן שמהילדים בונה את הקריירה שלו על חלום וחוטף סנוקרת לפרצוף ב10 שניות האחרונות לפני שהוא מגשים אותו.
מבין מצויין אבל כמו שאמרת עברנו רגעים שהיו באמת שחורים במועדון הזה.
צרות של עשירים חייבים להתקדם
חשבתי שאין יותר קרוב מהנגיחה של טוני בדקה האחרונה במאריבור - אז הנה כל פעם מוכיחים לנו שיש עוד יותר כמעט ועוד יותר אכזרי.
אבל את האמת שאז זה היה כואב יותר, כי היתה לנו קבוצה טובה יותר, שהיה לה גם סיכוי לא להתבזות ולעשתו נקודות בליגת האלופות. וגם היה את טרנר. ואם היינו עולים טוני היה אולי מאריך חוזה וכל השושלת ההיא היתה יכולה להמשך עוד. עכשיואם היינו עולים זה מהר מאד היה הופך כל שבוע למשחקים שמנסים בהם לצאת בהפסדים כמה שפחות מביכים. אנחנו לא ברמה של המפעל ואפילו לא ברמה של המפעל שמתחתיו (אז כן היינו והוכחנו את זה בשנה קודם) זה נכון שגם באירופית השנה יהיה קשה מאד, אבל ליגת האלופות זה עולם אחר.
ובכל זאת כמובן ההפסד הכספי והרכש שאפשר היה למשוך בזכות ליגת האלופות - אכזבה ענקית. אבל כאמור - אז היא היתה יותר והיתה יכולה ממש לבצר אותנו כקבוצה הגדולה בישראל לעוד כמה שנים.
מי שרוקד פה על הדם של רן זה בדיוק אותם אלו שמחפשים אותו כבר שנתיים וחצי בנרות. שיא הפתטיות.
חלום שמתנפץ בצורה הכי כואבת שיש, תודה לקבוצה על המסע,
אנחנו עוד נגיע לשם יום אחד
כואב אבל אין ברירה אלא להרים ראש, יש לנו מסע שמתחיל עוד 3 ימים לשמור על הכתר.
בדיוק.
אכזרי, אין לי אוויר.
לא בא לי לשמוע אף אחד.
אבל זה עוד יגיע.
נלמד מזה.
נגיע יותר מוכנים בפעם הבאה.
השנה - במקום עוגת קצפת נאכל עוגת הבית.
זה לא חלום - תהיה לנו ליגת אלופות.
מרגיש מרוסק.
עברנו כל כך הרבה עם הקבוצה הזאת והיינו שניות מלהגשים את החלום ואז זה נלקח מאיתנו.
גם לך תדע מתי בעתיד נגיע לסיטואציה דומה.
רואה את מיגל בוכה והדמעות יורדות איתו.
מנ לעשות אחי זה הכדורגל, מי שלא יודע לקבל אכזבות לא ישמח בנצחונות,קשה לי מאוד,מאוד אבל צריך להבין שהוצאנו את המקסימום מהאירוע
לא ישבו שום מחצית אולי ב5 הדקות האחרונות שזה מובן לגמרי.
אם הגול הזה לא נכנס אתה מדבר אחרת.
הם היו 3/4 מצבים מגול בטוח שרק בעזרת מרציאנו(מי היה מאמין! אדיר!) ומזל דחה את הקץ,שוב הנקודה שלי היא לא להיות חכם בדיעבד אלא שאין הוקוס פוקוס במקומות האלה
רוצים להגיע למעמדים גבוהים? צריך להתכונן בהתאם גם אם אין הרבה זמן,הם העלו שחקני ספסל טובים שנתנו להם תפוקה מיידית שלנו לא היה משהו כזה ולא קרוב אפילו
נערך לאחרונה על ידי reuven5060 ב 25 אוגוסט 2026, 21:55, נערך פעם 1 בסך הכל.
זה שברון לב רציני, אבל ערב שחור זה בהחלט יציאה מפרופורציות.
היה לנו מזל בערימות היום, המשחק היה יכול להיגמר הרבה לפני.
כבר עדיף שזה היה קורה מאשר שנגיע לשנייה האחרונה ונודח מבעיטה שמתלבשת ככה 1 ל50.
לא היינו טובים היום, סבאח הגיעו לים הזדמנויות, והספסל הלא קיים שלנו סגר סופית את הסיפור.
להגיע לאירופית דרך פליאוף צמפיונס זה תסריט שכל אחד חותם עליו. עשינו כסף כדי לתקן את מה שצריך.
בזה צריך להתרכז.
הם היו 3/4 מצבים מגול בטוח שרק בעזרת מרציאנו(מי היה מאמין! אדיר!) ומזל דחה את הקץ,שוב הנקודה שלי היא לא להיות חכם בדיעבד אלא שאין הוקוס פוקוס במקומות האלה
רוצים להגיע למעמדים גבוהים? צריך להתכונן בהתאם גם אם אין הרבה זמן,הם העלו שחקני ספסל טובים שנתנו להם תפוקה מיידית שלנו לא היה משהו כזה ולא קרוב אפילו
את מי הם העלו מהספסל? את סדאייב וקדאייב.
הבן אדם התלבש לו כדור שכם עוד 17 פעם לא מתלבש לו.
בהארכה היה לי ברור שנפסיד היינו שבורים מנטלית.
כמה קבוצות ישראליות מכינות את עצמם למעמדים האלה?
כל הישראליות עשו את זה בהרבה מזל וככה זה ימשיך להיות כי כדורגל ישראלי הוא לא עשיר ולא ברמה הנדרשת
צריך התעלות של כמה משחקים כמו שהייתה לנו ושוב השניה האחרונה דופקת אותנו. רק מזל צריך