מח' 13 : הפועל ב"ש - בית"ר י"ם, 9.12, שני, 20:30, טרנר
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
Re: מח' 13 : הפועל ב"ש - בית"ר י"ם, 9.12, שני, 20:30, טרנר
קבוצה אכזרית שעושה דה-ז'ה-וו מהקבוצה של 16/17... נראה אם אותו קצב ימשך
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
מהמחליפים צריך לדייק
גנאח עלה אגואיסט, הזדמנות מושלמת להוציא לביטון לשמאל בקצה אמצע הרחבה.
גורדנה חיפף בסגירות וזה מאוד עיצבן אותי וגם הביא את השער של ביתר בתחילת המהלך כי גורדנה היה צריך להיות צמוד למיכה.
ספר עלה אש, והנייח שלו אחרי הריב עם דן היה עוד יותר מחודד. גם הגנתית חילץ כמה כדורים ונתן אפילו כדור אלוהי לגנאח.
פרהוד גם עלה מחליף, והיה נהדר! הרחבתי עליו בטופיק שלו.
מבחינת הפותחים, גריטה יכל לשים 2 קל - המצב שנתן לונטורה היה חייב לסיים בעצמו, בשמאל בימין - חבל יכל לקנות את עולמו. מצב שני כדור מאוד נוח ברחבה שלח אותו לקרן. ועדיין - הוא מרווח לאגף, ומביא עוצמות ולחץ.
הקבוצתיות, ההנעה מרגל לרגל והפרגון מאוד מהירה זה תענוג של כדורגל. גם ממש רואים את הביטחון של שחקנים לצאת קדימה ושהם יודעים איפה יש שטח ומי פנוי זה חיבור נהדר של הסגל.
גנאח עלה אגואיסט, הזדמנות מושלמת להוציא לביטון לשמאל בקצה אמצע הרחבה.
גורדנה חיפף בסגירות וזה מאוד עיצבן אותי וגם הביא את השער של ביתר בתחילת המהלך כי גורדנה היה צריך להיות צמוד למיכה.
ספר עלה אש, והנייח שלו אחרי הריב עם דן היה עוד יותר מחודד. גם הגנתית חילץ כמה כדורים ונתן אפילו כדור אלוהי לגנאח.
פרהוד גם עלה מחליף, והיה נהדר! הרחבתי עליו בטופיק שלו.
מבחינת הפותחים, גריטה יכל לשים 2 קל - המצב שנתן לונטורה היה חייב לסיים בעצמו, בשמאל בימין - חבל יכל לקנות את עולמו. מצב שני כדור מאוד נוח ברחבה שלח אותו לקרן. ועדיין - הוא מרווח לאגף, ומביא עוצמות ולחץ.
הקבוצתיות, ההנעה מרגל לרגל והפרגון מאוד מהירה זה תענוג של כדורגל. גם ממש רואים את הביטחון של שחקנים לצאת קדימה ושהם יודעים איפה יש שטח ומי פנוי זה חיבור נהדר של הסגל.
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"
מקצועית אין מה להוסיף על הנאמר.
דקה 85 הקהל של ב״ש ממהר לצאת כדי שחלילה לא יתקע בפקקים..
תנו לזה לחלחל
דקה 85 הקהל של ב״ש ממהר לצאת כדי שחלילה לא יתקע בפקקים..
תנו לזה לחלחל
ערב אדום עמוק....
ואו, כמה זמן חיכינו ליכולת הזאת!!!
כאשר קאנגווה וביטון תופסים יום ביחד- אפשר לעשות פלאים וזה מה שקרה. איזה כיף להיות צרוד. אליאל פרץ פשוט נהדר.ויטור פשוט לא ייאמן, כמה לב וכמה חוכמה. שיהיה לנו בריא. ההגנה המאולתרת במחצית השניה הפחידה אותי, אבל זה החזיק. פרהוד- שחקן נשמה אמיתי- שישחק יותר..אלונה יצאה מלכה עם הבאתו של מאמן שמבין כדורגל. להצדיע לקבוצה!!! רק שלא יעלה השתן לראש.
