הצוות המקצועי

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
barkatz8
Title: קרייזי-רד

Re: הצוות המקצועי

שליחה על ידי barkatz8 »

יצא לי להיות היום בפגישה בבית האדום והיא הייתה לרקע אימון הקבוצה

והיה מעניין לראות את קוזוך מלמד את הסגנון משחק שלו וקרוב לשעה תירגל לחץ גבוה התקפה מול הגנה שכל פעם קבוצה אחרת לוחצת את השנייה והכל בקצב גבוה

סמל אישי של משתמש
הראל
Title: אין

שליחה על ידי הראל »

השאלה מה יש לו להציע מלבד לחץ גבוה.
זה שהוא אוהב את משחק הלחץ הגבוה אנחנו יודעים ומכירים .
תמונה

סמל אישי של משתמש
barkatz8

שליחה על ידי barkatz8 »

את זה כבר ימים יגידו
אני אופטימי לגביו מקווה שלא אתבדה

סמל אישי של משתמש
4 לב אדום
Title: CrazyRed

שליחה על ידי 4 לב אדום »

שחקנים בקבוצה מעידים כי העבודה על הכושר הגופני עצימה מאוד עם פתיחת האימונים. חלקם טענו שלא חוו עצימות כזאת אף פעם.
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש

סמל אישי של משתמש
shovalb9
Title: עמה יעמיק

שליחה על ידי shovalb9 »

4 לב אדום כתב:
26 יוני 2024, 14:40
שחקנים בקבוצה מעידים כי העבודה על הכושר הגופני עצימה מאוד עם פתיחת האימונים. חלקם טענו שלא חוו עצימות כזאת אף פעם.
אמן שיפרק אותם קוזוק.
שמעתי שיש היום אימון כפול, לא יודע מתי בפעם האחרונה היה כזו חיה.
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"

סמל אישי של משתמש
הראל
Title: אין

שליחה על ידי הראל »

דודו עזריה משתף בפייסבוק שלו איך החתמנו את ויטור פה (הפרחים לאישתו של קלגמאכר שלא רצתה לבוא לבאר שבע כי היא קרובה לעזה), מעניין מאוד לקרוא.
בנוסף לקחתי משם פיסקה שקרצה לי מאוד:".

אז קבענו שיחת וועידה, ויטור, מיגל, אסי שהציע שגם אני אהיה.
לפעמים זה לא הכמה, אלא המה והאיך.
השיחה היתה טובה, אבל מיגי שאז היה עדיין מיגל לא נשמע נלהב.
ואז אמרתי לו "מיגל, אתה גדלת בבנפיקה, מגיל 8 אתה מנצח ולוקח אליפויות, אולי תשאר בפאק, אולי תלך לתורכיה, אולי תקבל יותר כסף ואולי לא תקבל אותו בכלל, אז עזוב את הכסף, בפאוק אתה לא תהייה אלוף, בתורכיה אתה לא תהיה אלוף, אני מציע לך להיות בקבוצה שלוקחת אליפויות"
זה היה הרגע שהפך את הכיוון ובמקום סקפטיות הוא התחיל לגלות יותר עניין, הימים היו הימים שאוליפיקוס שלטה ללא מיצרים ביוון ואף אחד לא יכל לקחת ממנה אליפות, "הם הרסו לנו את הילדות" אמר לי פעם חבר אוהד פאוק על הימים ההם.
מצחיק שהשלטון הזה נשבר כשהם הפסידו לנו באותו קיץ במוקדמות ליגת האלופות.

זה מה שגרם כנראה לויטור להשתכנע לבוא לפה , לבוא לקבוצה שתקח אליפות.
והיום יהיה קשה להביא לפה שחקנים שאתה ככל הנראה לא באמת מתמודד על אליפות.
תמונה

סמל אישי של משתמש
4 לב אדום

שליחה על ידי 4 לב אדום »

הראל כתב:
29 יוני 2024, 12:25
דודו עזריה משתף בפייסבוק שלו איך החתמנו את ויטור פה (הפרחים לאישתו של קלגמאכר שלא רצתה לבוא לבאר שבע כי היא קרובה לעזה), מעניין מאוד לקרוא.
בנוסף לקחתי משם פיסקה שקרצה לי מאוד:".

אז קבענו שיחת וועידה, ויטור, מיגל, אסי שהציע שגם אני אהיה.
לפעמים זה לא הכמה, אלא המה והאיך.
השיחה היתה טובה, אבל מיגי שאז היה עדיין מיגל לא נשמע נלהב.
ואז אמרתי לו "מיגל, אתה גדלת בבנפיקה, מגיל 8 אתה מנצח ולוקח אליפויות, אולי תשאר בפאק, אולי תלך לתורכיה, אולי תקבל יותר כסף ואולי לא תקבל אותו בכלל, אז עזוב את הכסף, בפאוק אתה לא תהייה אלוף, בתורכיה אתה לא תהיה אלוף, אני מציע לך להיות בקבוצה שלוקחת אליפויות"
זה היה הרגע שהפך את הכיוון ובמקום סקפטיות הוא התחיל לגלות יותר עניין, הימים היו הימים שאוליפיקוס שלטה ללא מיצרים ביוון ואף אחד לא יכל לקחת ממנה אליפות, "הם הרסו לנו את הילדות" אמר לי פעם חבר אוהד פאוק על הימים ההם.
מצחיק שהשלטון הזה נשבר כשהם הפסידו לנו באותו קיץ במוקדמות ליגת האלופות.

