אנטוניו ספר חתם ל4 עונות

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
shovalb9
Title: עמה יעמיק

Re: אנטוניו ספר חתם ל4 עונות

שליחה על ידי shovalb9 »

אני מחזיר אתכם לטופיק עליו.
הוא שיחק אתמול 8 בצד ימין כשאליאס היה 8 מצד שמאל.
הוא לא יודע להגן (מצב שבו סולה מס' 10 עבר אותו בקלילות כי ספר יצא בספרינט עמוק ללחוץ לכיוון אחד במקום לצמצם פערים ולעמוד נכון) והוא לא מתאים לעמדה הזו.
יותר מזה, קוזוק אוהב לשחק כמו ברדה עם קיצוניים עם רגל הפוכה בכל קו צמודים לקו, ככה שספר "מקבל" את הבלטה שהוא שיחק בה ברומניה, אבל זה לא נכון כי רוב המצבים שבהם יקבל את הכדור זה אם יעשה ריצה לעומק ואז הוא צריך להסתובב לרגל שמאל, בקיצור להחזיר אחורה. מתי זה כן יכול לעבוד? כשבדש משתחרר בצד ימין והוא מחכה מחוץ לרחבה. זה לא קורה כמעט.

לכל הפחות אם הוא ממשיך לפתוח איתו, הייתי מנסה להחליף אגפים ושאליאס יהיה בצד ימין והוא יהיה בצד שמאל, ככה כשחטואל/בדש(בתקווה קיניונס) יתנו להם כדור לעקיפה פנימה - הם יוכלו להרים עם הרגל החזקה שלהם (ואז החלום של ברדה/קוזוק להיות מנצסטר סיטי יתגשמו)
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

לדעתי יותר הגיוני להכניס את קינגס במקום אליאס ולשחרר את ספר להיות כמה שיותר קרוב לשער כמו אתמול כשבעט לקורה.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yossi »

Sir Alex Ferguson כתב:
02 אוגוסט 2024, 14:26
השאלה איפה החורים?
מגן ימני ומגן שמאלי מחליפים גנרים? לדעתי בפלייאוף העליון זה יתנקם בנו כמו בכל שנה אבל זה פחות משמעותי מגיא מזרחי מגן ימני פותח עונה שלמה.
בלוריאן בלם רביעי (אני מעדיף את באריירו)? שוב, זה יגביל אותך אבל זה כמובן עדיף על אליאס שחקן הרכב או חלילה תורג׳מן.
אבל כרגע החורים הם ברמת ההרכב וברמת האיזון בסגל, ולא בטוח בכלל שהזרים שיגיעו יצליחו לסגור אותם, ולכן אני חושב שבעמדות שכן יש ישראלים שהראו איכות (מגן ימני, בלם) כן צריך לפחות לעשות מאמץ כדי לפנות מקום לזרים באמצע ובהתקפה.

ושוב, בהמשך להודעה שכתבתי לצפריר, עם הדימוי של העוגה, אם המחירים של הישראלים שפרצו בעונה החולפת או הרף שלהם מאוד גבוה לא בשבילנו, אז אין לך ברירה אלא להמר ולקחת סיכון על כאלה שהראו איכות אבל עברו גם פציעות או כאלה שיש פחות הייפ סביבם כמו בן הרוש.
אם לא אתה תמשיך ללכת על שחקנים מהלאומית או כאלה מהדרג השלישי כמו מזרחי או שנכשלו בגדולות כמו איילון אלמוג (הדור של טיבי ושכטר הולך ונעלם, היחיד בליגה בפרופיל הזה הוא גולסה שלא השלים חודש של משחקים בלי פציעות כבר שנים).

לא להיות במשחק בכלל אגב זה הכי גרוע, כי אז אם תרצה בכך או לא אתה משלים עם כל הישראלים הבינוניים שממלאים לנו את הסגל, ובסוף בסגל של 25 שחקנים עם 6 זרים מיגל אחד וגורדנה אחד, הבינונים הישראלים הם הרוב.
הישראלים הרבה יותר מוצלחים בהתקפה מאשר בהגנה.
אם כבר הייתי שם כסף גדול על ישראלי, זה בהתקפה ולא בהגנה.
בהגנה צריך זרים. זה הוכח המון פעמים.
שוב, זה עניין של דעה והכל לגיטימי.
להחליט כאילו לא מביאים את X אז זה לא נכון, לדעתי זה פחות ענייני.

