רן קוז'וך חתם לשנתיים

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
ForeverRed

Re: רן קוז'וך חתם לשנתיים

שליחה על ידי ForeverRed »

Itay כתב:
17 יולי 2025, 23:53
אני עדיין מחכה שגם תמצא את המקום לפרגן לו על הדברים הטובים שלו ויש המון כאלה, אני חושב שאתה מספיק אינטליגנט כדי לדעת שכשיש משהו שלילי להגיד על רן אתה תטחן את זה עד דק וכשיש משהו חיובי אז זורקים פרגון קטן כדי לאזן וממשיכים הלאה.

וזה ממש לא אישי נגדך, אתה מאוד חי ומבין את הקבוצה פשוט מאוד חבל לראות שאתה בוחר ב-90% מהזמן להתמקד בחולשות של רן ובמה הוא עושה גרוע מאשר במה שכן טוב, ואני מניח שאני לא היחיד שמחזיק כאן בדעה הזו.

אפשר שלא להסכים איתו על דברים שהוא עושה, בשורה התחתונה הבן אדם היה מרחק 2 נקודות מאליפות כשגנבו לו משחק, הביא גביע ונתן לנו הרבה רגעי נחת, אז אני לא מבין מאיפה הדחף לנגטיביות הזו.
אני מפרגן לו בערימות ויש הרבה על מה.
אתה בוחר להתעסק רק בביקורת, שהיא לגיטימית והוא מרוויח אותה ביושר רב. ואני אגיד לך עוד משהו, ככל שעובר הזמן והוא לא מפיק לקחים זה רק מכעיס יותר ויותר. כך שגם הטונים עולים באופן טבעי. כמה ראש בקיר אפשר להיות? במשחק כמו היום, הוא משחק נגד השעון כאילו אנחנו בפיק של העונה. זה אמיתי? שרף שלושת רבעי משחק, הלך להארכה והשחקנים שלו נפלו מהרגליים. כך בדיוק מוחקים פער מקצועי. זו דוגמה נוספת למאמן שלא יודע לנהל סיטואציה. תשחק עם הקלפים שיש לך. לא שוב ושוב אותו שטאנץ, אותה הנעה חסרת תכלית, אותם חילופים דקה 70 וכו וכו. גמר אותי הבן אדם הזה עם העקשנות שלו.

סמל אישי של משתמש
Itay
Title: CrazyRed

שליחה על ידי Itay »

ForeverRed כתב:
18 יולי 2025, 00:40
אני מפרגן לו בערימות ויש הרבה על מה.
אתה בוחר להתעסק רק בביקורת, שהיא לגיטימית והוא מרוויח אותה ביושר רב. ואני אגיד לך עוד משהו, ככל שעובר הזמן והוא לא מפיק לקחים זה רק מכעיס יותר ויותר. כך שגם הטונים עולים באופן טבעי. כמה ראש בקיר אפשר להיות? במשחק כמו היום, הוא משחק נגד השעון כאילו אנחנו בפיק של העונה. זה אמיתי? שרף שלושת רבעי משחק, הלך להארכה והשחקנים שלו נפלו מהרגליים. כך בדיוק מוחקים פער מקצועי. זו דוגמה נוספת למאמן שלא יודע לנהל סיטואציה. תשחק עם הקלפים שיש לך. לא שוב ושוב אותו שטאנץ, אותה הנעה חסרת תכלית, אותם חילופים דקה 70 וכו וכו. גמר אותי הבן אדם הזה עם העקשנות שלו.
אני בטוח שהוא ממש לא רצה את ההארכה הזאת.
מה יכל לעשות היום אחרת? נניח והיה מכניס את אלמוג ותורג׳מן רבע שעה יותר מוקדם היה קורה משהו? הם היו נראים כמו 2 שחקני עבר.

מבחינת סגנון משחק והנעה מיותרת מאחור אפשר להבין את הביקורת אבל בסוף זה נגזרת של הכנה לקויה, אתה לא יכול לבוא ולשחק את הכדורגל האינטנסיבי וההתקפי שלך כשאתה מתאמן סה״כ שבועיים ושיש לך אינספור טיסות באמצע. שחקנים התחילו להיגמר ככל שהזמן התקדם, קשה מאוד כמאמן להתמודד עם זה. בסוף הוא חיפש שהשליטה במשחק איכשהו תחצוב לנו את השער שייקח אותנו לשלב הבא, לא קרה לצערנו.

