אליניב ברדה

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
Itay
Title: CrazyRed

Re: אליניב ברדה

שליחה על ידי Itay »

Sir Alex Ferguson כתב:
10 יולי 2024, 16:36
מי שעוקב אחרי התגובות שלי כאן בפורום יודע שבמשך הרבה מאוד שנים הייתי רגוע בנוגע לזרים שנחתו כאן ותמיד טענתי שאם מישהו הוא לא שובר שיווין או יכול להפוך לאחד כזה צריך לנסות להחליף אותו. כמובן שהיו גם כישלונות לאורך הדרך, אבל ידעתי שהעבודה אצלנו מאוד מקצועית ומאוד יסודית ולאורך שנים גם התקציבים אפשרו להביא זרים איכותיים.
ואז כשהבנתי מכל מיני גורמים את מידת ההתערבות הקיימת (לא רק לצוות המקצועי, בכל תחום במועדון), וכשראינו בדוחות את הירידה בשכר עם רף קשיח, אז התגובות שלי השתנו, והסתפקתי גם בזרים פחות טובים/העדפתי זרים מהליגה שראינו אותם מהחשש שיגיעו כאלה ברמה מאוד נמוכה (מי שזוכר את הוויכוח שלי שנה שעברה בדיון פטרסון לעומת טוומאסי).
די ברור שיש התערבות בנושא הרכש, ושוב ארתור דוגמא מצוינת, אחרי שאליניב חודש שלם מדבר על שחקן מהיר עם תנועה לעומק מגיע ברגע האחרון מישהו שהוא הכל חוץ משחקן מהיר. האם אליניב פתאום שינה לחלוטין את מה שרצה? או שאולי התערבו ואמרו או שתסתפק בזה או שתישאר עם סגל קצר שבגללו עלית עם סטויאנוב כחלוץ בבלומפילד מול הפועל תל אביב מחוסר ברירה...
ברדה רצה שחקן מהיר עם תנועות לעומק וקיבל את קיניונס...

מצטער אבל פחות קונה את הטיעון הזה, אם אני הייתי מאמן והיו מביאים לי פרופיל שחקן שלא עונה לדרישות שלי הייתי מעדיף להעלות שחקן מהנוער או להחתים ישראלי גנרי ולא לקנות זר בכמה מאות אלפי שקלים בחוזה לשלוש וחצי עונות. גם הבעלים צריך להיות שיכור כדי לתת חוזה כל כך ארוך טווח לשחקן שהמאמן סביר להניח יתן לו לחמם את הספסל וירצה לחתוך אותו במוקדם או במאוחר.

מאמין שאלונה מאוד מעורבת בכל הקשור לבחירת שחקנים, זה לא חדש לנו (מאוד לגיטימי אגב), אבל בין מעורבת לבין מנחיתה שחקנים על הראש של המאמן ועוד על פרסונה כמו ברדה יש מרחק.

כשאבא של ברדה רצה להגיד היום משהו הוא אמר אותו בלי פילטרים ובלי להתבייש, בנושא הזה היה מאוד עמום ומגומגם.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

Itay כתב:
10 יולי 2024, 19:06
ברדה רצה שחקן מהיר עם תנועות לעומק וקיבל את קיניונס...

מצטער אבל פחות קונה את הטיעון הזה, אם אני הייתי מאמן והיו מביאים לי פרופיל שחקן שלא עונה לדרישות שלי הייתי מעדיף להעלות שחקן מהנוער או להחתים ישראלי גנרי ולא לקנות זר בכמה מאות אלפי שקלים בחוזה לשלוש וחצי עונות. גם הבעלים צריך להיות שיכור כדי לתת חוזה כל כך ארוך טווח לשחקן שהמאמן סביר להניח יתן לו לחמם את הספסל וירצה לחתוך אותו במוקדם או במאוחר.

מאמין שאלונה מאוד מעורבת בכל הקשור לבחירת שחקנים, זה לא חדש לנו (מאוד לגיטימי אגב), אבל בין מעורבת לבין מנחיתה שחקנים על הראש של המאמן ועוד על פרסונה כמו ברדה יש מרחק.

כשאבא של ברדה רצה להגיד היום משהו הוא אמר אותו בלי פילטרים ובלי להתבייש, בנושא הזה היה מאוד עמום ומגומגם.