אגב, הסתכלתי על הקהל של ביתר בסוף המשחק ולא האמנתי למראה עיני. פעם ראשונה שאני מכבד אותם. פנינו לק"ש!!!
ואו, כמה זמן חיכינו ליכולת הזאת!!!
כאשר קאנגווה וביטון תופסים יום ביחד- אפשר לעשות פלאים וזה מה שקרה. איזה כיף להיות צרוד. אליאל פרץ פשוט נהדר.ויטור פשוט לא ייאמן, כמה לב וכמה חוכמה. שיהיה לנו בריא. ההגנה המאולתרת במחצית השניה הפחידה אותי, אבל זה החזיק. פרהוד- שחקן נשמה אמיתי- שישחק יותר..אלונה יצאה מלכה עם הבאתו של מאמן שמבין כדורגל. להצדיע לקבוצה!!! רק שלא יעלה השתן לראש.
אגב, הסתכלתי על הקהל של ביתר בסוף המשחק ולא האמנתי למראה עיני. פעם ראשונה שאני מכבד אותם. פנינו לק"ש!!!
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
זה משחק ראשון שלא חיפשנו לשלוט בכדור ולדעתי בצדק, ביתר ירושלים מעולים במתפרצות אבל שהם שולטים בכדור זה פחות זה פחות עובד להם וזה לא ששיחקנו בונקר עדיין הבאנו הרבה ממה שקוז'וך הביא לנו
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
לצערי מסכים, טרנר לא מתקרב לדציבלים שהיו בו בעבר למרות שיש לקהל את כל הסיבות שבעולם, לא מצליח להבין למה הפכנו להיות הפועל באר שובע.
מקווה שנראה בהמשך העונה את עידן חוזר לקדמת הבמה, יש חשיבות ענקית לאיש הגדר והלוואי שהמסר הזה יגיע אליו.
העניין של הקהל זה דבר שצריך להתחיל להתייחס אליו בכובד בראש.
כרגע זה הפער המשמעותי מהאחרות.
את הבעיות אנחנו יודעים ועכשיו הגיע הזמן לטפל בהם,
לו אני מנכ״ל כצעד ראשון בתחילת העונה הבאה מבטל את חידוש המנויים,פותח הכל לקהל הרחב.
ככה יתחיל רענון וחילופי דורות ביציעים שהיום הם צל של עצמם.
לו אני מנכ״ל כצעד ראשון בתחילת העונה הבאה מבטל את חידוש המנויים,פותח הכל לקהל הרחב.
הגזמת לגמרי. אתה מוכן לבטל על שלך אחרי כל כך הרבה שנים?Red Tiger כתב: ↑10 דצמבר 2024, 09:56העניין של הקהל זה דבר שצריך להתחיל להתייחס אליו בכובד בראש.
סיכום המשחק נגד בית"ר ירושלים
"באיצטדיון נדהם וצר מלהכיל
עם כל בני האדם אני יושב
מחכה שהקונצרט יתחיל
הלהקה כבר מוכנה
האצבע על ההדק
כל שיר הוא זיכרון בלתי נמנע"
(שלמה ארצי - שדות של אירוסים)
אמאל'ה ואבאל'ה .
איזה נוק-אאוט .
תקומו ותריעו לחבורה באדום .
אנחנו חוזים בהתעלות מקצועית מהמעלה הראשונה . כזו שאולי אפילו מתקרבת לקבוצה הגדולה ההיא של בכר .
קונצרט בטרנר , או אם תרצו - קונצרטרנר .
יומיים לפני המשחק כבר נודע לנו שהמשחק SOLD-OUT לראשונה העונה . הניצחון בחיפה עשה משהו לקהל . גרם לו לחזור להאמין . גרם לו לחזור לחלום .
והיו 15716 כאלה ( לא פורסם כמה בית"רים היו , מניח שבאזור 2000 ועדיין זו קפיצת מדרגה של 3000-4000 באר-שבעים מעל הממוצע העונתי )
וכיאה למעמד , כלל הגורמים יישרו קו ויצרו הפנינג שלם סביב המשחק : ה-FANZONE שחזר לתפקד במלואו , הפקקים בדרך לטרנר והתפאורה של האולטראס . ח-ג-י-ג-ה .
