מח' 17 : הפועל חדרה - הפועל ב"ש, 4.1, שבת, 19:30, נתניה

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
Red Tiger
Title: קרייזי-רד

Re: מח' 17 : הפועל חדרה - הפועל ב"ש, 4.1, שבת, 19:30, נתניה

שליחה על ידי Red Tiger »

סימיוני כתב:
05 ינואר 2025, 07:47
חזרתי עם גב תפוס מהקור באיצטדיון. משחק שהיינו חייבים לנצח ועשינו את זה בהרכב משני. נקסט!
הקהל שלנו עדיין לא "על זה". פחות מ 2500 כשאתה במקום ראשון , לא יודע מה קורה. יום שבת, שעה בסך הכל נורמלית.
אין לי ספק שהקהלים של ביתר או חיפה היו באים עם 5000 או 7000 , גם אם המשחק היה באשדוד לצורך ההשוואה במרחקים.
זה עבודה למחקר אקדמי.
מועדון שב12 השנים האחרונות רץ קבוע בצמרת,לוקח תארים,העונה מציג את הכדורגל הכי טוב וכמות הקהל רק יורדת.
עיר של כדורגל עאלק..

סמל אישי של משתמש
shovalb9
Title: עמה יעמיק

שליחה על ידי shovalb9 »

yossi כתב:
05 ינואר 2025, 08:00
היה נראה שהיה יותר. כמעט כל התחתון היה מלא.
מה שכן, קהל עייף יותר מהשחקנים.

לא רואה מה יש להרוויח באליאס. שחקן עם טכניקה נוראית, אחרי סיבוב שלם שאתה רואה את ונטורה, פרץ וקינגס ואז אותו - וואו איזה שנמוך.
הבן אדם לא מסוגל לקבל פס מבלי שהכדור יברח לו מהרגל.
אם נצטרך אותו נהיה בבעיה קשה. צריך לחשוב מעכשיו על ישראלי בעמדה הזו לקיץ. חבל שניב יהושוע יעלה הון, קוזוך עשה איתו עבודה ממש יפה בפ"ת והוא מאוד צעיר.
א. אתה ממש מקשה איתו. הוא חזר מפציעה קשה מאוד, ולא ראה דשא 3 חודשים לפחות אם לא מסוף הקיץ.בסה"כ הוא בן 26, אמור להיות בפיק שלו ויש לו עוד שנה בחוזה אצלנו.
יש מצב שהפציעות (צולבת ועכשיו תלישה במפשעה) הרגו אותו, אבל יש גם מצב שהוא יכול לחזור לעצמו, וכששי בריא,כשיר ובעניינים - הוא אחלה 6 מחליף. יותר מזה, זו העמדה הכי בעייתית אצלנו ואם הוא לא יהווה אפילו גיבוי בסיסי אנחנו נהיה בבעיה גדולה. כשמדברים על ההפקרות בדקות האחרונות, אני רוצה אותו לצד פרץ/גורדנה וונטורה באמצע שימנעו מעברים, ומצד שני יחטפו כדורים ויביאו מעברים.

ב. ניב יהושוע פרוספקט מצוין, עוד לא בן 20, 8 טכני. שווה מיליון יורו בטרנספרמארקט - לדעתי אפילו בינואר הזה הוא יכול למשוך הצעה גדולה מחו"ל. לי אישית הוא בסגנון דומה אך שונה לעדי יונה שטיפה יותר פליימייקר קדמי ממנו, אבל מבנה גוף דומה ובנויים על תכונות דומות. פעם אחרונה ששמנו כסף על שחקן דומה היה על מיכאל אוחנה שהיה פספוס ענק.
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

shovalb9 כתב:
05 ינואר 2025, 10:06
א. אתה ממש מקשה איתו. הוא חזר מפציעה קשה מאוד, ולא ראה דשא 3 חודשים לפחות אם לא מסוף הקיץ.בסה"כ הוא בן 26, אמור להיות בפיק שלו ויש לו עוד שנה בחוזה אצלנו.
יש מצב שהפציעות (צולבת ועכשיו תלישה במפשעה) הרגו אותו, אבל יש גם מצב שהוא יכול לחזור לעצמו, וכששי בריא,כשיר ובעניינים - הוא אחלה 6 מחליף. יותר מזה, זו העמדה הכי בעייתית אצלנו ואם הוא לא יהווה אפילו גיבוי בסיסי אנחנו נהיה בבעיה גדולה. כשמדברים על ההפקרות בדקות האחרונות, אני רוצה אותו לצד פרץ/גורדנה וונטורה באמצע שימנעו מעברים, ומצד שני יחטפו כדורים ויביאו מעברים.

