אותו סגל, רק שהשחקנים היחידים שיכלו לעשות משהו יושבים על הספסל
הפועל באר שבע - מלאדה בולסלאב, חמישי, 15.8, Lovech Stadium
- אוהד בגולה
- Title: קרייזי-רד
Re: הפועל באר שבע - מלאדה בולסלאב, חמישי, 15.8, Lovech Stadium
השוואה היחידה היא שמאמן יכול לפתוח מגומגם ולהגביר בהמשך.Sir Alex Ferguson כתב: ↑15 אוגוסט 2024, 22:00שוב ההשוואות לבכר.
תשמעו אתם לא מפסיקים לאנוס את המציאות.
מה הקשר בין השניים?
אולי גם תגיד שצריך להיות סבלנים עם בדש כי גם הוא מספר 24 וגם למליקסון הייתה עונה חלשה אחרי שחזר מצרפת?
איך אמרו חזל - אין הוקוס פוקוס בכדורגל.
אני לא מבין אתם לא רואים את הדברים שהוא כותב כאן?Sir Alex Ferguson כתב: ↑15 אוגוסט 2024, 21:56מי העלים את קאניוניס בשביל בדש?
מי הפך את תורג׳מן לבאנקר?
מי הביא מגן ימני שלא מסוגל להגן?
מי עד עכשיו לא שחרר את ארתור והביא בלם במקומו והפך את בלוריאן לבלם פותח?
מי שרף היום 4 חילופים בשלוש פעמים והעדיף את אליאס על ספר וגמר לנו תמשחק?
מי לא נתן הוראה לשחקנים במחצית להפסיק עם העבירות וגם לא נתן הוראה כזאת עד סוף המשחק?
מי המשיך ללחוץ גבוה גם כשפעם אחר פעם זה השאיר לך בור באמצע?
אצל מאמן נורמלי בדש בכלל לא פקטור הקיץ בטח לא הבאנקר שמגיע איתו למסיבת עיתונאים.
אני שואל ברצינות
זה יכול להוציא אותי מדעתי הסילוף הזה של המציאות
המשחק היום הוא על רן קוזוק תהפכו את המציאות מכל
כיוון ועדין התוצאה תיהיה דומה, הכנה שהיא כישלון
בחירת שחקנים להרכב שמתאימה למכבי פת, אני לא חושב
שהוא עדיין מבין איפה הוא נמצא.
נערך לאחרונה על ידי tomer224 ב 15 אוגוסט 2024, 22:06, נערך פעם 1 בסך הכל.
יש לי תחושה שאנשים עדיין לא הפנימו את העובדה שמה שעבד והרים את המותג הפועל באר שבע מאשפתות למה שהיה בעשור האחרון אבד ונעלם.ran כתב: ↑15 אוגוסט 2024, 21:52גם כשיענקלה לא החתים זרים טובים לפני עשור צעקו לו ללכת הביתה ותבדוק גם מה קורה שם העונה ברשתות, עונה אחת אחרי שלא לקחו אליפות.
לצערי ממשיכים לנרמל פה את המצב ולנסות לסתום פיות לאוהדים עם ביקורת שהיא נכונה ואמיתית וחבל כי בסוף הנירמול הזה ששתקנו ושתקנו הביא אותנו למצב שלגיטימי להעמיד סגל כזה בהפועל ב"ש
שעד לפני 6 שנים בלוריאן, מזרחי ושות' היו מרטיבים בלילה מלהיות שחקן סגל רחב של הפועל ב"ש והיום הם פותחים במשחק על עתיד המועדון באירופה. אם הייתם מצטרפים לביקורות במקום להגן על עיוור בכל מצב
אולי היו סופרים את הקהל קצת יותר. מי שלא מבין לאן הולכים מפה לא רואה את התמונה הרחבה.
