משפתי היה חייב לקבל אדום.
רק היה חסר שינגח בשופט.
הקדמת אותי עם רפאלוב .Melikson24 כתב: ↑07 ינואר 2025, 11:22יש מועדונים שמותר להם.
רפאלוב חנק שחקן של ריינה ודחף שחקן ללא כדור ללא שום קשר למשחק ולא קיבל כלום.
חיפה מקבלים הכי הרבה מתנות ובפער רציני מכולן.Melikson24 כתב: ↑07 ינואר 2025, 11:22יש מועדונים שמותר להם.
רפאלוב חנק שחקן של ריינה ודחף שחקן ללא כדור ללא שום קשר למשחק ולא קיבל כלום.
יכול להבין את הטענה, בסוף הכל מתנקז לבעיה המרכזית העונה של השופטים שהיא חוסר אחידות על סטרואידים.red guy כתב: ↑07 ינואר 2025, 10:20מסכים עם הכל למעט דווקא האדום למוחמד.
על יבש נכון זה אדום אבל אם זה היה קורה אצלנו היינו אומרים (די בצדק) שהוא בא לגנוב את ההצגה.
זה שופט עם יותר מדי אגו,שחקן עצבני שלוף לו צהוב ותסתובב.
מצד שני זה שהשחקן חמור ומגיע לו אדום זה אכן לא טעות.
חייב לשלוט בעצבים.
אז למה סותר את עצמי? כולנו יודעים ש90% מהפעמים המקרים האלה לא מניבים אדום ולכן כשזה כן קורה זה מרגיש דפיקה.
אין אחידות בשיפוט כי אין פה רמה. כל אחד עושה מה שבא לו , האיגוד מגבה הכל. מה שאדום במשחק אחד זה גג צהוב במשחק השני.
ForeverRed כתב: ↑07 ינואר 2025, 11:47מה שהדליק את מוחמד זה כנראה הצהוב הראשון.
לא בטוח שהוא היה מחויב. אנחנו כבר מכירים את הוד רוממותו גרינפלד היהיר שאסור לפנות אליו.
הצהוב השני מוצדק לחלוטין. מוחמד השתולל עליו.
זאת אמירה שמתאימה לאוהדי ק״ש גאנרים שבטעות יצא להם להוביל את הטבלה.
ציירת את זה הפוך מהמציאות, כאילו אנחנו לא ממלאים את טרנר כי אין סביבנו מספיק באז ועניין תקשורתי... קודם כל שהקהל הגמור הזה שקיבל 100 סיבות להאמין בקבוצה יתחיל למלא את האיצטדיון לפני שהוא מלין על חוסר יחס תקשורתי , אם אותנו הקבוצה לא מעניינת למה שהיא תעניין אחרים? זה שינוי שצריך קודם כל להתחיל בנו.Red Tiger כתב: ↑07 ינואר 2025, 20:44זאת אמירה שמתאימה לאוהדי ק״ש גאנרים שבטעות יצא להם להוביל את הטבלה.
תתחילו להתעורר מהתפיסה הטיפשית הזאת של לעשות בשקט.
שאתה בשקט אז ככה זה גם נראה,מתייחסים אליך כקטן ולא משמעותי,אתה בקושי ממלא את טרנר במשחקים והעניין שאתה מייצר שבעקבותיו אמורים להגיע אוהדים חדשים שואף לאפס.
תפיסה של מועדון קטן ביותר שלא מעוניין להתקדם.
אתה טועה פה. הגישה שלך אומרת בואו נשאיר את באר שבע לשרופים ביותר בלבד, לא תמלא ככה שום טרנרItay כתב: ↑07 ינואר 2025, 21:49ציירת את זה הפוך מהמציאות, כאילו אנחנו לא ממלאים את טרנר כי אין סביבנו מספיק באז ועניין תקשורתי... קודם כל שהקהל הגמור הזה שקיבל 100 סיבות להאמין בקבוצה יתחיל למלא את האיצטדיון לפני שהוא מלין על חוסר יחס תקשורתי , אם אותנו הקבוצה לא מעניינת למה שהיא תעניין אחרים? זה שינוי שצריך קודם כל להתחיל בנו.
