צולבת קל.
אלונה
Re: אלונה
הכוח הפוליטי והתקשורתי נמצא אצלו. עיתונות הספורט לא יכולה ללכת נגדו כי בלי זה אין להם ידיעות ובלי ידיעות אין להם איך להאכיל את הילדים שלהם. ככה העולם עובד לצערנוRed Tiger כתב: ↑27 יולי 2025, 10:29סדרת ראיונות שכל כולה יחסי ציבור בחסות הדובר המהולל.
יו״ר התאחדות בסשיין ראיונות פעם בשנה וחצי מהראיון מתמקד באלונה.
לא במכירות משחקים,לא בשחיתות,לא בעובדה שהנבחרת לא מגיעה לשום טורניר חשוב,לא בשמועות על השתלטות גורמי עולם תחתון על קבוצות בליגה לאומית,לא בעובדה ששנה חמישית ברציפות האיצטדיון של סכנין לא מאושר למשחקי ליגה העל!
מה שמוכיח שהעיתונות בישראל בכל תחום אגב פשטה את הרגל,שופרות ורכילות זהו.
במקום לצפות לאיזה צדק מדומיין מצופה מאיתנו להגדיל את הכוח התקשורתי והפוליטי של המועדון ושם אנחנו הרחק מאחורי היריבות שלנו. ההתבטאות של אלונה ״להפועל באר שבע יש רק את הטוויטר של אלונה ברקת״ רק ממחישה לך עד כמה אנחנו מאחור
- Melikson24
- Title: CrazyRed
נו ומה אתה מציע?האתרים הגדולים אפילו לא מקצים עבורך כתב קבוע.
אין דרך אחת מנצחת שאיתה עושים את זה, האמת שגם אפשר בתור התחלה לבנות משהו מחוץ לתקשורת המסורתית של שני אתרי הספורט המובילים. העניין הוא שצריך להכיר בבעיה במקום להתחבא מתקשורת, ברגע שאומרים לך אין לנו כתבי חצר ובטון של אנחנו לא צריכים כאלה ניכר שאין הבנה איפה הבעיה.
- Melikson24
מי אמר שאין צורך בכאלה?אלונה מאוד רוצה. היא ניסתה עם כמה וכמה כאלה כמו צנציפר לדוגמא אבל זה לא מחזיק מים כשהוא לא מסקר את הקבוצה באופן קבוע.
הבעיה שחוץ מוואן(וגם שם זה כלפי הדבע) אין אף אתר שמחזיק כתב לקבוצה. כל הכתבים בשלט רחוק לא שווים כלום.
הבעיה שחוץ מוואן(וגם שם זה כלפי הדבע) אין אף אתר שמחזיק כתב לקבוצה. כל הכתבים בשלט רחוק לא שווים כלום.
אפס מאופס הכלב הזה.
אובססיבי ודוחה, מושחת.
מבסוט על כל קללה שהוא קיבל מאיתנו בכל משחק.
הכי חשוב שנמחק לו החיוך בגמר גביע ובאלוף האלופים.
להמשיך עם הקללות והשירים עליו עד שיעוף מהתפקיד.
ולאלונה, שתמשיך לתקוף אותו בכל האמצעים ושתפעל מאחורי הקלעים עם כל השותפים שלה ובעלי הקבוצות להדיח את העלוב הזה.
״לקחת סולמית״, חתיכת אפס.
אובססיבי ודוחה, מושחת.
מבסוט על כל קללה שהוא קיבל מאיתנו בכל משחק.
הכי חשוב שנמחק לו החיוך בגמר גביע ובאלוף האלופים.
להמשיך עם הקללות והשירים עליו עד שיעוף מהתפקיד.
ולאלונה, שתמשיך לתקוף אותו בכל האמצעים ושתפעל מאחורי הקלעים עם כל השותפים שלה ובעלי הקבוצות להדיח את העלוב הזה.
״לקחת סולמית״, חתיכת אפס.
גבר אני הראשון שדיברתי כאן על זה.dor69 כתב: ↑27 יולי 2025, 12:30הכוח הפוליטי והתקשורתי נמצא אצלו. עיתונות הספורט לא יכולה ללכת נגדו כי בלי זה אין להם ידיעות ובלי ידיעות אין להם איך להאכיל את הילדים שלהם. ככה העולם עובד לצערנו
במקום לצפות לאיזה צדק מדומיין מצופה מאיתנו להגדיל את הכוח התקשורתי והפוליטי של המועדון ושם אנחנו הרחק מאחורי היריבות שלנו. ההתבטאות של אלונה ״להפועל באר שבע יש רק את הטוויטר של אלונה ברקת״ רק ממחישה לך עד כמה אנחנו מאחור
אין לו שום כוח,יש לו שופרות זה חונטה.
