דיינר קיניונס חתם לעונה וחצי

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
4 לב אדום
Title: CrazyRed

Re: דיינר קיניונס חתם לעונה וחצי

שליחה על ידי 4 לב אדום »

talb55 כתב:
31 אוגוסט 2024, 08:37
אתם כל הזמן מתקשים להאמין לאנשים שיודעים דבר או שנים.
בעונה הקודמת, ובתוכניות העונה הנוכחית הברז נסגר לרכישות עם ביי אאוט. באופן ודאי.
אין לי הסבר מדוע אלונה ״חזרה״ להשקיע לכאורה. המחשבה היחידה שלי היא הרצון להוכיח לכולם - במילים אחרות אגו.

לגבי קוזוך ספציפית, לא רואה דרך שהוא יצליח. לאו דווקא באשמתו, אם כי אני סבור ממה שראיתי עד עכשיו שהוא לא מספיק טוב בלהוציא יש מאין.
הסיבה העיקרית היא כי הבסיס הישראלי בעיני פחות טוב מקבוצות רבות בליגה, וכל עוד זה לא ישתנה, הפועל באר שבע לא יכולה להצליח.
כן כן ...
איילון אלמוג - בייאאוט 600k יורו
אנטוניו ספר - בייאאוט 220k יורו
ארתור שושנאצ'ב - בייאאוט 250k יורו

ובטח פיספסתי עוד איזה 1-2 ...
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש

סמל אישי של משתמש
yakar

שליחה על ידי yakar »

בתקווה שלא יעיפו אותו עד מחר, אולי שווה לעשות איזה מפגן תמיכה בו מחר? אפילו איזה שלט שיקבל קצת הד תקשורתי? השחקן הכי טוב שהיה אצלנו מאז זוסוואה.

סמל אישי של משתמש
Red Tiger
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי Red Tiger »

yakar כתב:
31 אוגוסט 2024, 09:29
בתקווה שלא יעיפו אותו עד מחר, אולי שווה לעשות איזה מפגן תמיכה בו מחר? אפילו איזה שלט שיקבל קצת הד תקשורתי? השחקן הכי טוב שהיה אצלנו מאז זוסוואה.
אפשר גם לשלב הפגנות עם קפלן.
איזה מגזימים אתם שאין דברים כאלה

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

sumsum כתב:
31 אוגוסט 2024, 01:04
ולא הבנתי מה אדוני חושב על עוד עונה במקום שלישי? הצלחה? כשלון?
ביקשתי להתעלם מעניינו של מאן דהו כזהות המאמן לפני קוזו ספציפית ולנסות לנהל שיח לוגי, ואולי אצליח להבין מה אנשים כאן לא מבינים.
אם הדרך תהיה דרך כדורגל טוב, אם נראה קבוצה שעליונה על שאר הקבוצות, אם נראה קבוצה שיכולה לתת פייט למכביות במשחק גם אם תפסיד ולא עולה רק כדי לחטוף כמה שפחות, ואם נראה קבוצה שיש בה איכות שיותר משקפת את התקציב שלה, אם כמות הנק' תהיה יותר קרובה למקום 2 מאשר ל4 - אז כן, מקום 3 זו הצלחה.
מעולם לא באתי לברדה בטענות על המיקום של הקבוצה, רק על הדרך.
אני אפילו טענתי שביכולת כה חלשה, העובדה שאנחנו לרוב מנצחים משחקים שהם 50/50 לחלוטין היא מרשימה בעיניי. הבעיה היא שמשחק מול יורדת ליגה לא צריך להיות 50/50.

להסתכל על מקום בלבד זה רדוד בעיניי.
מקום 3 בכדורגל של רוני לוי זה לא שווה כלום. ביכולת כזו לא יהיה לך אפילו תואר מקרי כמו גביע במסלול הכי נוח בעולם, לא תעשה אירופה, ותהיה הרבה יותר קרוב למקום 4 מאשר ל2.
סיימנו 2 נק בלבד מהפועל חיפה.