העונה חזרתי מזה שנים לשמוע את השופט שורק לסיום וכבר להתגעגע עד למשחק הבא.
פחות מזיז לי אישית מה כסילים כמו אפק,שפיגלר וגוטמן אומרים באולפן.
אני הראשון שרוצה לראות את המועדון שלי מתקדם, אני מאמין שמתקדמים דרך עבודה על הדשא ודרך קהל סוחף, כשזה יקרה תהיה בטוח שכל הכתבים יבואו לשרוץ פה בעיר, כרגע הקבוצה לא מעניינת את הקהל שלה אז אין לי רבע טענה לאחרים.
כנראה שלא עבדת בשיווק בחייך,לא נורא אתה בחור צעיר אולי תגיע לשם.Itay כתב: ↑07 ינואר 2025, 21:49ציירת את זה הפוך מהמציאות, כאילו אנחנו לא ממלאים את טרנר כי אין סביבנו מספיק באז ועניין תקשורתי... קודם כל שהקהל הגמור הזה שקיבל 100 סיבות להאמין בקבוצה יתחיל למלא את האיצטדיון לפני שהוא מלין על חוסר יחס תקשורתי , אם אותנו הקבוצה לא מעניינת למה שהיא תעניין אחרים? זה שינוי שצריך קודם כל להתחיל בנו.
העונה חזרתי מזה שנים לשמוע את השופט שורק לסיום וכבר להתגעגע עד למשחק הבא.
פחות מזיז לי אישית מה כסילים כמו אפק,שפיגלר וגוטמן אומרים באולפן.
אני הראשון שרוצה לראות את המועדון שלי מתקדם, אני מאמין שמתקדמים דרך עבודה על הדשא ודרך קהל סוחף, כשזה יקרה תהיה בטוח שכל הכתבים יבואו לשרוץ פה בעיר, כרגע הקבוצה לא מעניינת את הקהל שלה אז אין לי רבע טענה לאחרים.
עזוב אותך, לא חושב שיש פה אחד שיכול להצדיק את הקהל שלנו שמאכזב מאוד כבר תקופה ארוכה.
אף אחד לא מצדיק את הקהל, רק אומרים שמי שמצפה שזה יקרה מעצמו מאוד נאיבי. יש לנו בסיס מסוים ואם רוצים להביא מעבר צריך לעבוד. הקסם בתקופת השושלת היה הראשוניות של החוויה + איצטדיון חדש, התחושה ההיא לא ברת שחזור ולא יעזור כלוםItay כתב: ↑07 ינואר 2025, 23:05עזוב אותך, לא חושב שיש פה אחד שיכול להצדיק את הקהל שלנו שמאכזב מאוד כבר תקופה ארוכה.
הקבוצה נתנה העונה הופעות שלא היו מביישות את תקופת הזוהר ועדיין המועדון היה צריך להוזיל כרטיסים ולשלוח את המאמן והשחקנים להתחנן בטלוויזיה בפני הקהל שיואיל בטובו לבוא לתמוך.
עד הניצחונות בסמי ומול בית״ר לא חצינו את רף ה-10,000 שזו תעודת עניות.
היינו צריכים להגיע לרמת כדורגל כל כך גבוהה כדי לייצר עוררות בעיר, וגם היום זה עדיין לא שם עד הסוף. לא יכול להיות שכדורגל פחות ממושלם גורר אחריו חצי איצטדיון ריק.
זה גם לא רק הכמות, זה העידוד החלש, החוסר סבלנות כשלא הולך, הצקצוקים אחרי כל מסירה שהיא לא ברמת דיוק של דה בריינה...
הלוואי עלינו 70% מהטירוף והדציבלים שהעיר הזאת יודעת להביא לקבוצה. אני לצערי כרגע מרגיש שהקבוצה לא מספיק מעניינת את הקהל שלה ולכן לא מופתע שהיחס התקשורתי בהתאם.