לזכותך צריך להגיד שכתבת את הדברים גם בזמן אמת לפני שארתור חתם כשהמועמדות שלו רק עלתה, שאם הוא לא מה שהמאמן מחפש אז עדיף להישאר עם מה שיש.
אני חושב שמערכתית אתה גם צודק, כי היה ברור שברגע שמביאים שחקן ברגע האחרון של החלון בהמלצת סוכן רק כדי להביא משהו רוב הסיכוי שנגיע לקיץ ונאלץ לחשוב איך משלמים לו מינימום פיצויים.

ואני עדין חושב שאם הייתי המאמן, הייתי מעדיף להתפשר על פני להישאר עם תורג׳מן וחטואל עד סוף העונה.

ואני עדין חושב, שאם זה צורת ההתנהלות של ההנהלה, לא מאפשרת רכש עד הרגע האחרון ואז השמות שעקבו אחריהם כבר לא רלוונטיים, אז שתדע להתמודד עם הפיצוי הכספי שנוצר בעקבות ההתנהלות שלה ובעקבות החתמה של שחקן רק כדי להישאר בלי כלום.

נ.ב
קאניוניס הוא לא שחקן מהיר שעושה תנועה לעומק בלי הכדור, אלא שחקן של דריבל כשהכדור אצלו ברגל.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

Sir Alex Ferguson כתב:
10 יולי 2024, 19:44
לזכותך צריך להגיד שכתבת את הדברים גם בזמן אמת לפני שארתור חתם כשהמועמדות שלו רק עלתה, שאם הוא לא מה שהמאמן מחפש אז עדיף להישאר עם מה שיש.
אני חושב שמערכתית אתה גם צודק, כי היה ברור שברגע שמביאים שחקן ברגע האחרון של החלון בהמלצת סוכן רק כדי להביא משהו רוב הסיכוי שנגיע לקיץ ונאלץ לחשוב איך משלמים לו מינימום פיצויים.

ואני עדין חושב שאם הייתי המאמן, הייתי מעדיף להתפשר על פני להישאר עם תורג׳מן וחטואל עד סוף העונה.

ואני עדין חושב, שאם זה צורת ההתנהלות של ההנהלה, לא מאפשרת רכש עד הרגע האחרון ואז השמות שעקבו אחריהם כבר לא רלוונטיים, אז שתדע להתמודד עם הפיצוי הכספי שנוצר בעקבות ההתנהלות שלה ובעקבות החתמה של שחקן רק כדי להישאר בלי כלום.

נ.ב
קאניוניס הוא לא שחקן מהיר שעושה תנועה לעומק בלי הכדור, אלא שחקן של דריבל כשהכדור אצלו ברגל.
נ.ב 2
אבא של ברדה הוא איש של כבוד שיזהר בלשונו מקסימום כדי לא לפגוע באלונה או באלי.

הטיעון הזה, יחד עם אחרים, מתאימים לאדם צעיר שלא מבין את המורכבויות של החיים.

סמל אישי של משתמש
4 לב אדום

שליחה על ידי 4 לב אדום »

Sir Alex Ferguson כתב:
10 יולי 2024, 19:44

נ.ב
אבל ברדה כן קיבל שחקן קו שעושה תנועות עומק - פטרסון .
וכן קיבל חלוץ מהיר - קלימלה .
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש

סמל אישי של משתמש
sumsum

שליחה על ידי sumsum »

ואת שניהם העזיבו במחזור ארבע (4) העונה.
ומכרו את יחזקאל וספורי חודש אחרי
והנה לך בנוסף לגלזר, 5 שחקני הרכב שהתאדו להם כאינם ולך תחבר קבוצה במהלך עונה (עשה את זה בגדול, נגמר הדלק בסוף) ותגיד ׳כשלון של עונה׳.

רק אוהדי באר שבע יכולים ׳לפספס׳ מה נעשה פה מקצועית העונה, בנו משהו (לא התרומם בלשון המעטה אחרי חודש) ואז פירקו למאמן הכל (4 שחקני הרכב). אפס סבלנות, אפס כבוד לעבודה שנעשית/נעשתה. והמאמן תמיד אשם🤷🏼‍♂️

סמל אישי של משתמש
Melikson24

שליחה על ידי Melikson24 »

sumsum כתב:
10 יולי 2024, 23:18
והנה לך בנוסף לגלזר, 5 שחקני הרכב שהתאדו להם כאינם ולך תחבר קבוצה במהלך עונה (עשה את זה בגדול, נגמר הדלק בסוף) ותגיד ׳כשלון של עונה׳.

