רן קוז'וך חתם לשנתיים

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
sumsum

Re: רן קוז'וך חתם לשנתיים

שליחה על ידי sumsum »

Sir Alex Ferguson כתב:
20 אוגוסט 2024, 11:58
הוא פגע בכל מה שכתב הקיץ! מהמחנה אימון הוא דיבר על דברים (שתקפו אותו עליהם וטענו שהוא סתם מחפש את רן ואין מצב שבדש יועדף על דייקי למשל או שספר ימחק או שבאריירו ימחק) רק כדי שפתאום כולם יתעוררו כשהמציאות הראתה שהוא צדק!
מי שיודע מי זה אלון יודע גם שהמקורות שלו מאוד אמינים.
השאלה האמיתית היא עד מתי תמשיכו לטמון את הראש בחול?

אף אחד מ - 5 הזרים שהגיעו שנה שעברה לא מספיק טוב להפועל באר שבע בקיץ שבו בקושי החתמנו שני זרים והתחלנו ללכת על זרים מהליגה מרוב שיש לנו קושי להביא זרים?
נראה לך שאם רן היה רוצה את דייקי וספר הוא היה נותן להם 0 דקות במשחק ההכרעה באירופה?
מי העלה אותנו בכלל לסיבוב הבא אם לא ספר בבישול ללופס?
פספסתם אולי שבדש הועדף על דייקי, ולאחר מכן אחמד הועדף על דייקי, ואז היה את המשחק שבדש פצוע ואחמד הוחלף וגם אז דייקי לא נכנס אפילו לדקות האחרונות והכניסו את אליאל פרץ!

נגיד על ספר אפשר לנהל ויכוח כי העמדה שלו עמוסה, אבל על דייקי? למישהו יש ספק שהוא שחקן ההתקפה הכי טוב שלנו? אז למה מנסים לדחוק אותו החוצה?

רוצים לדבר מקצועית? דברו מקצועית.
אלון כתב שמשחק הלחץ לא מתאים לנו ושאם נשחק ככה אנחנו נשלם על זה מחיר.
מה קרה בפועל? שילמנו על זה בהדחה מאירופה והובכנו מול המועמדת מספר אחת לרדת ליגה!
מה כאן לא נכון?

הייתה ביקורת שעובדתית התבררה כנכון. מזהות השחקנים שהולכים להימחק (דייקי, ספר, באריירו), מסגנון המשחק שלא יכול לעבוד, מניהול משחק לא טוב, הכל התברר כנכון.
מה מפריע לכם? הסגנון? שהוא עוקץ חזרה? שהוא ציני? איפה הייתם כשכבר חודשיים אני ו ForeverRed מקבלים כאן תקיפות על בסיס אישי רק כי אנחנו מבקרים את מה שנראה לנו כניהול לא תקין והכנסת אגו ויהירות על חשבון הקבוצה כמו שאפשר לראות עם דייקי?

העיקר כשנמניה קרוב לחתום פתאום כולל מתעוררים ואומרים מה זה ההתנהלות המביכה הזאת, כשדייקי שוב נותן הופעה של כוכב כדורגל בגביע הטוטו פתאום כותבים אם הוא עוזב זה יהיה השיא, כשמתפרקים באירופה ומול טבריה פתאום כולם מתעוררים, למה צריך לחכות להתרסקות עצמה כדי לבקר? למה חוכמה בדיעבד עדיפה על פני ניתוח מקצועי שמציב תמרורי אזהרה שאם מישהו היה מתייחס אליהם אולי ההתרסקות הייתה נמנעת?
משה, מה שכואב לאנשים זה לראות שאנחנו ראינו את הנולד (לא קשה, סהכ 40 שנות ישיבה על בטונדות בוסרמיל וטרנר). הם חמוצים שלא הבשילו בתוך הצנצנת ויכירו במציאות רק שתטפח בהם. משהו דומה לעניין הקונספציה שקדמה ל7.10, מעדיפים לא לראות, לא להריח ולא להבין.

