מחנה אימון 24/25

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

Re: מחנה אימון 24/25

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

dor69 כתב:
21 יולי 2024, 10:04
אני מסכים איתה במקום אחד, המטרה הזאת כן ריאלית. הרעיון שאפשר להציג קבוצה סופר איכותית ב60-70 מיליון שקל לא מומצא אלא כבר הוכח, גם אז הייתה את אותה נחיתות תקציבית והחתירה לשם התחילה אפילו לפני טרנר.
המחלוקת עליה מתחילה בצורת הניהול ובעובדה שלא נעשה שום מהלך שמקדם את המועדון לבנות את הקבוצה הזאת שתביא את זה

לדבר זה קל, מה עושים בפועל כדי להגיע לשם?
אם לא תומכים בדיבורים במעשים אז מה זה נותן חוץ מלייצר ציפיות לא ריאליות שרק מכבידות על המאמן והסגל?
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
שיש
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי שיש »

ניהיה כבר מעיק ומתיש
בגדול חזרנו לגודל הטבעי שלנו ביקורת לא תעזור כי הגברת עקשנית ולא תזוז מילימטר, גם הציפיות לא ירדו בעיניה . בעיני השאר כן
היא שמה כסף ותעשה בו כראות עיניה
אנחנו נקווה לצבור עוד תארים לאגו

בבקשה תחסכו ממני את התגובה האוטומטית על החלוםות לאלונה כי אני לא מחפש

העונה שוב נילחם על מקום שלישי ונקווה למזל באירופה

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

ForeverRed כתב:
21 יולי 2024, 10:30
המטרה הכללית היא ריאלית.
ספציפית, בהקשר שלנו, במתכונת הנוכחית, עם כזה ניהול וכזאת מדיניות, עם כזה סגל מוגבל של שחקנים - זו הונאה.
ספציפית זה מנותק כרגע מהמציאות כי לא נעשים בפועל שום מהלכים מקדמים. זה לא אומר שאני אשנמך את הציפיות שלי מהמועדון כי אז בפועל אנחנו כן נקטין ציפיות.
בתכלס הקיץ שלנו מזעזע בכל קנה מידה, נוח להתעסק בחיפה ומכבי ולהתעלם באלגנטיות מהעובדה שאפילו ביתר עושה קיץ טוב בהרבה משלנו. הסגל עכשיו, ארבעה ימים לתחילת העונה במפעל מאוד חשוב שאמור לקדם אל היכולות הכלכליות שלנו, פחות טוב מהסגל הרע שסיים את 23/24 וזה צריך להדליק את כל הנורות האדומות שבעולם

סמל אישי של משתמש
Melikson24
Title: CrazyRed

שליחה על ידי Melikson24 »

Sir Alex Ferguson כתב:
21 יולי 2024, 10:35
אם לא תומכים בדיבורים במעשים אז מה זה נותן חוץ מלייצר ציפיות לא ריאליות שרק מכבידות על המאמן והסגל?
בטווח הקצר - בחירה טובה יותר של שחקנים וצמצום הסגל.
בטווח הארוך - הגדלת הכנסות - בראש ובראשונה הגדלת טרנר.

אם הציפיות מכבידות על מאמן או שחקן כלשהו, שילכו לשחק בהפועל חיפה.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

Sir Alex Ferguson כתב:
21 יולי 2024, 10:35
הציפיות תמיד צריך להיות גבוהות, אלו החיים כמועדון גדול. הרמה אמורה להתיישר לציפיות ולא ההפך.
אם תנמיך את הציפיות אתה תמצא את עצמך עושה את זה כל עונה ומוריד עוד ועוד את הרמה, זה משחק של לוזרים שאני לא מתכוון להשתתף בו

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

Melikson24 כתב:
21 יולי 2024, 10:40

פה אנחנו מסכימים על העיקרון, אתה רואה את המועדון מתקדם לפחות בגזרה הראשונה?

