מאור מליקסון בדרך החוצה מבאר שבע..

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

Re: מאור מליקסון בדרך החוצה מבאר שבע..

שליחה על ידי yossi »

אורי אדום בנשמה כתב:רמי ויוסי,
סליחה מראש, אבל הביזיון הוא אך ורק בגישה שלכם.
בס"ד
אתה מוכן קצת לפרט?
זה לא נראה לך ביזיון שמליקסון השחקן הכי טוב שלך אולי יעזוב (למרות שאני לא מאמין) בגלל 25 אלף דולרים?

סמל אישי של משתמש
rami
יצירת קשר:

שליחה על ידי rami »

אתה יודע מה אני רוצה לשאול את אלונה איפה היא הייתה שנה שעברה איפה?
נתנה לעזורי להביא את הבנגורות הגלארסות והטאצים למיניהם שהוא בחן אותם על פי קלטות בלבד אז איפה היא הייתה ? אם יש לך תשובה לזה אני משנה את הגישה שליאבל עד אז יש הרבה הנהלת הפועל באר שבע עושה לשחקן אבל אתה יודע למה כבר בטוקבקים אני רואה "רודף בצע" "תיקח את מה שמביאים" "אל תיהיה גנב" מה זה זה אולי אתה וכול אלה שאומרים את זה שחכתם מה מליקסון עשה שנה שעברה את הגול מבני יהודה בדקה ה 88 שהביא לנו אוויר לנשימה , התצוגת כדורגל נגד נתניה 4-1 שהיה אחראי לארבעת השערים 1 הבקיע ו 3 בישל אולי אתם שכחתם את זה אבל אני לא כניראה הפגרה והמונדיאל לקחו אותכם רחוק למאור מליקסון מגיע ה 150 אלף דולר שהוא דורש ורוצה שאני יגיד ללך יותר מיזה מגיע לו גם יותר מיזה אבל יש גבול ואלונה עושה קיצוצים. ואני דווקא מאוד אוהב את רביבו וחושב שהשנה זה העונה שלו כי עזורי עשה לו אבל ששם אותו על הקו. למה לא מקצצים מרביבו (160 אלף דולר) למה לא מקצצים מאייל שן (120-140 אלף דולר) למה תגיד לי למה הקפטן שלך צריך לקבל 100 אלף דולר(זה מה שהוא מקבל עד היום) בזמן שבמהלך עונה שעברה יש שחקנים כאלו שקיבלו שכר דומה וכיכבו אתה יודע איפה הם כיכבו בספסל!
איפה הכלומשטין איפה הגלארסה שקיבל (60 אלף דולר לשלוש חודשים) איפה דנדי אוגנגו שלא ראה דקת דשא אחת במהלך העונה שסתם קיבל כסף איפה אדמו שקיבל גם הוא 60 אלף דולר לחצי עונה איפה כל השחקנים האלה תעשה חישוב ותיראה שאלונה יכלה לחסוך לפחות בעונה שעברה קרוב למיליון שקל.
ולא רק על השחקנים האלה מה אם משכורת לבנגורה ופיצוי כספי איפה הכסף לטאצי יש מיליון ואחת דברים.

ועוד פעם זה חוזר לי לשאלה איפה הייתה אלונה ברקת באותה תקופה?

סמל אישי של משתמש
ערן
Title: אני חבר בקרייזי רד

שליחה על ידי ערן »

בוא אני אנסה לפרט לכם בקצרה.
הנהלת הפועל ב"ש לקחה את השחקן שהוא היה בירידה חדה והסכימה לתת לו חוזה מכובד מאוד ל- 5 שנים כאשר היא לקחה סיכון רב בנושא זה.
עכשיו שלשחקן הולך והוא נמצא בעליה הוא מבקש תוספת לסכום והנהלה מתוך רצון טוב הסכימה לתת לו למרות שהיא ממש לא מחוייבת לעשות את זה.
מה היה קורה אם הוא לא היה טוב ההנהלה הייתה מבקשת ממנו לקצץ? לא!
הוא חתם על חוזה ל- 5 שנים ואף אחד לא הכריח אותו והוא צריך לכבד אותו למרות שלדעתו מגיע לו יותר.