לעניין המקצועי, כתבתי מיד שראיתי את משחקי האימון במחנה אימונים, ׳להכניס אישה שמנמנה למיני׳ לא יעשה לה טוב, והנה אנחנו כעבור 6 משחקים רשמיים, שתי תבוסות, התבזות, פעמיים תיקו נגד נגרים והפסד מביך מול עולה חדשה. אני מבין, תחילת עונה, בלה בלה, אבל אם תחשבו בהגיון, אין פה תירוצים, באמת- הגעת במאי, אנחנו שלושה חודשים אחרי, מה שינית? מה הבאת? מלבד לקחת את הכי גרועים ולתת להם לשחק על חשבון הכי טובים, התקטננת עם שחקנים שהובילו את הקבוצה למקום השלישי בעונה שעברה, הלכת על שחקנים אחרים (לגיטימי, למרות שאמרנו לך) והתרסקת עד כה בכל דבר שניסית. שאתה שומע את סומסום ומשה אוחיון ולעד אדום מקטרגים, ניחא ׳אנחנו פועלים מאינטרס׳. שאתה שומע פרשנות מאנשי מקצוע (חודשים אחרי, כן?) שסגנון המשחק מופקר, שהציוותים לא הגיוניים, ש׳איך קיניונס לא מקבל במה כי הוא כוכב׳ והדבר הראשון שאתה עושה למחרת זה להגיד ׳הרצפה עקומה, ניישר את הרצפה, ואתה קיניונס, לא מתאים לי מקצועית- תחפש קבוצה כי לא תשחק פה׳. אז יש כאן בעיה שורשית בתרבות הניהול של אותו אדם/צוותו, ושל מועדון שנותן יד לטרלול הזה.

ואנשים יבקרו, מה לעשות? מה אתם רוצים לעשות? בת יענה? יש את חניה, שמעון ושות׳ שיעשו את זה, אני לא מבקר אותם שלשיטתי אין להם מושג. אבל להם מותר לבקר.

קצת כמו השמאל בישראל, אסור לבקר אותו ולהשמיע דעות נגד, כי זה ׳ארסי׳.

מגוחך וילדותי. וקללות כמו ששמעון קילל, אני משאיר את זה עבורו, מעיד עליו יותר משמעיד עלי.
זה שלו.

סמל אישי של משתמש
Melikson24
Title: CrazyRed

שליחה על ידי Melikson24 »

מתישהו תבינו שזה לא הביקורת עצמה. זה הרבה מעבר.
עד אז תלטפו אחד לשני את האגו. מקווה שאתם נהנים.

ואם כבר דחפת דוגמאות מהתחום הפוליטי אז אתה ומשה על תקן הקפלניסטים.

סמל אישי של משתמש
sumsum

שליחה על ידי sumsum »

Melikson24 כתב:
20 אוגוסט 2024, 15:43
מתישהו תבינו שזה לא הביקורת עצמה. זה הרבה מעבר.
עד אז תלטפו אחד לשני את האגו. מקווה שאתם נהנים.

ואם כבר דחפת דוגמאות מהתחום הפוליטי אז אתה ומשה על תקן הקפלניסטים.
הפוך גוטה, הפוך. ׳הרבה מעבר׳ זה מה שאנחנו יודעים ואתה מנחש ומנחש לא נכון.

האמת, היא זוטות עבורך, אתה נאחז בקונספציה. ומשחיר דיעות של אחרים בכסות הקונספציה.

קח את התגובות שלנו, כמעבר לדיעה. לא המלצה.

סמל אישי של משתמש
גיא חניה

שליחה על ידי גיא חניה »

sumsum כתב:
20 אוגוסט 2024, 15:26
משה, מה שכואב לאנשים זה לראות שאנחנו ראינו את הנולד (לא קשה, סהכ 40 שנות ישיבה על בטונדות בוסרמיל וטרנר). הם חמוצים שלא הבשילו בתוך הצנצנת ויכירו במציאות רק שתטפח בהם. משהו דומה לעניין הקונספציה שקדמה ל7.10, מעדיפים לא לראות, לא להריח ולא להבין.

