אנטוניו ספר חתם ל4 עונות

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

Re: אנטוניו ספר חתם ל4 עונות

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

4 לב אדום כתב:
02 אוגוסט 2024, 11:51
1+
למרות שבמחיר הנכון - שווה לנסות

צפריר, אתם צריכים להבין, אי אפשר לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה.
כששחקן לא נפצע, ופורץ, והוא בטופ, והמחיר שלו בשיא, אז אתם אומרים המחירים בישראל לא הגיוניים ואנחנו לא יכולים להיות חלק מהמשחק.
אבל כששחקן עובר פציעה, ותקופה פחות טובה, והמנייה שלו טיפה יורדת, וככה גם המחיר, אז אתם אומרים שאי אפשר ללכת עליו כי הוא לא בטופ ולא מנייה בטוחה.
אי אפשר גם וגם.
לא משנה אם קוראים לשחקן ישראלוב, מלמוד או כנעאן.
כי ככה בסוף מסיימים עם בלוריאן, מיזרחי או אלמוג אצלך בקבוצה...
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

סימיוני כתב:
02 אוגוסט 2024, 11:58
אני רוצה לתבוע את עלבונם של הנגרים.
נגרות זה מקצוע יצירתי.תמיד חשבתי לשים שולחן נגרים, לקנות מקצוע( מם בקמץ) , שופין, מלחציים וכו' ולייצר כל מיני רהיטים להנאתי. אין לי מקום בבית, אז זה לא קרה.
תפסיקו להשמיץ את מקצוע הנגרות!
נגרות זו אמנות! מסי הוא נגר על!!!

צודק.
אני אוהב להשתמש ב"מוגבל התקפית" או "שואבי מים וחוטבי עצים" (:

סמל אישי של משתמש
4 לב אדום
Title: CrazyRed

שליחה על ידי 4 לב אדום »

Sir Alex Ferguson כתב:
02 אוגוסט 2024, 11:57
אליאס אחלה גבר.
כמו באריירו, לפני הפציעה כשהיה פיזי ואינטנסיבי וכיסה הרבה שטחים נכנס לכולנו ללב.
אבל אחרי הפציעה הוא לא אותו שחקן. את הפיזיות הוא החליף בהרבה עבירות שהוא עושה במצבים שבעבר היה חוטף את הכדור בלי פאול, איבד מהאינטנסיביות, איבד לדעתי גם מהמהירות והאתלטיות.
האם הוא יכול לחזור לעצמו? הלוואי, כרגע הוא רחוק משם.
בכל מקרה, גם בשיאו, הוא לא היה טכני, לא תרם בדחיפת הכדור קדימה, לא תרם התקפית, לא הצטרף מאחור, לא הניע כדור או השתחרר מלחץ בצורה יוצאת דופן. היום כשאיבד את הפיזיות והפרמטרים שכן היו לו בעבר (אולי יחזרו בעתיד, מי יודע, כרגע הוא לא שם), הוא לא תורם כלום, לאבד כדורים בהתקפה ולעשות הרבה עבירות כל אחד יכול, לא זאת הסיבה שהוא פרץ אצלנו בזמנו.
לשחרר את שמיר, בינוני/פרווה/לא יציב ככל שהיה, ולא להביא כלום במקום ולשדרג פשוט את אליאס להרכב כאילו הוא לא עבר פציעה קשה, כאילו לא חזר שחקן אחר, זה שוב 0 הפקת לקחים משנה שעברה וזה מאכזב ומגביל אותנו מקצועית.
זה הכי טוב שיש כרגע . אין לך 6 אחר .
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש

סמל אישי של משתמש
4 לב אדום
Title: CrazyRed

שליחה על ידי 4 לב אדום »

