הפועל באר שבע - מלאדה בולסלאב, חמישי, 15.8, Lovech Stadium

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
4 לב אדום
Title: CrazyRed

Re: הפועל באר שבע - מלאדה בולסלאב, חמישי, 15.8, Lovech Stadium

שליחה על ידי 4 לב אדום »

Sir Alex Ferguson כתב:
12 אוגוסט 2024, 11:45
אז אל תביא.
תוסיף כסף ותלך בכל הכוח על בן הרוש.
גם צעיר יותר ואופציה למכור אותו בעתיד וגם שלם יותר למרות שהוא צעיר יותר.
או שתשקיע את הכסף במגן ימני זר.
מגן ימני שהוא חור הגנתי וסופר רך, זה מאוד בעייתי. בטח כשלא מדובר באיזה עילוי התקפי סטייל יחזקאל, אלא מישהו שהוא בסדר התקפית אבל לא שווה את החור ההגנתי שמשאיר.
שוב , רצוי ומצוי .
אתה מבין שאם לא מזרחי , אתה שם עם סטויאנוב או אילתור אחר , כן ? ואז הטרוניות היו על למה לא הביאו כלום .
ואני לא חושב שהוא כזה חור כמו שמציירים אותו .
הוא משתפר ממשחק למשחק ויש מצב שהוא יהיה שחקן מצויין .
אגב גם את ספר שחטו פה אחרי דק' זוועתיות בתחילת דרכו כאן .
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש

סמל אישי של משתמש
oren2792

שליחה על ידי oren2792 »

4 לב אדום כתב:
12 אוגוסט 2024, 14:18
שוב , רצוי ומצוי .
אתה מבין שאם לא מזרחי , אתה שם עם סטויאנוב או אילתור אחר , כן ? ואז הטרוניות היו על למה לא הביאו כלום .
חבל על המאמץ, קודם כל שוחטים ואם במקרה יש הצלחה אז אומרים "לא, אבל זאת ביקורת עניינית".

יכול להיות שמזרחי יהיה שחקן טוב ויכול להיות שלא, מה שבטוח 3 משחקים זה ממש לא פרק זמן מספיק להביא דעה (למרות שיש כאלה שחושבים שכן).

אבו עביד נדד חצי ליגה לפני שהגיע לפה ולא היה מי יודע כמה. נחשו מה? הוא התגלה כשחקן לא רע בב"ש. אז אני הולך עם מזרחי בינתיים (ועם בלוריאן ועם איילון אלמוג) עד שאני אשתכנע שלא מדובר בשחקן מספיק טוב.

סמל אישי של משתמש
שיש
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי שיש »

4 לב אדום כתב:
שוב , רצוי ומצוי .
אם האלטרנטיבה היא מזרחי או כלום עדיף מזרחי
אולי אנשים מבקרים את העניין שזאת האלטרנטיבה ולא נניח בן הרוש או מזרחי....

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

oren2792 כתב:
12 אוגוסט 2024, 15:17
חבל על המאמץ, קודם כל שוחטים ואם במקרה יש הצלחה אז אומרים "לא, אבל זאת ביקורת עניינית".

יכול להיות שמזרחי יהיה שחקן טוב ויכול להיות שלא, מה שבטוח 3 משחקים זה ממש לא פרק זמן מספיק להביא דעה (למרות שיש כאלה שחושבים שכן).

אבו עביד נדד חצי ליגה לפני שהגיע לפה ולא היה מי יודע כמה. נחשו מה? הוא התגלה כשחקן לא רע בב"ש. אז אני הולך עם מזרחי בינתיים (ועם בלוריאן ועם איילון אלמוג) עד שאני אשתכנע שלא מדובר בשחקן מספיק טוב.

1. גיא מזרחי בן 23 לא בן 18.
יש לו כבר 120 הופעות כשחקן בוגרים מהם 81 בליגת העל (ועוד 3 הופעות אירופאיות איתנו כלומר 84 הופעות ברמה ליגת העל).
הוא פרץ לתודעה לפני שלוש עונות במדי קריית שמונה, ולאחר מכן המשיך להיות בתודעה במדי הפועל חיפה לפני שנתיים ומכבי נתניה בעונה שעברה.
בגלל שהוא שחקן מעניין התקפית, הוא עלה אצל הרבה מאיתנו על הרדאר עוד בתחילת הדרך (אני למשל זוכר את השער הניצחון שלו במדי הפועל חיפה מול קריית שמונה כי היה סיפור שלם על איך האקס של קריית שמונה כבש מולם שער בתוספת הזמן וסיבך אותם במאבקי ירידה).
אז אנחנו לא שופטים אותו על בסיס 3 משחקים, אלא על בסיס כל המשחקים שראינו אותו בשנים האחרונות, ואם תלך לנושא השחקן שלו תראה שעוד לפני ששיחק כאן דקה כתבתי שממה שאני התרשמתי וגם ממה שאוהדי נתניה כותבים אחרי ששיחק אצלם עונה שלמה, הוא בעייתי בצד ההגנתי.