שוב אומר שנמתין לסוף הקיץ. אפשר לכתוב שהמכביות לא מעניינות, אבל הם כן כי אנחנו לא חיים בוואקום ואנחנו עובדים באותה סביבה ואפילו מול אותם סוכנים קרוב לוודאי.

סמל אישי של משתמש
shovalb9

שליחה על ידי shovalb9 »

Sir Alex Ferguson כתב:
02 אוגוסט 2024, 15:44
לדעתי יותר הגיוני להכניס את קינגס במקום אליאס ולשחרר את ספר להיות כמה שיותר קרוב לשער כמו אתמול כשבעט לקורה.
זה ספיציפית מצב ממתפרצת אחרי שעשה דאבל פס עם בדש. בפועל גם אם ישחק 10 וקינגס וגורדנה מאחוריו בקו אחד.

מבלי לשנות את ההרכב, מסכים איתך שקינגס יכנס במקום אליאס אבל הייתי כן רוצה שקינגס יהיה בצד ימין, ואז גם יעזור הגנתית באגף החלש שלנו וספר יהנה מאפשרות להכניס כדורים עם הרגל החזקה שלו.

סמל אישי של משתמש
sumsum

שליחה על ידי sumsum »

ForeverRed כתב:
02 אוגוסט 2024, 13:16
לא צריך לחכות לסוף החלון.
נכון לנקודת הזמן הזו הקיץ הוא כישלון.
להגיע עם כזה סגל לאחת המטרות הכי חשובות שלך העונה, אם לא החשובה ביותר, כזאת שתשפיע גם על השנים הבאות, זו חלמאות.
נצטרך נס כדי להגיע לבתים.

נקודת הבוחן הבאה אכן תהיה בסוף הקיץ.
אז נדע אם הצליחו לתקן וכמה.
בעיקר זה נראה כמו חוסר מוכנות של המאמן לעונה ולתפקיד. חוסר מוכנות בהבנה של מגבלות הסגל שלו, בהבנת איכויות קיימות וניהול סגל לא נכון בעליל וכנראה גם ניהול גרוע של תקציב (להחתים את אליאל פרץ כ-10 שלישי או רביעי בסגל זה בזבוז משאבים אלא אם מוכרים גם את יוספי וגם את ספר וזה היה צריך להסגר לא לתוך העונה האירופית).

עמדות חסרות/לא קיימות: מגן ימני, בלם, קשר אחורי וחלוץ.
כל השאר יש (פחות טוב או יותר טוב).

ונראה שלא מחפשים מגן ימני זר (אין ישראלי מגן שניתן לקחת שיתן תמורה לאגרה).
לכן אני אומר, חוסר מודעות עצמית וחוסר הבנה לחשיבותה של העמדה הזו.

לכן, הדגלים מתנופפים והם אדומים סביב העונה הזו.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

yossi כתב:
02 אוגוסט 2024, 16:14
הישראלים הרבה יותר מוצלחים בהתקפה מאשר בהגנה.
אם כבר הייתי שם כסף גדול על ישראלי, זה בהתקפה ולא בהגנה.
בהגנה צריך זרים. זה הוכח המון פעמים.
שוב, זה עניין של דעה והכל לגיטימי.
להחליט כאילו לא מביאים את X אז זה לא נכון, לדעתי זה פחות ענייני.

שוב אומר שנמתין לסוף הקיץ. אפשר לכתוב שהמכביות לא מעניינות, אבל הם כן כי אנחנו לא חיים בוואקום ואנחנו עובדים באותה סביבה ואפילו מול אותם סוכנים קרוב לוודאי.
הבעיה היא לא עם X או Y, אלא שלא מביאים בכלל.
רק שאריות.

סמל אישי של משתמש
shovalb9

שליחה על ידי shovalb9 »

תמונה

יצא לי לראות שידור חוזר וצילמתי (סורי על איכות גרועה בשידור באיכות גרועה) פריימים לפני מהלכים חשובים נגד מורה.

זה אחד מהם, רגע לפני הבעיטה של ספר. אני אישית לא חושב שהוא לקח את ההחלטה הכי טובה בהתקפה הזו, אבל הרבה יותר שלם איתו. נתן משחק טוב ביחס למה שהייתי רגיל ממנו.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

shovalb9 כתב:
02 אוגוסט 2024, 19:58
תמונה

יצא לי לראות שידור חוזר וצילמתי (סורי על איכות גרועה בשידור באיכות גרועה) פריימים לפני מהלכים חשובים נגד מורה.