ב. ניב יהושוע פרוספקט מצוין, עוד לא בן 20, 8 טכני. שווה מיליון יורו בטרנספרמארקט - לדעתי אפילו בינואר הזה הוא יכול למשוך הצעה גדולה מחו"ל. לי אישית הוא בסגנון דומה אך שונה לעדי יונה שטיפה יותר פליימייקר קדמי ממנו, אבל מבנה גוף דומה ובנויים על תכונות דומות. פעם אחרונה ששמנו כסף על שחקן דומה היה על מיכאל אוחנה שהיה פספוס ענק.
אליאס לא 6, הוא משחק 8 לכל דבר.
גם בימים הטובים שלו, לא מספיק טכני לעמדה הזו. הערך המוסף שלו היו אנרגיות, ועוצמה. זה מרגיש שזה הלך לפח.
מה הוא מביא?
אין טכניקה, אין הצטרפות מקו שני, אין יכולת לקדם בפס חכם, אין יכולת לעשות דריבל או לשבור לחץ. באמת שואל, מה כן יש שם?
סתם לרוץ באגרסיביות ללא שכל ועם עבודת רגליים איטית גם קשר גנרי יכול לעושת. מצטער זה שחקן לתחתית ליגת העל, ולא יקח עוד הרבה זמן שהוא יהיה שם.

עדי יונה ויהושוע פוטנציאל לשחקנים מעולים שהלוואי והיינו יכולים לשים יד על אחד מהם. יונה יותר בשל והמפסיד הגדול מכל הקרקס בבית"ר.
יונה זה הישראלי הראשון שהייתי מביא אם היה אפשרות לכך.

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

אליאס חוטף כדורים אבל מאבד אותם תוך שנייה ואי אפשר להחשיב אותו כאופצית מסירה.
זה דיון של איזה "בונקר" יותר יעיל- לשכב בחצי שלך ולהישאר בעמדות, או להעמיד קבוצה טכנית שקשה לחטוף לה כדור מהרגל.

אני מעדיף את האופציה השנייה. הייתי מעדיף קשר בינוני שיודע מה לעשות עם הכדור כמו אביב אברהם במקום אליאס ביכולת שלו בשנה האחרונה שנראה כמו אייל שן עם קעקועים.
גם אני כבר לא מחשיב אותו כחלק מהרוטציה. גם אתמול וגם מול הצ'כים הוא עלה כדי לשמור על התוצאה אבל הכניסה שלו גררה יותר לחץ על השער שלנו.
כמובן שלא הכל באשמתו ועדיין אחרי שראינו את האיכויות של פרץ וקנגאווה ב50:50 קשה לחזור אחורה.

סמל אישי של משתמש
shovalb9
Title: עמה יעמיק

שליחה על ידי shovalb9 »

yossi כתב:
05 ינואר 2025, 10:16
אליאס לא 6, הוא משחק 8 לכל דבר.
גם בימים הטובים שלו, לא מספיק טכני לעמדה הזו. הערך המוסף שלו היו אנרגיות, ועוצמה. זה מרגיש שזה הלך לפח.
מה הוא מביא?
אין טכניקה, אין הצטרפות מקו שני, אין יכולת לקדם בפס חכם, אין יכולת לעשות דריבל או לשבור לחץ. באמת שואל, מה כן יש שם?
סתם לרוץ באגרסיביות ללא שכל ועם עבודת רגליים איטית גם קשר גנרי יכול לעושת. מצטער זה שחקן לתחתית ליגת העל, ולא יקח עוד הרבה זמן שהוא יהיה שם.

עדי יונה ויהושוע פוטנציאל לשחקנים מעולים שהלוואי והיינו יכולים לשים יד על אחד מהם. יונה יותר בשל והמפסיד הגדול מכל הקרקס בבית"ר.
יונה זה הישראלי הראשון שהייתי מביא אם היה אפשרות לכך.
במערך שלנו כיום, אין לאליאס זכות קיום בסגל כ8. רק כ6. בהפועל ת"א הוא היה "8" באותו קו לצד אייבינדר כשלפניו היה אלטמן, והמאמן היה קלינגר. קיצר קשר אחורי לכל דבר. אליאס יודע 2 דברים - לתקל, ולכסות שטחים. ברגע שנפצע, כבר לא מכסה שטחים כמו פעם, אבל לא היה לו ולא יהיה לו יכולות אישיות התקפיות כדי שיצדיק לשים אותו כ8. להיפך זה רק פוגע ומגביל את הקבוצה. לגבי העוצמה והאנרגיות, אני באמת מאמין, כמו שאליאל בתחילת העונה התחיל רך מאוד - ששי יכול לחזור לעצמו, אבל הוא צריך להמשיך לקבל 10-20 דק' במחזורים הקרובים כדי באמת להיכנס לעניינים, וזה יעזור לנו מאוד כי חסר לנו מאוד את השחקן הזה תכלס מדקה 40 שישמור ממתפרצות. זה גם דורש הנחיה מרן שהוא לא ימלא את החור בין המגן לבלם, אלא יישאר סולידי באמצע.