האולטראס חזרו לעצמם בכל נושא התפאורה והעידוד ( למרות שעדיין חסר משהו שיחבר את הקהל יותר ויתזמן שירים לסיטואציות במגרש ולא שירה על אוטומט - הקהל לא מחובר לזה . תתעוררו - אתם שרים לעצמכם ) .
זה התחיל עם שלט מקדים שנפרס בתחתית היציע הדרומי שבו נכתב "TAKE YOUR BEST SHOT" שלאחריו ירדה המנואלה עם שחקן סנוקר ושבהמשך , ולאור התוצאה במגרש , הוליד שלט עם המשפט האייקוני "אין דבר - זה לא בושה להפסיד לסלבדור" .
באמצע גם הונף שלט לזכרו של עומר ויינשטיין ז"ל , החקלאי שנהרג מרקטה במטולה לפני כחודש ( מישהו יכול לסגור לי מעגל אם יש קשר כלשהו לבאר שבע ? )
היו גם בלונים וחולצות בדרומי ... היה כיף .
המחצית הראשונה הייתה בשליטה/שחיטה מוחלטת של ב"ש ואפילו הזכירה במעט את מה שהתרחש בחיפה .
דקה 2 : אליאסי בהצלה נהדרת מבעיטה של טוואמסי שהלכה למסגרת .
דקה 4 : קאנגווה מקבל כדור נהדר מבלוריאן , מתקדם , מניף את הרגל 20 מ' אלכסונית משמאל ומשחרר פצצה שפוגעת בקורה ונכנסת - 1:0 ב"ש ועוד לא הבנו מה הולך להגיע בהמשך .
דקה 8 : מזרחי עם מסירת BACK DOOR גאונית לדן ביטון שמנער מעליו את שני בלמי בית"ר ומשחרר כדור מ-16 מ' מסובב לרשת - 2:0 ב"ש ועדיין לא הבנו מה הולך להגיע בהמשך .
דקה 10 : לחץ גבוה של ב"ש מביא לחטיפת כדור ע"י אליאל פרץ ברחבה של בית"ר , אליאל מוכשל , השופט לא שם לב , ה-VAR קורא לו ומתקן , פנדל לב"ש . מה קורה פה וואה וואה ווי וואה ?
דקה 12 : לופז ניגש לבצע את הפנדל , שוער בית"ר הודף , אבל על הריבאונד עט ראשון יוני סטויאנוב ששם את הכדור ברשת . הכל הולך לב"ש הערב . 3:0 כמו אגרוף לבטן בהפתעה .
דקה 35 : חילוץ ופריצה קדימה של ונטורה שמעביר את הכדור לגריטה שקצת מסתבך אבל מצליח לבסוף לנער את הבלם ולהחזיר לונטורה שמול שער כמעט ריק בועט דווקא על השחקן היחיד שהיה לבית"ר על השער .
דקה 36 : עוד חילוץ של קאנגווה במרכז השדה שמעביר לדן ביטון בקצה הרחבה של בית"ר משמאל ודן משחרר כדור אדיר ששוער בית"ר מציל עם קצות האצבעות .
הפועל ב"ש רוקדת על המגרש .
הפועל ב"ש מכונה משומנת היטב .
המחצית השנייה הייתה קצת יותר מאוזנת אך עדיין בשליטת ב"ש .
דקה 46 : חילוץ מהיר של קאנגווה שמעביר לפרהוד שמכניס כדור ענק בין 2 בלמי בית"ר לדן ביטון שעושה תנועה נהדרת , מגיע ל-1 על 1 מול השוער ונותן צ'יפ גאוני מעליו . 4:0 מוחץ עם פתיחת המחצית ה-2
דקה 62 : חילוץ גדול של פרץ שמעביר לקאנגווה שמעביר לביטון שבועט לשער ושוער בית"ר קולט .
