רועי לוי - חתם ל3 עונות

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
ForeverRed

Re: רועי לוי - חתם ל3 עונות

שליחה על ידי ForeverRed »

ReDo כתב:
24 מאי 2026, 14:12
סבבה נעשה לו עוול ובזבזו לו עונה.

בושה שהמאמן הלך עם השחקנים שהביאו לו צלחת. בושה.
אתה נורא קיצוני חבר.
תשתה כוס מים.

סמל אישי של משתמש
Melikson24
Title: CrazyRed

שליחה על ידי Melikson24 »

שמעון א כתב:
24 מאי 2026, 14:25
אני דווקא מסכים עם פורברד במקרה של רועי לוי.
נשרפה לו עונה, ולדעתי, קוזוך עשה לו עוול.
המלחמה, והלו"ז הצפוף, "הכריחו" את קוזוך לעשות רוטציות וכולנו הרווחנו את רועי לוי.
שאפו לקוזוך, שאפו ללוי, והיידה באר שבע.

נ.ב
אתמול היה חייב לשחק באגף ימין. אגף שמאל עושה לו רע.
ואולי הוא עשה את התהליך שהיה צריך כדי להשתפר כשחקן?
לא חושב שהלוז הכריח אותו משהו. היה יכול לתת את הדקות לאחמד כמו בשלבים יותר מוקדמים של העונה.

אנחנו לא נמצאים באימונים ולא יכולים להיות נחרצים עד הסוף. אישית אני רואה את לוי שחקן שונה לגמרי ממה שהיה בתחילת העונה.

סמל אישי של משתמש
ReDo

שליחה על ידי ReDo »

ForeverRed כתב:
24 מאי 2026, 14:43
אתה נורא קיצוני חבר.
תשתה כוס מים.
לא קיצוני בכלל. רגוע לחלוטין הרגע הקבוצה שלי הניפה צלחת.

סמל אישי של משתמש
Itay

שליחה על ידי Itay »

לאף שחקן לא נעשה עוול, ראינו גם אתמול בהזדמנות המי יודע כמה מה הספסל שלנו שווה, מתבזים מול הנוער של חיפה בחיזוק של אזולאי וזסנו.

וכן בסופו של דבר כשהקבוצה משחקת אש ונמצאת 95% מהזמן במקום ראשון ובסוף גם לוקחת את הצלחת אז לבוא ולהגיד שהמאמן עשה עוול לשחקנים זה קצת משעשע.

יש פה מאמן שלקח אליפות והגיע שוב לגמר גביע עם אבו רומי,אחמד,איסט וגאנח... אפשר קצת לתת קרדיט למה שהוא רואה באימונים.
נערך לאחרונה על ידי Itay ב 24 מאי 2026, 15:46, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

ReDo כתב:
24 מאי 2026, 14:16
לא שפטתי אותו הוא היה במשחק בסדר בעיניי.

האמירה שבזבזו לו עונה מקוממת בעיניי. אף אחד לא בזבז לאף אחד שום דבר.
גם אני חושב שפחות או יותר נשרפה לו עונה, בסוף מי שפתחו בכנפיים במקומו למעט דן לא הוכיחו שהם שווים יותר ממנו.
בנוסף אני די בטוח שאם הלוז היה רגיל בלי משחק כל שלושה ימים גם לא היינו רואים אותו בכלל

סמל אישי של משתמש
ReDo

שליחה על ידי ReDo »

dor69 כתב:
24 מאי 2026, 15:44
גם אני חושב שפחות או יותר נשרפה לו עונה, בסוף מי שפתחו בכנפיים במקומו למעט דן לא הוכיחו שהם שווים יותר ממנו.
בנוסף אני די בטוח שאם הלוז היה רגיל בלי משחק כל שלושה ימים גם לא היינו רואים אותו בכלל
מה זה נשרפה לו עונה?
הוא הגיע להפועל באר שבע ויש פה תחרות על כל עמדה.
המאמן העדיף שחקנים אחרים בעלי תכונות אחרות על פניו.
העונה הסתיימה בצלחת ואולי בדאבל אז כנראה שהבחירות המקצועיות של המאמן הוכיחו את עצמם בסופו של דבר.