לכל עניין התקציבים אני לא אכנס, זה בגדר תיאוריות קןנספירציה בעיניי.
זה גם תלוי למי אני מקשיב, למשה שתמיד יציג פה את המספרים הנמוכים ביותר מתוך אינטרס להראות אי השקעה, או הפוך לאלה שרוצים עכשיו להראות שלקוזוק יש ברז פתוח.
כל אחד והמשקפיים שלו. אותי זה הרבה פחות מעסיק המספרים האלה, הדרך שבונים בה את הסגל, ההיגיון בהחתמות וההתאמה של השחקנים - הרבה יותר מעניין ורלוונטי בעיניי בתור אוהדים.

סמל אישי של משתמש
talb55

שליחה על ידי talb55 »

yossi כתב:
31 אוגוסט 2024, 09:51
אם הדרך תהיה דרך כדורגל טוב, אם נראה קבוצה שעליונה על שאר הקבוצות, אם נראה קבוצה שיכולה לתת פייט למכביות במשחק גם אם תפסיד ולא עולה רק כדי לחטוף כמה שפחות, ואם נראה קבוצה שיש בה איכות שיותר משקפת את התקציב שלה, אם כמות הנק' תהיה יותר קרובה למקום 2 מאשר ל4 - אז כן, מקום 3 זו הצלחה.
אני אפילו טענתי שביכולת כה חלשה, העובדה שאנחנו לרוב מנצחים משחקים שהם 50/50 לחלוטין היא מרשימה בעיניי. הבעיה היא שמשחק מול יורדת ליגה לא צריך להיות 50/50.

מקום 3 בכדורגל של רוני לוי זה לא שווה כלום. ביכולת כזו לא יהיה לך אפילו תואר מקרי כמו גביע במסלול הכי נוח בעולם, לא תעשה אירופה, ותהיה הרבה יותר קרוב למקום 4 מאשר ל2.

זה גם תלוי למי אני מקשיב, למשה שתמיד יציג פה את המספרים הנמוכים ביותר מתוך אינטרס להראות אי השקעה, או הפוך לאלה שרוצים עכשיו להראות שלקוזוק יש ברז פתוח.
כל אחד והמשקפיים שלו. אותי זה הרבה פחות מעסיק המספרים האלה, הדרך שבונים בה את הסגל, ההיגיון בהחתמות וההתאמה של השחקנים - הרבה יותר מעניין ורלוונטי בעיניי בתור אוהדים.
כמה שינויים צריך בשביל שנראה קבוצה כזאת בעיניך?
האם אתה חושב שאפשר להגיע לזה מפתיחה כל כך חלשה בשמונת המשחקים הראשונים, כולל ממשחק הפתיחה האחרון?

סמל אישי של משתמש
שיש

שליחה על ידי שיש »

yossi כתב:

העליונות שאתה מדבר עליה היא תוצאה של השקעה ושל שחקנים טובים יותר ומתאימים יותר לשיטה שרוצים
לשחק התקפי ולחץ גבוה בכלים שיש לנו זה לא פחות גרוע מלסגור עם 10 מאחורי הכדור

סמל אישי של משתמש
pirlo21

שליחה על ידי pirlo21 »

yossi כתב:

כל מילה.
אנשים שוכחים את החודש וחצי שלפני הגמר גביע שנראינו כמו קבוצה מנירים והתפרקנו לגורמים.
גם את הרצף של ה10 עשינו דרך חציבות בסלע ולאו דווקא דרך כדורגל.

סמל אישי של משתמש
talb55

שליחה על ידי talb55 »

pirlo21 כתב:
31 אוגוסט 2024, 10:16
כל מילה.
אנשים שוכחים את החודש וחצי שלפני הגמר גביע שנראינו כמו קבוצה מנירים והתפרקנו לגורמים.
גם את הרצף של ה10 עשינו דרך חציבות בסלע ולאו דווקא דרך כדורגל.
ואנשים שוכחים עונה וחצי עם שחקני מפתח שנמכרו , או לא נרכשו בניגוד לדעת הצוות (יחזקאל, ספורי, שאפי) שבהם שיחקת בדיוק את הכדורגל שציפית.
עוד משהו ששכחו חלקנו זה שברצף של ה-10 כל הליגה הייתה באקסטזה.
נכון היה סיום נוראי, אבל דווקא זה זיכרון קצר טווח.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

