משה, מה שכואב לאנשים זה לראות שאנחנו ראינו את הנולד (לא קשה, סהכ 40 שנות ישיבה על בטונדות בוסרמיל וטרנר). הם חמוצים שלא הבשילו בתוך הצנצנת ויכירו במציאות רק שתטפח בהם. משהו דומה לעניין הקונספציה שקדמה ל7.10, מעדיפים לא לראות, לא להריח ולא להבין.Sir Alex Ferguson כתב: ↑20 אוגוסט 2024, 11:58הוא פגע בכל מה שכתב הקיץ! מהמחנה אימון הוא דיבר על דברים (שתקפו אותו עליהם וטענו שהוא סתם מחפש את רן ואין מצב שבדש יועדף על דייקי למשל או שספר ימחק או שבאריירו ימחק) רק כדי שפתאום כולם יתעוררו כשהמציאות הראתה שהוא צדק!
מי שיודע מי זה אלון יודע גם שהמקורות שלו מאוד אמינים.
השאלה האמיתית היא עד מתי תמשיכו לטמון את הראש בחול?
אף אחד מ - 5 הזרים שהגיעו שנה שעברה לא מספיק טוב להפועל באר שבע בקיץ שבו בקושי החתמנו שני זרים והתחלנו ללכת על זרים מהליגה מרוב שיש לנו קושי להביא זרים?
נראה לך שאם רן היה רוצה את דייקי וספר הוא היה נותן להם 0 דקות במשחק ההכרעה באירופה?
מי העלה אותנו בכלל לסיבוב הבא אם לא ספר בבישול ללופס?
פספסתם אולי שבדש הועדף על דייקי, ולאחר מכן אחמד הועדף על דייקי, ואז היה את המשחק שבדש פצוע ואחמד הוחלף וגם אז דייקי לא נכנס אפילו לדקות האחרונות והכניסו את אליאל פרץ!
נגיד על ספר אפשר לנהל ויכוח כי העמדה שלו עמוסה, אבל על דייקי? למישהו יש ספק שהוא שחקן ההתקפה הכי טוב שלנו? אז למה מנסים לדחוק אותו החוצה?
רוצים לדבר מקצועית? דברו מקצועית.
אלון כתב שמשחק הלחץ לא מתאים לנו ושאם נשחק ככה אנחנו נשלם על זה מחיר.
מה קרה בפועל? שילמנו על זה בהדחה מאירופה והובכנו מול המועמדת מספר אחת לרדת ליגה!
מה כאן לא נכון?
הייתה ביקורת שעובדתית התבררה כנכון. מזהות השחקנים שהולכים להימחק (דייקי, ספר, באריירו), מסגנון המשחק שלא יכול לעבוד, מניהול משחק לא טוב, הכל התברר כנכון.
מה מפריע לכם? הסגנון? שהוא עוקץ חזרה? שהוא ציני? איפה הייתם כשכבר חודשיים אני ו ForeverRed מקבלים כאן תקיפות על בסיס אישי רק כי אנחנו מבקרים את מה שנראה לנו כניהול לא תקין והכנסת אגו ויהירות על חשבון הקבוצה כמו שאפשר לראות עם דייקי?
העיקר כשנמניה קרוב לחתום פתאום כולל מתעוררים ואומרים מה זה ההתנהלות המביכה הזאת, כשדייקי שוב נותן הופעה של כוכב כדורגל בגביע הטוטו פתאום כותבים אם הוא עוזב זה יהיה השיא, כשמתפרקים באירופה ומול טבריה פתאום כולם מתעוררים, למה צריך לחכות להתרסקות עצמה כדי לבקר? למה חוכמה בדיעבד עדיפה על פני ניתוח מקצועי שמציב תמרורי אזהרה שאם מישהו היה מתייחס אליהם אולי ההתרסקות הייתה נמנעת?
לעניין המקצועי, כתבתי מיד שראיתי את משחקי האימון במחנה אימונים, ׳להכניס אישה שמנמנה למיני׳ לא יעשה לה טוב, והנה אנחנו כעבור 6 משחקים רשמיים, שתי תבוסות, התבזות, פעמיים תיקו נגד נגרים והפסד מביך מול עולה חדשה. אני מבין, תחילת עונה, בלה בלה, אבל אם תחשבו בהגיון, אין פה תירוצים, באמת- הגעת במאי, אנחנו שלושה חודשים אחרי, מה שינית? מה הבאת? מלבד לקחת את הכי גרועים ולתת להם לשחק על חשבון הכי טובים, התקטננת עם שחקנים שהובילו את הקבוצה למקום השלישי בעונה שעברה, הלכת על שחקנים אחרים (לגיטימי, למרות שאמרנו לך) והתרסקת עד כה בכל דבר שניסית. שאתה שומע את סומסום ומשה אוחיון ולעד אדום מקטרגים, ניחא ׳אנחנו פועלים מאינטרס׳. שאתה שומע פרשנות מאנשי מקצוע (חודשים אחרי, כן?) שסגנון המשחק מופקר, שהציוותים לא הגיוניים, ש׳איך קיניונס לא מקבל במה כי הוא כוכב׳ והדבר הראשון שאתה עושה למחרת זה להגיד ׳הרצפה עקומה, ניישר את הרצפה, ואתה קיניונס, לא מתאים לי מקצועית- תחפש קבוצה כי לא תשחק פה׳. אז יש כאן בעיה שורשית בתרבות הניהול של אותו אדם/צוותו, ושל מועדון שנותן יד לטרלול הזה.
ואנשים יבקרו, מה לעשות? מה אתם רוצים לעשות? בת יענה? יש את חניה, שמעון ושות׳ שיעשו את זה, אני לא מבקר אותם שלשיטתי אין להם מושג. אבל להם מותר לבקר.
קצת כמו השמאל בישראל, אסור לבקר אותו ולהשמיע דעות נגד, כי זה ׳ארסי׳.
מגוחך וילדותי. וקללות כמו ששמעון קילל, אני משאיר את זה עבורו, מעיד עליו יותר משמעיד עלי.
זה שלו.