Sir Alex Ferguson כתב:
02 אוגוסט 2024, 12:01
צפריר, אתם צריכים להבין, אי אפשר לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה.
כששחקן לא נפצע, ופורץ, והוא בטופ, והמחיר שלו בשיא, אז אתם אומרים המחירים בישראל לא הגיוניים ואנחנו לא יכולים להיות חלק מהמשחק.
אבל כששחקן עובר פציעה, ותקופה פחות טובה, והמנייה שלו טיפה יורדת, וככה גם המחיר, אז אתם אומרים שאי אפשר ללכת עליו כי הוא לא בטופ ולא מנייה בטוחה.
אי אפשר גם וגם.
לא משנה אם קוראים לשחקן ישראלוב, מלמוד או כנעאן.
כי ככה בסוף מסיימים עם בלוריאן, מיזרחי או אלמוג אצלך בקבוצה...
זה לא קשור .
אתה מייחס לו תכונות ויכולות שלדעתי ולדעת רבים אין לו .
בטח לא להרכב . מונדיאליטו טוב לא מעיד על קריירת בוגרים טובה .
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש

סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yossi »

Sir Alex Ferguson כתב:
02 אוגוסט 2024, 11:51
מכבד את הדעה שלך, אבל הפציעה של שנה שעברה, והייתה בהחלט ארוכה, לא אומרת בהכרח שהוא שחקן פציע.
אם כבר, היא מסדרת אותו במחיר שפוי כי אחרת הוא כבר נמכר לאירופה כמו שלמקין נמכר (והוא לדעתי היה היותר מרשים מהשניים, בטח מבחינה טכנית).

יותר מזה, ישראלוב לדעתך יקר מידי/פציע מידי, מה בנוגע לנועם מלמוד מהפועל ירושלים? עוד אחד שאחרי הפריצה נפצע ולכן המחיר שלו ירד.

לדעתי דווקא יש היום בשוק בלמים ישראלים צעירים שיכולים ללמוד ממיגל ולאפשר לנו להביא זר בעמדה קדמית.
מלמוד עבר אירוע רפואי שאני לא מכיר שפורסם, אולי כן ואני לא מעודכן, אבל זה לא בהכרח קשור לרגליים.
לכן אין לי כלים או הבנה לשפוט אם ועל מה הפציעה הזו יכולה להשפיע, ומה הסיכוי שתחזור. אני כן יודע שבעיות גב לרוב זה משהו שלא פשוט עובר כלא היה.

אנחנו צריכים בלם להרכב, אני בספק אם שניהם ביכולת שם.
זה רעיון לגיטימי כמובן להשכיב עליהם סכום כסף ולקחת אותם בתור שחקנים שאמורים למלא את החלל החסר, אבל זה גם מאוד הגיוני לחשוב אחרת, ואין מה לבקר את ההחלטה שתתקבל.

נחכה לסוף החלון כדי לבקר את ההחלטות שהתקבלו.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

yossi כתב:
02 אוגוסט 2024, 12:30
מלמוד עבר אירוע רפואי שאני לא מכיר שפורסם, אולי כן ואני לא מעודכן, אבל זה לא בהכרח קשור לרגליים.
לכן אין לי כלים או הבנה לשפוט אם ועל מה הפציעה הזו יכולה להשפיע, ומה הסיכוי שתחזור. אני כן יודע שבעיות גב לרוב זה משהו שלא פשוט עובר כלא היה.

זה רעיון לגיטימי כמובן להשכיב עליהם סכום כסף ולקחת אותם בתור שחקנים שאמורים למלא את החלל החסר, אבל זה גם מאוד הגיוני לחשוב אחרת, ואין מה לבקר את ההחלטה שתתקבל.

אני בכוונה מקשה.
פוקו שוחרר, החתמת בלם זר.
בוא נגיד שגם ארתור שוחרר והחתמת חלוץ זר.
איך אתה מתכוון לפתור את שאר הבעיות בסגל?
נניח מגן שמאלי מחליף ללופס נביא כמו בכל שנה מגן גנרי וזול לשמאל.
אתה הולך עם מזרחי וסטויאנוב/דדיה כשיחלים כמגן הימני להרכב הראשון שלנו עד סוף העונה בראש שקט?
אתה הולך עם הקישור הנוכחי מבחינת פיזיות/אגרסיביות/חטיפת כדורים עד סוף העונה בראש שקט?
אתה הולך עם גאנח/חטואל בעמדת הקיצוני השמאלי עד סוף העונה בראש שקט?