2. אבו עביד לפני שהגיע אלינו שיחק מלבד מכבי נתניה והפועל תל אביב (בשתי קדנציות שונות) גם במכבי חיפה.
בהפועל תל אביב אגב מאוד החזיקו ממנו והצטערו שעזב (לדעתי גם היה קפטן שם), זה רחוק שנות אור ממזרחי.

3. ושוב, הכל שאלה של תיאום ציפיות.
אין לי שום בעיה עם החלפה של דדיה בגיא מזרחי. זה צעד שבהחלט אפשר לקחת.
יש לי בעיה עם החלפה של יחזקאל במזרחי, זה כבר הימור שמועדון כמו שלנו לא צריך לקחת, וכתבתי את זה בקיץ, כי אם מזרחי מתברר כחור הגנתי מה כבר יש לך לעשות? לפתוח עם דדיה (שבכלל פצוע לכמה חודשים)? רוב הסיכוי שפשוט תמשיך לפתוח איתו בהרכב ותמשיך לקבל גולים מהצד שלו.
גם אבו עביד אגב אם כבר הזכרת, כבלם הוא היה רוב הזמן סולידי, אבל כמגן ימני הוא היה כאב לעיניים.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

4 לב אדום כתב:
שוב , רצוי ומצוי .

מה זה קטרגל בשכונה?
מה זה או מזרחי או כלום?
טוב שלא כתבת שאם לא מזרחי היינו עולים ב -10 שחקנים.
היה ידוע הקיץ שאנחנו צריכים שני מגינים לצד ימין. לא אחד, שניים, כי עם דדיה עוד לפני הפציעה הייתה הרגשת מיצוי, פליטר הוא לא ברמה לליגת העל כרגע וסטויאנוב כמגן הוא גם לא לרמה הנדרשת.
במקרה הכי טוב, היית צריך להביא את מזרחי כגיבוי ואיתו מגן ימני בכיר.
במקרה הפחות טוב, נגיד שיש בעיה להביא שני מגינים בקיץ, היית צריך להביא מגן בכיר ברמת הלופס ואז אפשר להתפשר על דדיה/סטויאנוב כמחליפים אם אין ברירה תקציבית (או אם פוקו נשאר הסטה שלו לשם במשחק ספציפי).

לפתוח עונה עם מזרחי ודדיה כמגינים שלך, זה ברמת המחדל.
אני הייתי בטוח שפוקו יישאר ולכן כתבתי שאין לי ספק שאם זה המצב תוך כמה משחקים פוקו חוזר לפתוח כמגן ימני.
אבל אין את פוקו, ולכן לפתוח עונה כמו שפתחנו עכשיו זה מתכון לספיגת המון שערים מצד ימין.

ואני מחזיר אותך לוויכוח שלנו בשנה שעברה על פליטר, שגם אז חשבת שאם ממש תרצה ותחשוב מחשבות חיוביות זה יספיק כדי שפליטר יהיה מספיק טוב. זה לא עובד ככה. למציאות לא אכפת מה הרצון שלך אלא מה האיכויות של השחקן וכרגע מזרחי מזכיר מאוד את סטויאנוב הגנתית. מאוד לא מודע טקטית, מאוד רך, לוקה בדברים בסיסים כמו הסגירה בכדור העומק משחק קודם או התקפה לפני זה כשלופס היה צריך לבוא מהאגף השני ולסגור עליו ולהציל אותו או העבירות הטיפשיות שהוא עושה באזורים מסוכנים או העובדה שהוא לפעמים חולם עם הכדור וחוטפים לו אותו בחצי שלנו.
מול מכבי חיפה לדעתי כל השערים הגיעו מהאגף שלו וגם מול הצ'כים הוא פשוט חילק מתנה אחרי מתנה במחצית השנייה (גם בהתקפה האחרונה של המשחק הוא הפסיד שם מאבק שאני לא מבין איך שחקן ליגת העל מפסיד).