לעניין המקצועי, כתבתי מיד שראיתי את משחקי האימון במחנה אימונים, ׳להכניס אישה שמנמנה למיני׳ לא יעשה לה טוב, והנה אנחנו כעבור 6 משחקים רשמיים, שתי תבוסות, התבזות, פעמיים תיקו נגד נגרים והפסד מביך מול עולה חדשה. אני מבין, תחילת עונה, בלה בלה, אבל אם תחשבו בהגיון, אין פה תירוצים, באמת- הגעת במאי, אנחנו שלושה חודשים אחרי, מה שינית? מה הבאת? מלבד לקחת את הכי גרועים ולתת להם לשחק על חשבון הכי טובים, התקטננת עם שחקנים שהובילו את הקבוצה למקום השלישי בעונה שעברה, הלכת על שחקנים אחרים (לגיטימי, למרות שאמרנו לך) והתרסקת עד כה בכל דבר שניסית. שאתה שומע את סומסום ומשה אוחיון ולעד אדום מקטרגים, ניחא ׳אנחנו פועלים מאינטרס׳. שאתה שומע פרשנות מאנשי מקצוע (חודשים אחרי, כן?) שסגנון המשחק מופקר, שהציוותים לא הגיוניים, ש׳איך קיניונס לא מקבל במה כי הוא כוכב׳ והדבר הראשון שאתה עושה למחרת זה להגיד ׳הרצפה עקומה, ניישר את הרצפה, ואתה קיניונס, לא מתאים לי מקצועית- תחפש קבוצה כי לא תשחק פה׳. אז יש כאן בעיה שורשית בתרבות הניהול של אותו אדם/צוותו, ושל מועדון שנותן יד לטרלול הזה.

ואנשים יבקרו, מה לעשות? מה אתם רוצים לעשות? בת יענה? יש את חניה, שמעון ושות׳ שיעשו את זה, אני לא מבקר אותם שלשיטתי אין להם מושג. אבל להם מותר לבקר.

קצת כמו השמאל בישראל, אסור לבקר אותו ולהשמיע דעות נגד, כי זה ׳ארסי׳.

מגוחך וילדותי. וקללות כמו ששמעון קילל, אני משאיר את זה עבורו, מעיד עליו יותר משמעיד עלי.
זה שלו.
מה שאני אוהב אצלך זה שאתה גונב דעת, אבל מתנסח כל כך יפה שזה נראה אותנטי ואמין.
אבל אם זה עושה לך טוב, תמשיך אחי.
אני אף פעם לא העדתי על עצמי איזה מקורב, אבל כן מכיר את הנפשות הפועלות וחלק מהשחקנים שרצים על הדשא בכל שבוע - מה שאתה טוען, לא מדויק בלשון המעטה. אבל אני מיציתי, תהנה.

שמעון א

שליחה על ידי שמעון א »

sumsum כתב:
20 אוגוסט 2024, 15:26
יש את חניה, שמעון ושות׳ שיעשו את זה, אני לא מבקר אותם שלשיטתי אין להם מושג. אבל להם מותר לבקר.

וקללות כמו ששמעון קילל, אני משאיר את זה עבורו, מעיד עליו יותר משמעיד עלי.
זה שלו.
לא מבקר אותם? כל היום אתה זורק פה עקיצות לכל עבר, לכל משתמש, על זה שאין לנו מושג, ילדים.
רק אתה רואה את הנולד ומחלק לנו בחינם תמרורי אזהרה ואנחנו "מתעלמים". "בת יענה".
למרות שתחזור אחורה לטופיקים ותראה שיותר 90% מהמשתמשים מסכימים איתך בכל מילה(כולל אני) שאתה כותב מקצועי. רק מסתייגים מהדרך והצורה הארסית שאתה כותב את הדברים.
אם משתמש חושב שלהביא את קוזוך היה טעות, אז זה לא אומר שהוא ימשיך ללכלך עליו עד שהוא ימות. אני מנסה להתקדם, כי אין מה לעשות, זאת הבחירה של הבעלים, ומנסה להתייחס מקצועית לדברים, למרות שאני לא מסכים עם מה שהוא עושה, או ההנהלה עושה. וכל אחד פה לא מסכים!!!!!!
ומה אני בכלל צריך לעשות עם תמרורי האזהרה האלה? כאילו עכשיו אני צריך לארוז תיק וללכת לרסס כתובות נאצה על החומה בבית של אלונה וקוזוך.