דקה 83 : כדור חופשי 30 מ' אלכסונית משמאל . ספר וביטון רבים מי ייקח ונראה שהסיטואציה קצת חורגת ויוצאת מפרופורציה . גורדנה מגיע לקחת את ביטון ולהרגיע . ספר מגביהה וכמעט שער חמישי לב"ש . הרבה לא שמו לב אבל ה-VAR פיספס כאן פנדל לב"ש עקב נגיעת יד ברחבה .
שריקת הסיום .
4:1 , 16 בעיטות לשער ( 10 למסגרת ) , הנאה ודומיננטיות - איזה ערב !
פרסונלית :
אליאסי - עשה את שלו .
לופז - מאוהב בו למרות החמצת הפנדל
בלוריאן - למעט הטעות במחצית השנייה שבה לא הצליח להרחיק כדור שהוביל לשער של בית"ר - במשחק מצויין . גם סיים עם בישול .
ויטור - מה אנחנו בלעדייך ? רק שתהיה לנו בריא . הבוקר התבשרנו כי הוסר החשש לסדק/שבר בצלעות . נקווה שיהיה כשיר לשבת .
מזרחי - אדיר . כמה שקט . סיים עם בישול .
ונטורה - אלוף פיקוד מרכז
קאנגווה - חיכינו לך קינגס . YOU MAKE US PROUD
פרץ - מאסטרו , באנקר , רוצח שקט .
ביטון - התפוצץ אתמול . חבל רק על התקרית עם ספר בכדור החופשי .
סטויאנוב - משחק טוב וערני .
גריטה - כרגיל המון עבודת לחץ . אסור לתת לו לחשוב או להוביל כדור . הוא צריך לקבל כדור לבעיטה/נגיחה אחרת הוא מסתבך .
פרהוד - משתלב נהדר בשיטה של קוז'וך . סיים עם בישול .
הפנים לק"ש בשבת . שוב בטרנר . שעה נוחה 17:30 .
באר-שבעים - תגיעו בהמוניכם .
איתכם - הקבוצה תתפוצץ .
יאללה ב"ש
נ.ב1 - רגע משעשע נרשם בדקה 78' אחרי שבית"ר כבשה : הקהל שלה שר "השם יתברך והוא אוהב אותי.....ועוד יותר טוב , עוד יותר טוב..." וקהל ב"ש הצטרף לזימרה
נ.ב2 - בדש לא בסגל כבר משחק 9 ברצף , חתואל סופר 7 ( היה פעמיים בסגל ולא שותף ) , אליאס כבר 3
"באיצטדיון נדהם וצר מלהכיל
עם כל בני האדם אני יושב
מחכה שהקונצרט יתחיל
הלהקה כבר מוכנה
האצבע על ההדק
כל שיר הוא זיכרון בלתי נמנע"
(שלמה ארצי - שדות של אירוסים)
אמאל'ה ואבאל'ה .
איזה נוק-אאוט .
תקומו ותריעו לחבורה באדום .
אנחנו חוזים בהתעלות מקצועית מהמעלה הראשונה . כזו שאולי אפילו מתקרבת לקבוצה הגדולה ההיא של בכר .
קונצרט בטרנר , או אם תרצו - קונצרטרנר .
יומיים לפני המשחק כבר נודע לנו שהמשחק SOLD-OUT לראשונה העונה . הניצחון בחיפה עשה משהו לקהל . גרם לו לחזור להאמין . גרם לו לחזור לחלום .
והיו 15716 כאלה ( לא פורסם כמה בית"רים היו , מניח שבאזור 2000 ועדיין זו קפיצת מדרגה של 3000-4000 באר-שבעים מעל הממוצע העונתי )
וכיאה למעמד , כלל הגורמים יישרו קו ויצרו הפנינג שלם סביב המשחק : ה-FANZONE שחזר לתפקד במלואו , הפקקים בדרך לטרנר והתפאורה של האולטראס . ח-ג-י-ג-ה .
האולטראס חזרו לעצמם בכל נושא התפאורה והעידוד ( למרות שעדיין חסר משהו שיחבר את הקהל יותר ויתזמן שירים לסיטואציות במגרש ולא שירה על אוטומט - הקהל לא מחובר לזה . תתעוררו - אתם שרים לעצמכם ) .