סמל אישי של משתמש
sumsum

שליחה על ידי sumsum »

nitsande כתב:
21 יולי 2024, 07:56
אתם מגזימים. יש בעיות ויש פערים, אין ספק.
אולי קוזוך לא מאמן מספיק טוב ולא בונה קבוצה מספיק טוב אין לי מושג.
אבל להתייחס לאדם, שאת הרוב המכריע של חייו העביר בקרביים של התחום,
שלמד מספר קורסים ועסק בתחום במשך מספר שנים בכל מיני תפקידים,
קיבל הסמכה מUEFA, אימן מועדונים בליגת העל והביא גביע...
כחסר מושג זאת לא פחות מהזיה. הלכתם לאיבוד, לא אספו פה מישהו מהרחוב.

לא הייתם רוצים שיבוא איזה פריק של עולם המשפטים או רפואת השיניים ויקרא לכם מעל כל במה חסרי מושג רק כי הדברים לא מסתדרים לכם בהתחלה.

סבלנות
עד לפני שנתיים הבן אדם עסק בלמכור ביטוח דירה או רכב(אם אני זוכר נכון) מבית לבית, רק אומר. עשית ממנו קלופ עם תעודות. לחצי ישראל יש את התעודות האלה.
נערך לאחרונה על ידי sumsum ב 21 יולי 2024, 10:47, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של משתמש
Melikson24

dor69 כתב:
21 יולי 2024, 10:44
פה אנחנו מסכימים על העיקרון, אתה רואה את המועדון מתקדם לפחות בגזרה הראשונה?
אני מקווה.
עד עתה לא העמסנו שחקנים מיותרים לגמרי. בוא נראה עד סוף החלון.

סמל אישי של משתמש
sumsum

שליחה על ידי sumsum »

Melikson24 כתב:
21 יולי 2024, 10:47
אני מקווה.
לי שנה שעברה סיפרו שבלי שלב בתים באירופה המועדון מתרסק.
אז להגיע למשחק הראשון באירופה בלי מיגל בלי להיות מוכן עם זרים כי הישראלים שהביאו הם מנוף הגליל ובלי לתת לשחקנים (הזרים שישנם) הטובים יותר שלך לשחק? וואללה מישהו פה מגלגל סכין גילוח על הלשון.
או שלהגיע לשלב הבתים באירופה כמאסט היה תנאי רק למאמנים שהביאו סגנויות?

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

Melikson24 כתב:
21 יולי 2024, 10:47
אני מקווה.
חולק עליך. הגיעו ארבעה שחקנים שלא מקדמים את הסגל במילימטר, מה זה אם לא מיותר כרגע?
אם אני רוצה לכתוב פה שחקנים שמסוגלים לסחוב הרכב ברמה הנדרשת אני עוצר אחרי הרביעי, זה מספר לך את כל הסיפור

סמל אישי של משתמש
Melikson24

dor69 כתב:
21 יולי 2024, 10:53
חולק עליך. הגיעו ארבעה שחקנים שלא מקדמים את הסגל במילימטר, מה זה אם לא מיותר כרגע?
אם אני רוצה לכתוב פה שחקנים שמסוגלים לסחוב הרכב ברמה הנדרשת אני עוצר אחרי הרביעי, זה מספר לך את כל הסיפור
אתה מדבר על איכות. לא על רוחב.
גיא מזרחי זה לא החתמה רוחבית. זה החתמה להרכב. גם פרץ לא אמור להיות שחקן רוחב בהנחה שלא מגיע זר למשבצת שלו.
מה זה רוחבי מבחינתי?לדוגמא להחתים את מלמד כשיש לך את תורג'מן, אחמד וחטואל ובנוסף מחפשים חלוץ זר.

לא צריך להעמיס את הסגל ולא צריך "2 על כל עמדה" כמו שרצה ברדה. לקחנו אליפות עם סגל די רזה ואולי אף בזכות זה(גם מאפשר חלוקה טובה יותר של העוגה התקציבית וגם היררכיה ברורה בהרכב ובסגל).