רן זה מאמן שלא מוכן לוותר על אף משחק ועל אף דקה ואם יש משהו אחד שכן הוא חייב ללמוד זה להבין שיש משחקים שצריך לסטות בהם מהדרך הזו, כמו עם אלוף האלופים וכמו עם החצי גמר בעונה שעברה, הוא לא ידע לנהל נכון סיכונים ברגעים האלו ובסוף זה שכר לימוד שאם אני משכלל אותו לצד היתרונות אז לנו כקבוצה שווה לשלם את זה. בסוף אין מושלם, הוא מאוד לויאלי לדרך שלו אבל אני לא חושב שהוא עקשן ולא מוכן ללמוד, נראה העונה איזה מסקנות הוא הסיק בקיץ.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

Itay כתב:
18 יולי 2025, 00:55
אני בטוח שהוא ממש לא רצה את ההארכה הזאת.
מה יכל לעשות היום אחרת? נניח והיה מכניס את אלמוג ותורג׳מן רבע שעה יותר מוקדם היה קורה משהו? הם היו נראים כמו 2 שחקני עבר.

מבחינת סגנון משחק והנעה מיותרת מאחור אפשר להבין את הביקורת אבל בסוף זה נגזרת של הכנה לקויה, אתה לא יכול לבוא ולשחק את הכדורגל האינטנסיבי וההתקפי שלך כשאתה מתאמן סה״כ שבועיים ושיש לך אינספור טיסות באמצע. שחקנים התחילו להיגמר ככל שהזמן התקדם, קשה מאוד כמאמן להתמודד עם זה. בסוף הוא חיפש שהשליטה במשחק איכשהו תחצוב לנו את השער שייקח אותנו לשלב הבא, לא קרה לצערנו.

רן זה מאמן שלא מוכן לוותר על אף משחק ועל אף דקה ואם יש משהו אחד שכן הוא חייב ללמוד זה להבין שיש משחקים שצריך לסטות בהם מהדרך הזו, כמו עם אלוף האלופים וכמו עם החצי גמר בעונה שעברה, הוא לא ידע לנהל נכון סיכונים ברגעים האלו ובסוף זה שכר לימוד שאם אני משכלל אותו לצד היתרונות אז לנו כקבוצה שווה לשלם את זה. בסוף אין מושלם, הוא מאוד לויאלי לדרך שלו אבל אני לא חושב שהוא עקשן ולא מוכן ללמוד, נראה העונה איזה מסקנות הוא הסיק בקיץ.
ההכנה לעונה לא הייתה טובה.
יש נסיבות, זה נכון. אבל זה קרה גם לפני שנה כך שיש כבר סוג של מגמה. אי אפשרות לתלות הכל בחוסר מזל.
מה אפשר לעשות אחרת? קודם כל להבין את מגבלות הסיטואציה. יש בעיית כושר? תנסה להכריע מוקדם. שיחקת על השעון? תשמור פנדליסטים נורמלים לסיום.
לא יכול להיות שאלה השחקנים שבועטים פנדל במשחק אולי הכי חשוב של העונה.
ויותר מהכל להפסיק עם החילופים מהבית בדקה 70.
די. אי אפשר לראות את זה.
כדורגל זה לא משחק של בוטים. צריך לאלתר ולשנות בהתאם לסיטואציה. והיו הערב מספיק סיבות לשנות הרבה לפני. גם אם לא יצליח, לפחות תנסה.