זה התחיל עם שלט מקדים שנפרס בתחתית היציע הדרומי שבו נכתב "TAKE YOUR BEST SHOT" שלאחריו ירדה המנואלה עם שחקן סנוקר ושבהמשך , ולאור התוצאה במגרש , הוליד שלט עם המשפט האייקוני "אין דבר - זה לא בושה להפסיד לסלבדור" .
באמצע גם הונף שלט לזכרו של עומר ויינשטיין ז"ל , החקלאי שנהרג מרקטה במטולה לפני כחודש ( מישהו יכול לסגור לי מעגל אם יש קשר כלשהו לבאר שבע ? )
היו גם בלונים וחולצות בדרומי ... היה כיף .
המחצית הראשונה הייתה בשליטה/שחיטה מוחלטת של ב"ש ואפילו הזכירה במעט את מה שהתרחש בחיפה .
דקה 2 : אליאסי בהצלה נהדרת מבעיטה של טוואמסי שהלכה למסגרת .
דקה 4 : קאנגווה מקבל כדור נהדר מבלוריאן , מתקדם , מניף את הרגל 20 מ' אלכסונית משמאל ומשחרר פצצה שפוגעת בקורה ונכנסת - 1:0 ב"ש ועוד לא הבנו מה הולך להגיע בהמשך .
דקה 8 : מזרחי עם מסירת BACK DOOR גאונית לדן ביטון שמנער מעליו את שני בלמי בית"ר ומשחרר כדור מ-16 מ' מסובב לרשת - 2:0 ב"ש ועדיין לא הבנו מה הולך להגיע בהמשך .
דקה 10 : לחץ גבוה של ב"ש מביא לחטיפת כדור ע"י אליאל פרץ ברחבה של בית"ר , אליאל מוכשל , השופט לא שם לב , ה-VAR קורא לו ומתקן , פנדל לב"ש . מה קורה פה וואה וואה ווי וואה ?
דקה 12 : לופז ניגש לבצע את הפנדל , שוער בית"ר הודף , אבל על הריבאונד עט ראשון יוני סטויאנוב ששם את הכדור ברשת . הכל הולך לב"ש הערב . 3:0 כמו אגרוף לבטן בהפתעה .
דקה 35 : חילוץ ופריצה קדימה של ונטורה שמעביר את הכדור לגריטה שקצת מסתבך אבל מצליח לבסוף לנער את הבלם ולהחזיר לונטורה שמול שער כמעט ריק בועט דווקא על השחקן היחיד שהיה לבית"ר על השער .
דקה 36 : עוד חילוץ של קאנגווה במרכז השדה שמעביר לדן ביטון בקצה הרחבה של בית"ר משמאל ודן משחרר כדור אדיר ששוער בית"ר מציל עם קצות האצבעות .
הפועל ב"ש רוקדת על המגרש .
הפועל ב"ש מכונה משומנת היטב .
המחצית השנייה הייתה קצת יותר מאוזנת אך עדיין בשליטת ב"ש .
דקה 46 : חילוץ מהיר של קאנגווה שמעביר לפרהוד שמכניס כדור ענק בין 2 בלמי בית"ר לדן ביטון שעושה תנועה נהדרת , מגיע ל-1 על 1 מול השוער ונותן צ'יפ גאוני מעליו . 4:0 מוחץ עם פתיחת המחצית ה-2
דקה 62 : חילוץ גדול של פרץ שמעביר לקאנגווה שמעביר לביטון שבועט לשער ושוער בית"ר קולט .
דקה 83 : כדור חופשי 30 מ' אלכסונית משמאל . ספר וביטון רבים מי ייקח ונראה שהסיטואציה קצת חורגת ויוצאת מפרופורציה . גורדנה מגיע לקחת את ביטון ולהרגיע . ספר מגביהה וכמעט שער חמישי לב"ש . הרבה לא שמו לב אבל ה-VAR פיספס כאן פנדל לב"ש עקב נגיעת יד ברחבה .
שריקת הסיום .
4:1 , 16 בעיטות לשער ( 10 למסגרת ) , הנאה ודומיננטיות - איזה ערב !
פרסונלית :
אליאסי - עשה את שלו .
