בס"דאורי אדום בנשמה כתב:רמי ויוסי,
סליחה מראש, אבל הביזיון הוא אך ורק בגישה שלכם.
אתה מוכן קצת לפרט?
זה לא נראה לך ביזיון שמליקסון השחקן הכי טוב שלך אולי יעזוב (למרות שאני לא מאמין) בגלל 25 אלף דולרים?
בס"דאורי אדום בנשמה כתב:רמי ויוסי,
סליחה מראש, אבל הביזיון הוא אך ורק בגישה שלכם.
מסכים לחלוטיין עם ערן. רמי ויוסי אתם צריכים להירגע.Eran1 כתב:בוא אני אנסה לפרט לכם בקצרה.
הנהלת הפועל ב"ש לקחה את השחקן שהוא היה בירידה חדה והסכימה לתת לו חוזה מכובד מאוד ל- 5 שנים כאשר היא לקחה סיכון רב בנושא זה.
עכשיו שלשחקן הולך והוא נמצא בעליה הוא מבקש תוספת לסכום והנהלה מתוך רצון טוב הסכימה לתת לו למרות שהיא ממש לא מחוייבת לעשות את זה.
מה היה קורה אם הוא לא היה טוב ההנהלה הייתה מבקשת ממנו לקצץ? לא!
הוא חתם על חוזה ל- 5 שנים ואף אחד לא הכריח אותו והוא צריך לכבד אותו למרות שלדעתו מגיע לו יותר.
אני מאוד מעריך את מאור וחושב שיש פה הרבה ספינים והמקורבים של ההוא ושל ההיא, וזה ממש משדר חוסר אמינות. אם היה פיצוץ סופי אנשים לא היו מדברים באילום שם. אני מאמין שהכל יסתדר בסופו של דבר.
מסכים אם כול מילה ומילה ומחזק!yossi כתב:בס"ד
משה איפה ראית איומים מצידו על עזיבה?
אל תתיחסו לone ביותר מדי רצינות הם לא שווים את זה.
עורך הדין של מאור יוסי גאייר התראיין לספורט 5 ואמר שמאור הוא שחקן של הפועל ב"ש והוא יגיע לפתיחת האימונים,כך שמצידו אין שום איומים.
אם מאור היה נכשל כשהוא בא לפה לפני שנתיים אף אחד לא היה אומר לו לקצץ בחוזה אבל מאור השתפר והפתיע בענק.
הוא מימש חלק מהפוטנציאל שלו והוא כבר לא אותו שחקן כשחתם אצלנו בלאומית.
תרצו או לא תרצו כך זה מתנהל בכל עולם הכדורגל ומאור ממש לא ממציא את הגלגל.
וזה אף מילה על כך שאם מאור עובר הוא יודע שהוא יקבל סכומים גבוהים בהרבה ממה שהוא דורש מאלונה.
הוא שחקן נבחרת,הוא קפטן,הוא השחקן הכי טוב בקבוצה ובין הטובים בליגה,השכר צריך להיות בהתאם.
יוסי, מאור מליקסון הוא שחקן תחת חוזה בהפועל באר שבע, כאן זה מתחיל וכאן זה נגמר.yossi כתב:בס"ד
משה איפה ראית איומים מצידו על עזיבה?
אל תתיחסו לone ביותר מדי רצינות הם לא שווים את זה.
עורך הדין של מאור יוסי גאייר התראיין לספורט 5 ואמר שמאור הוא שחקן של הפועל ב"ש והוא יגיע לפתיחת האימונים,כך שמצידו אין שום איומים.
אם מאור היה נכשל כשהוא בא לפה לפני שנתיים אף אחד לא היה אומר לו לקצץ בחוזה אבל מאור השתפר והפתיע בענק.
הוא מימש חלק מהפוטנציאל שלו והוא כבר לא אותו שחקן כשחתם אצלנו בלאומית.
תרצו או לא תרצו כך זה מתנהל בכל עולם הכדורגל ומאור ממש לא ממציא את הגלגל.
וזה אף מילה על כך שאם מאור עובר הוא יודע שהוא יקבל סכומים גבוהים בהרבה ממה שהוא דורש מאלונה.
הוא שחקן נבחרת,הוא קפטן,הוא השחקן הכי טוב בקבוצה ובין הטובים בליגה,השכר צריך להיות בהתאם.
משה אוחיון כתב: יוסי, מאור מליקסון הוא שחקן תחת חוזה בהפועל באר שבע, כאן זה מתחיל וכאן זה נגמר.
כל דבר - שידרוג החוזה, שידרוג התנאים, הוא אקסטרה והוא בטח לא חובה.
ההנהלה תרצה, ובהחלט ראוי שתעשה כך, תשדרג לו את השכר, לא תרצה, לא תשדרג לו את השכר.
בוא נגיד רק שאל תתייחסו למה שכתוב בתקשורת, כולל המספרים שנזרקים שם.yossi כתב:בס"ד
זה שמאור תחת חוזה זה ברור ומובן לכולנו.
אך אני מבין את מאור ברצון שלו בהעלאת השכר בטח כשהוא שומע שקבוצות אחרות מציעות לו סכומים גבוהים הרבה יותר ממה שמציעה ב"ש.
בסופו של דבר אלונה תצטרך למצוא נוסחה שתתאים לשני הצדדים,גם שתתאים כלכלית וגם תשאיר את מאור מרוצה.
אני עדיין לא מבין למה בהנהלה נפגשו שוב עם נציגי מאור והגישו לו הצעה זהה לזאת שהוא כבר סירב לה.
זה לא עניין של אופציות.rami כתב:
תשמע משה תקן אותי אם אני טועה אני מבין שהוא תחת חוזה והכול טוב ויפה אבל השחקן יגיד שהוא לא רוצה להישאר במועדון וכולנו יודעים שכל קבוצה בארץ תרצה אותו.
בוא נסכים אם זה שהוא יכול לשחק באי השכן ככה שמבחינת אופציית יש ולא חסר.
דעתתי האישית שהקפטן שלך צריך לקבל את השכר הכי גבוהה בקרב השחקנים הישראלים.