רוצה להמר עליו? שים אותו מגן שני במקום דדיה ותן לו להילחם על חולצת ההרכב מול מישהו שהוא מגן שלם. אולי ככה גם תוכל להשתמש בו נקודתית כי כרגע יש לו ליקויים הגנתית ברמה שהוא שווה כל משחק שער הגנתית וזה לוקסוס שקבוצה כמו שלנו לא יכולה להרשות לעצמה.
נערך לאחרונה על ידי Sir Alex Ferguson ב 12 אוגוסט 2024, 18:56, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של משתמש
ReDo

שליחה על ידי ReDo »

Sir Alex Ferguson כתב:
12 אוגוסט 2024, 18:42
3. ושוב, הכל שאלה של תיאום ציפיות.
אין לי שום בעיה עם החלפה של דדיה בגיא מזרחי. זה צעד שבהחלט אפשר לקחת.
יש לי בעיה עם החלפה של יחזקאל במזרחי, זה כבר הימור שמועדון כמו שלנו לא צריך לקחת, וכתבתי את זה בקיץ, כי אם מזרחי מתברר כחור הגנתי מה כבר יש לך לעשות? לפתוח עם דדיה (שבכלל פצוע לכמה חודשים)? רוב הסיכוי שפשוט תמשיך לפתוח איתו בהרכב ותמשיך לקבל גולים מהצד שלו.
גם אבו עביד אגב אם כבר הזכרת, כבלם הוא היה רוב הזמן סולידי, אבל כמגן ימני הוא היה כאב לעיניים.
מזרחי לא מחליף את יחזקאל, יחזקאל כבר לא פה שנה, ושחזר לארץ הסכומים לא היו הגיוניים ולא היה ריאלי להביא אותו בחזרה.
הוא מחליף את פוקו/דדיה/סטויאנוב/מקסימו לוי.
מבחינת השוק הישראלי היחיד שרלוונטי הוא בן הרוש, שבמקרה שלו גם מדובר בעסקה מורכבת, וגם בסופו של דבר מדובר בילד בן 19 שככל הנראה היינו משלמים עליו הרבה שכר לימוד בדיוק כמו שקורה כרגע עם מזרחי.

תמיד יש אופציה של להביא זר לעמדה אבל זה יבוא על חשבון עמדה אחרת במגרש. לא כמה זה מהלך נכון.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

ReDo כתב:
12 אוגוסט 2024, 18:56
מזרחי לא מחליף את יחזקאל, יחזקאל כבר לא פה שנה, ושחזר לארץ הסכומים לא היו הגיוניים ולא היה ריאלי להביא אותו בחזרה.
הוא מחליף את פוקו/דדיה/סטויאנוב/מקסימו לוי.
מבחינת השוק הישראלי היחיד שרלוונטי הוא בן הרוש, שבמקרה שלו גם מדובר בעסקה מורכבת, וגם בסופו של דבר מדובר בילד בן 19 שככל הנראה היינו משלמים עליו הרבה שכר לימוד בדיוק כמו שקורה כרגע עם מזרחי.

תמיד יש אופציה של להביא זר לעמדה אבל זה יבוא על חשבון עמדה אחרת במגרש. לא כמה זה מהלך נכון.

מבחינת המהות, מזרחי מחליף את יחזקאל.
לא החתמנו שחקן במקום יחזקאל לאחר שנמכר, ושמנו שם כל מיני פלסטרים.

בן הרוש לא יגיע? אני אוהב את ספר, אבל אם אתה שואל אותי מה אני מעדיף, ספר ומזרחי כמגן פותח או יוספי/פרץ ומגן ימני זר, אני בוחר באופציה השנייה.

יותר מזה, לא בטוח שלא עדיף טיבי ובאריירו (וכמובן מיגל כשיחזור) ומגן ימני זר על טיבי (ומיגל כשיחזור) ובלם זר ומזרחי כמגן ימני פותח.

בעמדות הבלמים עוד יש לך עומק מסוים ברגע שמיגל יחזור, אותו הדבר בעמדה של ספר, בעמדת המגן הימני זה או מזרחי או שוב כל מיני פיתרונות שלטווח הרחוק הם די כלום (דדיה/סטויאנוב).
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
סימיוני

שליחה על ידי סימיוני »

חוץ ממגן ימני, יש עוד נקודות לדון בהן בהקשר של המשחק.
האם גורדנה פותח למרות הכושר המזעזע?
האם קנאגווה צריך לפתוח?
מי החלוץ שלנו כרגע עד שהבחור החדש ייכנס לעניינים?

