ראש בוראס היה ולצערי כנראה גם ישאר.
רן קוז'וך חתם לשנתיים
- ForeverRed
Re: רן קוז'וך חתם לשנתיים
עם כנעאן אין קשר לכושר.
איגור לא שיחק כמה חודשים ומיד היה באנקר. דיופ די מהר נזרק למים.
כנעאן אפילו לא מתחמם. שחקנים שברור שנכנסים רק כשאין ברירה עולים הרבה לפניו.
זה לא הטייפ של המאמן, שחקן מוביל הוא לא יהיה פה.
השאלה מתי יהיה לסיפור הזה cut כי בעיניי גם ג'קי וגם אלונה, ויש מצב כנעאן עצמו, הלכו לעסקה הזו מתוך מחשבה שב"ש היא בסהכ תחנת ביניים.
גם רועי לוי ככה. משחק על העמדה של הבסטי של המאמן, אין לו סיכוי. אם בעונה כזו גרועה של מזרחי הוא ראה דשא רק פעם אחת זה אומר דרשני.
השאלה למה זרקו 2 מיליון יורו על קישוטים לספסל.
השאלה מתי יהיה לסיפור הזה cut כי בעיניי גם ג'קי וגם אלונה, ויש מצב כנעאן עצמו, הלכו לעסקה הזו מתוך מחשבה שב"ש היא בסהכ תחנת ביניים.
גם רועי לוי ככה. משחק על העמדה של הבסטי של המאמן, אין לו סיכוי. אם בעונה כזו גרועה של מזרחי הוא ראה דשא רק פעם אחת זה אומר דרשני.
אני מציע לירות זיקוקים ליד הבית,מישהו חייב להעיר אותו
לא שאני מגבה את ההתעלמות של קוזוק מכנאען ואת זה שהוא מעלה לפניו גופות מהלכות אבל מה שייך להשוות אותו לדקות שקיבלו שחקני רכש אחרים? מישהו שכח שכנאען תוך שעתיים במועדון הספיק להיפצע פעמיים-שלוש ולעבור הליך כירורגי שהאט את ההתקדמות?
ההסקת מסקנות החותכות פה בתחילת דצמבר זה משהו.
ואני מאוד מבין את ההסבר שלו לגבי המערך, לא בקו 4 ולא בקו 5 צריך לחטוף שער על כדור ארוך של 50-60 מטר, וההתבטאות שלו לגבי דודזאדה שהוא יחכה לו גם עד ראשון בבוקר לראות אם כשיר ממחישה כמה הוא לא מרוצה מלופז השיכור שאיבד את טאבי.
ההסקת מסקנות החותכות פה בתחילת דצמבר זה משהו.
ואני מאוד מבין את ההסבר שלו לגבי המערך, לא בקו 4 ולא בקו 5 צריך לחטוף שער על כדור ארוך של 50-60 מטר, וההתבטאות שלו לגבי דודזאדה שהוא יחכה לו גם עד ראשון בבוקר לראות אם כשיר ממחישה כמה הוא לא מרוצה מלופז השיכור שאיבד את טאבי.
לא מתווכח עם רוב אמירותיך, אבל תדייק בבקשה. לקח לא מעט זמן עד שזרקו למים את דיופ. קוז'וק חטף על זה פה....yossi כתב: ↑05 דצמבר 2025, 11:57עם כנעאן אין קשר לכושר.
מהחתימה ועד לכניסה ראשונה עברו בסהכ 18 יום.
אם אני זוכר נכון רצו כבר במחזור אחד לפני לשלב אבל הסיטואציה במגרש פחות אפשרה.
18 יום לשחקן הגנה, להשתלב בקבוצה רצה זה לא הרבה זמן.
לשחקן התקפה זה קל יותר. מה גם שרוב החילופים מוקצים להתקפה.
כנעאן בסגל, כלומר מתאמן מלא כבר חודש, מול הפועל חיפה במצב של 4-2 העדיפו לוותר על חילוף אופציונלי מאשר שיכנס, מול הפועל פת שאתה חייב גול הוא לא התחמם אפילו לרגע. ואפילו סאבובו התחמם לרגעים כן? כנעאן לא קם אף לא לרגע.
יש פה משהו עמוק יותר. זה ברור.
בסדר,הוא נראה לי הבין.
יש מאמנים שלפעמים מבינים שהם חייבים לשנות טיפה מהעקרונות שלהם רק שיש רעש,זה קורה אצל כולם ולרוב אצל המוצלחים שבינהם.