אמנם אני לא מבין כדורגל לעומק כמוך או כמו אחרים. אמנם אין לי עין חדה לשחקנים או מאמנים.
אבל מבטיח לך שאני אוהב את הפועל ב"ש לא פחות ממך או כל אחד אחר פה. וכואב לי המצב לא פחות מאף אחד אחר פה.

אני הרבה זמן בפורום הזה. זה חלק מהחיים שלי כבר הרבה מאוד שנים. בבית, בעבודה, בשירותים, אפילו באצטדיון תוך כדי משחק.
לא זוכר שהתפוצצתי ככה כמו אתמול אי פעם.
הרגשתי שאני לא יכול יותר.

אני מצטער על המילים שלי אליך אתמול.
מצטער על העקיצה לאליק וידידאל.
ומצטער שהסרחתי את הפורום עם קללות.

סמל אישי של משתמש
Melikson24

שמעון א כתב:
20 אוגוסט 2024, 16:44
לא מבקר אותם? כל היום אתה זורק פה עקיצות לכל עבר, לכל משתמש, על זה שאין לנו מושג, ילדים.
למרות שתחזור אחורה לטופיקים ותראה שיותר 90% מהמשתמשים מסכימים איתך בכל מילה(כולל אני) שאתה כותב מקצועי. רק מסתייגים מהדרך והצורה הארסית שאתה כותב את הדברים.
אם משתמש חושב שלהביא את קוזוך היה טעות, אז זה לא אומר שהוא ימשיך ללכלך עליו עד שהוא ימות. אני מנסה להתקדם, כי אין מה לעשות, זאת הבחירה של הבעלים, ומנסה להתייחס מקצועית לדברים, למרות שאני לא מסכים עם מה שהוא עושה, או ההנהלה עושה. וכל אחד פה לא מסכים!!!!!!
ומה אני בכלל צריך לעשות עם תמרורי האזהרה האלה? כאילו עכשיו אני צריך לארוז תיק וללכת לרסס כתובות נאצה על החומה בבית של אלונה וקוזוך.

אמנם אני לא מבין כדורגל לעומק כמוך או כמו אחרים. אמנם אין לי עין חדה לשחקנים או מאמנים.
אבל מבטיח לך שאני אוהב את הפועל ב"ש לא פחות ממך או כל אחד אחר פה. וכואב לי המצב לא פחות מאף אחד אחר פה.

אני הרבה זמן בפורום הזה. זה חלק מהחיים שלי כבר הרבה מאוד שנים. בבית, בעבודה, בשירותים, אפילו באצטדיון תוך כדי משחק.

:השתחוות:

סמל אישי של משתמש
ReDo

שליחה על ידי ReDo »

אנשים פה התאהבו בפוזיציה של נביאי הזעם.
אחרי זה ברגעי משבר הם באים ומספרים לנו כמה הם צדקו.
לא גאונות גדולה. פשוט סטטיסטיקה.

לכולם פה יש ביקורת. על הסגל, על ההנהלה, על המאמן, הויכוח הוא על הפרופורציות. אז לפני עידן קוזוך כל החלטה ופעולה של המועדון בלי יוצא מן הכלל נצבעה בשחור, ועכשיו עבר לקוזוך.

העליהום על קוזוך הוא חסר כל פרופורציה לאחוז ההשפעה שלו על המצב הקיים.

סמל אישי של משתמש
Melikson24

ReDo כתב:
20 אוגוסט 2024, 16:58
אנשים פה התאהבו בפוזיציה של נביאי הזעם.
אחרי זה ברגעי משבר הם באים ומספרים לנו כמה הם צדקו.
לא גאונות גדולה. פשוט סטטיסטיקה.