זה אחד מהם, רגע לפני הבעיטה של ספר. אני אישית לא חושב שהוא לקח את ההחלטה הכי טובה בהתקפה הזו, אבל הרבה יותר שלם איתו. נתן משחק טוב ביחס למה שהייתי רגיל ממנו.

זה האזור שלו, עם הרגל החזקה, אם משם הוא לא בועט הוא צריך לחפש מקצוע אחר.
אחרי שהכדור פגע בקורה זאת חוכמה בדיעבד, אם הוא היה כובש אף אחד לא היה מדבר על מסירה למישהו אחר.

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

Sir Alex Ferguson כתב:
02 אוגוסט 2024, 21:32
+1

סמל אישי של משתמש
shovalb9

שליחה על ידי shovalb9 »

Sir Alex Ferguson כתב:
02 אוגוסט 2024, 21:32
אחרי שהכדור פגע בקורה זאת חוכמה בדיעבד, אם הוא היה כובש אף אחד לא היה מדבר על מסירה למישהו אחר.
ברור שאם הוא מבקיע אף אחד לא בא אליו בטענות.
שים לב שאמרתי החלטה הכי טובה ופה אתה שואל מה יותר מסוכן:
ספר מ20 מטר או חטואל באחד על האחד מול השוער וזה פס פשוט והוא קרוב אליו. נקודה למחשבה זה הכל.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

shovalb9 כתב:
02 אוגוסט 2024, 21:40
ברור שאם הוא מבקיע אף אחד לא בא אליו בטענות.
שים לב שאמרתי החלטה הכי טובה ופה אתה שואל מה יותר מסוכן:
ספר מ20 מטר או חטואל באחד על האחד מול השוער וזה פס פשוט והוא קרוב אליו. נקודה למחשבה זה הכל.

התכונה הכי בולטת של ספר זאת הבעיטה. אנחנו רואים אותו כאן בעמדה מצוינת מבחינת מרחב ומיקום (ממש באמצע) כשהוא לבד לגמרי, ההחלטה היחידה שהוא צריך לקחת זה לבעוט את הכדור, וגם ראינו שהשוער היה חסר אונים כי מהטווח הזה העוצמה והדיוק של ספר השאירו לו רק לקוות שהכדור יפגע בקורה או יחלוף ליד הקורה.
זאת הנקודה החזקה שלו ואם משם הוא לא יבעט, כמו שאמרתי שיחפש מקצוע אחר.
כמו למסור לקלעי כדור על השלשה כשהוא לבד לגמרי ולהגיד למה הוא זרק ולא הכניס את הכדור לגבוה שהגיע מאחור כטריילר.
אני מצפה מכל אחד כשהוא באזור הנוחות שלו במה שהוא מתמחה בו שיקח את הבעיטה/הזריקה.
אני מצפה אפילו שזה יעשה על אוטומוט.

סמל אישי של משתמש
הראל
Title: אין

שליחה על ידי הראל »

ואם זה היה הפוך משה ?
חטואל היה נצלב ועולה בלהבות.

אם כל הכבוד שזה הנשק שלו , והרגל החזקה שלו, וזה התלבש לו יפה לחצי וולה , פס קטן ימינה לשחקן שנשאר אחד על אחד יותר מועיל. בעיטה כזו גם אם זה הכלי נשק שלו החזק שלו.
תמונה

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

הראל כתב:
02 אוגוסט 2024, 23:21
ואם זה היה הפוך משה ?

אם כל הכבוד שזה הנשק שלו , והרגל החזקה שלו, וזה התלבש לו יפה לחצי וולה , פס קטן ימינה לשחקן שנשאר אחד על אחד יותר מועיל. בעיטה כזו גם אם זה הכלי נשק שלו החזק שלו.

היה לי ויכוח דומה שנה שעברה על חטואל.
שקיבל את הכדור בתוך הרחבה ובעט במקום למסור.
גם אז אמרתי שזה האזור של חטואל, האזור שהוא חיי בו ובא לידי ביטוי הכי טוב ואם הוא מקבל שם כדור אני מצפה ממנו לחפש את השער כי זה מה שאתה רוצה בכדורגל, ששחקן יקבל הזדמנות איפה שנוח לו והוא טוב לו ואם זה קורה אז הוא צריך לבעוט, אחרי זה לא מעניין אם נכנס, אם פגע בקורה או אם השוער לקח הצלה גדולה כי זאת חוכמה בדיעבד.
בדיוק כמו קלעי שמקבל כדור לבד בקו השלוש והוא לא צריך אלא חייב לזרוק כי בזה הוא טוב וזה התפקיד שלו וזה לא מעניין אם הוא קולע או לא בכל הקשור לביקורת על ההחלטה הספציפית.
בטווח הארוך אתה כמובן גם מחפש איכות, כלומר אם לספר לא הייתה בעיטה איכותית ולחטואל לא היה סיומת אז אפשר לדבר על להחליף אותם בגלל חוסר איכות, אבל ברגע שיש אזור ותחום שהם טובים בו זה לא נכון בעיני לשפוט אותם בדיעבד רק כי המהלך לא הסתיים בשער.
אותו הדבר גנאח שאם חותך לאמצע והוא פנוי וישר לו אפשרות לבעוט אני רוצה שיבעט כי זה האזור שנוח לו ויש לו איכות.