גם ברק בכר חטא בעניין הזה לא מעט.
יש מאמנים שלפעמים מבינים שהם חייבים לשנות טיפה מהעקרונות שלהם רק שיש רעש,זה קורה אצל כולם ולרוב אצל המוצלחים שבינהם.
גם ברק בכר חטא בעניין הזה לא מעט.
למיטב זכרוני הפציעות של ויטור ובלטקסה זרזו את כניסתו של דיופ.yossi כתב: ↑05 דצמבר 2025, 13:51מהחתימה ועד לכניסה ראשונה עברו בסהכ 18 יום.
אם אני זוכר נכון רצו כבר במחזור אחד לפני לשלב אבל הסיטואציה במגרש פחות אפשרה.
18 יום לשחקן הגנה, להשתלב בקבוצה רצה זה לא הרבה זמן.
לשחקן התקפה זה קל יותר. מה גם שרוב החילופים מוקצים להתקפה.
כנעאן בסגל, כלומר מתאמן מלא כבר חודש, מול הפועל חיפה במצב של 4-2 העדיפו לוותר על חילוף אופציונלי מאשר שיכנס, מול הפועל פת שאתה חייב גול הוא לא התחמם אפילו לרגע. ואפילו סאבובו התחמם לרגעים כן? כנעאן לא קם אף לא לרגע.
יש פה משהו עמוק יותר. זה ברור.
לגבי כנעאן? לא נראה לישיש משהו עמוק , אלא זהירות , אולי מוגזמת ואולי לא. ימים יגידו....
- Melikson24
- Title: CrazyRed
כנעאן פתח בתחילת העונה בהרכב באירופה. ואז התחילו בעיות הכשירות.
קוז'וך היה אחד האנשים שהכי לחצו, גם על כנעאן עצמו, להגיע אלינו ולא לחיפה.
הוא לא מייבש אותו מטעמים מקצועיים.
קוז'וך היה אחד האנשים שהכי לחצו, גם על כנעאן עצמו, להגיע אלינו ולא לחיפה.
הוא לא מייבש אותו מטעמים מקצועיים.
אין סיכוי שהוא שרף את כנעאן לא שורפים אלונה 2 מיליון ונשארים לעמוד על הקוים
איך אפשר לשרוף את כנאען ?
כנאען שחקן נהדר, את זה כולם יודעים.
ולהזכירכם - כנאען בחר בנו על פני חיפה.
זה אומר המון עליו וכמה הוא רוצה להצליח פה.
זה אך רק עניין של כשירות פיזית ומנטלית.
וגם כשהוא כבר בסגל למשחק לא תמיד הוא מתאים לסיטואציה שנוצרת על המגרש כדי להיכנס חילוף.
הזמן שלו לזרוח מתחיל כי אוטוטו קינגס יוצא לאליפות אפריקה.
מסקרן אותי מאוד לראות איפה רן יציב אותו - באגף שמאל ע"ח גנאח ( ואז איפה גאנח יהיה ? ) , מדרגה אחת למעלה מקינגס כ-10 , או באותה מדרגה של קינגס כ-8 .
מה שבטוח - החפיפה כבר צריכה להתחיל .
כנאען שחקן נהדר, את זה כולם יודעים.
ולהזכירכם - כנאען בחר בנו על פני חיפה.
זה אומר המון עליו וכמה הוא רוצה להצליח פה.
זה אך רק עניין של כשירות פיזית ומנטלית.
וגם כשהוא כבר בסגל למשחק לא תמיד הוא מתאים לסיטואציה שנוצרת על המגרש כדי להיכנס חילוף.
הזמן שלו לזרוח מתחיל כי אוטוטו קינגס יוצא לאליפות אפריקה.
מסקרן אותי מאוד לראות איפה רן יציב אותו - באגף שמאל ע"ח גנאח ( ואז איפה גאנח יהיה ? ) , מדרגה אחת למעלה מקינגס כ-10 , או באותה מדרגה של קינגס כ-8 .
מה שבטוח - החפיפה כבר צריכה להתחיל .
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש
אז תסבירו את הטיימליין. לפני הפגרה הוא שיחק מול אשדוד ובמשחקי אימון, אחרי הפגרה לא קם להתחמם.
חזר להתאמן בספטמבר, אימונים מלאים מאוקטובר.
הוא מטפל בו בדיוק כמו עם יורי, שאם לא האטרף של הקהל מהחתימה שלו והלחץ שישחק, גם הוא לא היה רואה דקה עד הפלייאוף במקרה הטוב.