סמל אישי של משתמש
4 לב אדום

שליחה על ידי 4 לב אדום »

Sir Alex Ferguson כתב:
12 אוגוסט 2024, 18:56
מה זה קטרגל בשכונה?
מה זה או מזרחי או כלום?
טוב שלא כתבת שאם לא מזרחי היינו עולים ב -10 שחקנים.
היה ידוע הקיץ שאנחנו צריכים שני מגינים לצד ימין. לא אחד, שניים, כי עם דדיה עוד לפני הפציעה הייתה הרגשת מיצוי, פליטר הוא לא ברמה לליגת העל כרגע וסטויאנוב כמגן הוא גם לא לרמה הנדרשת.
במקרה הכי טוב, היית צריך להביא את מזרחי כגיבוי ואיתו מגן ימני בכיר.
במקרה הפחות טוב, נגיד שיש בעיה להביא שני מגינים בקיץ, היית צריך להביא מגן בכיר ברמת הלופס ואז אפשר להתפשר על דדיה/סטויאנוב כמחליפים אם אין ברירה תקציבית (או אם פוקו נשאר הסטה שלו לשם במשחק ספציפי).

לפתוח עונה עם מזרחי ודדיה כמגינים שלך, זה ברמת המחדל.
אני הייתי בטוח שפוקו יישאר ולכן כתבתי שאין לי ספק שאם זה המצב תוך כמה משחקים פוקו חוזר לפתוח כמגן ימני.
אבל אין את פוקו, ולכן לפתוח עונה כמו שפתחנו עכשיו זה מתכון לספיגת המון שערים מצד ימין.

ואני מחזיר אותך לוויכוח שלנו בשנה שעברה על פליטר, שגם אז חשבת שאם ממש תרצה ותחשוב מחשבות חיוביות זה יספיק כדי שפליטר יהיה מספיק טוב. זה לא עובד ככה. למציאות לא אכפת מה הרצון שלך אלא מה האיכויות של השחקן וכרגע מזרחי מזכיר מאוד את סטויאנוב הגנתית. מאוד לא מודע טקטית, מאוד רך, לוקה בדברים בסיסים כמו הסגירה בכדור העומק משחק קודם או התקפה לפני זה כשלופס היה צריך לבוא מהאגף השני ולסגור עליו ולהציל אותו או העבירות הטיפשיות שהוא עושה באזורים מסוכנים או העובדה שהוא לפעמים חולם עם הכדור וחוטפים לו אותו בחצי שלנו.
מול מכבי חיפה לדעתי כל השערים הגיעו מהאגף שלו וגם מול הצ'כים הוא פשוט חילק מתנה אחרי מתנה במחצית השנייה (גם בהתקפה האחרונה של המשחק הוא הפסיד שם מאבק שאני לא מבין איך שחקן ליגת העל מפסיד).

רוצה להמר עליו? שים אותו מגן שני במקום דדיה ותן לו להילחם על חולצת ההרכב מול מישהו שהוא מגן שלם. אולי ככה גם תוכל להשתמש בו נקודתית כי כרגע יש לו ליקויים הגנתית ברמה שהוא שווה כל משחק שער הגנתית וזה לוקסוס שקבוצה כמו שלנו לא יכולה להרשות לעצמה.
מדהים שאתה אומר שהיה ידוע שהקיץ היה צריך 2 מגנים ימניים ובאותה נשימה בעבר אמרת שאתה חי בשלום עם דדיה .
להביא בכיר זו סיסמה .
הבכירים הם דסה ויחזקאל והם לא באו בחשבון .
זר לא היית מבזבז על העמדה הזו ( בטח לא יאו אילוז׳ שלא ברור באיזה אילוז׳ הוא נחשב זר משדרג ) כי יש מקומות חשובים הרבה יותר .

