ואז גם לך לא יהיה קהל חוץ. למה?
לא היה משהו חריג במשחק. אם כבר רוב ההתגרויות הגיעו מהצד שלנו, ועדיין זה נשאר בגדר קריאות מסריחות ולא יותר מזה.
הודעה מעולה של אלונה אבל שתביא את הדעת גם למה שהיה במחצית עם השירים שבאו להדליק.
חלאס שישחררו אותנו מהחרא הזה. גילויי גזענות זה מדרון חלקלק, אנחנו רואים איך הגבולות נפרצים בשנה האחרונה בבת אחת.
שלכל אחד יהיו את הדעות שלו, כשמגיעים לטרנר צריך לדחוף את הקבוצה וזהו. השאר לא מעניין.
בחייאת מי רוצה להגיע אליהם? בטח שככה הדם חם.
ועובדתית שנה שעברה גם לא הגענו כשהמשחק היה בכלל בעכו.
מבחינתי שחצי אצטדיון שר "מוחמד מת" כשיש לי שני ערבים בקבוצה זה חריג. ניתן היה למנוע את האירוע הזה.
הם צריכים להיות פרסונות נון גרטה בכל אצטדיון בארץ עד שהקבוצה המסריחה הזאת תרד ליגה.
אין שום סיבה למנוע קהל חוץ ולהמשיך את היריבות האלימה והמיותרת הזאת. הקהל גם הראה למעט הקללות המיותרות שהוא יודע להיות בוגר.
התופעה של ניצני הגזענות זה לא משהו שצומח בקהל שלנו, זה תופעה רחבה בישראל של בני נוער מושפעים, ערסים בשקל וכאלו שבטוחים שהם מגיני הלאום, בסוף הסחלה האלה לא מספיק חכמים כדי להבין מה הם עושים, מפה זה התפקיד של הקהל הרחב ושל אלונה להקיא אותם מתוכנו. הדבר הראשון זה שיח מול ראשי האולטראס שיוריד להבות, כשהם יובילו ביציע את הקו שאלונה רוצה
כל הבני 14 יתיישרו כמו גדולים.
דבר שני זה להילחם אקטיבית בסוררים ולשלול מנויים (ולא להחזיר אחרי שעתיים) +הרחקה מהמגרשים.
כשזה יקרה נחזור להיות הקהל עם אותו DNA שאלונה דיברה עליו, למרות שגם היום 99% מאיתנו הם דוגמה לאחרים.
ואז גם לך לא יהיה קהל חוץ. למה?
לא היה משהו חריג במשחק. אם כבר רוב ההתגרויות הגיעו מהצד שלנו, ועדיין זה נשאר בגדר קריאות מסריחות ולא יותר מזה.
הודעה מעולה של אלונה אבל שתביא את הדעת גם למה שהיה במחצית עם השירים שבאו להדליק.
חלאס שישחררו אותנו מהחרא הזה. גילויי גזענות זה מדרון חלקלק, אנחנו רואים איך הגבולות נפרצים בשנה האחרונה בבת אחת.
שלכל אחד יהיו את הדעות שלו, כשמגיעים לטרנר צריך לדחוף את הקבוצה וזהו. השאר לא מעניין.
יפה כתבת.
בעניין המשפט הראשון - יש איזה רציונלי שמתכוון ליסוע למשחק חוץ בסכנין? הייתי שם פעמים לא מעטות, תמיד התקבלנו בצורה יפה, אבל אחרי מה שקרה שנה שעברה ואחרי ה"מוחמד מת" בשבוע שעבר ממש לא בא לי שישברו לי את הרכב והעצמות...