גורדין ופרהוד החתמה לעתיד. הם גם אמורים לצאת בהשאלה.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

Melikson24 כתב:

בטווח הקצר - דוגמא אחת, למרות שיש את יוספי וספר, הוחתם אליאל פרץ בשכר של שחקן הרכב שזה בדיוק אותו הסגנון (טוב יותר או לא זה כבר דיון אחר, אבל אנחנו הקבוצה היחידה בליגה עם 3 מספרי "10", סליחה 4 כי אתמול מי שעשה את התפקיד הזה היה בכלל סטויאנוב).
אפשר גם לדבר על העובדה שעזבו מספר שחקנים בירידה/ברמה נמוכה, ובמקום לחפש להשתדרג בעמדות האלה, פשוט מילאנו את העמדות עם מושאלים שחזרו למרות שהם לא ברמה הנדרשת (בלוריאן, דדיה ואחמד).

בטווח הארוך - עד שטרנר יוגדל, אסור לך לזלזל בכסף שאתה יכול להכניס מאירופה.
אתה לא יכול להיות 4 ימים לפני המשחק הראשון באירופה עם סגל כמו הנוכחי.

בלוריאן או כל שחקן בינוני אחר הוא לא הנושא כאן. הם לא מעניינים אותי. די ברור שהיום הם כאן אבל בינואר או בקיץ הבא הם כבר יעזבו לקבוצה חלשה בהרבה שם המקום שלהם.
הם גם לא האשמים, כי זה מה שהם יודעים. זה לא שבלוריאן בכוונה נתן לכדור להיכנס אתמול, אלא שזאת הרמה שלו.
אני מדבר על זה שציפיות צריכות להתאים למציאות, אפשר עד מחר לדבר על ניצחון בסמי ועל מאבק על אליפות, אבל אז המציאות פוגשת את בלוריאן (ושוב הוא רק דוגמא, הסגל שלנו מלא בכאלה), ומי שטוען שבסגל הנוכחי אפשר להיאבק על כל התארים הוא או מדבר באוויר בלי לתמוך את זה במעשים או משקר, תבחר אתה.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

dor69 כתב:
ספציפית זה מנותק כרגע מהמציאות כי לא נעשים בפועל שום מהלכים מקדמים. זה לא אומר שאני אשנמך את הציפיות שלי מהמועדון כי אז בפועל אנחנו כן נקטין ציפיות.
בתכלס הקיץ שלנו מזעזע בכל קנה מידה, נוח להתעסק בחיפה ומכבי ולהתעלם באלגנטיות מהעובדה שאפילו ביתר עושה קיץ טוב בהרבה משלנו. הסגל עכשיו, ארבעה ימים לתחילת העונה במפעל מאוד חשוב שאמור לקדם אל היכולות הכלכליות שלנו, פחות טוב מהסגל הרע שסיים את 23/24 וזה צריך להדליק את כל הנורות האדומות שבעולם
חלק מהסיבה שאני מעביר כאן ביקורת ולא מרפה גם אל מול ההתנגדות המטורפת של אנשי הפוזיציה למיניהם היא בדיוק מהטעמים שאתה מדבר עליהם.
הדרישה להרים את הסטנדרט חייבת להגיע מהקהל.
אסור לנו להשלים עם הבינוניות הזאת.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

Melikson24 כתב:
21 יולי 2024, 11:00
אתה מדבר על איכות. לא על רוחב.
גיא מזרחי זה לא החתמה רוחבית. זה החתמה להרכב. גם פרץ לא אמור להיות שחקן רוחב בהנחה שלא מגיע זר למשבצת שלו.
מה זה רוחבי מבחינתי?לדוגמא להחתים את מלמד כשיש לך את תורג'מן, אחמד וחטואל ובנוסף מחפשים חלוץ זר.

