talb55 כתב: ↑31 אוגוסט 2024, 10:04
כמה שינויים צריך בשביל שנראה קבוצה כזאת בעיניך?
האם אתה חושב שאפשר להגיע לזה מפתיחה כל כך חלשה בשמונת המשחקים הראשונים, כולל ממשחק הפתיחה האחרון?
כמה שינויים צריך אני לא יודע.
זה גם תלוי בכמה איכות תהיה באלה שיבואו. ככל שהאיכות תעלה, הכמות שינויים שצריך תרד.
אישית אני שמח שאחרי שנים של הזנחה של מרכז מגרש ומרכז הגנה, העונה סוף סוף אלה אזורים שזוכים ל3 זרים חדשים. זה שינוי שהיה צריך לקרות מזמן.
האובססיה הזו להחלפת שחקני התקפה כמו גרביים הייתה צריכה להיפסק, ובעיניי די הרסה את הסגל.
האם אפשר להגיע לזה מפתיחה חלשה?
בוודאי שכן.
1. הפתיחה לא כזו חלשה בעיניי, גם באירופה היו דקות טובות בחלק מהמשחקים.
2. אנחנו עדיין רצים בהרכב שלא משקף את מה שיהיה פה בעוד חודש. גריטה, ואנטורה, עוד לפחות זר אחד שיגיע, ויטור, יוספי - כמעט ולא שותפו עד עכשיו. והם יהיו מן הסתם שחקנים משמעותיים.
אני מקווה גם שחטואל יזכה לפחות חסד, נראה פחות קיבעון בהרכב ויותר דקות לשחקנים שמגיע להם.
3. בכדורגל לא עושים קאט בקיץ. אנחנו ממשיכים מהנק' שהפסקנו, וזו נקודה רעה מאוד.
בסיס כדורגל כמעט ולא קיים, מומנטום שלילי מאוד, המנהיג הבלתי מעורער של הקבוצה לא נמצא, וברדה זכה לשקט כי הוא ברדה. לכל אחד אחר אין את הפריבלגיה הזו, וזה גם מורגש ומקצין את השיח.
הניצחון על ק"ש היה ניצחון גנרי שראינו הרבה פעמים בעונה שעברה. תבדוק את הלך הרוח אחרי ק"ש, ואת הלך הרוח אחרי איזה ניצחון סתמי שחפרנו מול קבוצה אחרת בעונה שעברה ותיווכח בהבדל בעצמך. העונה הוא יותר שלילי, יותר מחכה לנפילה.
זה לא תירוץ, אבל זה הלך רוח שקיים ואני מקווה שהוא ישתנה בעקבות יכולת ותוצאות על הדשא.
אם זה לא יקרה, אז פוטנציאל הנפילה הוא גבוה יותר. זה חד משמעית.
בקיצור, העונה עוד בחיתולים ודברים בעוד חודש ייראו אחרת. נקווה להגיע לאותה נקודה של הרכב מייצג יותר, עם אנרגיות חיוביות ומומנטום טוב, כדי שיהיה יותר סיכוי שנראה צ'אנס להתקדמות על הדשא.