אם הוא נבחר ע״י שני המרכזים
אם הוא מעביר את הרפורמה היחסית אגרסיבית הזאת בלי שביתה
אם כל ריאיון איתו מתנהל לפי החליל שלו
אם אין אף גוף תקשורת שמוכן לבקר אותו על כלום ויש המון על מה
אז כנראה שהוא כן בעל כוח
אחי אין לו שום כוח,זה חונטות.
את היו״ר הקודם חסון צלבו על עץ בתקשורת,כי לא היה לו לובי.
שינו זה מהחונטה של לוזון ולהם יש שופרות מכאן ועד לפלנד.
תוסיף לזה את שלומי ברזל שהוא אתרוג ותבין שזאת מלחמה על תודעה והינדוס תודעה.
הם לא היו עושים את לא למיץ ולא לשחר כי אז היה כאן קרב שופרות פסיכי.
מה גם שאלונה משלמת על התמיכה שלה בחסון.
אלונה, כפי שהבנו מכמה גורמים בסוף העונה שעברה ממשיכה לא ליישר קו עם הקרקס בהתאחדות הבזויה ונמנעה היום מלהצביע על מינויי מאמנים לנבחרות ישראל השונות.
הסיבה : ביקשה חומרים נוספים לעיון לקראת ישיבת המזכירות הקרובה.
ההתאחדות מצידה כרגיל מיהרה להגיב שהמינויים נעשו פה אחד.
TO BE CONTINUED
הסיבה : ביקשה חומרים נוספים לעיון לקראת ישיבת המזכירות הקרובה.
ההתאחדות מצידה כרגיל מיהרה להגיב שהמינויים נעשו פה אחד.
TO BE CONTINUED
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש
״אוהדים יקרים,
אני מבקשת לפנות אליכם, רגע לפני יום כיפור, היום הקדוש שבו עוצרים להתבונן פנימה, לבקש סליחה ולבחור בדרך של תיקון.
אני גאה בכך שהמועדון שלנו הוא הרבה מעבר למועדון כדורגל, מקום שמחבר בין אנשים מכל שכבות החברה, על גווניה השונים, משלל דתות ולאומים, מתוך אמונה אמיתית בכוח הספורט ליצור גשרים, לחזק את הערבות ההדדית ולהוביל לדו קיום אמיתי וכנה. אני גאה בכך שאנחנו מוכיחים זאת פעם אחר פעם, במעשים.
דווקא בשל כך, כואב לי מאוד על כך שבעת האחרונה היינו עדים, בין היתר, להתנהגות חמורה ובלתי מתקבלת על הדעת, בשום צורה, מובן ואופן, במספר מקרים.
למשל, הקריאה האיומה ״מוחמד מת״. זוהי לא דרכנו ולדברים מסוג זה של התנהגות גזענית אין מקום ואין סלחנות: לא ביציעים, לא בקהילה שבנינו יחד במאמץ רב, לא בבית האדום ולא בשום מקום אחר.
התופעות האלה גורמות לנזק גדול הן מבחינה מקצועית, תדמיתית וכלכלית.
לא נאפשר לשנות את ה-DNA של המועדון, לא ניתן לערער את המרקם החברתי שבנינו יחד בעמל רב ולא נסכים שיוטל צל על המועדון ועל ערכיו ופועלו, כמו גם על הרוב המוחלט של אוהדינו הנפלאים.
ביום כיפור אנו מייחלים ומבקשים למחילה.
לצד התחינה אנו מחויבים להתחייבות מחודשת והיא להיות טובים יותר.
אני קוראת לכם, לכולכם, להצטרף אלינו למסע הזה: להרים קול מעודד, לשיר, לתמוך, לשמוח, להתעצבן ועוד, אך בשום אופן לא לתת במה או מקום להתנהגויות בלתי מקובלות.
בכוחנו, יחד, להבטיח שנוסיף להיות מקום של גאווה, אהבה, קבלת האחר ושייכות לכולם. בשם המועדון ובשמי, אישית, אני מבקשת מכולנו לפתוח את השנה החדשה בדף נקי ומאוחד.
