כשרועי לוי יתרום לנו 10% ממה שקאנגווה עושה נסלח לו.
אתה בטוח משום מה שיש לי משהו נגד לוי למרות שכתבתי ב-10 הזדמנויות שהוא שחקן שצריך לקבל יותר קרדיט, זה לא משנה אם אתמול זה היה לוי או כל אחד אחר, זה מצב שאני מצפה מכדורגלן לדעת לשים ברשת נקודה.
לכתוב שמגיע קרדיט ואז לקטול על כל פעולה , אחלה
לא שכנעת אותי
ולצפות משחקן ספסל של הספסל שיתן תפוקה כמו הכוכב הגדול זה קצת מנותק
שורה תחתונה אני מעדיף אותו על כל מי שיש לנו בצדדים כולל כנעאן
לא מתחבר להנחות שעושים פה. זה היה צריך להסתיים עם כדור ברשת בלי קשר לאיסט שהיה בנבדל.
מה שכן, לשרוף אותו עם הקישור ההתקפי הביזיוני שיש לנו יהיה הזוי לא פחות מלהעדיף את אחמד על לוי ב-3 עמדות שונות. שזה מה שקורה בעונה ההזויה הזאת.
אחמד צריך לצאת מהסגל, גנאח לקצה הספסל. לוי ואבו רומי זה לא נוצץ אבל זה מספיק טוב ל-8 משחקים שנשארו בליגה.
אני הייתי שמח לשמוע למה רן תוקע אותו בשמאל כל הזמן ולא נותן לו אפילו דקה בימין. גם כשאחמד על המגרש, גם שסטויאנוב גרוע כמגן ובאגף שמאל זו אולי העמדה שהיה הכי טוב בה בעבר.
בכל מקרה, השחקן עבר שינוי. הוא בעיניי הרבה יותר נראה כמו שחקן של קוז'וך מאשר שהגיע. עבר תהליך רציני.
הרגיש שמשתפר בלחץ, פחות רך, מרוויח יותר כדורים, משחק בפסים קצרים ולא מחפש דריבל. לא אותו שחקן.
העמדה גורמת לזה שלא באמת מצליח גם לתת אימפקט התקפי שהוא כן יכול להביא כשיוצב בימין.
בעיניי צריך לתפוס את המקום של סטויאנוב בהיררכיה. הרכב הוא כנראה לא יהיה, אבל זה מרגיש לי כמו כן שחקן שעונה הבאה יהווה שחקן 14-16 טוב.
מסכים על הכל.
נתן ספרינטים בלי הפסקה במחצית הראשונה, שיפור גדול.
מה שכן קשה לו בשמאל. זה היה ניסוי שהיה צריך לעשות בגלל הואקום בעמדה, אבל זה לא צלח. הוא צריך לשרוף את הקו ויש 3 עמדות שהוא יכול להיות בהן.
אין שאלה שהוא כמה רמות מעל אחמד ובטח סטויאנוב שכבר לא באירוע.
עוד אחד שבזבזו לו כמעט עונה שלמה.
לפחות בסוף נפל האסימון.
אני חושב שגם הוא עבר תהליך של התבגרות והסתגלות לקבוצה גדולה. מי שמגיע ממכבי תל אביב אלינו בשל יותר.
מי שמגיע מאשדוד, עובר כאן קודם טירונות גופנית ומנטאלית.
אני דווקא מסכים עם פורברד במקרה של רועי לוי.
נשרפה לו עונה, ולדעתי, קוזוך עשה לו עוול.
המלחמה, והלו"ז הצפוף, "הכריחו" את קוזוך לעשות רוטציות וכולנו הרווחנו את רועי לוי.
שאפו לקוזוך, שאפו ללוי, והיידה באר שבע.
נ.ב
אתמול היה חייב לשחק באגף ימין. אגף שמאל עושה לו רע.