רן קוז'וך חתם לשנתיים
Re: רן קוז'וך חתם לשנתיים
הדיון על ביטון לימין או לאמצע הוא נחמד אבל האמת? עם איך שהוא נראה במשחקים האחרונים מקומו בספסל, מניח שאם זה היה שחקן אחר גם היינו רואים את זה קורה.
ידענו מראש שיציבות זה לא הצד החזק שלו, הוא צ׳וקר לא קטן.
במשחקים כמו אתמול וכמו נגד חדרה שלא הולך כמעט כלום ציפיתי לראות אותו לוקח בעלות, במקום זה ראיתי שחקן שמנסה לעשות מהלכים עם ראש בקיר, מאבד כדורים בחוסר דיוק משווע, היה על סף העושה טובה שהוא על הדשא...
מצפה מקוזוק לא להירתע מלהוציא אותו כשהוא נראה ככה, ואם בא לדן לעשות פרצופים ולצאת מהמגרש בקצב של צב אז הוא מוזמן.
במשחקים כמו אתמול וכמו נגד חדרה שלא הולך כמעט כלום ציפיתי לראות אותו לוקח בעלות, במקום זה ראיתי שחקן שמנסה לעשות מהלכים עם ראש בקיר, מאבד כדורים בחוסר דיוק משווע, היה על סף העושה טובה שהוא על הדשא...
מצפה מקוזוק לא להירתע מלהוציא אותו כשהוא נראה ככה, ואם בא לדן לעשות פרצופים ולצאת מהמגרש בקצב של צב אז הוא מוזמן.
אנחנו חייבים לייצר מהכנפיים כדי להנות משלשיית קישור חזקהForeverRed כתב: ↑13 ינואר 2025, 11:32לא קונה את זה, סורי.
אתמול חצי מגרש היה להשכרה ופרץ לא תרם כלום התקפית עד הגול.
מסכים, נראה שביטון מקבל קביעות בהרכב שהוא ללא ספק אחת החוליות החלשות בו (זכורים לי רק 2 משחקים שבהם הוא תרם משהו - בית"ר וק"ש, מאז כלום ושום דבר). אני לא חושב שספר הוא הפתרון, אלה יותר מאותו דבר. צריך איזה מפלץ שחור כמו הדיארה הזה של חיפה. בכל מקרה הכנפים שלנו קטסטרופה.Itay כתב: ↑13 ינואר 2025, 12:49הדיון על ביטון לימין או לאמצע הוא נחמד אבל האמת? עם איך שהוא נראה במשחקים האחרונים מקומו בספסל, מניח שאם זה היה שחקן אחר גם היינו רואים את זה קורה.
נקווה שביטון לא יסנדל אותנוoren2792 כתב: ↑13 ינואר 2025, 12:56מסכים, נראה שביטון מקבל קביעות בהרכב שהוא ללא ספק אחת החוליות החלשות בו (זכורים לי רק 2 משחקים שבהם הוא תרם משהו - בית"ר וק"ש, מאז כלום ושום דבר). אני לא חושב שספר הוא הפתרון, אלה יותר מאותו דבר. צריך איזה מפלץ שחור כמו הדיארה הזה של חיפה. בכל מקרה הכנפים שלנו קטסטרופה.
זו כל החבילה של דן ביטון, ידענו כמו בימיו של מכבי תל אביב הוא נותן 2-3 משחקים טובים ואז יכול לא להיות מורגש חודש שלם.
לא בושה לספסל אותו, בטח כשהוא פותח כקיצוני הוא בכלל לא תורם.
לא בושה לספסל אותו, בטח כשהוא פותח כקיצוני הוא בכלל לא תורם.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
1+
ForeverRed כתב: ↑13 ינואר 2025, 11:32לא קונה את זה, סורי.
אתמול כולם היו בינוניים מינוס...
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
- simply--red
- Title: CrazyRed
תסתכל על נתונים מהמשחק אתמולForeverRed כתב: ↑13 ינואר 2025, 11:32לא קונה את זה, סורי.