אז נשארנו עם נועם פאקינג סופרמן בן הרוש שהוא הבכיר שלך .. ואוו .
נתקעת על השם שלו ואתה לא זז .
לא ידוע לך אם הוא רוצה בכלל , לא ידוע לך אם יואב כץ מעוניין למכור בכלל , לא שמענו שאפילו היו גישושים ... אבל אתה החלטת כבר שזה הוא או כלום .
ברמת הפוטנציאל הוא שווה ערך למזרחי מבחינתי ( גם מזרחי פרץ בהפועל חיפה ) ומזרחי ייבחן על הדשא לאורך זמן .
יתאים - ישאר . לא יתאים - ייחתך . הבמה שלו .
ואני חוזר שוב לתחילת התגובה שמיצתה את הסיטואציה ב-2 מילים : רצוי ומצוי .
ואייל סגל הוא פרד עיקש במו"מ . אם צלחנו אותו אז הצוות המקצועי שלך כן חושב שהוא ראוי והצוות הניהולי הצליח להביא אותו .
תן לו צ׳אנס .

סמל אישי של משתמש
4 לב אדום

שליחה על ידי 4 לב אדום »

Sir Alex Ferguson כתב:
12 אוגוסט 2024, 19:01

בן הרוש לא יגיע? אני אוהב את ספר, אבל אם אתה שואל אותי מה אני מעדיף, ספר ומזרחי כמגן פותח או יוספי/פרץ ומגן ימני זר, אני בוחר באופציה השנייה.

יותר מזה, לא בטוח שלא עדיף טיבי ובאריירו (וכמובן מיגל כשיחזור) ומגן ימני זר על טיבי (ומיגל כשיחזור) ובלם זר ומזרחי כמגן ימני פותח.

בעמדות הבלמים עוד יש לך עומק מסוים ברגע שמיגל יחזור, אותו הדבר בעמדה של ספר, בעמדת המגן הימני זה או מזרחי או שוב כל מיני פיתרונות שלטווח הרחוק הם די כלום (דדיה/סטויאנוב).

מה ??????
יוספי ופרץ עדיפים על ספר ? אתה מעיף את ספר אחרי שהיללת את המספרים שלו ( גם אני אגב ) ? אלה גם לא אותם עמדות !

טיבי וויטור + מגן ימני זר ???? מהה ?????
בלם זר זה must כבר כמה שנים , זה באנקר !

הכל כדי להצדיק טיעון ? וואו ..
איזה סלט

סמל אישי של משתמש
ReDo

שליחה על ידי ReDo »

Sir Alex Ferguson כתב:
12 אוגוסט 2024, 19:01

קאדר הבלמים שלנו הוא שקר. אני חי בשלול עם טיבי בלם שלישי ובלוריאן/מריאנו בלם רביעי, אבל המצב הנוכחי לא יכול להימשך. להביא מגן ימין זר במקום בלם זו חלמאות.
כבר כמה שנים שבלי ויטור ההגנה שלנו היא גבינה שוויצרית, זה לא מצב שיכול להימשך. בלם חייב להגיע לפני הכל. עם מגן פחות איכותי הגנתית אפשר להסתדר, גם יחזקאל היה כזה פשוט התרומה ההתקפית שלו פיצתה על זה.

גם אם הייתי זורם עם להחליף את ספר, הייתי מביא שחקן כנף זר הרבה לפני מגן.

סמל אישי של משתמש
ran

שליחה על ידי ran »

Sir Alex Ferguson כתב:
12 אוגוסט 2024, 08:59
אז שבאריירו יפתח כבלם ובלוריאן מגן.
מזרחי שווה שער כל משחק, לפחות.
בלוריאן מגן זה בהחלט מעניין,
הגנתית זה יכול להיות שיחוק כי הוא מהיר ופיזי מאוד, התקפית בעיה.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

4 לב אדום כתב:
12 אוגוסט 2024, 20:05
מדהים שאתה אומר שהיה ידוע שהקיץ היה צריך 2 מגנים ימניים ובאותה נשימה בעבר אמרת שאתה חי בשלום עם דדיה .
להביא בכיר זו סיסמה .
הבכירים הם דסה ויחזקאל והם לא באו בחשבון .
זר לא היית מבזבז על העמדה הזו ( בטח לא יאו אילוז׳ שלא ברור באיזה אילוז׳ הוא נחשב זר משדרג ) כי יש מקומות חשובים הרבה יותר .

