מה שיפה ברן שהוא תמיד אומר ת׳כלס, לא מהמאמנים המסבנים וזה נראה שהוא תמיד אבל תמיד רוצה ללמוד. מת עליו.Itay כתב: ↑05 ינואר 2025, 01:17"אנחנו עשינו את המשחק הזה קשה כי שיחקנו מאוד לאט, לא עמדנו בעקרונות משחק שלנו ההגנתיים וההתקפיים, נגררנו לקצב של חדרה והמשחק הפך למאוד איטי ושבלוני״
״לא חושב שיש קשר למשחק שהיה עם מכבי, אנחנו נצטרך ללמוד איך לשמור על קצב גבוה מול יריבות שרוצות לקחת את המשחק לקצב יותר נמוך״
״גם ברגעים קשים ובימים שאתה לא עושה מה שאתה צריך אתה עדיין צריך להביא עוד כוחות ולקחת את ה-3 נקודות על האדים וזה מה שעשינו היום וזה הדבר היחיד שאני לוקח מהמשחק הזה״
״אנחנו קבוצה טובה מאוד שלא יהיה ספק, אנחנו רוצים להיות עוד יותר טובים ובשביל זה אנחנו רוצים עוד טיפה איכות, נעשה את העבודה שלנו ואת החושבים שלנו ובע״ה נצא אחרי החלון הזה קבוצה עוד יותר טובה״
רן קוז'וך חתם לשנתיים
Re: רן קוז'וך חתם לשנתיים
- simply--red
- Title: CrazyRed
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
המשחק האחרון לא בשליטתו, והמשחק מול מכבי תל אביב הוא עשה חילופים מאוחר מדי...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- simply--red
במשחק האחרון נניח, אני נותן הנחה לכולם אחרי מכבי הירידה מובנת מאליה וטוב שלא שילמנו על זה ביוקר,דר אדום בנשמה כתב: ↑05 ינואר 2025, 16:09המשחק האחרון לא בשליטתו, והמשחק מול מכבי תל אביב הוא עשה חילופים מאוחר מדי...
ועדיין אולי יכל לארגן/לסדר טוב יותר את הקבוצה שהיתה בפאניקה רבתית בדקות האחרונות כדי שהלב שלנו לא יפול לתחתונים למה זה היה קרוב
נניח לתת הנחיה להרגיע אחרי ה2:0 ולהרוג את המשחק
אנחנו חייבים ללמוד להרוג משחקים כאלה גם במחיר של משחק מבוקר יותר ורגוע, לא חייב לרוץ קדימה כל הזמן
נגד מכבי תל אביב מה שהיה שם באגף של לופס החגיגה של פטאצי מה שכל האצטדיון ראה וקוזוך לא נתן את הדעת
היה חייב לעשות התאמות מהר מאוד או לכל הפחות במחצית
למרות "הטעויות" באמת שקוזוך אחלה , זכינו במאמן אש
אני בטוח שנלמד מזה לעתיד
גם בעונות הזהב
הסיבוב השני תמיד היה פחות טוב מהראשון.
אפילו ב16-17 איבדנו פער של 10 נקודות בסיבוב הזה
עד הגול של מליקסון באשדוד.
צפוי סיבוב לא פשוט עם הרבה משחקי חוץ.
אז כן,יהיו משחקי קשים לצפיה כמו בשבת אבל חשוב להוציא בהם 3 נקודות.
להתחזק נכון בינואר עם 2-3 שחקנים שירעננו את הסגל
ויתנו את הבוסט להמשך העונה.
הפעם רן כן הגיב מהר ונכון עם החילופים.
רק שאני גם לא אוהב רוטציות של חצי הרכב
זה יותר מידי ריסקי. ולא היה חסר הרבה שנשלם על זה ביוקר.
הסיבוב השני תמיד היה פחות טוב מהראשון.
אפילו ב16-17 איבדנו פער של 10 נקודות בסיבוב הזה
עד הגול של מליקסון באשדוד.
צפוי סיבוב לא פשוט עם הרבה משחקי חוץ.
אז כן,יהיו משחקי קשים לצפיה כמו בשבת אבל חשוב להוציא בהם 3 נקודות.
להתחזק נכון בינואר עם 2-3 שחקנים שירעננו את הסגל
ויתנו את הבוסט להמשך העונה.
הפעם רן כן הגיב מהר ונכון עם החילופים.