רק אוהדי באר שבע יכולים ׳לפספס׳ מה נעשה פה מקצועית העונה, בנו משהו (לא התרומם בלשון המעטה אחרי חודש) ואז פירקו למאמן הכל (4 שחקני הרכב). אפס סבלנות, אפס כבוד לעבודה שנעשית/נעשתה. והמאמן תמיד אשם🤷🏼‍♂️
יפה. באמת התעלתה פה עם גניבת דעת מרשימה.

סמל אישי של משתמש
sumsum

שליחה על ידי sumsum »

Melikson24 כתב:
10 יולי 2024, 23:21
יפה. באמת התעלתה ךה עם גניבת דעת מרשימה.
יש משהו בעובדות שגורם לך לכחכח בגרון?
אשמח להחכים.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

4 לב אדום כתב:
10 יולי 2024, 21:56
אבל ברדה כן קיבל שחקן קו שעושה תנועות עומק - פטרסון .
וכן קיבל חלוץ מהיר - קלימלה .
אנחנו כמובן מדברים על החלון של ינואר, שם ברדה בקולו דיבר חודש שלם על סוג החלוץ שהוא רוצה וקיבל בסוף משהו אחר לגמדי ואז כותבים לי כאן קשה לי להאמין שמתערבים למאמן ברכש ומנחיתים עליו שחקנים…

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

sumsum כתב:
10 יולי 2024, 23:18

העזיבות של גלזר, ספורי ויחזקאל פגעו בנו, אבל קלימלה ופטרסון לא הצליחו כאן והשתמשו במלחמה כדי להשתחרר מהחוזה שלהם. אם הם היו מרשימים היו נלחמים שישארו בדיוק כפי שנלחמו שפוקו יישאר. צריכים להיות כנים ולא לצייר את התמונה כאילו היה מדובר באבידות גדולה.
עם זאת, צריך להיות כנים ולהגיד שלא תמכו בברדה בינואר, וחיכו עד הרגע האחרון כדי להביא חלוץ ואז כבר היה מדובר בהנחתה/התפשרות.
גם בקיץ, ברדה בקולו אמר בראיון לצנציפר שמה שחסר לנו זה שחקן עם ״מספרים חריגים״ ושוב כשלא איפשרו לברדה להביא אחד כזה הגיע פטרסון שהוא כבר שנים נטול מספרים.

סמל אישי של משתמש
שיש
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי שיש »

Sir Alex Ferguson כתב:
11 יולי 2024, 06:14
העזיבות של גלזר, ספורי ויחזקאל פגעו בנו, אבל קלימלה ופטרסון לא הצליחו כאן והשתמשו במלחמה כדי להשתחרר מהחוזה שלהם. אם הם היו מרשימים היו נלחמים שישארו בדיוק כפי שנלחמו שפוקו יישאר. צריכים להיות כנים ולא לצייר את התמונה כאילו היה מדובר באבידות גדולה.
עם זאת, צריך להיות כנים ולהגיד שלא תמכו בברדה בינואר, וחיכו עד הרגע האחרון כדי להביא חלוץ ואז כבר היה מדובר בהנחתה/התפשרות.
גם בקיץ, ברדה בקולו אמר בראיון לצנציפר שמה שחסר לנו זה שחקן עם ״מספרים חריגים״ ושוב כשלא איפשרו לברדה להביא אחד כזה הגיע פטרסון שהוא כבר שנים נטול מספרים.
אומנם לא שחקנים יוצאי דופן אבל לפחות התאימו למה שברדה רצה מבחינת תכונות כשהלכו לא הגיע כלום במקום ואז מקבוצה מוגבלת הפכנו לקבוצה מוגבלת מאוד מאוד

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

שיש כתב:
11 יולי 2024, 07:12
אומנם לא שחקנים יוצאי דופן אבל לפחות התאימו למה שברדה רצה מבחינת תכונות כשהלכו לא הגיע כלום במקום ואז מקבוצה מוגבלת הפכנו לקבוצה מוגבלת מאוד מאוד

שחקן לא מספיק איכותי הוא שחקן לא מספיק איכותי.
בניגוד למה שמנסים לצייר כאן כדי למנוע ביקורת, אני תמיד כותב את האמת שלי.
אין לי שום כוונה לשנות את המציאות ולהפוך את פטרסון וקלימלה לאיזה אבידה גדולה ולהפוך את זה כאילו השחרור שלהם על ידי ההנהלה פגע מקצועית בברדה ובמטרות שלו כדי לתמוך באג'נדה מסוימת.

