אין בעיה, אבל למה לגנוב דעת? הוא הצהיר אשכרה מול תקשורת בשידור ישיר שהוא יאבק על כל התארים שאין לו סגל, אין לו שיטה שקשורה לסגל ובטח לא רזומה שהוכיח שהוא יכול. אז אמר מה שאמר רק בשביל לקבל את התפקיד? אוקיי..זה היה תמרור אזהרה מספר 1ForeverRed כתב: ↑20 יולי 2024, 22:531+
קוזוך הוא לא האישיו.
אף מאמן לא יצליח עם רמת ציפיות כזאת ובכאלה תנאים.
מאחר והוא כרגע המאמן, רצוי שיפיק כמה שיותר מהכלים שעומדים לרשותו. אני לא חושב שמה שראינו היום זאת הדרך, ויסלחו לי כל חסידי הלחץ הגבוה ששוכחים שיש גם שער להגן עליו. לא בא לי להפוך למכבי נתניה.
תמרור אזהרה מספר 2 במחנה האימונים שהוא מעדיף את בדש (היה סבבה לגמרי היום) על קיניונס ושספר לא בהרכב.
תמרור אזהרה מספר 3 ששיחק לחץ גבוה בלי קשר למי שהוא אסף מהליגה הלאומית (בלוריאן וגיא מזרחי וגורודיש) עם קישור יותר איטי מסבתי ז״ל וששלושה שחקנים בחלק הקדמי לא עושים לחץ (בדש מבין שצריך גם הגנה לעתים? לרדת קצת להגנה וכו׳?) ואלון תורגמן בתור חלוץ פותח.
תמרור אזהרה מספר 4- ספר לא שותף.
תמרור אזהרה מספר 5- אומר שיוספי נשאר, ומחתים את אליאל פרץ על אותו תפקיד (שניהם 10, רק עשר).
מישהו כאן הגיע לא מוכן לעונה...ולא מדביק את הפער בידע/הבנה שלו לגבי הסגל ואיכויותיו.
עננה כבדה לגבי העונה הבאה, מקווה שיתפכחו בקרוב.
יחסי ציבור למסיבות עיתונאים ודיבור ׳מתנשא׳ ששמענו ממנו בעבר שהתרסק בנתניה כבר לא עובד, כאן אין סבלנות לתהליכים (למרות שחזרנו לתקופה של מוטי מלכה והחתמת שחקנים מהלאומית כאג׳נדה) כי כאן ׳רצים לכל התארים׳.
אחלה קוז׳ו, אמר מה שצריך לקבל את התפקיד, העובדות והכלים, לא נותנים לו להתבלבל.