yossi כתב:
הדרך שבונים בה את הסגל, ההיגיון בהחתמות וההתאמה של השחקנים - הרבה יותר מעניין ורלוונטי בעיניי בתור אוהדים.
בהקשר הזה מעניין אותי מה דעתך על הברזילאי החדש.
על פניו לא מדובר בסוג הקשרים שתואמים את הטעם שלך.
ולכך אפשר להוסיף חלוץ שהוא עוד מאותו דבר מבחינת סגנון משחק.

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

talb55 כתב:
31 אוגוסט 2024, 10:04
כמה שינויים צריך בשביל שנראה קבוצה כזאת בעיניך?
האם אתה חושב שאפשר להגיע לזה מפתיחה כל כך חלשה בשמונת המשחקים הראשונים, כולל ממשחק הפתיחה האחרון?
כמה שינויים צריך אני לא יודע.
זה גם תלוי בכמה איכות תהיה באלה שיבואו. ככל שהאיכות תעלה, הכמות שינויים שצריך תרד.
אישית אני שמח שאחרי שנים של הזנחה של מרכז מגרש ומרכז הגנה, העונה סוף סוף אלה אזורים שזוכים ל3 זרים חדשים. זה שינוי שהיה צריך לקרות מזמן.
האובססיה הזו להחלפת שחקני התקפה כמו גרביים הייתה צריכה להיפסק, ובעיניי די הרסה את הסגל.

האם אפשר להגיע לזה מפתיחה חלשה?
בוודאי שכן.
1. הפתיחה לא כזו חלשה בעיניי, גם באירופה היו דקות טובות בחלק מהמשחקים.
2. אנחנו עדיין רצים בהרכב שלא משקף את מה שיהיה פה בעוד חודש. גריטה, ואנטורה, עוד לפחות זר אחד שיגיע, ויטור, יוספי - כמעט ולא שותפו עד עכשיו. והם יהיו מן הסתם שחקנים משמעותיים.
אני מקווה גם שחטואל יזכה לפחות חסד, נראה פחות קיבעון בהרכב ויותר דקות לשחקנים שמגיע להם.
3. בכדורגל לא עושים קאט בקיץ. אנחנו ממשיכים מהנק' שהפסקנו, וזו נקודה רעה מאוד.
בסיס כדורגל כמעט ולא קיים, מומנטום שלילי מאוד, המנהיג הבלתי מעורער של הקבוצה לא נמצא, וברדה זכה לשקט כי הוא ברדה. לכל אחד אחר אין את הפריבלגיה הזו, וזה גם מורגש ומקצין את השיח.
הניצחון על ק"ש היה ניצחון גנרי שראינו הרבה פעמים בעונה שעברה. תבדוק את הלך הרוח אחרי ק"ש, ואת הלך הרוח אחרי איזה ניצחון סתמי שחפרנו מול קבוצה אחרת בעונה שעברה ותיווכח בהבדל בעצמך. העונה הוא יותר שלילי, יותר מחכה לנפילה.

זה לא תירוץ, אבל זה הלך רוח שקיים ואני מקווה שהוא ישתנה בעקבות יכולת ותוצאות על הדשא.
אם זה לא יקרה, אז פוטנציאל הנפילה הוא גבוה יותר. זה חד משמעית.
בקיצור, העונה עוד בחיתולים ודברים בעוד חודש ייראו אחרת. נקווה להגיע לאותה נקודה של הרכב מייצג יותר, עם אנרגיות חיוביות ומומנטום טוב, כדי שיהיה יותר סיכוי שנראה צ'אנס להתקדמות על הדשא.

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

ForeverRed כתב:
31 אוגוסט 2024, 10:54
זה אכן לא הטעם. אני מעדיף קשרים שטובים יותר עם כדור ברגל. נכון גם לחלוץ.
אבל אחכה לראות איך זה נראה קבוצתית, לראות מה רעיונות המשחק שהקבוצה תנסה ליישם ואיך זה בא לידי ביטוי לפני שאני מביע דעה.