ההכנסה הזאת שאיבדנו היום, דירוג הנקודות באירופה וסיר הלחץ שיצרנו לעונה הקרובה בסיכוי גדול מאוד יכול לגרום לקריסת מערכות. אין שום אמון במערכת וכשאני אומר את זה אני לא מתכוון רק לקיץ העלוב הזה
אלא גם הרבה לפניו. הכתובת הייתה על הקיר ואני הזהרתי פה כמה שנים, אנחנו רק בתחילת ההידרדרות וזה כואב מאוד. ואני רואה את המילים פה על ברדה בלא מעט הודעות, כולנו פה בלי יוצא מן הכלל צריכים להשתחוות שאומרים את השם הזה,
זה הבנאדם שדחה את המצב שקיבלנו היום בכמה שנים, היה השכפ"ץ, סתם את הפה והוציא מים מהסלע וזה בלי לדבר יותר מדי על מה שעשה עבורנו לפני. הויכוח פה לא צריך להיות ברדה או אלונה. הויכוח פה צריך להיות האם הפועל ב"ש
הולכת בכיוון נכון או לא, ואני אומר בפה מלא שלא ולא רק בגלל היום! אני עקבי, לא מעניין אותי מאמן כזה או אחר. את הרמה בסוף קובע מי ששם כסף, ומי ששם כסף היום לא רוצה להיות בטופ אבל באותה נשימה ממשיך למכור לאוהד הממוצע אשליות
על אליפות. ולכן מה שקרה עם המנויים זו הונאה לא פחות ולא יותר! את הכדור שלג הזה צפיתי ממזמן, חבל שאנחנו כאוהדים מסורים פה בקבוצה לא עשינו בשבילה יותר, היינו בטופ ואנחנו בצלילה למטה במקום לשמר, להתפתח ולהפוך לקבוצה שהייתה טובה למועדון אימפריה.
בקיץ הזה עם העזבת ברדה הפכנו להיות קבוצה סטייל נתניה וכדומה סופית
אח יקר, אני אתן לך 100 שקל לקנות לי בשרים, אתה תביא לי 25 סטייקים או כנפיים? כנראה כנפיים כי הקציבו לך משהו וזה מה יש.
מי שמילא את הסגל בבינוניים זו אך ורק אלונה! לא ברדה ולא קוזוך, יש תקציב, יש סכום העברה ויש שכר.
השכר פה הוגבל ל-250-300 אלף אירו לעונה, העברות ברובן הגדול היו חופשיות עם בקשה מפורשת לחפש אך ורק חופשיים.
היא יכולה לנפנף עד שנה הבאה ב-67 מליון האלה, שיקום פה אחד ויגיד שזה סגל של 67 מליון.
זה אולי 67 מליון שברובו משולם על פיצויים לשחקנים בינוניים עלובים אחרים שהביאה והתפשרה כדי לחסוך בשנים קודמות שלא רצתה להיות פה.
יש משפט חכם, מה שעולה בזול בסוף עולה ביוקר. הקמצנות מופיעה לכם מול העיניים, אתם בוחרים שלא לראות את זה, זה מתחיל אפילו בדברים קטנים כמו האתר העלוב שפתחו לחידוש מנויים שנראה בגרסת בטא ועד לאחרון השחקנים.
תמשיכו להתעסק בתפל, במאמנים, בלמה שחקן איקס לא שיחק כשכולם בינוניים כמעט באותה הרמה. כל עוד תמשיכו להיתקע על הדברים האלה לא תבינו את הבעיה ונמשיך לצלול.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
אבל מה הקשר לבכר?
קוזוך לא הראה עשירית ממה שהוא הראה בקריית שמונה.
הוחתם בגלל הניצחון שלו עלינו בגמר הגביע, אם זה היה הפוך הוא עדין היה המאמן של הלוזונים.
משחק אחד והחלטה קפריזית אחת.
