oren2792 כתב: ↑12 אוגוסט 2024, 15:17
חבל על המאמץ, קודם כל שוחטים ואם במקרה יש הצלחה אז אומרים "לא, אבל זאת ביקורת עניינית".
יכול להיות שמזרחי יהיה שחקן טוב ויכול להיות שלא, מה שבטוח 3 משחקים זה ממש לא פרק זמן מספיק להביא דעה (למרות שיש כאלה שחושבים שכן).
אבו עביד נדד חצי ליגה לפני שהגיע לפה ולא היה מי יודע כמה. נחשו מה? הוא התגלה כשחקן לא רע בב"ש. אז אני הולך עם מזרחי בינתיים (ועם בלוריאן ועם איילון אלמוג) עד שאני אשתכנע שלא מדובר בשחקן מספיק טוב.
1. גיא מזרחי בן 23 לא בן 18.
יש לו כבר 120 הופעות כשחקן בוגרים מהם 81 בליגת העל (ועוד 3 הופעות אירופאיות איתנו כלומר 84 הופעות ברמה ליגת העל).
הוא פרץ לתודעה לפני שלוש עונות במדי קריית שמונה, ולאחר מכן המשיך להיות בתודעה במדי הפועל חיפה לפני שנתיים ומכבי נתניה בעונה שעברה.
בגלל שהוא שחקן מעניין התקפית, הוא עלה אצל הרבה מאיתנו על הרדאר עוד בתחילת הדרך (אני למשל זוכר את השער הניצחון שלו במדי הפועל חיפה מול קריית שמונה כי היה סיפור שלם על איך האקס של קריית שמונה כבש מולם שער בתוספת הזמן וסיבך אותם במאבקי ירידה).
אז אנחנו לא שופטים אותו על בסיס 3 משחקים, אלא על בסיס כל המשחקים שראינו אותו בשנים האחרונות, ואם תלך לנושא השחקן שלו תראה שעוד לפני ששיחק כאן דקה כתבתי שממה שאני התרשמתי וגם ממה שאוהדי נתניה כותבים אחרי ששיחק אצלם עונה שלמה, הוא בעייתי בצד ההגנתי.
2. אבו עביד לפני שהגיע אלינו שיחק מלבד מכבי נתניה והפועל תל אביב (בשתי קדנציות שונות) גם במכבי חיפה.
בהפועל תל אביב אגב מאוד החזיקו ממנו והצטערו שעזב (לדעתי גם היה קפטן שם), זה רחוק שנות אור ממזרחי.
3. ושוב, הכל שאלה של תיאום ציפיות.
אין לי שום בעיה עם החלפה של דדיה בגיא מזרחי. זה צעד שבהחלט אפשר לקחת.
יש לי בעיה עם החלפה של יחזקאל במזרחי, זה כבר הימור שמועדון כמו שלנו לא צריך לקחת, וכתבתי את זה בקיץ, כי אם מזרחי מתברר כחור הגנתי מה כבר יש לך לעשות? לפתוח עם דדיה (שבכלל פצוע לכמה חודשים)? רוב הסיכוי שפשוט תמשיך לפתוח איתו בהרכב ותמשיך לקבל גולים מהצד שלו.
גם אבו עביד אגב אם כבר הזכרת, כבלם הוא היה רוב הזמן סולידי, אבל כמגן ימני הוא היה כאב לעיניים.