בכל הקשור למחליפים שלהם, זאת כבר נקודה אחרת, ושם בזמן אמת העברתי ביקורת על העובדה שהמתינו אצלנו לרגע האחרון של החלון למרות השחרור המוקדם של פטרסון וקלימלה, ובהחתמה של ארתור גם לא תמכו באליניב כי הוא ביקש במשך חודש שלם סגנון משחק מסוים ואז קיבל בסוף החלון משהו אחר לגמרי (ואת הדברים כתבתי בזמנו גם בינואר כשרוני לוי היה מאמן, שאני יודע ממקור ראשון שהיה ניתן להחזיר את זוסואה ובמקום הביאו לרוני לוי ממרטיני, כמו שאמרתי אני כותב את דעתי על סמך המציאות).

סמל אישי של משתמש
Melikson24

שליחה על ידי Melikson24 »

מה זה "חיכו לרגע האחרון"?לא הצליחו להחתים לפני כן. לעיתים נפתחות הזדמנויות רק בסוף החלון(כמו דיינר).
אתה מתאר את זה בצורה כזאת כאילו עשו לברדה דווקא וחיכו ליום האחרון להביא לו עמוד חשמל.

אגב
האמת שלך זה לא בהכרח המציאות/עובדה קיימת. אתה לעיתים נוטה לחשוב כך.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

Melikson24 כתב:
11 יולי 2024, 08:20
מה זה "חיכו לרגע האחרון"?לא הצליחו להחתים לפני כן. לעיתים נפתחות הזדמנויות רק בסוף החלון(כמו דיינר).
אתה מתאר את זה בצורה כזאת כאילו עשו לברדה דווקא וחיכו ליום האחרון להביא לו עמוד חשמל.

אגב
האמת שלך זה לא בהכרח המציאות/עובדה קיימת. אתה לעיתים נוטה לחשוב כך.

האמת שלי זה איך אני קורא את המציאות כפי שאני רואה אותה.
אני גם טועה לפעמים, אבל אין לי כוונה לטעון שהשחרור של פטרסון וקלימלה פגעו בברדה רק כדי להתאים את זה לאיזה אג׳נדה, כי במציאות, כפי שאני רואה אותה, הם שוחררו כי הם לא היו מספיק טובים ולכן ניצלנו את ההזדמנות שהייתה בנסיבות מצערות כדי להשתחרר משני שחקנים שמקצועית לא היו מספיק טובים.

ארתור היה זמין כל החלון, אם היו רוצים אותו היה מגיע קודם.
לא תצליח לשכנע אותי שמהיום שפטרסון וקלימלה עזבו, ועד ליום שארתור חתם, תקופה של חודשים, לא היינו יכולים להביא שחקן זר שמתאים למה שברדה רצה.
לא היה רצון עד לסוף החלון, ואז כשכבר רצו זה מה שהיה זמין בסוף החלון במחיר שאנחנו משלמים.

סמל אישי של משתמש
ran

שליחה על ידי ran »

אני יכול להגיד שהדברים של משה די קרובים למציאות. אולי לא תמיד כיף לשמוע את זה אבל מלא ממה שהוא כותב כאן נכון.
את פטרסון ספציפית ברדה כן רצה, לא מטופ הרשימה אבל כן רצה. נפילה.
לעומת זאת ארתור היה די חוסר ברירה כי כבר היו נואשים להביא חלוץ וזה קרה בסוף החלון, וכן מאמן יעדיף להביא משהו מאשר להישאר בלי כלום.
וב-200% אימראן הוא לא החתמה של ברדה אלא של משפחת ברקת, ככה בבום בהפתעה, זה מי שאנחנו מחתימים ותתמודד.
לא השערות ולא ניחושים, והם מוזמנים להגיד שזה לא נכון. בשורה התחתונה בעלים יכולים להיות מעורב אבל בסוף יש צוות מקצועי שבודק במהלך כל השנה על שחקנים
ומביא רשימות, אם בסוף הולכים על שחקנים שהם לא מהמלצת הצוות זה נראה לי לא מקצועי בעליל. בעלים גם יכולים להציע שחקנים למאמן אבל לא ברמה של השחקן מגיע וזה מה יש.
אני באמת לא מצליח להבין למה אוהדים עדיין חושבים שאין מצב שהדברים האלה קורים. הם קורים בוודאות וממש לא רק בעונה האחרונה.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

כשאתה מתפשר על אופציה שמינית, אל תתפלא שאתה מקבל ארתור.

שלח תגובה