בקיצור ככה נראה מועדון בלי דרך וזהו
פעם נצליח והרבה פעמים לא
מצד אחד אתה מצפה שהצד השני יפסיק להשוות לברדה, ומצד שני אתה ממשיך להכניס את ברדה שלא נמצא פה כבר חודשיים וחצי
כן עצוב לומר, אבל הוא זה שמילא את הסגל בבדשים,תורג׳מנים ושושנאצבים למיניהם...Sir Alex Ferguson כתב: ↑15 אוגוסט 2024, 21:44רק ברדה אשם בהדחה היום.
וגם שיר צדק על הטעות מול מאריבור.
וגם שרון בוכניק על הפנדל המטופש כשהשחקן בדרך לצאת מהרחבה.
מה איתנו, הקהל? אנחנו לא אשמים? ככה מפקירים ולא טסים 5k לבולגריה כשאין טיסות? ככה ניקית אותנו מהאשמה?
גם כשיענקלה לא החתים זרים טובים לפני עשור צעקו לו ללכת הביתה ותבדוק גם מה קורה שם העונה ברשתות, עונה אחת אחרי שלא לקחו אליפות.Melikson24 כתב: ↑15 אוגוסט 2024, 21:14גם יענקלה שעוד לא הנחית זר אחד וגולדהאר שהקבוצה שלו עולה היום בהרכב בלי שום זר צריכים ללכת יחד איתה.
אין קשר בין הדברים, אני כן בעד לגלות שוויון בצורת הביקורת שהמאמנים מקבלים, אני לא בא לברדה בתלונות ולא מנסה להחזיר אותו בכוח לשיח גם כי אוהב אותו וגם כי הוא כבר לא חלק מהמערכת.
למה לסלף? מישהו אמר שברדה הוא האשם העיקרי?אוהד בגולה כתב: ↑15 אוגוסט 2024, 21:51מה איתנו, הקהל? אנחנו לא אשמים? ככה מפקירים ולא טסים 5k לבולגריה כשאין טיסות? ככה ניקית אותנו מהאשמה?
מעניין כמה עוד שנים אפשר יהיה למרוח את אשמתו של ברדה על כל מה שיקרה בעתיד.
מי העלים את קאניוניס בשביל בדש?
אין לברדה שום חלק.
חולק עליך בכל כך הרבה רמות.ran כתב: ↑15 אוגוסט 2024, 21:52ואני רואה את המילים פה על ברדה בלא מעט הודעות, כולנו פה בלי יוצא מן הכלל צריכים להשתחוות שאומרים את השם הזה,
זה הבנאדם שדחה את המצב שקיבלנו היום בכמה שנים, היה השכפ"ץ, סתם את הפה והוציא מים מהסלע וזה בלי לדבר יותר מדי על מה שעשה עבורנו לפני. הויכוח פה לא צריך להיות ברדה או אלונה. הויכוח פה צריך להיות האם הפועל ב"ש
הולכת בכיוון נכון או לא, ואני אומר בפה מלא שלא ולא רק בגלל היום! אני עקבי, לא מעניין אותי מאמן כזה או אחר. את הרמה בסוף קובע מי ששם כסף, ומי ששם כסף היום לא רוצה להיות בטופ אבל באותה נשימה ממשיך למכור לאוהד הממוצע אשליות
על אליפות. ולכן מה שקרה עם המנויים זו הונאה לא פחות ולא יותר! את הכדור שלג הזה צפיתי ממזמן, חבל שאנחנו כאוהדים מסורים פה בקבוצה לא עשינו בשבילה יותר, היינו בטופ ואנחנו בצלילה למטה במקום לשמר, להתפתח ולהפוך לקבוצה שהייתה טובה למועדון אימפריה.