אני חושב שמה שאפשר להביא מהשוק הישראלי (בן הרוש, ישראלוב, מלמוד, אולי כנעאן אחרי הפציעות), כאלה שהראו איכות בעבר, צריך לנסות להביא, אחרת גם אחרי החתמת הזרים אתה תקבל שחקנים ישראלים בינונים או מוגבלים (כל אחת מסיבותיו) כשחקני הרכב.
אני חושב שגם אחרי החתמת קינגס יש לנו בעיה קשה במרכז המגרש.
אני חושב שגם אם נחליף את ארתור בחלוץ זר, עדין אנחנו חייבים עוד שחקן התקפה זר כי אנחנו עם אותה התקפה שהייתה מוגבלת מאוד בשנה שעברה.
אז אני כן מאמין בלהמר על צעירים שהראו איכות בעבר, בטח כשיהיה להם כרגע את טיבי ובהמשך את מיגל שיחזיק להם את היד, על פני להמשיך עונה נוספת עם בינונית ישראלים בקישור ובהתקפה.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

yossi כתב:
02 אוגוסט 2024, 12:30

לא צריך לחכות לסוף החלון.
נכון לנקודת הזמן הזו הקיץ הוא כישלון.
להגיע עם כזה סגל לאחת המטרות הכי חשובות שלך העונה, אם לא החשובה ביותר, כזאת שתשפיע גם על השנים הבאות, זו חלמאות.
נצטרך נס כדי להגיע לבתים.

נקודת הבוחן הבאה אכן תהיה בסוף הקיץ.
אז נדע אם הצליחו לתקן וכמה.

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

Sir Alex Ferguson כתב:
02 אוגוסט 2024, 12:49
אני בכוונה מקשה.
פוקו שוחרר, החתמת בלם זר.
בוא נגיד שגם ארתור שוחרר והחתמת חלוץ זר.
איך אתה מתכוון לפתור את שאר הבעיות בסגל?
נניח מגן שמאלי מחליף ללופס נביא כמו בכל שנה מגן גנרי וזול לשמאל.
אתה הולך עם מזרחי וסטויאנוב/דדיה כשיחלים כמגן הימני להרכב הראשון שלנו עד סוף העונה בראש שקט?
אתה הולך עם הקישור הנוכחי מבחינת פיזיות/אגרסיביות/חטיפת כדורים עד סוף העונה בראש שקט?
אתה הולך עם גאנח/חטואל בעמדת הקיצוני השמאלי עד סוף העונה בראש שקט?

אני חושב שמה שאפשר להביא מהשוק הישראלי (בן הרוש, ישראלוב, מלמוד, אולי כנעאן אחרי הפציעות), כאלה שהראו איכות בעבר, צריך לנסות להביא, אחרת גם אחרי החתמת הזרים אתה תקבל שחקנים ישראלים בינונים או מוגבלים (כל אחת מסיבותיו) כשחקני הרכב.
אני חושב שגם אחרי החתמת קינגס יש לנו בעיה קשה במרכז המגרש.
אני חושב שגם אם נחליף את ארתור בחלוץ זר, עדין אנחנו חייבים עוד שחקן התקפה זר כי אנחנו עם אותה התקפה שהייתה מוגבלת מאוד בשנה שעברה.
אז אני כן מאמין בלהמר על צעירים שהראו איכות בעבר, בטח כשיהיה להם כרגע את טיבי ובהמשך את מיגל שיחזיק להם את היד, על פני להמשיך עונה נוספת עם בינונית ישראלים בקישור ובהתקפה.
אין סגלים מושלמים, גם בריאל מדריד אני אמצא לך חורים.
יש לנו עוגה קטנה בהרבה מאשר המתחרים שלנו אליהם אתה כל הזמן משווה, ואתה צריך לנצל משאבים הרבה יותר טוב. להוציא כסף גדול על מלמוד וישראלוב, בכלל לא בטוח שזה באמת יקדם אותך לאנשהו.
ההימורים הישראלים האלה לרוב מתבררים כעוד מאותה בינוניות עליה תתלונן בקיץ הבא, לכן אם יש אסטרטגיה לשים את הכסף על הזרים אני לגמרי בעדה.
אני עדיין לא ראיתי בלם ישראלי צעיר שהתעלה מעבר לאותו טיבי למשל. ואותו הבאנו מאוד בזול בלי ליפול לאשליות מונפצות שיש כאן איזה בלמים מובילים שרק צריך לשים עליהם את היד.