אני מאוד מעריך את מאור וחושב שיש פה הרבה ספינים והמקורבים של ההוא ושל ההיא, וזה ממש משדר חוסר אמינות. אם היה פיצוץ סופי אנשים לא היו מדברים באילום שם. אני מאמין שהכל יסתדר בסופו של דבר.
30/01 - היום שהבנו שהכל זה שקרים

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

Eran1 כתב:בוא אני אנסה לפרט לכם בקצרה.
הנהלת הפועל ב"ש לקחה את השחקן שהוא היה בירידה חדה והסכימה לתת לו חוזה מכובד מאוד ל- 5 שנים כאשר היא לקחה סיכון רב בנושא זה.
עכשיו שלשחקן הולך והוא נמצא בעליה הוא מבקש תוספת לסכום והנהלה מתוך רצון טוב הסכימה לתת לו למרות שהיא ממש לא מחוייבת לעשות את זה.
מה היה קורה אם הוא לא היה טוב ההנהלה הייתה מבקשת ממנו לקצץ? לא!
הוא חתם על חוזה ל- 5 שנים ואף אחד לא הכריח אותו והוא צריך לכבד אותו למרות שלדעתו מגיע לו יותר.

אני מאוד מעריך את מאור וחושב שיש פה הרבה ספינים והמקורבים של ההוא ושל ההיא, וזה ממש משדר חוסר אמינות. אם היה פיצוץ סופי אנשים לא היו מדברים באילום שם. אני מאמין שהכל יסתדר בסופו של דבר.
מסכים לחלוטיין עם ערן. רמי ויוסי אתם צריכים להירגע.
עדי, אני נאלץ להסכים עם ארז.
הפועל באר שבע לקחה סיכון כששילמה על מאור מליקסון סכומים גבוהים מאוד והחתימה אותו על חוזה ארוך טווח.
אם מליקסון היה נכשל, אז לדעתכם הוא היה בא להנהלה ומבקש שתקצץ 30% מהשכר שלו או שהוא היה מבקש שתכבד את החוזה שלו?
מאור ידע על איזה חוזה הוא חתם, מאור ידע שמדובר בחוזה ארוך טווח, מאור ידע שהפועל באר שבע תרמה לקרירה שלו לא פחות ממה שהוא תרם לנו.

מאור מליקסון הוא שחקן נדיר שכיף לראות אותו, הלוואי וישאר. אני גם מסכים שמגיע לו שידרוג בשכר. אבל מכאן ועד להצבת דרישות לאיומים בעזיבה?

לדעתי "המקורבים" של מאור שיוצאים לתקשורת כל הזמן צריכים להירגע, לבוא למשא ומתן בלי תחושה של מגיע לי ואיומים והכל יסתדר על הצורה הטובה ביותר.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
אביאל
Title: ברקת - היהלום של הנגב
יצירת קשר:

שליחה על ידי אביאל »

מאור מליקסון תחת חוזה וישחק בהפועל באר-שבע. אל דאגה.

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

בס"ד
משה איפה ראית איומים מצידו על עזיבה?
אל תתיחסו לone ביותר מדי רצינות הם לא שווים את זה.
עורך הדין של מאור יוסי גאייר התראיין לספורט 5 ואמר שמאור הוא שחקן של הפועל ב"ש והוא יגיע לפתיחת האימונים,כך שמצידו אין שום איומים.
אם מאור היה נכשל כשהוא בא לפה לפני שנתיים אף אחד לא היה אומר לו לקצץ בחוזה אבל מאור השתפר והפתיע בענק.
הוא מימש חלק מהפוטנציאל שלו והוא כבר לא אותו שחקן כשחתם אצלנו בלאומית.
תרצו או לא תרצו כך זה מתנהל בכל עולם הכדורגל ומאור ממש לא ממציא את הגלגל.
וזה אף מילה על כך שאם מאור עובר הוא יודע שהוא יקבל סכומים גבוהים בהרבה ממה שהוא דורש מאלונה.
הוא שחקן נבחרת,הוא קפטן,הוא השחקן הכי טוב בקבוצה ובין הטובים בליגה,השכר צריך להיות בהתאם.