לא מתחבר לסמנטיקה הזאת של נשרפה לו עונה. המאמן ראה אותו ואת השחקנים האחרים באימונים והחליט ללכת עליהם. עובדתית המטרה הושגה.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

ReDo כתב:
24 מאי 2026, 15:52
מה זה נשרפה לו עונה?
הוא הגיע להפועל באר שבע ויש פה תחרות על כל עמדה.
המאמן העדיף שחקנים אחרים בעלי תכונות אחרות על פניו.
העונה הסתיימה בצלחת ואולי בדאבל אז כנראה שהבחירות המקצועיות של המאמן הוכיחו את עצמם בסופו של דבר.

לא מתחבר לסמנטיקה הזאת של נשרפה לו עונה. המאמן ראה אותו ואת השחקנים האחרים באימונים והחליט ללכת עליהם. עובדתית המטרה הושגה.
שים בצד את המטרה הושגה, היא הושגה בגדול בזכות הכוכבים של הקבוצה ב99.99 אחוז.
לאור הביצועים של השאר שקיבלו במקומו קרדיט (אחמד וגנאח בעיקר) אתה חושב שלא הגיע לו יותר קרדיט? זה הדיון בנושא וזו שאלה לגיטימית שלא מורידה מכבודו של אף אחד

סמל אישי של משתמש
שיש
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי שיש »

להגיד שנשרפה לו עונה זה קיצוני מידי
אולי יכולנו להוציא ממנו יותר אבל בסוף בסוף זו עונת התאקלמות למועדון צמרת ומאמן עם דרישות נוקשות

אני גם חושב שאם לא היה לחץ כזה של משחקים הוא היה משחק פחות אבל בסוף הרווחנו אותו

סמל אישי של משתמש
ReDo

שליחה על ידי ReDo »

dor69 כתב:
24 מאי 2026, 16:20
שים בצד את המטרה הושגה, היא הושגה בגדול בזכות הכוכבים של הקבוצה ב99.99 אחוז.
לאור הביצועים של השאר שקיבלו במקומו קרדיט (אחמד וגנאח בעיקר) אתה חושב שלא הגיע לו יותר קרדיט? זה הדיון בנושא וזו שאלה לגיטימית שלא מורידה מכבודו של אף אחד
הגיע לו יותר קרדיט גם בעיניי.
מפה ועד להגיד נשרפה לו עונה, כאילו נעשה לו איזשהו עוול, המרחק הוא גדול.
המאמן העדיף מקצועית שחקנים אחרים שמתאימים יותר לשיטה שלו, אותה שיטה שההתעקשות עליה הובילה אותנו בסופו של דבר לצלחת.

סמל אישי של משתמש
ReDo

שליחה על ידי ReDo »

Itay כתב:
24 מאי 2026, 15:42
לאף שחקן לא נעשה עוול, ראינו גם אתמול בהזדמנות המי יודע כמה מה הספסל שלנו שווה, מתבזים מול הנוער של חיפה בחיזוק של אזולאי וזסנו.

וכן בסופו של דבר כשהקבוצה משחקת אש ונמצאת 95% מהזמן במקום ראשון ובסוף גם לוקחת את הצלחת אז לבוא ולהגיד שהמאמן עשה עוול לשחקנים זה קצת משעשע.

יש פה מאמן שלקח אליפות והגיע שוב לגמר גביע עם אבו רומי,אחמד,איסט וגאנח... אפשר קצת לתת קרדיט למה שהוא רואה באימונים.
+1