אז נשארנו עם נועם פאקינג סופרמן בן הרוש שהוא הבכיר שלך .. ואוו .
נתקעת על השם שלו ואתה לא זז .
לא ידוע לך אם הוא רוצה בכלל , לא ידוע לך אם יואב כץ מעוניין למכור בכלל , לא שמענו שאפילו היו גישושים ... אבל אתה החלטת כבר שזה הוא או כלום .
ברמת הפוטנציאל הוא שווה ערך למזרחי מבחינתי ( גם מזרחי פרץ בהפועל חיפה ) ומזרחי ייבחן על הדשא לאורך זמן .
יתאים - ישאר . לא יתאים - ייחתך . הבמה שלו .
ואני חוזר שוב לתחילת התגובה שמיצתה את הסיטואציה ב-2 מילים : רצוי ומצוי .
ואייל סגל הוא פרד עיקש במו"מ . אם צלחנו אותו אז הצוות המקצועי שלך כן חושב שהוא ראוי והצוות הניהולי הצליח להביא אותו .
תן לו צ׳אנס .

אל תנסה לגנוב דעת ולנסות לייחס לי דברים שלא כתבתי.
כמו שכתבתי, אני חיי בשלום עם זר ברמת הלופס בצד ימין ודדיה כגיבוי.
זה לא האופטימלי, אבל עדיף עשרות מונים על מזרחי ודדיה.
אני כבר כתבתי שהאופטימלי זה בן הרוש ומזרחי כדי לחסוך עמדה של זר אבל אם אין ברירה אז מביא לשם מגן ימני זר ולא חייב אחד מתוך הליגה כמו יאו.
כגיבוי אני חיי עם מזרחי בשלום (גם יותר מדדיה), כשחקן להרכב ההימור גדול מידי.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

4 לב אדום כתב:
12 אוגוסט 2024, 20:11
מה ??????
יוספי ופרץ עדיפים על ספר ? אתה מעיף את ספר אחרי שהיללת את המספרים שלו ( גם אני אגב ) ? אלה גם לא אותם עמדות !

טיבי וויטור + מגן ימני זר ???? מהה ?????
בלם זר זה must כבר כמה שנים , זה באנקר !

הכל כדי להצדיק טיעון ? וואו ..
איזה סלט

שוב אתה מנסה לעוות את הדברים ולטעון טענות שלא כתבתי.
היום ספר הוא בעמדה של יוספי ופרץ עמדת ה״10״.
אני מאלה שמחזיקים מספר, אבל שם הירידה פחות גדולה מאשר מיחזקאל/מגן ימני זר למזרחי.
לדעתי גם ירידה מבלם זר לטיבי/באריירו היא ירידה פחות גדולה מיחזקאל/מגן ימני זר למזרחי.

הדברים שלי מאוד ברורים, בן הרוש/מגן ימני זר צריך להיות בעדיפות עליונה.
אני מאמין שאפשר להביא את בן הרוש לאור הפרסומים והדברים שכץ בעצמו אמר, אבל בכל מקרה הסברתי שלטעמי אם אין ברירה צריך להביא לשם מגן ימני זר.
מי שלא מבין עד כמה חשוב מגן איכותי, שיחשוב שבמקום לופס היה לנו היום איזה הראל שלום כזה, עד כמה הייתם חיים עם זה בשלום או לחילופין תזכרו בתקופה של יחזקאל כאן וכמה משמעותי היה מגן ימני איכותי.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

ReDo כתב:
12 אוגוסט 2024, 20:27
קאדר הבלמים שלנו הוא שקר. אני חי בשלול עם טיבי בלם שלישי ובלוריאן/מריאנו בלם רביעי, אבל המצב הנוכחי לא יכול להימשך. להביא מגן ימין זר במקום בלם זו חלמאות.
כבר כמה שנים שבלי ויטור ההגנה שלנו היא גבינה שוויצרית, זה לא מצב שיכול להימשך. בלם חייב להגיע לפני הכל. עם מגן פחות איכותי הגנתית אפשר להסתדר, גם יחזקאל היה כזה פשוט התרומה ההתקפית שלו פיצתה על זה.

גם אם הייתי זורם עם להחליף את ספר, הייתי מביא שחקן כנף זר הרבה לפני מגן.

בעמדת הבלמים יש לך בלם אחד שהוא עילוי ועוד שני בלמי ליגה טובים מאוד ועוד אחד שאני לא מחזיק ממנו אבל חלק מהקהל שלנו כן חושב שהוא יכול לתפקד כבלם הרביעי.
זה הרבה יותר מעמדת המגן הימני שם אין לך כלום הגנתית.
חשוב שיבוא בלם הקיץ אבל חשוב לא פחות ואולי אפילו יותר (תלוי בכשירות של מיגל כמובן) שיבוא מגן ימני.

שלח תגובה