לופז - מאוהב בו למרות החמצת הפנדל
בלוריאן - למעט הטעות במחצית השנייה שבה לא הצליח להרחיק כדור שהוביל לשער של בית"ר - במשחק מצויין . גם סיים עם בישול .
ויטור - מה אנחנו בלעדייך ? רק שתהיה לנו בריא . הבוקר התבשרנו כי הוסר החשש לסדק/שבר בצלעות . נקווה שיהיה כשיר לשבת .
מזרחי - אדיר . כמה שקט . סיים עם בישול .
ונטורה - אלוף פיקוד מרכז
קאנגווה - חיכינו לך קינגס . YOU MAKE US PROUD
פרץ - מאסטרו , באנקר , רוצח שקט .
ביטון - התפוצץ אתמול . חבל רק על התקרית עם ספר בכדור החופשי .
סטויאנוב - משחק טוב וערני .
גריטה - כרגיל המון עבודת לחץ . אסור לתת לו לחשוב או להוביל כדור . הוא צריך לקבל כדור לבעיטה/נגיחה אחרת הוא מסתבך .
פרהוד - משתלב נהדר בשיטה של קוז'וך . סיים עם בישול .
הפנים לק"ש בשבת . שוב בטרנר . שעה נוחה 17:30 .
באר-שבעים - תגיעו בהמוניכם .
איתכם - הקבוצה תתפוצץ .
יאללה ב"ש
נ.ב1 - רגע משעשע נרשם בדקה 78' אחרי שבית"ר כבשה : הקהל שלה שר "השם יתברך והוא אוהב אותי.....ועוד יותר טוב , עוד יותר טוב..." וקהל ב"ש הצטרף לזימרה
נ.ב2 - בדש לא בסגל כבר משחק 9 ברצף , חתואל סופר 7 ( היה פעמיים בסגל ולא שותף ) , אליאס כבר 3
נערך לאחרונה על ידי 4 לב אדום ב 10 דצמבר 2024, 10:58, נערך 2 פעמים בסך הכל.
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש
אני לא מוותר על שלי אני קונה אותו מחדש וסביר להניח שאהיה בין הראשונים שירפרשו באתר וכמוני עוד,אנחנו זה לא הבעיה.
יש לפחות 4000 מנויים מיותרים בטרנר שיכולים להתחלף בקהל רעב.
הדרומי גם הוא חייב לעבור רענון ולהפוך ליציע עידוד מלא ולא קבוצה של 200 איש ששרים כל המשחק.
יש דרכים לסדר את העניין צריך להתחיל לעבוד.
אגב הקהל, מחמאות לאולטראס על עוד תפאורה מרשימה, הדמות שמשחקת סנוקר ולאחר מכן השלט ״אין דבר, זה לא בושה להפסיד לסלבדור״ רפרנס גדול לחגיגה בסנוקר.
בתפאורה הם מספר אחד , העידוד ובחירת השירים של העידוד חלשים מרדימים .
אפשר להאשים את הקהל, אני חושב שמאז שג'ונאם עזב את העמדה לא הגיע מחליף ראוי.Red Tiger כתב: ↑10 דצמבר 2024, 10:14אני לא מוותר על שלי אני קונה אותו מחדש וסביר להניח שאהיה בין הראשונים שירפרשו באתר וכמוני עוד,אנחנו זה לא הבעיה.
יש לפחות 4000 מנויים מיותרים בטרנר שיכולים להתחלף בקהל רעב.
הדרומי גם הוא חייב לעבור רענון ולהפוך ליציע עידוד מלא ולא קבוצה של 200 איש ששרים כל המשחק.
יש דרכים לסדר את העניין צריך להתחיל לעבוד.
אני לא חושב שהדם החדש שאתה מדבר עליו באמת קיים. אחרת אותו דם חדש נטול מנוי היה מגיע בכל משחק שאפשרי לקנות אליו כרטיס, וזה לא קורה מלבד משחקים עם הייפ גבוה .Red Tiger כתב: ↑10 דצמבר 2024, 09:56העניין של הקהל זה דבר שצריך להתחיל להתייחס אליו בכובד בראש.