בסוף בסוף, אם יגיע בלם, חלוץ וקשר התקפי לשמאל אהיה די מרוצה. כמובן שזה גם תלוי באיכות שלהם.
אם יגיעו לשם שחקנים טובים, אז כן, אהיה די מרוצה.
אם יצליחו להשתמש בשחקני קצה סגל כדי להביא את בן הרוש מהפועל חיפה אפילו אהיה מרוצה מאוד. אין לי בעיה לתת את בלוריאן (בריירו יישאר בתסריט כזה), סטויאנוב ואחמד מאיזה עסקה כזו או אחרת.

חוץ מבן הרוש אני לא מוצא ממש ישראלים ששווים בסבירות גבוהה כסף גדול.
אפשר לחשוב אחרת, לגיטימי, לגיטימי גם שלא. מעדיף שהכסף הזה ילך על זרים.
אני לא סומך על בלם ישראלי ולא מוכן לשים סכומים כאלה בשביל אחד שבכלל לא בטוח ישפר לי משהו במשחק.

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

ForeverRed כתב:
02 אוגוסט 2024, 13:16
לא צריך לחכות לסוף החלון.
נכון לנקודת הזמן הזו הקיץ הוא כישלון.
להגיע עם כזה סגל לאחת המטרות הכי חשובות שלך העונה, אם לא החשובה ביותר, כזאת שתשפיע גם על השנים הבאות, זו חלמאות.
נצטרך נס כדי להגיע לבתים.

נקודת הבוחן הבאה אכן תהיה בסוף הקיץ.
אז נדע אם הצליחו לתקן וכמה.
שמע זה קיץ שרחוק מלהיות רגיל. אני לא יודע איזה זר נורמלי חושב בכלל לבוא למדינה שכל הרשת מספרת שהולכת להיות מותקפת בקרוב מכל הכיוונים וחברות זרות אפילו לא מוכנות לנחות פה. זה טירוף.
אם יגיעו זרים טובים בסופו של דבר איכשהו, אז אני כן אהיה מרוצה גם אם זה באיחור.

מבאס אבל צריך להיות ריאליים. עונה שעברה סגרנו סגל מוקדם, והסגל הזה נסגר בלי טיפת מחשבה איך הוא מתחבר ביחד ואת התוצאות אנחנו חווים עד היום.
לא מתאוששים מזה ברגע, בטח לא בחלון כמו הנוכחי.
וגם אני סובל מזה שאני רואה את בדש, תורג'מן, סטויאנוב וכו'. תאמין לי.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

yossi כתב:
02 אוגוסט 2024, 13:53
שמע זה קיץ שרחוק מלהיות רגיל. אני לא יודע איזה זר נורמלי חושב בכלל לבוא למדינה שכל הרשת מספרת שהולכת להיות מותקפת בקרוב מכל הכיוונים וחברות זרות אפילו לא מוכנות לנחות פה. זה טירוף.
אם יגיעו זרים טובים בסופו של דבר איכשהו, אז אני כן אהיה מרוצה גם אם זה באיחור.

מבאס אבל צריך להיות ריאליים. עונה שעברה סגרנו סגל מוקדם, והסגל הזה נסגר בלי טיפת מחשבה איך הוא מתחבר ביחד ואת התוצאות אנחנו חווים עד היום.
לא מתאוששים מזה ברגע, בטח לא בחלון כמו הנוכחי.
וגם אני סובל מזה שאני רואה את בדש, תורג'מן, סטויאנוב וכו'. תאמין לי.
אי אפשר מצד אחד לבנות רק על זרים, ומצד שני להתלונן שהתנאים לא מאפשרים להביא כאלה. התנאים היו ידועים מראש. זו האסטרטגיה שבחרו.