זה לא חד משמעי בעיניי כמו הפרופיל של עמדת הבלם למשל.
שם חד משמעית הוא יצטרך להביא אתלטיות ובעיניי גם טכניקה, ההחתמה הזו של ואנטורה מדגישה את הצורך בטכניקה של הבלם החדש. חלק אחורי נגרי מדי הוא מועד ללחץ וזו בעיה.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

yossi כתב:
31 אוגוסט 2024, 10:55
הניצחון על ק"ש היה ניצחון גנרי שראינו הרבה פעמים בעונה שעברה. תבדוק את הלך הרוח אחרי ק"ש, ואת הלך הרוח אחרי איזה ניצחון סתמי שחפרנו מול קבוצה אחרת בעונה שעברה ותיווכח בהבדל בעצמך. העונה הוא יותר שלילי, יותר מחכה לנפילה.

זה לא תירוץ, אבל זה הלך רוח שקיים ואני מקווה שהוא ישתנה בעקבות יכולת ותוצאות על הדשא.
אם זה לא יקרה, אז פוטנציאל הנפילה הוא גבוה יותר. זה חד משמעית.
אגלה לך סוד, גם אם ברדה היה ממשיך הלך הרוח היה משתנה. מה שהתקבל בעונה קודמת כתוצאה מהבנת הנסיבות או ייאוש, היה פחות מתקבל עכשיו.
יכול להיות שהאנטי כלפי המאמן היה נמוך יותר, אבל חלק גדול מזה קוזוך הביא על עצמו. וכמובן הבעלים.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

קניונס מוכשר אבל הפטיש שיש לכם על שחקן שבקושי שיחק אצלנו כאילו מינימום וואקמה וז'וסוואה עומדים לעזוב מוגזם בטירוף אנשים כאן מוכנים לערוף את הראש של המאמן בגלל שחקן אחד שבקושי שיחק כאן מאז שהגיע
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
pirlo21

שליחה על ידי pirlo21 »

talb55 כתב:
31 אוגוסט 2024, 10:42
ואנשים שוכחים עונה וחצי עם שחקני מפתח שנמכרו , או לא נרכשו בניגוד לדעת הצוות (יחזקאל, ספורי, שאפי) שבהם שיחקת בדיוק את הכדורגל שציפית.
עוד משהו ששכחו חלקנו זה שברצף של ה-10 כל הליגה הייתה באקסטזה.
נכון היה סיום נוראי, אבל דווקא זה זיכרון קצר טווח.
זוכרים מצויין
זוכרים גם שהיה לו את טוואמסי ושועה ביד הוא לא רצה אותם והעדיף את פטרסון ובדש.
זוכרים גם מסיבת עיתונאים שבה נאמר קיבלתי כל מה שרציתי ואת הסגל מוכן חודש לפני פתיחת העונה.
הכל אנחנו זוכרים גם שמכרו לו בחובבנות
וגם שהתפרק כמו קבוצה בליגה למקומות עבודה .
אנחנו לא מהאנשים ששוכחים אל תדאג את ההנהלה אני מבקר לא פחות ממך אבל ברדה בטח שלא נקי מכל מה שקרה פה מקצועית .

סמל אישי של משתמש
pirlo21

שליחה על ידי pirlo21 »

ForeverRed כתב:
31 אוגוסט 2024, 10:54
אני אענה כי אני גם אוהב שחקנים טכניים וכל אלמנט נגרות קשה לי לעין.
יש הבדל בין רצוי ומצוי, בליגה הזאת מספיק שאתה פיזי ומהיר אתה כבר מקבל יתרון קריטי על השאר.
יש המון שחקנים נהדרים עם הכדור שלא מצליחים כאן לעומת נגרים מוחלטים שמצליחים להיות רמה 2 מעל הליגה
לכן אסטרטגית לליגה שלנו אני חושב שעדיף לקחת שחקנים בעליונות פיזית מוחלטת מאשר בעליונות טכנית.

שלח תגובה