שום קשר לברק בכר.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
לא השוויתי מקצועית תפסיק להיות מתיש.Sir Alex Ferguson כתב: ↑15 אוגוסט 2024, 22:04אבל מה הקשר לבכר?
קוזוך לא הראה עשירית ממה שהוא הראה בקריית שמונה.
הוחתם בגלל הניצחון שלו עלינו בגמר הגביע, אם זה היה הפוך הוא עדין היה המאמן של הלוזונים.
משחק אחד והחלטה קפריזית אחת.
שום קשר לברק בכר.
הבאתי את בכר כדוגמא למישהו שפתח פתיחה גרועה שבסוף ההמשך היה טוב.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
הבנתי.
אז אין משהו מקצועי מאחורי זה.
X פתח חלש וההמשך היה טוב אז גם הפעם זה יקרה ל y.
סך הכל הגיוני.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
אני לא חושב שיש מישהו אחד שיגיד שהסגל הזה טוב.ran כתב: ↑15 אוגוסט 2024, 22:03אח יקר, אני אתן לך 100 שקל לקנות לי בשרים, אתה תביא לי 25 סטייקים או כנפיים? כנראה כנפיים כי הקציבו לך משהו וזה מה יש.
מי שמילא את הסגל בבינוניים זו אך ורק אלונה! לא ברדה ולא קוזוך, יש תקציב, יש סכום העברה ויש שכר.
השכר פה הוגבל ל-250-300 אלף אירו לעונה, העברות ברובן הגדול היו חופשיות עם בקשה מפורשת לחפש אך ורק חופשיים.
היא יכולה לנפנף עד שנה הבאה ב-67 מליון האלה, שיקום פה אחד ויגיד שזה סגל של 67 מליון.
זה אולי 67 מליון שברובו משולם על פיצויים לשחקנים בינוניים עלובים אחרים שהביאה והתפשרה כדי לחסוך בשנים קודמות שלא רצתה להיות פה.
יש משפט חכם, מה שעולה בזול בסוף עולה ביוקר. הקמצנות מופיעה לכם מול העיניים, אתם בוחרים שלא לראות את זה, זה מתחיל אפילו בדברים קטנים כמו האתר העלוב שפתחו לחידוש מנויים שנראה בגרסת בטא ועד לאחרון השחקנים.
תמשיכו להתעסק בתפל, במאמנים, בלמה שחקן איקס לא שיחק כשכולם בינוניים כמעט באותה הרמה. כל עוד תמשיכו להיתקע על הדברים האלה לא תבינו את הבעיה ונמשיך לצלול.
יש הרבה בעיות ניהוליות, יש גם הרבה קשיים אמיתיים שאנחנו כאוהדים לא מבינים כי אנחנו לא חשופים.
כמה כוח יש לקהל לשנות את זה?
לא באמת יודע.
אולי אם הקהל היה רוכש חלק מהמועדון כשותפות, אז.
כל דיל אחר, אין לך עיניים ואין לך באמת דרך להשפיע.
ולדרוש מאלונה להוציא יותר כסף, פחות לגיטימי בעיניי.
זה מה שיש לה לתת, זכותה.
הדיבורים שלה לעומת זאת כאילו אנחנו יכולים לרוץ לאליפות, זה באמת דבר לא נכון שמכניס לחץ מיותר.
אני גם לא חושב שיש מישהו אחד שמאמין בדיבורים האלה, אז למה. אנשים לא קונים מנוי כי הם חושבים שנרוץ לאליפות עם הסגל הזה, אנשים לא מטומטמים.
אתה שמעת אותי אומר שזה מה שיקרה?Sir Alex Ferguson כתב: ↑15 אוגוסט 2024, 22:10הבנתי.
אז אין משהו מקצועי מאחורי זה.
X פתח חלש וההמשך היה טוב אז גם הפעם זה יקרה ל y.
סך הכל הגיוני.
אתה מבין רק מה שנח לך.