לא צריך להעמיס את הסגל ולא צריך "2 על כל עמדה" כמו שרצה ברדה. לקחנו אליפות עם סגל די רזה ואולי אף בזכות זה(גם מאפשר חלוקה טובה יותר של העוגה התקציבית וגם היררכיה ברורה בהרכב ובסגל).

גורדין ופרהוד החתמה לעתיד. הם גם אמורים לצאת בהשאלה.
אני אכן מדבר על איכות, לא מביאים כזו.
גיא מזרחי זאת לא החתמה איכותית שמעלה את הרמה בהשוואה לשנה שעברה, גם לא אליאל פרץ. סבתא של הרוחב.
לגבי ההחתמות לעתיד, זה טוב ויפה כשזה נעשה במקביל לחיזוק הקבוצה בזמן הווה ולא כשזה לבד, וזה לפני שנכנסנו לעובדה שפרהוד לדוגמא אוטוטו בן 24 ואין בהחתמה הזאת שום אלמנט של צעיר שאמור להתפתח, שחקנים בגיל הזה משתפרים בצורה ניכרת אחד למיליון.

סמל אישי של משתמש
Melikson24

Sir Alex Ferguson כתב:
21 יולי 2024, 11:03
בטווח הקצר - דוגמא אחת, למרות שיש את יוספי וספר, הוחתם אליאל פרץ בשכר של שחקן הרכב שזה בדיוק אותו הסגנון (טוב יותר או לא זה כבר דיון אחר, אבל אנחנו הקבוצה היחידה בליגה עם 3 מספרי "10", סליחה 4 כי אתמול מי שעשה את התפקיד הזה היה בכלל סטויאנוב).
אפשר גם לדבר על העובדה שעזבו מספר שחקנים בירידה/ברמה נמוכה, ובמקום לחפש להשתדרג בעמדות האלה, פשוט מילאנו את העמדות עם מושאלים שחזרו למרות שהם לא ברמה הנדרשת (בלוריאן, דדיה ואחמד).

בטווח הארוך - עד שטרנר יוגדל, אסור לך לזלזל בכסף שאתה יכול להכניס מאירופה.
אתה לא יכול להיות 4 ימים לפני המשחק הראשון באירופה עם סגל כמו הנוכחי.

בלוריאן או כל שחקן בינוני אחר הוא לא הנושא כאן. הם לא מעניינים אותי. די ברור שהיום הם כאן אבל בינואר או בקיץ הבא הם כבר יעזבו לקבוצה חלשה בהרבה שם המקום שלהם.
הם גם לא האשמים, כי זה מה שהם יודעים. זה לא שבלוריאן בכוונה נתן לכדור להיכנס אתמול, אלא שזאת הרמה שלו.
אני מדבר על זה שציפיות צריכות להתאים למציאות, אפשר עד מחר לדבר על ניצחון בסמי ועל מאבק על אליפות, אבל אז המציאות פוגשת את בלוריאן (ושוב הוא רק דוגמא, הסגל שלנו מלא בכאלה), ומי שטוען שבסגל הנוכחי אפשר להיאבק על כל התארים הוא או מדבר באוויר בלי לתמוך את זה במעשים או משקר, תבחר אתה.
ספר לא 10 כמו שפוקו לא מגן ימני. אין לו כמעט שום תכונה שמתאימה לתפקיד ולראיה הוא הסריח את הדשא ברוב שלבי העונה בתפקיד הזה.
פורסמו גם דיווחים שהוא לא רוצה להמשיך. אז אולי בונים סגל בידיעה שספר לא יהיה חלק ממנו עד סוף החלון, לא יודע.

אני לא יודע מה התוכניות ומה יקרה עד סוף החלון. לכן כתבתי נראה עד סוף החלון.
אתה כבר סיכמת והחלטת מה יהיה כבר בתחילת יולי, אז הויכוח מיותר.

שלח תגובה