סמל אישי של משתמש
rami
יצירת קשר:

שליחה על ידי rami »

yossi כתב:בס"ד
עורך הדין של מאור יוסי גאייר התראיין לספורט 5 ואמר שמאור הוא שחקן של הפועל ב"ש והוא יגיע לפתיחת האימונים,כך שמצידו אין שום איומים.
אם מאור היה נכשל כשהוא בא לפה לפני שנתיים אף אחד לא היה אומר לו לקצץ בחוזה אבל מאור השתפר והפתיע בענק.
וזה אף מילה על כך שאם מאור עובר הוא יודע שהוא יקבל סכומים גבוהים בהרבה ממה שהוא דורש מאלונה.
הוא שחקן נבחרת,הוא קפטן,הוא השחקן הכי טוב בקבוצה ובין הטובים בליגה,השכר צריך להיות בהתאם.
מסכים אם כול מילה ומילה ומחזק!

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

יוסי, מאור מליקסון הוא שחקן תחת חוזה בהפועל באר שבע, כאן זה מתחיל וכאן זה נגמר.
כל דבר - שידרוג החוזה, שידרוג התנאים, הוא אקסטרה והוא בטח לא חובה.
ההנהלה תרצה, ובהחלט ראוי שתעשה כך, תשדרג לו את השכר, לא תרצה, לא תשדרג לו את השכר.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
rami
יצירת קשר:

שליחה על ידי rami »

משה אוחיון כתב: יוסי, מאור מליקסון הוא שחקן תחת חוזה בהפועל באר שבע, כאן זה מתחיל וכאן זה נגמר.
כל דבר - שידרוג החוזה, שידרוג התנאים, הוא אקסטרה והוא בטח לא חובה.
ההנהלה תרצה, ובהחלט ראוי שתעשה כך, תשדרג לו את השכר, לא תרצה, לא תשדרג לו את השכר.

תשמע משה תקן אותי אם אני טועה אני מבין שהוא תחת חוזה והכול טוב ויפה אבל השחקן יגיד שהוא לא רוצה להישאר במועדון וכולנו יודעים שכל קבוצה בארץ תרצה אותו.
בוא נסכים אם זה שהוא יכול לשחק באי השכן ככה שמבחינת אופציית יש ולא חסר.
דעתתי האישית שהקפטן שלך צריך לקבל את השכר הכי גבוהה בקרב השחקנים הישראלים.

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

בס"ד
זה שמאור תחת חוזה זה ברור ומובן לכולנו.
אך אני מבין את מאור ברצון שלו בהעלאת השכר בטח כשהוא שומע שקבוצות אחרות מציעות לו סכומים גבוהים הרבה יותר ממה שמציעה ב"ש.
בסופו של דבר אלונה תצטרך למצוא נוסחה שתתאים לשני הצדדים,גם שתתאים כלכלית וגם תשאיר את מאור מרוצה.
אני עדיין לא מבין למה בהנהלה נפגשו שוב עם נציגי מאור והגישו לו הצעה זהה לזאת שהוא כבר סירב לה.

ירון
Title: THE CAMELS SINCE 2005

שליחה על ידי ירון »

טוב לראות שהרוב שפויי ולא נופל בספינים הזולים,
שנית מאור תחת חוזה והוא חייב לכבד את החוזה וגם אין לו ברירה , ההנהלה עושה בשכל
כמו שלשחקן לא מורידים מהשכר כשהוא גרוע ככה גם לא חייבים לשדרג לו חוזה כשהוא טוב ואני מדגיש לא חייבים

בקיצור מאור שחקן תותח והוא ישאר פה נקודה.
תמונה

סמל אישי של משתמש
yedidel

שליחה על ידי yedidel »

זה שמאור תחת חוזה זה ברור ומובן לכולנו.
אך אני מבין את מאור ברצון שלו בהעלאת השכר בטח כשהוא שומע שקבוצות אחרות מציעות לו סכומים גבוהים הרבה יותר ממה שמציעה ב"ש.
בסופו של דבר אלונה תצטרך למצוא נוסחה שתתאים לשני הצדדים,גם שתתאים כלכלית וגם תשאיר את מאור מרוצה.
אני עדיין לא מבין למה בהנהלה נפגשו שוב עם נציגי מאור והגישו לו הצעה זהה לזאת שהוא כבר סירב לה.
בוא נגיד רק שאל תתייחסו למה שכתוב בתקשורת, כולל המספרים שנזרקים שם.