רק שאני גם לא אוהב רוטציות של חצי הרכב
זה יותר מידי ריסקי. ולא היה חסר הרבה שנשלם על זה ביוקר.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
לא הכי מדויק... הצטמצם לשלוש (כי מכבי הביאו רצף ניצחונות)
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
״לא חשבתי אחרת, ידענו שיהיה משחק קשה נגד יריבה לא פשוטה, אני שמח שעברנו את המשחק הזה עם הרבה דברים שאהבתי לראות״
״לפני המשחק דיברנו על זה שאנחנו צריכים לנצח היום, לא בגלל היום הולדת שלי ולא בגלל שהקבוצות מתחתינו איבדו נקודות, אלא בגלל ההתקדמות שלנו ובגלל הרעב שלנו ובשביל השאיפה שלנו להשתפר ולנצח משחקים קשים״
״אני שמח שאפשר לשחק עם הקבוצה בכמה מערכים, הרגשתי שאנחנו לא מספיק מסוכנים, כן הגענו לחצאי מצבים אבל אנחנו לא מספיק חדים ולכן עברנו ל-2 חלוצים כי רציתי לייצר עומס על הרחבה של חיפה ואני שמח שהצלחנו״
״דיברנו במחצית שאנחנו צריכים להיות קבוצה עם עצבים קרים, קבוצה שמבינה שיש משחקים שפחות נהיה בהם חדים ועדיין נצטרך לשמור על העקרונות שלנו ולא לאבד את המשחק לרגע וגם בדקה 75,דקה 80, דקה 85 ולפעמים גם ב-90 אנחנו עדיין שווים שער, בשביל קבוצה שרוצה ללכת עד הסוף אנחנו חייבים את זה ואני שמח שזה גם קרה היום״
ויותר חשוב מהכל-
״המשאלה שלי ליום הולדת היא שכל החטופים יחזרו הביתה ושכל חיילי צה״ל יחזרו לביתם בריאים ושלמים״
״לפני המשחק דיברנו על זה שאנחנו צריכים לנצח היום, לא בגלל היום הולדת שלי ולא בגלל שהקבוצות מתחתינו איבדו נקודות, אלא בגלל ההתקדמות שלנו ובגלל הרעב שלנו ובשביל השאיפה שלנו להשתפר ולנצח משחקים קשים״
״אני שמח שאפשר לשחק עם הקבוצה בכמה מערכים, הרגשתי שאנחנו לא מספיק מסוכנים, כן הגענו לחצאי מצבים אבל אנחנו לא מספיק חדים ולכן עברנו ל-2 חלוצים כי רציתי לייצר עומס על הרחבה של חיפה ואני שמח שהצלחנו״
״דיברנו במחצית שאנחנו צריכים להיות קבוצה עם עצבים קרים, קבוצה שמבינה שיש משחקים שפחות נהיה בהם חדים ועדיין נצטרך לשמור על העקרונות שלנו ולא לאבד את המשחק לרגע וגם בדקה 75,דקה 80, דקה 85 ולפעמים גם ב-90 אנחנו עדיין שווים שער, בשביל קבוצה שרוצה ללכת עד הסוף אנחנו חייבים את זה ואני שמח שזה גם קרה היום״
ויותר חשוב מהכל-
״המשאלה שלי ליום הולדת היא שכל החטופים יחזרו הביתה ושכל חיילי צה״ל יחזרו לביתם בריאים ושלמים״
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
ניצחון חשוב עם הרבה אופי
מקבל הרבה ביקורת על החילופים, היום בעיניי החילופים שלו ניצחו את המשחק.
חילופים + שינוי מערך.
חילופים + שינוי מערך.
המערך של שלושה בלמים יותר מחמיא, ביטון קרוב יותר לחלוץ ויש ריווח בכנפיים
- Melikson24
- ForeverRed
לא קונה את זה, סורי.Melikson24 כתב: ↑13 ינואר 2025, 11:16ואז אתה מפסיד את האמצע שלך.
ביטון ופרץ נותנים לך דברים אחרים לגמרי בקישור.
אתמול חצי מגרש היה להשכרה ופרץ לא תרם כלום התקפית עד הגול.
היה חצי מגרש להשכרה בגלל העבודה של הקישור, זה לא הגיע סתם.
לפני חודש הפועל חיפה עשתה קרקס למכבי ת"א במעברים.
פרץ יכול לתרום יותר בהתקפה אבל עושה רושם שהוא בעמדה קצת יותר אחורית ומפנה את הבמה מאז שקינגס התחיל להתפוצץ במספרים.
בתחילת העונה הוא היה מצטרף הרבה יותר לרחבה וזה קורה פחות.
לפני חודש הפועל חיפה עשתה קרקס למכבי ת"א במעברים.
פרץ יכול לתרום יותר בהתקפה אבל עושה רושם שהוא בעמדה קצת יותר אחורית ומפנה את הבמה מאז שקינגס התחיל להתפוצץ במספרים.
בתחילת העונה הוא היה מצטרף הרבה יותר לרחבה וזה קורה פחות.