בנוסף, הייתה תקופה של שקט יחסי שלא נוצלה.
עכשיו הקלפים שוב מתערבבים ויהיה הרבה יותר קשה, כך שגם אם אני די מסכים עם התגובה הקודמת שלך על מה יגרום לך להיות מרוצה בסוף הקיץ, אנחנו רחוקים משם מאוד מאוד. לא רואה את זה מתממש.

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

ForeverRed כתב:
02 אוגוסט 2024, 14:02
אי אפשר מצד אחד לבנות רק על זרים, ומצד שני להתלונן שהתנאים לא מאפשרים להביא כאלה. התנאים היו ידועים מראש. זו האסטרטגיה שבחרו.

בנוסף, הייתה תקופה של שקט יחסי שלא נוצלה.
עכשיו הקלפים שוב מתערבבים ויהיה הרבה יותר קשה, כך שגם אם אני די מסכים עם התגובה הקודמת שלך על מה יגרום לך להיות מרוצה בסוף הקיץ, אנחנו רחוקים משם מאוד מאוד. לא רואה את זה מתממש.
אני עדיין לא מבין את הדרך שלך ושל משה להתכונן למצב שבו זרים לא רוצים להגיע.
תפנה לשווקים אחרים?
נניח שזה פתרון. מי אמר ששם רמת ההיכרות שלך טובה ותצליח להביא מישהו שבאמת משדרג?
יכול להיות שעובדים אצלנו גרוע, זה שגם במכבי וגם בחיפה לא חתם אף זר רציני גורם לי לחשוב שוואלה, אולי מהכיסא זה נראה קל ובמציאות זה הרבה יותר מורכב ממה שאנחנו יודעים?

אני לא יודע כמה התקופה של השקט באמת רלוונטית, מספיק לדעת שקבוצות אירופיות לא מגיעות לפה כדי ששחקנים יירתעו. ותדמיין שאתה הולך לעבוד במדינה זרה שבא אתה רואה שכביכול רגוע, אבל בבירור קצר יודע שהכל יכול להסלים די בקלות. מן הסתם שזה פאקטור, מן הסתם שזה משהו שבן אדם שהולך לגור פה מברר ולוקח בחשבון.

וגם יש לנו זרים שצריך לשחרר לפני שאפשר להחתים אחרים, ולא יודע מה הביקוש לספר וארתור, וגם זה עניין.
כולם קוראים לשתף, אבל אם בחמישי ארתור חלילה מותח ובחוץ לחודש, אז אכלנו חתיכת זרנוק. מישהו לוקח את זה פה בחשבון?

אפשר ללכת על ישראלים, לא רואה כאלה שאשכרה משדרגים אותנו.
שוב, להוציא את בן הרוש. וגם פה אני לא יודע כמה כסף מתכננים לשים על הזרים, ואם נשאר אליו. בגלל שזה כץ, ובגלל שיש לנו קלפים אני מאמין שאפשר לתפור פה עסקה לא יקרה מדי, אבל שוב לא באמת מודע למספרים.
וגם לגבי בן הרוש, צריך לזכור שאין שחקני הגנה ישראלים טובים נקודה. אז ליידנר נמכר בכסף (ממש לא בגלל החלק ההגנתי..), איפה הוא היום?
חוץ מבודדים ממש באמת שאין פה שחקני הגנה שאשכרה שווה להתאמץ עליהם.
באולימפיאדה הוא הופקר, אבל ראיתי אותו מפסיד המון באחד על אחד.
נערך לאחרונה על ידי yossi ב 02 אוגוסט 2024, 14:16, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של משתמש
ReDo

שליחה על ידי ReDo »

yossi כתב:
02 אוגוסט 2024, 14:12
תפנה לשווקים אחרים?
יכול להיות שעובדים אצלנו גרוע, זה שגם במכבי וגם בחיפה לא חתם אף זר רציני גורם לי לחשוב שוואלה, אולי מהכיסא זה נראה קל ובמציאות זה הרבה יותר מורכב ממה שאנחנו יודעים?

אני לא יודע כמה התקופה של השקט באמת רלוונטית, מספיק לדעת שקבוצות אירופיות לא מגיעות לפה כדי ששחקנים יירתעו. ותדמיין שאתה הולך לעבוד במדינה זרה שבא אתה רואה שכביכול רגוע, אבל בבירור קצר יודע שהכל יכול להסלים די בקלות. מן הסתם שזה פאקטור, מן הסתם שזה משהו שבן אדם שהולך לגור פה מברר ולוקח בחשבון.