סמל אישי של משתמש
אביאל
Title: ברקת - היהלום של הנגב
יצירת קשר:

שליחה על ידי אביאל »

rami כתב:

תשמע משה תקן אותי אם אני טועה אני מבין שהוא תחת חוזה והכול טוב ויפה אבל השחקן יגיד שהוא לא רוצה להישאר במועדון וכולנו יודעים שכל קבוצה בארץ תרצה אותו.
בוא נסכים אם זה שהוא יכול לשחק באי השכן ככה שמבחינת אופציית יש ולא חסר.
דעתתי האישית שהקפטן שלך צריך לקבל את השכר הכי גבוהה בקרב השחקנים הישראלים.
זה לא עניין של אופציות.
נכון שלמאור יכולים להיות הרבה אפשרויות כולל קפריסין וכו'.

אבל בשביל שזה יקרה, יש מחיר שצריך לשלם עליו ולא כל סכום יתקבל ע"י ההנהלה.

זאת עדיין בחירה שלהם.

סמל אישי של משתמש
Marin

שליחה על ידי Marin »

ככה או ככה,היכולת של מאור שנה הבאה לא תהיה כמו של עונה שעברה,תהיו בטוחים בזה בעיקר בגלל הפרשה הזאת עכשיו.

אין ספק שמגיע לו שכר של 150 אלף דולר,אבל זה החוזה שלו,והוא צריך לכבד את החוזה.

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

א. לא ישאירו בכוח שחקן שלא רוצה לשחק, לא משנה כמה גדול הוא או כמה הוא שווה כלכלית
ב. שני ביזיונות בנושא בכלל בלי קשר לאם יחתום או לא יחתום: הראשון שאיפשרו לקבוצות ולמאור לנהל משא ומתן כשהוא תחת חוזה, אפשר וצריך לפנות לפיפא בנושא שתקנוס גם את הפועל ומכבי ת"א וגם את הקפריסאים. דבר שני הצורה שבה מתנהל המשא ומתן עימו פשוט מבזה ולדעתי על כך יוצא קצפו של מאור, לא ייתכן שיושבים איתו וזורקים לו הצעה ולאחר מכן הפעם הבאה שנפגשים איתו היא כשבועים מאוחר יותר, מרגע שהבינו שהולכת להיות פתיחה של החוזה היה צריך לשבת עם השחקן עד למציאת נוסחת הקסם. חוצמזה שלהשאיר פה את מאור (ומרוצה*) צריכה להיות מטרה הרבה יותר חשובה מאשר להחתים עוד איזה חלוץ זר שחוץ מלהיות הבטחה עוד לא עשה שום דבר.
מה שבהפועל ב"ש לא הבינו זה שלא הם מכתיבים את השוק ואם לכל שחקן קקה היום נותנים משכורת של 200K$ אין סיכוי שבעולם שקפטן קבוצה יסכים לשכר שהוא ב50% נמוך מזה.
אני חושב שהביזיון פה הוא של ההנהלה שמתנהגים כמו אבו-עלי וחושבים שהם יכולים להכתיב את השוק ולעשות מה שבא להם, הם לא יביאו ככה אף שחקן גדול ויותר מזה, כל שחקן עם טיפה יכולת יברח מפה מהר מהר, בסה"כ זו הפרנסה שלהם והעבודה שלהם (אל תשכחו ששחקן מרוויח משכורת עד גיל 35 ולא עד גיל 67 כמו כל המשק) ואם במקום אחר הם יכולים לקבל עוד 10K$ בחודש הם ילכו על זה..
כנראה, ואת זה עוד ראינו בתחילת העונה שעברה, יש בעיה בדרך ניהול המשא ומתן של הקבוצה, פשוט לא יודעים שם איך לנהל משא ומתן. מפוצצים שיחות עם שחקנים על כמה שקלים ומצד שני נותנים לבנוניים מינוס שכר שלא ירוויחו בשום מקום... הבעיה היא כנראה לא במנכ"ל, כי משנה שעברה להשנה התחלף האדם שאייש את התפקיד.

שלח תגובה