2024/2025 ליגת העל ושאר ירקות

כל מה שלא קשור להפועל באר-שבע
סמל אישי של משתמש
אריאל2
Title: דע מאין באת ולאן אתה הולך

Re: 2024/2025 ליגת העל ושאר ירקות

שליחה על ידי אריאל2 »

yossi כתב:
07 ינואר 2025, 11:18
אם שחקן שלנו היה הולך ככה לשופט הייתי מצדיק את השופט.
גם משפתי בעיניי היה צריך לקבל יותר.

שחקנים לא צריכים לרוץ לשופט באמוק כזה. מוחמד ממש נצמד אליו, לא תקין בעליל.
משפתי היה חייב לקבל אדום.
רק היה חסר שינגח בשופט.

סמל אישי של משתמש
Melikson24
Title: CrazyRed

שליחה על ידי Melikson24 »

yossi כתב:
07 ינואר 2025, 11:18
אם שחקן שלנו היה הולך ככה לשופט הייתי מצדיק את השופט.
גם משפתי בעיניי היה צריך לקבל יותר.

שחקנים לא צריכים לרוץ לשופט באמוק כזה. מוחמד ממש נצמד אליו, לא תקין בעליל.
יש מועדונים שמותר להם.
רפאלוב חנק שחקן של ריינה ודחף שחקן ללא כדור ללא שום קשר למשחק ולא קיבל כלום.

סמל אישי של משתמש
4 לב אדום

שליחה על ידי 4 לב אדום »

Melikson24 כתב:
07 ינואר 2025, 11:22
יש מועדונים שמותר להם.
הקדמת אותי עם רפאלוב .

חיפה אלופה בלהתקרבן כשהיא הכי נהינת מהחלקות שיפוט .
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש

סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yossi »

Melikson24 כתב:
07 ינואר 2025, 11:22
יש מועדונים שמותר להם.
חיפה מקבלים הכי הרבה מתנות ובפער רציני מכולן.
הייתי בטוח שזרקו למוחמד הערה גזענית, לקבל כזו ג'ננה על פנדל כזה ברור, חולה נפש.

על ג'אבר בחטיפה שהובילה לפנדל כמובן שלא היה כלום, אבל הוא צריך לקחת שיעורי משחק מפרץ\קניקובסקי על איך מוכרים דבר כזה. הם היו פוסלים דבר כזה.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

מה שהדליק את מוחמד זה כנראה הצהוב הראשון.
לא בטוח שהוא היה מחויב. אנחנו כבר מכירים את הוד רוממותו גרינפלד היהיר שאסור לפנות אליו.
הצהוב השני מוצדק לחלוטין. מוחמד השתולל עליו.

סמל אישי של משתמש
Itay

שליחה על ידי Itay »

red guy כתב:
07 ינואר 2025, 10:20
מסכים עם הכל למעט דווקא האדום למוחמד.
על יבש נכון זה אדום אבל אם זה היה קורה אצלנו היינו אומרים (די בצדק) שהוא בא לגנוב את ההצגה.
זה שופט עם יותר מדי אגו,שחקן עצבני שלוף לו צהוב ותסתובב.

מצד שני זה שהשחקן חמור ומגיע לו אדום זה אכן לא טעות.
חייב לשלוט בעצבים.

אז למה סותר את עצמי? כולנו יודעים ש90% מהפעמים המקרים האלה לא מניבים אדום ולכן כשזה כן קורה זה מרגיש דפיקה.
אין אחידות בשיפוט כי אין פה רמה. כל אחד עושה מה שבא לו , האיגוד מגבה הכל. מה שאדום במשחק אחד זה גג צהוב במשחק השני.
יכול להבין את הטענה, בסוף הכל מתנקז לבעיה המרכזית העונה של השופטים שהיא חוסר אחידות על סטרואידים.
יש המון מקרים ששופטים מחליטים לפסוק לגביהם X ובמשחק אחר הם יכולים לפסוק על אותו אירוע Y.

אני די בטוח שאם זה לא היה אתמול גרינפלד בחיים לא היה יוצא אדום למוחמד, (גם הצהוב הראשון אגב מוצדק לחלוטין, הוא סימן לשופט במחאה ללכת ל-VAR). זה אותו שופט שנתן 2 צהובים מגוחכים לאספרייה בסמי תוך דקה וזה אותו שופט שהוציא לגנאח צהוב שני על צלילה בזמן שהוא שורק על כל ליטוף על חזיזה שמתגלגל 15 מטר.

אם הוא לא מקבל החלטת שיפוט שכולם ידברו עליה כנראה הוא לא מצליח לישון באותו לילה.