ניפגש כולנו ביום שבת, אחרי יום כיפור, ונתרכז בדבר אחד, שהוא החשוב: לעודד את הקבוצה שלנו מהחימום ועד שריקת הסיום.
אני מאחלת לכל אחת ואחד צום מועיל וגמר חתימה טובה ומייחלת כמו כל עם ישראל לחזרתם המהירה של חטופינו השבויים בעזה ולשלום חיילנו.״
אני מבקשת לפנות אליכם, רגע לפני יום כיפור, היום הקדוש שבו עוצרים להתבונן פנימה, לבקש סליחה ולבחור בדרך של תיקון.
אני גאה בכך שהמועדון שלנו הוא הרבה מעבר למועדון כדורגל, מקום שמחבר בין אנשים מכל שכבות החברה, על גווניה השונים, משלל דתות ולאומים, מתוך אמונה אמיתית בכוח הספורט ליצור גשרים, לחזק את הערבות ההדדית ולהוביל לדו קיום אמיתי וכנה. אני גאה בכך שאנחנו מוכיחים זאת פעם אחר פעם, במעשים.
דווקא בשל כך, כואב לי מאוד על כך שבעת האחרונה היינו עדים, בין היתר, להתנהגות חמורה ובלתי מתקבלת על הדעת, בשום צורה, מובן ואופן, במספר מקרים.
למשל, הקריאה האיומה ״מוחמד מת״. זוהי לא דרכנו ולדברים מסוג זה של התנהגות גזענית אין מקום ואין סלחנות: לא ביציעים, לא בקהילה שבנינו יחד במאמץ רב, לא בבית האדום ולא בשום מקום אחר.
התופעות האלה גורמות לנזק גדול הן מבחינה מקצועית, תדמיתית וכלכלית.
לא נאפשר לשנות את ה-DNA של המועדון, לא ניתן לערער את המרקם החברתי שבנינו יחד בעמל רב ולא נסכים שיוטל צל על המועדון ועל ערכיו ופועלו, כמו גם על הרוב המוחלט של אוהדינו הנפלאים.
ביום כיפור אנו מייחלים ומבקשים למחילה.
לצד התחינה אנו מחויבים להתחייבות מחודשת והיא להיות טובים יותר.
אני קוראת לכם, לכולכם, להצטרף אלינו למסע הזה: להרים קול מעודד, לשיר, לתמוך, לשמוח, להתעצבן ועוד, אך בשום אופן לא לתת במה או מקום להתנהגויות בלתי מקובלות.
בכוחנו, יחד, להבטיח שנוסיף להיות מקום של גאווה, אהבה, קבלת האחר ושייכות לכולם. בשם המועדון ובשמי, אישית, אני מבקשת מכולנו לפתוח את השנה החדשה בדף נקי ומאוחד.
ניפגש כולנו ביום שבת, אחרי יום כיפור, ונתרכז בדבר אחד, שהוא החשוב: לעודד את הקבוצה שלנו מהחימום ועד שריקת הסיום.
אני מאחלת לכל אחת ואחד צום מועיל וגמר חתימה טובה ומייחלת כמו כל עם ישראל לחזרתם המהירה של חטופינו השבויים בעזה ולשלום חיילנו.״
אלופה. זה תמיד נכון.
עם זאת, המשחק מול סכנין היה צריך להיות משוחק ללא קהל חוץ. אפשר היה לצפות את מה שהיה מקילומטר.
עם זאת, המשחק מול סכנין היה צריך להיות משוחק ללא קהל חוץ. אפשר היה לצפות את מה שהיה מקילומטר.
- Melikson24
ואז גם לך לא יהיה קהל חוץ. למה?
לא היה משהו חריג במשחק. אם כבר רוב ההתגרויות הגיעו מהצד שלנו, ועדיין זה נשאר בגדר קריאות מסריחות ולא יותר מזה.
הודעה מעולה של אלונה אבל שתביא את הדעת גם למה שהיה במחצית עם השירים שבאו להדליק.
חלאס שישחררו אותנו מהחרא הזה. גילויי גזענות זה מדרון חלקלק, אנחנו רואים איך הגבולות נפרצים בשנה האחרונה בבת אחת.
שלכל אחד יהיו את הדעות שלו, כשמגיעים לטרנר צריך לדחוף את הקבוצה וזהו. השאר לא מעניין.