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

ReDo כתב:
24 מאי 2026, 17:38
הגיע לו יותר קרדיט גם בעיניי.
מפה ועד להגיד נשרפה לו עונה, כאילו נעשה לו איזשהו עוול, המרחק הוא גדול.
המאמן העדיף מקצועית שחקנים אחרים שמתאימים יותר לשיטה שלו, אותה שיטה שההתעקשות עליה הובילה אותנו בסופו של דבר לצלחת.
לא צריך ללכת למקומות כאילו מישהו החליט לעשות לו רע. אני אישית לא משתמש במינוח הזה אבל גם אפשר להגיד שנעשה לו עוול גם מבלי שמישהו התכוון לעשות לו עוול.
לגבי המתאימים לשיטה אני חושב שאתה מגזים פה, לא עלו במקומו כדורגלני על (אם כבר אז ההפך) ובסוף את רועי לוי רן הביא אז כנראה שהוא חשב שהוא כן מתאים. גם אם בחרת לא לפתוח איתו ברוב העונה אני חושב שהוא יכל להשתלב הרבה יותר כמחליף ממה שהיה עד הפלייאוף כשכבר לא הייתה ברירה.

סמל אישי של משתמש
ReDo

שליחה על ידי ReDo »

dor69 כתב:
24 מאי 2026, 17:42
לא צריך ללכת למקומות כאילו מישהו החליט לעשות לו רע. אני אישית לא משתמש במינוח הזה אבל גם אפשר להגיד שנעשה לו עוול גם מבלי שמישהו התכוון לעשות לו עוול.
לגבי המתאימים לשיטה אני חושב שאתה מגזים פה, לא עלו במקומו כדורגלני על (אם כבר אז ההפך) ובסוף את רועי לוי רן הביא אז כנראה שהוא חשב שהוא כן מתאים. גם אם בחרת לא לפתוח איתו ברוב העונה אני חושב שהוא יכל להשתלב הרבה יותר כמחליף ממה שהיה עד הפלייאוף כשכבר לא הייתה ברירה.
אני כן הייתי מעלה אותו יותר. אבל אני גם לא רואה אותו באימונים. ולא רואה את מי שעולה לפניו באימונים.
יש לך איזשהו ספק שההחלטות של רן הן נטו מקצועיות? לי אין.

שוב אני אומר, אני די איתך בדעה שהיה צריך לראות יותר דקות, פחות מתחבר ל"נעשה לו עוול" או "בזבזו לו עונה" . זה נכון לגבי לוי, חמודי, חזות או מיגל.

סמל אישי של משתמש
MikiRed
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי MikiRed »

היו לו גם בתחילת הדרך הרבה פציעות קטנות שאפשר לייחס למעבר מהצרכים של אשדוד לצרכים של ב"ש.
כיום אתה רואה שהוא מסוגל לסיים מישחק...

סמל אישי של משתמש
Itay

שליחה על ידי Itay »

MikiRed כתב:
24 מאי 2026, 18:28
היו לו גם בתחילת הדרך הרבה פציעות קטנות שאפשר לייחס למעבר מהצרכים של אשדוד לצרכים של ב"ש.
כיום אתה רואה שהוא מסוגל לסיים מישחק...
זה גם הפציעות וההסתגלות הלא קלה לדרישות וגם האדום החסר אחריות בבלומפילד, הטעות בק״ש שהובילה להפסד הראשון, ההופעה הלא טובה בגביע מול שדרות...
הוא לא נתן בהתחלה יותר מדי סיבות לרוץ איתו וכל זה כשהוא מתחרה במזרחי שנתן עונה פנטסטית.

האם יכל לשחק יותר? כנראה שכן
האם ״נעשה לו עוול״ ו״שרפו לו שנה מהקריירה״? קצת פרופורציות.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

לדעתי לא ראינו אפילו 50% ממה שהוא יכול לתת התקפית.
היה משחק בתחילת עונה שפתח באגף שנתן קרוס אחרי קרוס שאף שחקן אחר אצלנו לא יודע לתת.
גם בפלייאוף כשנכנס בעקבות המלחמה והעומס, לדעתי לא מעט פעמים הוקרב טקטית בשמאל.
הוא תמיד יהיה קצת שכונתי באופי, זה סוג השחקן, אבל כמו אחרים גם אותו נצטרך לדעת איך להרוויח.
לדעתי הוא מושלם כדי לשחק עם איסט כי יש לו קרוס טוב ולאיסט יש תנועה טובה פנימה.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

שלח תגובה