בכל מה שקשור לניהול המשחק פרץ היה בין הטובים
46 פסים מדוייקים -מקום 3 בקבוצה יחד עם לופס
24 פסים מדוייקים בשליש האחרון - מקום 1
4 יצירת מצבים - מקום 1 יחד עם קינגס ודן ביטון
7 נסיונות לקרוסים- מקום 1 בקבוצה
וקינח בבישול נהדר
נכון שמבחינת איומים הוא לא בלט כנראה בגלל שהתמקד יותר בניהול המשחק
וכן הייתי שמח לראות אותו גם מאיים יותר על השער כי יש לו את זה
- ForeverRed
הוא לא תרם כמעט כלום התקפית.simply--red כתב: ↑13 ינואר 2025, 17:47תסתכל על נתונים מהמשחק אתמול
בכל מה שקשור לניהול המשחק פרץ היה בין הטובים
46 פסים מדוייקים -מקום 3 בקבוצה יחד עם לופס
24 פסים מדוייקים בשליש האחרון - מקום 1
4 יצירת מצבים - מקום 1 יחד עם קינגס ודן ביטון
7 נסיונות לקרוסים- מקום 1 בקבוצה
וקינח בבישול נהדר
נכון שמבחינת איומים הוא לא בלט כנראה בגלל שהתמקד יותר בניהול המשחק
וכן הייתי שמח לראות אותו גם מאיים יותר על השער כי יש לו את זה
שחקן בעמדתו טבעי שיהיה מעורב בהתקפות מתוקף הימצאותו באיזורים האלה. ואני לא מדבר רק על אתמול.
הוא הגיע לקבוצה על תקן שרי/סבע/זוס או כל שם אחר שתבחר. לא מרגישים את הנוכחות שלו בשליש האחרון.
נכון שבפועל הוא זז קצת אחורה, אבל צריך לתרום יותר בפעולות מכריעות. כמו שעשה בבישול.
- simply--red
איך שרי או סבע?ForeverRed כתב: ↑13 ינואר 2025, 18:18הוא לא תרם כמעט כלום התקפית.
שחקן בעמדתו טבעי שיהיה מעורב בהתקפות מתוקף הימצאותו באיזורים האלה. ואני לא מדבר רק על אתמול.
הוא הגיע לקבוצה על תקן שרי/סבע/זוס או כל שם אחר שתבחר. לא מרגישים את הנוכחות שלו בשליש האחרון.
נכון שבפועל הוא זז קצת אחורה, אבל צריך לתרום יותר בפעולות מכריעות. כמו שעשה בבישול.
שרי 10 וסבע משחק על הכנף או סקנד סטריקר
פרץ לא מתפקד כ10
הוא 8
בדומה לקבוצת האליפות גם היום בשיטה של קוזוך אין 10 מובהק
יש 6 שזה ונטורה ושני שחקנים שהם 8
אז אלה היו הובאן וראדי
היום אלה קינגס ופרץ
- Melikson24
לא יודע למה מתייגים את פרץ כ-10. בהרבה דקות הוא משחק מאחורי קינגס בכלל.
גם בקיץ אמרתי שהוא לגמרי יכול וצריך לשחק 8 במערך של 3 קשרים.
יש לו חסרונות אבל קינגס ולוקאס די מחפים על החסרונות. הם ממש משלימים אחד את השני.
יש לו חסרונות אבל קינגס ולוקאס די מחפים על החסרונות. הם ממש משלימים אחד את השני.
מי שתייג אותו כ10 גם בקיץ לא הכיר את השחקן הוא מעולם לא היה 10 תמיד היה 8 גם בנוער של מכבי גם ששיחק בליגה חדרה הפועל חיפה וקפריסיןMelikson24 כתב: ↑13 ינואר 2025, 20:19לא יודע למה מתייגים את פרץ כ-10. בהרבה דקות הוא משחק מאחורי קינגס בכלל.
הוא בכלל לא בעמדה שלהם ומעולם לא היהForeverRed כתב: ↑13 ינואר 2025, 18:18הוא לא תרם כמעט כלום התקפית.
אם כבר תגיד אבו פאני/מהראן ראדי/דור פרץ
- ForeverRed
ההשוואה לראדי יותר מדויקת.
הקשר השלישי היותר התקפי במערך.
ככזה, חסר לו ברק. הוא לא מוסיף מספיק איכות התקפית.
זה הופך אותנו תלויים באופן כמעט מוחלט בקאנגווה, בהינתן שהאגפים שלנו לא ממש מתפקדים.
אז שוב, גם אם הסיטו אותו קצת אחורה, הוא מגיע המון לשליש האחרון, נוגע המון בכדור.
הוא לא מייצר משם מספיק נקודה סימן קריאה.
נגד קבוצות מתגוננות זה חסר ומורגש.
זה הופך אותנו תלויים באופן כמעט מוחלט בקאנגווה, בהינתן שהאגפים שלנו לא ממש מתפקדים.
אז שוב, גם אם הסיטו אותו קצת אחורה, הוא מגיע המון לשליש האחרון, נוגע המון בכדור.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
יש לו אחלה מספרים מה אתה רוצה ממנו?ForeverRed כתב: ↑13 ינואר 2025, 22:22ההשוואה לראדי יותר מדויקת.
אחלה אליאל
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- Melikson24
אחלה קוז'ו
מה עם איזה הארכת חוזה?
מה עם איזה הארכת חוזה?