וגם יש לנו זרים שצריך לשחרר לפני שאפשר להחתים אחרים, ולא יודע מה הביקוש לספר וארתור, וגם זה עניין.
כולם קוראים לשתף, אבל אם בחמישי ארתור חלילה מותח ובחוץ לחודש, אז אכלנו חתיכת זרנוק. מישהו לוקח את זה פה בחשבון?

שוב, להוציא את בן הרוש. וגם פה אני לא יודע כמה כסף מתכננים לשים על הזרים, ואם נשאר אליו. בגלל שזה כץ, ובגלל שיש לנו קלפים אני מאמין שאפשר לתפור פה עסקה לא יקרה מדי, אבל שוב לא באמת מודע למספרים.
+1

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

yossi כתב:
02 אוגוסט 2024, 13:50
אין סגלים מושלמים, גם בריאל מדריד אני אמצא לך חורים.
יש לנו עוגה קטנה בהרבה מאשר המתחרים שלנו אליהם אתה כל הזמן משווה, ואתה צריך לנצל משאבים הרבה יותר טוב. להוציא כסף גדול על מלמוד וישראלוב, בכלל לא בטוח שזה באמת יקדם אותך לאנשהו.
ההימורים הישראלים האלה לרוב מתבררים כעוד מאותה בינוניות עליה תתלונן בקיץ הבא, לכן אם יש אסטרטגיה לשים את הכסף על הזרים אני לגמרי בעדה.
אני עדיין לא ראיתי בלם ישראלי צעיר שהתעלה מעבר לאותו טיבי למשל. ואותו הבאנו מאוד בזול בלי ליפול לאשליות מונפצות שיש כאן איזה בלמים מובילים שרק צריך לשים עליהם את היד.

בסוף בסוף, אם יגיע בלם, חלוץ וקשר התקפי לשמאל אהיה די מרוצה. כמובן שזה גם תלוי באיכות שלהם.
אם יגיעו לשם שחקנים טובים, אז כן, אהיה די מרוצה.
אם יצליחו להשתמש בשחקני קצה סגל כדי להביא את בן הרוש מהפועל חיפה אפילו אהיה מרוצה מאוד. אין לי בעיה לתת את בלוריאן (בריירו יישאר בתסריט כזה), סטויאנוב ואחמד מאיזה עסקה כזו או אחרת.

חוץ מבן הרוש אני לא מוצא ממש ישראלים ששווים בסבירות גבוהה כסף גדול.
אפשר לחשוב אחרת, לגיטימי, לגיטימי גם שלא. מעדיף שהכסף הזה ילך על זרים.
אני לא סומך על בלם ישראלי ולא מוכן לשים סכומים כאלה בשביל אחד שבכלל לא בטוח ישפר לי משהו במשחק.

השאלה איפה החורים?
מגן ימני ומגן שמאלי מחליפים גנרים? לדעתי בפלייאוף העליון זה יתנקם בנו כמו בכל שנה אבל זה פחות משמעותי מגיא מזרחי מגן ימני פותח עונה שלמה.
בלוריאן בלם רביעי (אני מעדיף את באריירו)? שוב, זה יגביל אותך אבל זה כמובן עדיף על אליאס שחקן הרכב או חלילה תורג׳מן.
אבל כרגע החורים הם ברמת ההרכב וברמת האיזון בסגל, ולא בטוח בכלל שהזרים שיגיעו יצליחו לסגור אותם, ולכן אני חושב שבעמדות שכן יש ישראלים שהראו איכות (מגן ימני, בלם) כן צריך לפחות לעשות מאמץ כדי לפנות מקום לזרים באמצע ובהתקפה.

