הפועלעולה כתב: ↑06 דצמבר 2025, 08:38
אז תסבירו את הטיימליין. לפני הפגרה הוא שיחק מול אשדוד ובמשחקי אימון, אחרי הפגרה לא קם להתחמם.
חזר להתאמן בספטמבר, אימונים מלאים מאוקטובר.
הוא מטפל בו בדיוק כמו עם יורי, שאם לא האטרף של הקהל מהחתימה שלו והלחץ שישחק, גם הוא לא היה רואה דקה עד הפלייאוף במקרה הטוב.
לקוזוק יש תסביך בכל הקשור לכושר גופני ולא לתת לשחקנים לשחק עד שהם 100% מוטמעים בשיטה, בעיקר עם שחקנים שלא משתלבים באופן מיידי למה שכבר קיים.
הוא מאוהב בשחקנים ובטקטיקה שלו מספטמבר 2024 ועדיין לא זז מזה מילימטר. איגור דומה בתכונות לתורג'מן (רק יותר טוב), גם דיופ מתאים לכדורגל של קוזוק. רועי לוי וכנעאן (ויורי) קצת מאתגרים אותו לחשוב מחוץ לקופסה ושם זה נתקע.
אני לא אומר שצריך להיכנע ללחץ ולתת לשחקן לא מוכן לשחק בכוח. אבל כנעאן כבר כמה חודשים מתאמן, ואנחנו משחקים פעם בשבוע מול קבוצות על גבול החובבניות.
אין שום מצב בעולם שאני צריך לסבול את אחמד, אליאס והחלוצים מהספסל על הדשא לפניו. שום מצב.
האם במהלך החודש האחרון היה נכון לשלב אותו יותר? חד משמעית כן, בטח כשעולים לפניו גרוטאות כמו אליאס,אלמוג ותורג׳מן.
פחות מסכים לגבי זה שהוא לא נותן לו וליורי בזמנו דקות בגלל שהם לא השחקן הקלאסי שקוזוק אוהב, עובדתית שניהם התמודדו פה עם פציעות חוזרות בזמן שהקבוצה כבר רצה. אגב גם ביטון ופרץ לא בדיוק היו חיילים מהסוג שיש לרן פטיש אליהם.
הזכירו פה את הפציעה של בליץ׳, גם עליו אפשר להגיד שהוא ערך אימונים מלאים וכבר קיבל דקות נגד אשדוד ואז שוב נפצע באותו מקום. כך שעדיין יש מרווח זמן בין להיות כשיר לבין עמידה באינטנסיביות.
ואני לא רואה בדרישות האלה משהו רע, הקבוצה הזאת שיחקה את הכדורגל הכי יפה בארץ במשך שנה פלוס בעיקר בזכות החוסר התפשרות של רן. אז מאוד קל לצאת על העקשנות שלו כשאנחנו משלמים על זה מחיר, אבל העקשנות שלו זה גם מה שהביא את הקבוצה לאיפה שהיא נמצאת היום, אז גם אם זה מתסכל לפעמים מגיע לו לקבל יותר קרדיט.