אני לא מנקה אותו מכל אשמה, האשמה המרכזית שלי אליו שהוא יצא חמור שהחליט להרוס לעצמו את השם ולאמן אותנו במגבלות שהוא קיבל וברגע שהתמכר שוב לדשא היה לו קשה להגיד סטופ. עובדה שברגע שרצה לדרוש קבוצה חזקה היא שלחה אותו הביתה בבושת פנים.ReDo כתב: ↑15 אוגוסט 2024, 22:00חולק עליך בכל כך הרבה רמות.
לברדה יש חלק עצום בסגל שאנחנו רואים פה היום. מה הוא היה פה דחליל??
בחייאת דינאק האיש החזק במערכת המקצועית כמה שנים טובות.
בלוריאן שמטנפים עליו פה לא נרכש בתקופתו? אילון אלמוג?
חטואל? תורג'מן? כולם הובאו לו על הראש??
הוא פאקינג היה אחראי על ניהול הסגל כמה שנים טובות. עד מתי תנקו אותו מכל אשמה? כי הוא כבר לא פה חודשיים?
הרבה שחקנים שהגיעו בלא מעט כסף נרכשו בתקופתו במערכת.
ברור שיש הרבה בעיות בניהול של הגברת אבל האתרוג של אליה כאילו הוא היה פה עציץ בבית האדום לא ברור לי.
את רוב השמות שהבאת הביאו בגלל קמצנות ורצון לא להישאר עם פחות שחקנים בסגל, כמו שהביאו את מרמנטיני בלחץ כי לא הייתה ברירה ברגע האחרון וכל ינואר לא הצליחו להביא רכש כי הוגבלו משמעותית.
ואנחנו לא פקטור יותר בללכת על הישראלים הכי טובים כבר כמה שנים אתה אומר לי ברדה? למה זה כסף שלו? כאילו מה שאתה אומר זה שהמאמן לא רצה להביא את הכי טובים בשוק.
מזכיר לך שכשברדה היה שחקן הוא המליץ על לא מעט לגיונרים ישראלים שיבואו לפה והביאו לנו שושלת אדירה! אז פתאום הוא לא יודע לבחור שחקנים? זיבי!
אז תפסיקו להגיד לי הביא והביא ומנהל מקצועי, זה המנהל מקצועי הכי לא משפיע שהיה פה. עצם זה שאין היום מנהל מקצועי זה אומר הכל, יש אחת שקובעת, שקבעה ושתקבע.
אני לא מאשים אותך אבל אחי, אתה מדבר מחוסר ידיעה. נסו להיפתח קצת יותר לביקורת, אם אנשים מבקרים אולי הם יודעים משהו ולא מדברים באוויר.
נערך לאחרונה על ידי ran ב 15 אוגוסט 2024, 22:31, נערך פעם 1 בסך הכל.
מעולם לא טענתי שהוא האשם הבלעדי, אבל יש לו חלק נכבד.ran כתב: ↑15 אוגוסט 2024, 22:19אני לא מנקה אותו מכל אשמה, האשמה המרכזית שלי אליו שהוא יצא חמור שהחליט להרוס לעצמו את השם ולאמן אותנו במגבלות שהוא קיבל וברגע שהתמכר שוב לדשא היה לו קשה להגיד סטופ. עובדה שברגע שרצה לדרוש קבוצה חזקה היא שלחה אותו הביתה בבושת פנים.
את רוב השמות שהבאת הביאו בגלל קמצנות ורצון לא להישאר עם פחות שחקנים בסגל, כמו שהביאו את מרמנטיני בלחץ כי לא הייתה ברירה ברגע האחרון וכל ינואר לא הצליחו להביא רכש כי הוגבלו משמעותית.
ואנחנו לא פקטור יותר בללכת על הישראלים הכי טובים כבר כמה שנים אתה אומר לי ברדה? למה זה כסף שלו? כאילו מה שאתה אומר זה שהמאמן לא רצה להביא את הכי טובים בשוק.