ושוב, בהמשך להודעה שכתבתי לצפריר, עם הדימוי של העוגה, אם המחירים של הישראלים שפרצו בעונה החולפת או הרף שלהם מאוד גבוה לא בשבילנו, אז אין לך ברירה אלא להמר ולקחת סיכון על כאלה שהראו איכות אבל עברו גם פציעות או כאלה שיש פחות הייפ סביבם כמו בן הרוש.
אם לא אתה תמשיך ללכת על שחקנים מהלאומית או כאלה מהדרג השלישי כמו מזרחי או שנכשלו בגדולות כמו איילון אלמוג (הדור של טיבי ושכטר הולך ונעלם, היחיד בליגה בפרופיל הזה הוא גולסה שלא השלים חודש של משחקים בלי פציעות כבר שנים).

לא להיות במשחק בכלל אגב זה הכי גרוע, כי אז אם תרצה בכך או לא אתה משלים עם כל הישראלים הבינוניים שממלאים לנו את הסגל, ובסוף בסגל של 25 שחקנים עם 6 זרים מיגל אחד וגורדנה אחד, הבינונים הישראלים הם הרוב.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

yossi כתב:
תפנה לשווקים אחרים?

וגם לגבי בן הרוש, צריך לזכור שאין שחקני הגנה ישראלים טובים נקודה. אז ליידנר נמכר בכסף (ממש לא בגלל החלק ההגנתי..), איפה הוא היום?
אני לא יודע מה הדרך ולא אמרתי שהיא קלה.
אולי להשקיע יותר בשוק המקומי. אולי בזרים שמכירים את ישראל. אולי לשים סכומים גדולים יותר על מנת לסגור עסקאות עם שחקנים שמתלבטים, או כאלה שמבקשים שכר שחורג במעט מהגבולות שהציבו.
להמשיך לתרץ תירוצים בטח לא יקדם אותנו לשום מקום.

בן הרוש שיחק באולימפיאדה בצד שמאל ואכן הופקר.
לא יודע כמה זה מדד ובכל מקרה, כמו שאמרתי, צריך לקחת החלטה ולרוץ איתה קדימה. אנחנו כבר יותר מחודשיים עומדים במקום, במקרה הטוב. ואני לא מוצא הרבה סיבות שזה ישתנה פתאום ונקבל בלם, חלוץ, כנף שמאל (לא חושב שיש בכלל כוונה כזאת), שכולם משדרגים לאחר שנבחרו בפינצטה של קוזוך.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

yossi כתב:
תפנה לשווקים אחרים?

אני לא כתבתי מילה על הזרים.
אני חושב שכאשר החליפו את הצוות, ודאגו גם להחליף כאלה שהיו אנשי מועדון כמו דודו, אז די איבדו את כל הרשימות שהיו לקראת הקיץ הנוכחי ולכן היה מצופה מהם להביא רשימות משלהם.
חיפה ומכבי לא מעניינות אותי, והם שילמו בהפסד באירופה על חוסר המוכנות שלהם והמחשבה שהסגל הקיים יספיק כדי לעלות שלב (בחיפה אפילו היו שחצנים לצאת לתקשורת עם ציטוטים שהוא גם אמור להספיק עד הפלייאוף).
עובדתית הגיעו הקיץ זרים לישראל, בכדורסל אפילו בפרופיל גבוה.
לא יודע אם המצב החדש יקשה עלינו אפילו יותר, כן יודע שעוד לפני שנכנסו לקיץ ידעו מה המצב הביטחוני והיו צריכים להיערך בהתאם (למשל להחליט מראש שאם אין יכולת להחתים 4 זרים חדשים בקיץ אחד, אז אולי כן צריך לחשוב על להשאיר זרים כמו פוקו או ספר שדי הראו להם את הדרך החוצה הקיץ, או לקבל החלטה שהולכים על זרים שמשחקים כאן או שיחקו כאן כמו טוומאסי שהיה זמין הקיץ).

לא הגענו מוכנים לאירופה, בזה אני חושב שאין ספק, השאלה מה נעשה עד סוף הקיץ, כי שוב העמדות שהיו צריכות חיזוק היו ידועות כבר מחודש מאי ואנחנו עוד מעט 3 חודשים מאז (וכבר אז היינו באמצע המלחמה וידענו מה יהיה בקיץ, זה לא כאילו המלחמה נחתה עלינו אתמול כרעם ביום בהיר).

שלח תגובה