לקוזוק יש תסביך בכל הקשור לכושר גופני ולא לתת לשחקנים לשחק עד שהם 100% מוטמעים בשיטה, בעיקר עם שחקנים שלא משתלבים באופן מיידי למה שכבר קיים.
הוא מאוהב בשחקנים ובטקטיקה שלו מספטמבר 2024 ועדיין לא זז מזה מילימטר. איגור דומה בתכונות לתורג'מן (רק יותר טוב), גם דיופ מתאים לכדורגל של קוזוק. רועי לוי וכנעאן (ויורי) קצת מאתגרים אותו לחשוב מחוץ לקופסה ושם זה נתקע.
אני לא אומר שצריך להיכנע ללחץ ולתת לשחקן לא מוכן לשחק בכוח. אבל כנעאן כבר כמה חודשים מתאמן, ואנחנו משחקים פעם בשבוע מול קבוצות על גבול החובבניות.
אין שום מצב בעולם שאני צריך לסבול את אחמד, אליאס והחלוצים מהספסל על הדשא לפניו. שום מצב.
הוא מטפל בו בדיוק כמו עם יורי, שאם לא האטרף של הקהל מהחתימה שלו והלחץ שישחק, גם הוא לא היה רואה דקה עד הפלייאוף במקרה הטוב.
לקוזוק יש תסביך בכל הקשור לכושר גופני ולא לתת לשחקנים לשחק עד שהם 100% מוטמעים בשיטה, בעיקר עם שחקנים שלא משתלבים באופן מיידי למה שכבר קיים.
הוא מאוהב בשחקנים ובטקטיקה שלו מספטמבר 2024 ועדיין לא זז מזה מילימטר. איגור דומה בתכונות לתורג'מן (רק יותר טוב), גם דיופ מתאים לכדורגל של קוזוק. רועי לוי וכנעאן (ויורי) קצת מאתגרים אותו לחשוב מחוץ לקופסה ושם זה נתקע.
אני לא אומר שצריך להיכנע ללחץ ולתת לשחקן לא מוכן לשחק בכוח. אבל כנעאן כבר כמה חודשים מתאמן, ואנחנו משחקים פעם בשבוע מול קבוצות על גבול החובבניות.
אין שום מצב בעולם שאני צריך לסבול את אחמד, אליאס והחלוצים מהספסל על הדשא לפניו. שום מצב.
פשוט מאוד וכפי שכבר כתבתי - כשירות פיזית ומנטלית.הפועלעולה כתב: ↑06 דצמבר 2025, 08:38אז תסבירו את הטיימליין. לפני הפגרה הוא שיחק מול אשדוד ובמשחקי אימון, אחרי הפגרה לא קם להתחמם.
בטח כשאתה יודע שהבחור עדין.
לבחור יש סרגל מאמצים ייחודי וצריך לדעת איך לטפל בו.
והנה קבל דוגמה לחיפזון רק מלפני כמה ימים : כשבליץ' ממכבי ת"א נפצע לפני חודש, כל הדיווחים דיברו על חודשיים היעדרות.
אבל במכבי ת"א מיהרו וזירזו את ההחלמה וקיצרו את זה לקצת יותר מחודש. התוצאה - יאבדו אותו עכשיו לעוד חודשיים.
תהיו סבלניים ותסמכו על המערכת.
אין אחד שלא רוצה שחמודי יזרח.
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש
כנעאן שחקן שהיה אמור לעשות קריירה יפה ועד גיל 24 היה תקוע באשדוד עם מיליון פציעות בין לבין שזה הרגיש שנגמר הסיפור שלו ובכל פעם הוא חזר במאני טיים בתחתית.
אם כבר הוא הוכיח משהו לאורך השנים זה שהוא יודע לחזור מצוין מפציעות, ושהוא מספיק חזק בראש כדי לא להפוך למיכאל אוחנה 2.
אבל העיקר שאחמד ואליאס כשירים מנטלית ופיזית.
נראה מה יהיה אחרי ינואר ואם גם אז נראה את אותם פרצופים עולים מהספסל להציל את המולדת.
אם כבר הוא הוכיח משהו לאורך השנים זה שהוא יודע לחזור מצוין מפציעות, ושהוא מספיק חזק בראש כדי לא להפוך למיכאל אוחנה 2.
אבל העיקר שאחמד ואליאס כשירים מנטלית ופיזית.
נראה מה יהיה אחרי ינואר ואם גם אז נראה את אותם פרצופים עולים מהספסל להציל את המולדת.