אני מפרגן לו בערימות ויש הרבה על מה.Itay כתב: ↑17 יולי 2025, 23:53אני עדיין מחכה שגם תמצא את המקום לפרגן לו על הדברים הטובים שלו ויש המון כאלה, אני חושב שאתה מספיק אינטליגנט כדי לדעת שכשיש משהו שלילי להגיד על רן אתה תטחן את זה עד דק וכשיש משהו חיובי אז זורקים פרגון קטן כדי לאזן וממשיכים הלאה.
וזה ממש לא אישי נגדך, אתה מאוד חי ומבין את הקבוצה פשוט מאוד חבל לראות שאתה בוחר ב-90% מהזמן להתמקד בחולשות של רן ובמה הוא עושה גרוע מאשר במה שכן טוב, ואני מניח שאני לא היחיד שמחזיק כאן בדעה הזו.
אפשר שלא להסכים איתו על דברים שהוא עושה, בשורה התחתונה הבן אדם היה מרחק 2 נקודות מאליפות כשגנבו לו משחק, הביא גביע ונתן לנו הרבה רגעי נחת, אז אני לא מבין מאיפה הדחף לנגטיביות הזו.
אתה בוחר להתעסק רק בביקורת, שהיא לגיטימית והוא מרוויח אותה ביושר רב. ואני אגיד לך עוד משהו, ככל שעובר הזמן והוא לא מפיק לקחים זה רק מכעיס יותר ויותר. כך שגם הטונים עולים באופן טבעי. כמה ראש בקיר אפשר להיות? במשחק כמו היום, הוא משחק נגד השעון כאילו אנחנו בפיק של העונה. זה אמיתי? שרף שלושת רבעי משחק, הלך להארכה והשחקנים שלו נפלו מהרגליים. כך בדיוק מוחקים פער מקצועי. זו דוגמה נוספת למאמן שלא יודע לנהל סיטואציה. תשחק עם הקלפים שיש לך. לא שוב ושוב אותו שטאנץ, אותה הנעה חסרת תכלית, אותם חילופים דקה 70 וכו וכו. גמר אותי הבן אדם הזה עם העקשנות שלו.