אם כבר אצלי זה הפוך, אם ספר היה מנסה למסור ולא היה מוסר טוב הייתי מתעצבן כי לא לבעוט מאזור שנוח לך ואתה טוב בו זה חוסר ביטחון וחוסר חדות וזה הרבה יותר בעייתי לשחקן התקפה.

סמל אישי של משתמש
4 לב אדום
Title: CrazyRed

שליחה על ידי 4 לב אדום »

Sir Alex Ferguson כתב:
02 אוגוסט 2024, 23:32
היה לי ויכוח דומה שנה שעברה על חטואל.
שקיבל את הכדור בתוך הרחבה ובעט במקום למסור.
גם אז אמרתי שזה האזור של חטואל, האזור שהוא חיי בו ובא לידי ביטוי הכי טוב ואם הוא מקבל שם כדור אני מצפה ממנו לחפש את השער כי זה מה שאתה רוצה בכדורגל, ששחקן יקבל הזדמנות איפה שנוח לו והוא טוב לו ואם זה קורה אז הוא צריך לבעוט, אחרי זה לא מעניין אם נכנס, אם פגע בקורה או אם השוער לקח הצלה גדולה כי זאת חוכמה בדיעבד.
בדיוק כמו קלעי שמקבל כדור לבד בקו השלוש והוא לא צריך אלא חייב לזרוק כי בזה הוא טוב וזה התפקיד שלו וזה לא מעניין אם הוא קולע או לא בכל הקשור לביקורת על ההחלטה הספציפית.
בטווח הארוך אתה כמובן גם מחפש איכות, כלומר אם לספר לא הייתה בעיטה איכותית ולחטואל לא היה סיומת אז אפשר לדבר על להחליף אותם בגלל חוסר איכות, אבל ברגע שיש אזור ותחום שהם טובים בו זה לא נכון בעיני לשפוט אותם בדיעבד רק כי המהלך לא הסתיים בשער.
אותו הדבר גנאח שאם חותך לאמצע והוא פנוי וישר לו אפשרות לבעוט אני רוצה שיבעט כי זה האזור שנוח לו ויש לו איכות.

אם כבר אצלי זה הפוך, אם ספר היה מנסה למסור ולא היה מוסר טוב הייתי מתעצבן כי לא לבעוט מאזור שנוח לך ואתה טוב בו זה חוסר ביטחון וחוסר חדות וזה הרבה יותר בעייתי לשחקן התקפה.
לא בדיוק .
כדורסל זה משחק שמבוסס על תרגילים ואחוזים .
אם שחקן קיבל כדור על ה-3 זה כי יצרו בשבילו את המצב בתרגיל כי יש לו אחוזים גבוהים ל-3 . כלומר הקבוצה עשתה את המיטב כדי להביא למצב של סל .
במקרה הנ"ל ספר אמנם נמצא באזור המחייה שלו ומצופה ממנו לבעוט אך זה לא המצב הטוב ביותר לשער בוודאות .
2 שחקנים ושוער עומדים בינו לבין השער לעומת שוער בלבד אם היה מוסר לחתואל .
שחקנים תמיד צריכים לחפש את המצב בעל אחוזי ההבקעה הטוב יותר . לספר לצורך הדוגמא היו 60% . לחתואל היו 90% .
צריך להסתכל על טובת הקבוצה ולא על טובת או אחוזי הפרט .
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש

סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yossi »

הראל כתב:
02 אוגוסט 2024, 23:21
ואם זה היה הפוך משה ?

+1

זה בעיקר מראה על שחקן עם מודעות ואינטלגנציית משחק לא מספיק גבוהה.
לספר יש שמאלית נהדרת, ואפשר להגיד שגם הוא מהבודדים שעושים תנועה לעומק, זה לא מעט בכלל.
כתוספת זה מעולה, כזר שאמור להוביל ולשדרג פחות.

שלח תגובה