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

ForeverRed כתב:
07 ינואר 2025, 11:47
מה שהדליק את מוחמד זה כנראה הצהוב הראשון.
לא בטוח שהוא היה מחויב. אנחנו כבר מכירים את הוד רוממותו גרינפלד היהיר שאסור לפנות אליו.
הצהוב השני מוצדק לחלוטין. מוחמד השתולל עליו.

בול.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
4 לב אדום

שליחה על ידי 4 לב אדום »

שימו את גרינפלד בצד כי הוא נזק לכולם ושאם יש מישהו ששומע או קורא כאן אז תפרישו אותו כבר כי הוא פוגע בענף.

התחלתי לשמוע כבר אתמול משפטים כמו "אז היה נותן צהוב ראשון למוחמד ומסתובב והולך כדי להימנע מהצהוב השני"
זה פרס לביריונות אם היה נוהג ככה !

למה מי אתה עלי מוחמד שתתנהג ככה ?
הלו , גרינפלד בא בביריונות למוחמד או ההיפך ?
גרינפלד צריך לשלוט בכעסים שלו או להיפך ?

מכבי חיפה בערמומיות מנסה לייצר נרטיב של קורבן כשהיא הנאשמת המרכזית בסיפור .
ובפעם המי יודע כמה : כשהם מפסידים - יוצאים להם כל השדים ( או הקופים ).
וזה קרה יותר מידי פעמים בתקופת בכר שמזמן כבר לא אותו מענטש שהיה בב"ש .
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש

סמל אישי של משתמש
eitam

שליחה על ידי eitam »

אוהב את בכר מאוד אבל מה אפשר לצפות משחקן שהמאמן שלו מנופף בידיים וצועק מדקה שלישית על כל שריקה של השופט

סמל אישי של משתמש
Red Tiger

שליחה על ידי Red Tiger »

Itay כתב:
07 ינואר 2025, 09:52
עדיף ככה, שימשיכו להתעלם מאיתנו ואנחנו נתעסק בעצמנו, חוץ מלתקוע לנו מקלות בגלגלים ול*** לקאנגווה את השכל מתי הוא עוזב את הארץ התקשורת לא עושה יותר מדי.
זאת אמירה שמתאימה לאוהדי ק״ש גאנרים שבטעות יצא להם להוביל את הטבלה.
תתחילו להתעורר מהתפיסה הטיפשית הזאת של לעשות בשקט.
שאתה בשקט אז ככה זה גם נראה,מתייחסים אליך כקטן ולא משמעותי,אתה בקושי ממלא את טרנר במשחקים והעניין שאתה מייצר שבעקבותיו אמורים להגיע אוהדים חדשים שואף לאפס.
תפיסה של מועדון קטן ביותר שלא מעוניין להתקדם.

סמל אישי של משתמש
Itay

שליחה על ידי Itay »

Red Tiger כתב:
07 ינואר 2025, 20:44
זאת אמירה שמתאימה לאוהדי ק״ש גאנרים שבטעות יצא להם להוביל את הטבלה.
תתחילו להתעורר מהתפיסה הטיפשית הזאת של לעשות בשקט.
שאתה בשקט אז ככה זה גם נראה,מתייחסים אליך כקטן ולא משמעותי,אתה בקושי ממלא את טרנר במשחקים והעניין שאתה מייצר שבעקבותיו אמורים להגיע אוהדים חדשים שואף לאפס.
תפיסה של מועדון קטן ביותר שלא מעוניין להתקדם.
ציירת את זה הפוך מהמציאות, כאילו אנחנו לא ממלאים את טרנר כי אין סביבנו מספיק באז ועניין תקשורתי... קודם כל שהקהל הגמור הזה שקיבל 100 סיבות להאמין בקבוצה יתחיל למלא את האיצטדיון לפני שהוא מלין על חוסר יחס תקשורתי , אם אותנו הקבוצה לא מעניינת למה שהיא תעניין אחרים? זה שינוי שצריך קודם כל להתחיל בנו.

העונה חזרתי מזה שנים לשמוע את השופט שורק לסיום וכבר להתגעגע עד למשחק הבא.
פחות מזיז לי אישית מה כסילים כמו אפק,שפיגלר וגוטמן אומרים באולפן.

אני הראשון שרוצה לראות את המועדון שלי מתקדם, אני מאמין שמתקדמים דרך עבודה על הדשא ודרך קהל סוחף, כשזה יקרה תהיה בטוח שכל הכתבים יבואו לשרוץ פה בעיר, כרגע הקבוצה לא מעניינת את הקהל שלה אז אין לי רבע טענה לאחרים.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

Itay כתב:
07 ינואר 2025, 21:49
ציירת את זה הפוך מהמציאות, כאילו אנחנו לא ממלאים את טרנר כי אין סביבנו מספיק באז ועניין תקשורתי... קודם כל שהקהל הגמור הזה שקיבל 100 סיבות להאמין בקבוצה יתחיל למלא את האיצטדיון לפני שהוא מלין על חוסר יחס תקשורתי , אם אותנו הקבוצה לא מעניינת למה שהיא תעניין אחרים? זה שינוי שצריך קודם כל להתחיל בנו.

