ForeverRed כתב: ↑02 אוגוסט 2024, 14:02
אי אפשר מצד אחד לבנות רק על זרים, ומצד שני להתלונן שהתנאים לא מאפשרים להביא כאלה. התנאים היו ידועים מראש. זו האסטרטגיה שבחרו.
בנוסף, הייתה תקופה של שקט יחסי שלא נוצלה.
עכשיו הקלפים שוב מתערבבים ויהיה הרבה יותר קשה, כך שגם אם אני די מסכים עם התגובה הקודמת שלך על מה יגרום לך להיות מרוצה בסוף הקיץ, אנחנו רחוקים משם מאוד מאוד. לא רואה את זה מתממש.
אני עדיין לא מבין את הדרך שלך ושל משה להתכונן למצב שבו זרים לא רוצים להגיע.
תפנה לשווקים אחרים?
נניח שזה פתרון. מי אמר ששם רמת ההיכרות שלך טובה ותצליח להביא מישהו שבאמת משדרג?
יכול להיות שעובדים אצלנו גרוע, זה שגם במכבי וגם בחיפה לא חתם אף זר רציני גורם לי לחשוב שוואלה, אולי מהכיסא זה נראה קל ובמציאות זה הרבה יותר מורכב ממה שאנחנו יודעים?
אני לא יודע כמה התקופה של השקט באמת רלוונטית, מספיק לדעת שקבוצות אירופיות לא מגיעות לפה כדי ששחקנים יירתעו. ותדמיין שאתה הולך לעבוד במדינה זרה שבא אתה רואה שכביכול רגוע, אבל בבירור קצר יודע שהכל יכול להסלים די בקלות. מן הסתם שזה פאקטור, מן הסתם שזה משהו שבן אדם שהולך לגור פה מברר ולוקח בחשבון.
וגם יש לנו זרים שצריך לשחרר לפני שאפשר להחתים אחרים, ולא יודע מה הביקוש לספר וארתור, וגם זה עניין.
כולם קוראים לשתף, אבל אם בחמישי ארתור חלילה מותח ובחוץ לחודש, אז אכלנו חתיכת זרנוק. מישהו לוקח את זה פה בחשבון?
אפשר ללכת על ישראלים, לא רואה כאלה שאשכרה משדרגים אותנו.
שוב, להוציא את בן הרוש. וגם פה אני לא יודע כמה כסף מתכננים לשים על הזרים, ואם נשאר אליו. בגלל שזה כץ, ובגלל שיש לנו קלפים אני מאמין שאפשר לתפור פה עסקה לא יקרה מדי, אבל שוב לא באמת מודע למספרים.
וגם לגבי בן הרוש, צריך לזכור שאין שחקני הגנה ישראלים טובים נקודה. אז ליידנר נמכר בכסף (ממש לא בגלל החלק ההגנתי..), איפה הוא היום?
חוץ מבודדים ממש באמת שאין פה שחקני הגנה שאשכרה שווה להתאמץ עליהם.
באולימפיאדה הוא הופקר, אבל ראיתי אותו מפסיד המון באחד על אחד.