סמל אישי של משתמש
Itay
Title: CrazyRed

שליחה על ידי Itay »

ForeverRed כתב:
18 יולי 2025, 01:06
ההכנה לעונה לא הייתה טובה.
יש נסיבות, זה נכון. אבל זה קרה גם לפני שנה כך שיש כבר סוג של מגמה. אי אפשרות לתלות הכל בחוסר מזל.
מה אפשר לעשות אחרת? קודם כל להבין את מגבלות הסיטואציה. יש בעיית כושר? תנסה להכריע מוקדם. שיחקת על השעון? תשמור פנדליסטים נורמלים לסיום.
לא יכול להיות שאלה השחקנים שבועטים פנדל במשחק אולי הכי חשוב של העונה.
ויותר מהכל להפסיק עם החילופים מהבית בדקה 70.
די. אי אפשר לראות את זה.
כדורגל זה לא משחק של בוטים. צריך לאלתר ולשנות בהתאם לסיטואציה. והיו הערב מספיק סיבות לשנות הרבה לפני. גם אם לא יצליח, לפחות תנסה.
בשנה שעברה הוא רק נכנס לתפקיד והפך פה סגל שלם, אין שום דימיון בין הסיטואציות בעיניי, למרות שגם אז היינו עם הכרטיס ביד עד שאליאסי וכל חבורת מקבלי האדומים החליטו למכור אותנו, לאף מאמן לא היה מה לעשות מול קריסה פתאומית כזאת.

לשמור את הפנדליסטים שלו הוא לא יכל כי לא לופס ולא ביטון היו מסוגלים לסחוב 120 דקות, ואם אחד מהם לא היה פותח מתוך מחשבה על פנדלים שאולי יהיו אז היו צולבים את רן למה לא פתח איתם...

בעניין החילופים אני ממשיך בדעתי שאם רן לא מאמין במישהו כנראה שיש לזה סיבה טובה, לא סתם כל אלו שלא קיבלו ממנו קרדיט הלכו רק אחורה בקריירה שלהם. ובאופן כללי חילופים זה המון עניין של מזל, כמו לכל מאמן גם לקוזוך היו המון חילופים שעבדו מצויין והיו המון כאלו שלא. בלי האדום של ונטורה והספיגה יכולנו לשבת פה ולהגיד איזה יופי עבדו החילופים של לוי וכנאען..

כן אפשר להתווכח על האם נכון לעשות אותם יותר מוקדם אבל בסוף גם זה נגזרת של חוסר אמון/חוסר בכושר.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

אומנם זה לא תירוץ אבל המשחק באלוף האלופים ישב לנו לרועץ!
העובדה הפשוטה שההתאחדות והמנהלת דפקו אותנו
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yossi »

האכזבה הגדולה מלבד ניהול המשחק שתמיד לא משהו, שטקטית גם למשחק השני הגענו אותו דבר.
שום הכנה ליריב, שום התאמות, פשוט כלום. איזה יהירות הזויה שנשחק את הכדורגל שלנו ויהיה בסדר.

מנגד הגיע יריב שלמד אותנו עד כדי כך שידע לאן אלמוג בועט פנדל.
שאפו להם על זה, ראו את הרצינות וההכנה שלהם בכל דקה.

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

yossi כתב:
18 יולי 2025, 07:32
האכזבה הגדולה מלבד ניהול המשחק שתמיד לא משהו, שטקטית גם למשחק השני הגענו אותו דבר.
שום הכנה ליריב, שום התאמות, פשוט כלום. איזה יהירות הזויה שנשחק את הכדורגל שלנו ויהיה בסדר.

מנגד הגיע יריב שלמד אותנו עד כדי כך שידע לאן אלמוג בועט פנדל.
שאפו להם על זה, ראו את הרצינות וההכנה שלהם בכל דקה.
תגיד? כמה זמן לוקח להתכונן ליריבה? ללמוד, לתכנן, לחשוב על מקרים ותגובות? להעביר את כל הידע הזה ולהטמיע אותו טוב טוב בראש של השחקנים? עם יד על הלב, לרן היה חצי מהזמן הזה השבוע?

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

dardasmiley כתב:
18 יולי 2025, 07:38
תגיד? כמה זמן לוקח להתכונן ליריבה? ללמוד, לתכנן, לחשוב על מקרים ותגובות? להעביר את כל הידע הזה ולהטמיע אותו טוב טוב בראש של השחקנים? עם יד על הלב, לרן היה חצי מהזמן הזה השבוע?
מזל שהוא ידע שהוא ישחק מול לבסקי מאמצע יוני, לפני חודש בערך.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה

yossi כתב:
18 יולי 2025, 07:42
מזל שהוא ידע שהוא ישחק מול לבסקי מאמצע יוני, לפני חודש בערך.
להזכיר לך מה קרה בחודש הזה?