לכולם פה יש ביקורת. על הסגל, על ההנהלה, על המאמן, הויכוח הוא על הפרופורציות. אז לפני עידן קוזוך כל החלטה ופעולה של המועדון בלי יוצא מן הכלל נצבעה בשחור, ועכשיו עבר לקוזוך.

העליהום על קוזוך הוא חסר כל פרופורציה לאחוז ההשפעה שלו על המצב הקיים.
וכאילו איזה גאון צריך להיות כדי להמר שהקבוצה בסגל הנוכחי מינוס ויטור לא תככב באירופה ובכלל בתחילת העונה.
באופן מסורתי אנחנו מתניעים לאט. בטח ובטח בעונה של חילופי צוות רחב+סגל שעובר איזשהי מתחילת פנים די משמעותית עם חילופי זרים מרובים.

אבל הליטוף העצמי+אחד לשני והאגו וה"אמרתי" לכם מעל הכל.

הויכוח הוא לא על פרופורציות. הויכוח הוא על אינטרסים נגועים בכל משפט ותגובה.
ביקורת חריפה אך נקיה הייתה מתקבלת בתמיכה לא קטנה. אבל מה לעשות שרואים להם .

סמל אישי של משתמש
shovalb9
Title: עמה יעמיק

שליחה על ידי shovalb9 »

Sir Alex Ferguson כתב:
20 אוגוסט 2024, 13:23
אין קשר בין השניים.
גריטה זה שחקן שלו ודי ברור שברגע שכאשר יהיה לו כושר משחק הוא יפתח.
דייקי היה השחקן הכי טוב שלנו בפער מול טבריה, הוא עשה איתנו מחנה אימון והוא בכושר לפתוח, ולכן אין שום סיבה (מקצועית) להגיע למצב שהוא לא נכנס אפילו כמחליף בשני המשחקים הכי חשובים שלנו השנה באירופה.
"גריטה זה שחקן שלו ודי ברור שברגע שכאשר יהיה לו כושר משחק הוא יפתח."

על זה בדיוק דיברתי. מה זה כאשר? הוא צריך לשחק ולהיכנס לכושר דרך הדשא. ככה גם היה ספר שאמרו הוא לא בכושר, גם על דיינר אמרו בתחילת הקיץ שהוא לא בכושר. בוא - הוא יותר בכושר מחטואל זה בטוח, וביחס פעולות/דקות הוא עושה הכי פעולות וזה מאוד מעייף.

אין שום סיבה לא לפתוח עם דייקי. צריך שהמועדון הזה יפתח את הראש ויחשוב איך מוודאים שהשחקן הזה משתלב בצורה הכי טובה, איך עוטפים אותו בקטנטנות ובספרדית כדי שירגיש בבית, וקצת קצת הרגשה של מועדון שעושה יותר מלתת משכורת. בסוף מתגאים בהרגשה ביתית וחמה לא?
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"

סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yossi »

שמעון א כתב:
20 אוגוסט 2024, 16:44

אין עלייך שמעון. אין!
:מלך:

ואין מה להתרגש, בעולם שלהם קשה להם להכיל ביקורת ןאחריות כלפי כולם.
המאמן החדש קיבל קבוצה במצב מחורבן מאוד, ופתאום עמדת המאמן שעונה שעברה הייתה מוגנת מכל ביקורת, הפכה בן לילה לאבא ואמא של כל התחלואים, כולל צוספת של שקרים וסילופים כדי להעצים ביקורת.
פוזיציה במיטבה.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

shovalb9 כתב:
20 אוגוסט 2024, 17:05
"גריטה זה שחקן שלו ודי ברור שברגע שכאשר יהיה לו כושר משחק הוא יפתח."

על זה בדיוק דיברתי. מה זה כאשר? הוא צריך לשחק ולהיכנס לכושר דרך הדשא. ככה גם היה ספר שאמרו הוא לא בכושר, גם על דיינר אמרו בתחילת הקיץ שהוא לא בכושר. בוא - הוא יותר בכושר מחטואל זה בטוח, וביחס פעולות/דקות הוא עושה הכי פעולות וזה מאוד מעייף.

