delta7 כתב: ↑03 יולי 2024, 19:25
תגובה יפה בטלגרם:
"הנוהל החדש" מטעם הפועל באר שבע:
בעל משפחה שמחזיק ב-4 מנויים לילדיו, שעברו את גיל 18, יצטרך לפצל את המנויים. בכך, כל מנוי יהיה רשום על שם ילד אחר, ולכל מנוי יהיה תשלום נפרד ולא כחבילה..
פשוט ביזיון מה שקורה פה.
אם יורדים קצת לעומק וחושבים קדימה אז נוצרה פה בעיה גדולה.
למשל, אנחנו מגיעים כמשפחה לטרנר ( 4 מנויים - אבא ו3 ילדים מעל גיל 18), ובעבר לוסרמיל.
לשעתיים הבודדות האלה שקורות פעם בשבוע, אנחנו קוראים הזמן המשפחתי שלנו.
הבילוי שלנו, ושל עוד רבות משפחות אחרות.
קבוצת כדורגל גדולה, ובטח שהפועל שלנו, שהמאפיין העיקרי שלה זה המשפחתיות, צריכה לשאוף בדיוק למקומות האלה.
לכך, שהכדורגל יהפוך להיות חוויה משפחתית, מלכדת, מאחדת ובעיקר חוויה שפתוחה לכולם - גברים נשים וילדים.
זאת הייתה השאיפה של בעלת הבית - קבוצה בסטנדרטים אירופאיים, שדוגלת במקצועיות ומציעה להגיע חווית כדורגל ברמות הגבוהות ביותר.
המנגנון החדש שהמועדון החליט עליו, גורם להמון בעיות. ראשית, הפגיעה בחוויה המשפחתית, עליה אין בכלל סיבה להרחיב.
שנית, הבעיה הגדולה ביותר, היא כאשר יש משחקי חוץ למשל, אין אפשרות לקנות תחת משתמש אחד את כל 4 הכרטיסים.
כפועל יוצא, אנו נצטרך להיכנס מ-4 טלפונים שונים ולקוות לתפוס אחד ליד השני...
מישהו מוכן להמר שזה יקרה?
מה הסיכוי לתפוס 4 כרטיסים צמודים במשחקי חוץ? מה הסיכוי לתפוס 4 כרטיסים צמודים במשחקי גביע?
למה המועדון צריך להכריח את האוהדים שלו לשלם בצורה מסוימת? אולי אחי או בני שעבר את גיל ה18, לא יכול לשלם?
ממתי מועדון כדורגל חודר לחיי הפרט בצורה כל כך פוגענית?
האם בכך שאני אוהד קבוצת כדורגל, ומשקיע את מיטב כספי בה, זה אומר שהזכות שלי לפרטיות ובעיקר למשפחתיות צריכה להיפגע?
לסיכומו של דבר, מה זה משנה אם אני מתחת לגיל 18 או מעל גיל 18 אנחנו מגיעים ביחד כמשפחה!
חייב להתחשב בגרעין המשפחה.
זה מה שימשיך לקדם אותנו, כקבוצה, כקהל וכמועדון!
נוסף לכך, כרגע יצאתי משפע הפקות. הייתה שם ילדה בערך בת 18 בשם ** שהתנהלה בצורה מזלזלת, פוגענית ונמוכה.
כדבריה: אם לא אתן לה ספח, ואעשה את הפיצול, היא לא תחדש לי את המנוי.
ולסיום, הסתובבה והלכה לי בפרצוף.
האם לפקידת שפע הפקות ישנה זכות לבקש ממני פרטים אישיים? התנהל שיח מאוד לא נעים.
סיוון מנהלת המשרד, הגיעה בסופו של דבר, ודיברנו בחוץ והסברתי לה את הבעייתיות של הנוהל.
מקווה שתיקחו לתשומת ליבכם.
הכדורגל שייך לאוהדים, שמורכבים ממשפחות!