לגבי מה שסימנתי בבולד - אתה לא טועה, כדוגמה אבועביד, עדן שמיר ושות' זה גם יקרה בעוד שנתיים שלוש. נכון לעונה זו, הוא יישאר ויהיה עדיף לנו כקבוצה להרוויח אותו ואני טוען שאפשר. אגב קשר אחורי גנרי, תן אופציות ישראליות ריאליות מי יכול להוות אופציה הגנתית סולידית בקישור יותר טובה ממנו. אני נגיד חשבתי על פיראס אבו עאקל, אבל כל עוד הוא לא מסיים חוזה ויהיה ניתן בצורה ריאלית להשתחרר מאליאס, איזה שינוי משמעותי זה ייתן?
שמות של ישראלים שברנים צעירים וזולים מהלאומית תמיד יתקבלו בברכה. (וכן יוסי אתה לגמרי צודק שקשר אחורי שברן זה עמדה שבורכנו בה כישראלים)

נ.ב הפועלעולה אחלה אביב אברהם, בקושי משחק בקפריסין אבל חתום שם תאורטית לעוד שנה. הייתי מביא בקיץ אם יהיה ריאלי.
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

דיברנו על זה כבר בקיץ, אליאס מעולם לא שיחק פה 6.
תמיד 8. מחשיבים אותו פה כ6 רק כי הוא נגר עם תדמית של איזה קשר אחורי קשוח.
מקצועית גרידא, 0 קשר לעמדה.

מקצועית גם בעיניי אני לא מרכיב אותו שם. לחיץ, לא יודע לא להשתמש בגוף, לא יודע להזיז כדור, עוברים אותו היום די בקלות ולא סוגר את השטח שמאחוריו.
יגרום להרבה מאוד פאניקה בחלק האחורי.

בעיניי גם אופציות זולות כמו סבג או שוקרני טובים ממנו.

סמל אישי של משתמש
Itay
Title: CrazyRed

שליחה על ידי Itay »

מצפייה חוזרת במשחק חושב שההאשמות על כדור החוץ של סטויאנוב היו מעט מוגזמות, נכון שיכל להוציא יותר מדוייק אבל גריטה היה חייב לשים גוף יותר טוב ולהשתלט על הכדור הזה, בכל מקרה היה מספיק זמן כדי לבלום את ההתקפת מעבר הזו.

אני מעט אקצין אבל גם אתמול וגם מול מכבי חווינו ירידות שהזכירו לי את המשחק מול מלאדה, משליטה ואחיזה יחסית טובה בנעשה על המגרש לבלאגן וקריסה מאוד חדה, מול מכבי זה היה 10 דקות שנענשנו בהן פעמיים ואתמול גם זה היה 10-15 דקות שבנס נענשנו רק פעם אחת.
צריכים ללמוד מזה איך עוברים דקות קשות בצורה פחות שייקית.

סמל אישי של משתמש
הראל
Title: אין

שליחה על ידי הראל »

אליאס עשה עונה ראשונה מצויינת פה ומאז הוא בצניחה חופשית , סתם יושב על משכורת יפה לא נבכה אם הוא לא יהיה פה כבר עוד כמה ימים שהחלון יפתח.
תמונה

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

טריוויה: היה זה מפגש הליגה ה-33 ביננו להפועל חדרה, שהעמיד את המאזן ביננו על 16 נצחונות לב''ש, 11 תיקו ו-6 נצחונות להפועל חדרה.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

אם כבר נוסטלגיה:
בעונת האליפות הראשונה (ההיא מכמעט לפני 50 שנה) סיימנו בתיקו 3-3 מרתק עם חדרה בחוץ, שלושער של אפרים צבי במשחק בו הובלנו 0-2 ו-2-3 ולא ידענו לשמור על היתרון.

שלח תגובה