סמל אישי של משתמש
הראל
Title: אין

שליחה על ידי הראל »

למה המלחמה עם איראן מנעה ממנו ללמוד את היריבה ? זה לא שהולכים לסופיה ועוקבים אחריהם, יושבים ורואים מלא וידיאו.
תראה איך לבסקי למדו אותנו עד הפרטים הקטנים, אפילו לאן איילון אלמוג בועט פנדל.
תמונה

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה

הראל כתב:
18 יולי 2025, 08:30
למה המלחמה עם איראן מנעה ממנו ללמוד את היריבה ? זה לא שהולכים לסופיה ועוקבים אחריהם, יושבים ורואים מלא וידיאו.
תראה איך לבסקי למדו אותנו עד הפרטים הקטנים, אפילו לאן איילון אלמוג בועט פנדל.
אתה חושב שזה קל?

סמל אישי של משתמש
הראל
Title: אין

שליחה על ידי הראל »

לשבת בבית (או בבית האדום) ולראות משחקי וידיאו ולנתח דברים ואת היריבה זה אולי לא קל אבל לא משהו משמיים.
אין פה איזה משהו פיזי או התקהלות המונית שהיה אסור.
תמונה

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

לא יודע כמה נפלנו בהכנה ללבסקי. בסך הכל משני המשחקים ברור שיש להם שתי דרכים מרכזיות לשים גול, דרך נייחים שבסה"כ התמודדנו יפה ביחס לזה שהשוער לא זז מקו השער כשהכדור באוויר ועם כדורים ארוכים מעל קו ההגנה וגם שם הם כמעט ולא תפסו אותנו.
התקפית לא היינו קיימים. בגלל החומר הנוכחי, בגלל שקנגוואה הצל של עצמו, בגלל שביטון באירופה נראה כמו בדש בליגה, יש סיבות מכאן ועד ללפלנד.

בעיניי בסוף הכל זה תנאי הפתיחה המחורבנים בגלל המלחמה שמשליכים על ההכנה, על הקושי להביא זרים ועל היעדר הביתיות.
ברור שקוזוק והצוות היו יכולים לעשות עבודה יותר טובה. תמיד אפשר להשתפר. אבל בסוף זאת מכה שפוגעת בישראליות ואי אפשר להוריד מהחשיבות שלה.

סמל אישי של משתמש
שיש

שליחה על ידי שיש »

במחנה היו צריכים לשים דגש על היריבה פשוט מאוד

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

הפועלעולה כתב:
18 יולי 2025, 10:23
לא יודע כמה נפלנו בהכנה ללבסקי. בסך הכל משני המשחקים ברור שיש להם שתי דרכים מרכזיות לשים גול, דרך נייחים שבסה"כ התמודדנו יפה ביחס לזה שהשוער לא זז מקו השער כשהכדור באוויר ועם כדורים ארוכים מעל קו ההגנה וגם שם הם כמעט ולא תפסו אותנו.
התקפית לא היינו קיימים. בגלל החומר הנוכחי, בגלל שקנגוואה הצל של עצמו, בגלל שביטון באירופה נראה כמו בדש בליגה, יש סיבות מכאן ועד ללפלנד.

בעיניי בסוף הכל זה תנאי הפתיחה המחורבנים בגלל המלחמה שמשליכים על ההכנה, על הקושי להביא זרים ועל היעדר הביתיות.
ברור שקוזוק והצוות היו יכולים לעשות עבודה יותר טובה. תמיד אפשר להשתפר. אבל בסוף זאת מכה שפוגעת בישראליות ואי אפשר להוריד מהחשיבות שלה.
נגעת בהכל חוץ מבמאמן.
בצמד המשחקים האלה הוא נגרר במקום ליזום.
לא חשב מחוץ לקופסה. לא מספיק יזם. לא באמת ניסה לנצח (גם כשהיריבה הייתה בחיסרון מספרי).
כמו בנתניה, כמו בבלומפילד, כמו במקרים נוספים, זאת התוצאה.

שלח תגובה