אני הראשון שרוצה לראות את המועדון שלי מתקדם, אני מאמין שמתקדמים דרך עבודה על הדשא ודרך קהל סוחף, כשזה יקרה תהיה בטוח שכל הכתבים יבואו לשרוץ פה בעיר, כרגע הקבוצה לא מעניינת את הקהל שלה אז אין לי רבע טענה לאחרים.
אתה טועה פה. הגישה שלך אומרת בואו נשאיר את באר שבע לשרופים ביותר בלבד, לא תמלא ככה שום טרנר

סמל אישי של משתמש
Red Tiger

שליחה על ידי Red Tiger »

Itay כתב:
07 ינואר 2025, 21:49

כנראה שלא עבדת בשיווק בחייך,לא נורא אתה בחור צעיר אולי תגיע לשם.
שים דף ועט ואני חותם לך שתוך שנתיים אני הופך את טרנר להר געש עם רשימת המתנה למנויים וכרטיסים כל שבת בתקציב מינימלי שבמינימלי.
עבודה הכי קלה בארץ.

סמל אישי של משתמש
Itay

שליחה על ידי Itay »

dor69 כתב:
07 ינואר 2025, 22:35
אתה טועה פה. הגישה שלך אומרת בואו נשאיר את באר שבע לשרופים ביותר בלבד, לא תמלא ככה שום טרנר
עזוב אותך, לא חושב שיש פה אחד שיכול להצדיק את הקהל שלנו שמאכזב מאוד כבר תקופה ארוכה.
הקבוצה נתנה העונה הופעות שלא היו מביישות את תקופת הזוהר ועדיין המועדון היה צריך להוזיל כרטיסים ולשלוח את המאמן והשחקנים להתחנן בטלוויזיה בפני הקהל שיואיל בטובו לבוא לתמוך.
עד הניצחונות בסמי ומול בית״ר לא חצינו את רף ה-10,000 שזו תעודת עניות.

היינו צריכים להגיע לרמת כדורגל כל כך גבוהה כדי לייצר עוררות בעיר, וגם היום זה עדיין לא שם עד הסוף. לא יכול להיות שכדורגל פחות ממושלם גורר אחריו חצי איצטדיון ריק.

זה גם לא רק הכמות, זה העידוד החלש, החוסר סבלנות כשלא הולך, הצקצוקים אחרי כל מסירה שהיא לא ברמת דיוק של דה בריינה...
הלוואי עלינו 70% מהטירוף והדציבלים שהעיר הזאת יודעת להביא לקבוצה. אני לצערי כרגע מרגיש שהקבוצה לא מספיק מעניינת את הקהל שלה ולכן לא מופתע שהיחס התקשורתי בהתאם.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

Itay כתב:
07 ינואר 2025, 23:05
עזוב אותך, לא חושב שיש פה אחד שיכול להצדיק את הקהל שלנו שמאכזב מאוד כבר תקופה ארוכה.
הקבוצה נתנה העונה הופעות שלא היו מביישות את תקופת הזוהר ועדיין המועדון היה צריך להוזיל כרטיסים ולשלוח את המאמן והשחקנים להתחנן בטלוויזיה בפני הקהל שיואיל בטובו לבוא לתמוך.
עד הניצחונות בסמי ומול בית״ר לא חצינו את רף ה-10,000 שזו תעודת עניות.

היינו צריכים להגיע לרמת כדורגל כל כך גבוהה כדי לייצר עוררות בעיר, וגם היום זה עדיין לא שם עד הסוף. לא יכול להיות שכדורגל פחות ממושלם גורר אחריו חצי איצטדיון ריק.

זה גם לא רק הכמות, זה העידוד החלש, החוסר סבלנות כשלא הולך, הצקצוקים אחרי כל מסירה שהיא לא ברמת דיוק של דה בריינה...
הלוואי עלינו 70% מהטירוף והדציבלים שהעיר הזאת יודעת להביא לקבוצה. אני לצערי כרגע מרגיש שהקבוצה לא מספיק מעניינת את הקהל שלה ולכן לא מופתע שהיחס התקשורתי בהתאם.
אף אחד לא מצדיק את הקהל, רק אומרים שמי שמצפה שזה יקרה מעצמו מאוד נאיבי. יש לנו בסיס מסוים ואם רוצים להביא מעבר צריך לעבוד. הקסם בתקופת השושלת היה הראשוניות של החוויה + איצטדיון חדש, התחושה ההיא לא ברת שחזור ולא יעזור כלום

שלח תגובה