הוא היה באמת יוצא דופן ויודע לבחור שירים מתאימים בזמן והיה מטריף את כל טרנר
האנשים החדשים בוחרים שירים שלא מתאימים לקצב ולמצב במגרש ואתמול האוהדים של בית״ר חגגו אצלנו בבית
צריך שהוא יחזור
Marin כתב: ↑10 דצמבר 2024, 11:08אין מה להאשים את האולטראס , היציע הדרומי שאמור להיות נטו יציע עידוד הוא לא כזה , יש הרבה משפחות , הרבה ילדים , לא כולם מעודדים שם . במזרחי ובמערבי לא קיים עידוד בכלל למעט שירים שהדרומי משתף אותם או יאללה הפועל שהם אחת לכמה משחקים יוזמים . הגוש המעודד שלנו לא גדול וזאת התוצאה - 1500 אוהדים של קבוצה אורחת נשמעים חזק יותר .
תמיד סיפרו לנו שהסיבה שהקהל לא מגיע זה כי הוא לא מתחבר,לא מבסוט,מביע את מחאתו ובלה בלה בלה.
אני לא חושב שזה כזה פשוט כמו שאתה מתאר.Red Tiger כתב: ↑10 דצמבר 2024, 12:40תמיד סיפרו לנו שהסיבה שהקהל לא מגיע זה כי הוא לא מתחבר,לא מבסוט,מביע את מחאתו ובלה בלה בלה.
העונה הזאת התיאוריה הזאת התפוצצה לחלוטין,
גם משחקים את הכדורגל היפה בליגה,גם מקום ראשון ואתמול שיחקו בשלב מסויים שלושה שחקני בית.
ולכן הבעיה היא עמוקה יותר ונעוצה בעיקר בקהל שבע ועייף.
יש הרבה צעדים שאפשר לעשות מרמת האולטראס ועד ההנהלה,ברגע שישימו את זה בראש סדר העדיפויות זה גם יקרה.
אבל גם בחירת השירים שנטו מכירים אותם רק 30 מהארגון האוהדים
מדויק מאודmanutd כתב: ↑10 דצמבר 2024, 14:08אני חושב שאתם נותנים יותר מדי חשיבות לאנשי הגדר ולווייבים שהם נותנים.
בכל האצטדיונים בעולם, ברגע שמגיע קהל חוץ מקסימלי הוא תמיד יהיה איכותי יותר מקהל הבית כי אלו לרוב "יחידי הסגולה" של הקהל והרצון שלהם להאפיל על הקהל הביתי.
אין מה לקחת קשה מדי שהקהל של מכבי/חיפה/בית"ר אצלנו בבית הם רעשנים יותר מאיתנו במיוחד עם אקוסטיקה כמו בטרנר.
אני הרגשתי דווקא אחרי נתניה שאחרי הרבה זמן הקהל היה מעולה ודחף את הקבוצה עד הסוף והשער הגיע הרבה בזכותנו.
נגד בית"ר אנחנו הגענו לפרקנו מאוד מהר ואחר כך היה משחק גארבג' טיים קלאסי שהוא פחות מלהיב את הקהל.
לפני שבאים בטענות לארגון, שהקהל יתחיל למלא את הצפוני.
אני חושב שזה קשור לרצון לגיוון.Red Tiger כתב: ↑10 דצמבר 2024, 15:36הארגון אחראי לדברים מסויימים שתיכף נפרט,אבל שקהל מחליט שהוא יוצא בדקה ה85 במשחק הכי גדול של הקבוצה בשנים האחרונות לזה הארגון לא אחראי.
זאת תולדה של קהל עייף מאוד,שבע, וכן זה לא בושה גם מבוגר.
ולכן אני טוען שמכירת המנויים צריכה להתחיל מחדש זה ירענן את היציעים.
לגבי הדרומי והארגון הם אכן המנוע של כל הדבר הזה שנקרא טרנר וברגע שאין שום סדר שם זה מקרין על כולם.
וסדר משמעו שבכל נק׳ ציון במשחק הקהל יודע בדיוק מה הוא שר.
שהקבוצה עולה למגרש,מבקיעה שער ו2 דקות לפני הסיום שהקבוצה בדרך לנצחון.
זה מה שקורה בכל מגרש של הגדולות היום ואת זה צריך לתקן.
לא יכול להיות מצב שאחרי גול שלנו שקט באיצטדיון וכולם מחכים למוצא פיו של הדרומי.
בעבר לפני כמעט כל משחק הייתה תפאורה פסיכית, פעם פלקטים,פעם דגלים,פעם קונפטי,פעם תלבושות משתנות, לאן זה נעלם?
נער הייתי וגם זקנתי,טיילתי באיצטדיונים בעולם והייתי בכל מגרש כאן בארץ.
חלק מהשדרוג הוא גם החוויה שמקבל הבן אדם מהאווירה במגרש,זה מושך אותו כמו מגנט.
אם תביא היום אדם נייטרלי ותושיב אותו פעם בסמי מלא,טרנר מלא,בלומפילד מלא וטדי מלא יש לכם ספק בכלל במי הוא ייבחר?
הנהלת המועדון ביחד עם הארגון חייבים להיכנס לעובי הקורה.