מזכיר לך שכשברדה היה שחקן הוא המליץ על לא מעט לגיונרים ישראלים שיבואו לפה והביאו לנו שושלת אדירה! אז פתאום הוא לא יודע לבחור שחקנים? זיבי!
אני אומר לך מידיעה שברדה רצה שחקן פורטוגלי מסויים, כוכב כדורגל קשר 10, העברה חופשית כמו שהמנהלת רוצה וזה נפל על שכר! כוכב שהיית מנשק לו את הרגליים עד היום.
אז תפסיקו להגיד לי הביא והביא ומנהל מקצועי, זה המנהל מקצועי הכי לא משפיע שהיה פה. עצם זה שאין היום מנהל מקצועי זה אומר הכל, יש אחת שקובעת, שקבעה ושתקבע.
אני לא מאשים אותך אבל אחי, אתה מדבר מחוסר ידיעה. נסו להיפתח קצת יותר לביקורת, אם אנשים מבקרים אולי הם יודעים משהו ולא מדברים באוויר.
זה שיש לנו סגל כזה זה הרבה עליו. וברור לי שהוא היה תחת מגבלות.
מעולם לא הסכמתי איתך יותרForeverRed כתב: ↑15 אוגוסט 2024, 21:22כמו שאמרתי, הרבה פרשני תוצאה יש פה.
מנצחים - הכל בסדר.
מגיעים עם הפנים לרחבה שלנו 300 פעם מבלי לייצר מצב ממשי/לכבוש - הכל מתקתק.
הכתובת הייתה על הקיר, בכל המשחקים מתחילת העונה.
להעמיד כמה שחקנים ללחץ גבוה גם אני יכול.
מאמן שלא עושה התאמות זה מאמן של טריק אחד. ומאמנים של טריק אחד, אין להם מקום במועדונים הגדולים באמת.
נראה אם הוא ילמד מזה.
לברדה היה חלק משמעותי באימפריה שהפכנו, כמו גם לאלונה. בלי אחד מהם הפאזל לא היה מורכב כנראה. אי אפשר לקחת לה את זה.
האישיו פה זה ממש לא ברדה, זה מה שאני מסביר לכם בכל הודעה שניה שלי פה, וגם לא קוזוך! מה שהשתנה זה אך ורק אלונה.
הרצון, החשק, הרכש, בחיאת שכחתם שכל ליגיונר חם לוהט היא הייתה מביאה? שכל שחקן ישראלי קטלני בארץ היה חותם אצלנו? זה ההבדל, לא צריך להסתבך.
תעברו על הסגל שלנו, אני לא מדבר על כל המסביב אפילו נוער ומרצ'נדייז וכל השאיפות הגדולות של כולנו פה, נטו סגל קבוצה בוגרת ותבינו איך אנחנו בדרך הבטוחה לצלילה.
עם זה אני מסכים איתך לגמרי.ran כתב: ↑15 אוגוסט 2024, 22:29לברדה היה חלק משמעותי באימפריה שהפכנו, כמו גם לאלונה. בלי אחד מהם הפאזל לא היה מורכב כנראה. אי אפשר לקחת לה את זה.
האישיו פה זה ממש לא ברדה, זה מה שאני מסביר לכם בכל הודעה שניה שלי פה, וגם לא קוזוך! מה שהשתנה זה אך ורק אלונה.
הרצון, החשק, הרכש, בחיאת שכחתם שכל ליגיונר חם לוהט היא הייתה מביאה? שכל שחקן ישראלי קטלני בארץ היה חותם אצלנו? זה ההבדל, לא צריך להסתבך.
תעברו על הסגל שלנו, אני לא מדבר על כל המסביב אפילו נוער ומרצ'נדייז וכל השאיפות הגדולות של כולנו פה, נטו סגל קבוצה בוגרת ותבינו איך אנחנו בדרך הבטוחה לצלילה.