אין שום סיבה לא לפתוח עם דייקי. צריך שהמועדון הזה יפתח את הראש ויחשוב איך מוודאים שהשחקן הזה משתלב בצורה הכי טובה, איך עוטפים אותו בקטנטנות ובספרדית כדי שירגיש בבית, וקצת קצת הרגשה של מועדון שעושה יותר מלתת משכורת. בסוף מתגאים בהרגשה ביתית וחמה לא?

שובל, שנה שעברה שיתפו את דייקי מוקדם מידי ועד שנכנס לעניינים הוא נפצע ונעדר לתקופה.
אם אתה עכשיו פותח בהרכב עם שחקן שאין לו כושר גופני מספק, אתה מגדיל משמעותית את הסיכוי שלו לפציעה ואז מה עשית? איבדת אותו לכמה שבועות ואולי אפילו יותר ואז שוב הוא מתחיל מאפס וצריך לצבור כושר גופני (ושוב המקרה של דייקי שנה שעברה הוא דוגמא מצוינת, כי בלי הפציעה הוא היה מקבל דקות משמעותיות הרבה לפני ואז גם הסימן שאלה הקטן שיש היום לחלק מהאוהדים איתו לא היה).
אז אני מעדיף לא לסכן את גריטה ושיפתח כשהוא מסוגל לכך מבחינה פיזית.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

העליהום על קוז׳וק באמת מוגזם כי הוא לא פונקציה בכלל אם אני מתייחס לכלל הביקורת שלי על המועדון. הוא אולי מעצבן בניהול משחק כזה או אחר או בחילוף פה ושם אבל הוא רק הסימפטום.
הבעיה שלי היא שהפועל באר שבע מתנהלת כמו חוג של כיוונים. המועדון עם האמביציה, החזון והסטנדרטים שהיה פה לפני כמה שנים הפך לכזה שכל אחד יכול לשחק או לאמן בו בלי שום סטנדרט.
בעיניי בהדחה הביזיונית הזאת קוז׳וק הוא האשם הקטן, אשם בעיקר מי שממנה מאמן חסר ניסיון במעמדים שחשובים למועדון ומי שנותן יד לבניית סגל פשוט מזעזע ונכשל ברכש שנים בלי לשנות את הצורה בה מתקבלות החלטות במועדון.

קודם כל ולפני הכל להנהלה

סמל אישי של משתמש
Melikson24

לא יהיה שום סדר עד שיהיה כאן מנהל טכני לטווח רחוק.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

dor69 כתב:
20 אוגוסט 2024, 18:17
העליהום על קוז׳וק באמת מוגזם כי הוא לא פונקציה בכלל אם אני מתייחס לכלל הביקורת שלי על המועדון. הוא אולי מעצבן בניהול משחק כזה או אחר או בחילוף פה ושם אבל הוא רק הסימפטום.
הבעיה שלי היא שהפועל באר שבע מתנהלת כמו חוג של כיוונים. המועדון עם האמביציה, החזון והסטנדרטים שהיה פה לפני כמה שנים הפך לכזה שכל אחד יכול לשחק או לאמן בו בלי שום סטנדרט.
בעיניי בהדחה הביזיונית הזאת קוז׳וק הוא האשם הקטן, אשם בעיקר מי שממנה מאמן חסר ניסיון במעמדים שחשובים למועדון ומי שנותן יד לבניית סגל פשוט מזעזע ונכשל ברכש שנים בלי לשנות את הצורה בה מתקבלות החלטות במועדון.

קודם כל ולפני הכל להנהלה
חד וחלק.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

Melikson24 כתב:
20 אוגוסט 2024, 18:20
לא יהיה שום סדר עד שיהיה כאן מנהל טכני לטווח רחוק.
מסבירים לך שיש מנהלת טכנית/מנהלת מקצועית אבל אתה לא מוכן לקבל את זה.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

שלח תגובה