זה מה שגרם כנראה לויטור להשתכנע לבוא לפה , לבוא לקבוצה שתקח אליפות.
והיום יהיה קשה להביא לפה שחקנים שאתה ככל הנראה לא באמת מתמודד על אליפות.
יש לנו המון מנופים חיוביים להציע לזרים :

1. התמודדות קבועה בצמרת
2. ריצה על כל התארים
3. מתקנים ברמה גבוהה
4. אווירה במשחקים
5. משכורות טובות ובזמן
6. מסגרת אירופית כל עונה
7. מקפצה לליגות בכירות וקידום אישי
8. קהילה חמה ועוטפת
9. היסטוריה מפוארת

יש לנו המון מה להציע ( והמון להשתפר ) .
הרבה זרים מגיעים ממקומות שהיינו בהם בתקופות ז׳ינו .
אנחנו במקום אחר לגמרי היום .
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש

סמל אישי של משתמש
שיש

שליחה על ידי שיש »

4 לב אדום כתב:
29 יוני 2024, 14:12

1. התמודדות קבועה בצמרת
2. ריצה על כל התארים
3. מתקנים ברמה גבוהה
4. אווירה במשחקים
5. משכורות טובות ובזמן
6. מסגרת אירופית כל עונה
8. קהילה חמה ועוטפת
9. היסטוריה מפוארת

משכורות טובות זה יחסי
ריצה על כל התארים זו גניבת געת

סמל אישי של משתמש
sumsum

שליחה על ידי sumsum »

4 לב אדום כתב:
29 יוני 2024, 14:12

1. התמודדות קבועה בצמרת
2. ריצה על כל התארים
3. מתקנים ברמה גבוהה
4. אווירה במשחקים
5. משכורות טובות ובזמן
6. מסגרת אירופית כל עונה
8. קהילה חמה ועוטפת
9. היסטוריה מפוארת

חסר לנו אנשים כמו אסי, אליניב ודודו, בשביל פרהוד וגוברין ושחקנים מהליגה הלאומית לא צריך פיגורות שמכירות את התחום.

סמל אישי של משתמש
Melikson24

שליחה על ידי Melikson24 »

דודו בסדרה מרתקת של פוסטים מאז העזיבה. נותן הצצה באמת מעניינית לתפקיד שביצע ולחשיבות שלו בתוך כל העסק.

זה חלק מדברים שעושה מנהל טכני. לטעמי זה תפקיד מאסט בכדורגל הישראלי. במיוחד מישהו מתוך המערכת.
מקווה שלא יזנחו את זה והמחליף ימשיך לעסוק בדברים חשובים ולא רק סקאוט "יבש".

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

הרבה תובנות אפשר להסיק מהפוסטים האלה.
על רמת ההתנהלות, השליפות מהמותן.
מסתבר שזוס באמת לא היה הסגנון שחיפשו בזמנו (כפי שתמיד טענתי). הלכו עליו כי הבינו שיש הזדמנות להביא שחקן טוב. זה מתחבר לדיונים אחרים פה באותו נושא. לא תמיד מביאים מה שצריך, לפעמים מתפשרים על מה שיותר מבטיח. יש לזה יתרונות וגם חסרונות ברורים. וזה בעיקר תוצר לוואי של עבודה לא מסודרת.

סמל אישי של משתמש
sumsum

שליחה על ידי sumsum »

Melikson24 כתב:
05 יולי 2024, 14:08
דודו בסדרה מרתקת של פוסטים מאז העזיבה. נותן הצצה באמת מעניינית לתפקיד שביצע ולחשיבות שלו בתוך כל העסק.

זה חלק מדברים שעושה מנהל טכני. לטעמי זה תפקיד מאסט בכדורגל הישראלי. במיוחד מישהו מתוך המערכת.
מקווה שלא יזנחו את זה והמחליף ימשיך לעסוק בדברים חשובים ולא רק סקאוט "יבש".
המועדון רק יתחיל לעכל את האובדן שלו במערכת. עשו טעות קטלנית שהזיזו אותו הצידה, זה נשמע כמו הקול השפוי שאתה רוצה לידך בצד המקצועי. החלטות תמוהות שנלקחו בנשים הלאונות ואיבדנו אנשי איכות, לא בטוח מה הגיע במקום.

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

ForeverRed כתב:
05 יולי 2024, 15:17
הרבה תובנות אפשר להסיק מהפוסטים האלה.
על רמת ההתנהלות, השליפות מהמותן.
מסתבר שזוס באמת לא היה הסגנון שחיפשו בזמנו (כפי שתמיד טענתי). הלכו עליו כי הבינו שיש הזדמנות להביא שחקן טוב. זה מתחבר לדיונים אחרים פה באותו נושא. לא תמיד מביאים מה שצריך, לפעמים מתפשרים על מה שיותר מבטיח. יש לזה יתרונות וגם חסרונות ברורים. וזה בעיקר תוצר לוואי של עבודה לא מסודרת.
יש הרבה דרכים לבנות קבוצת כדורגל ואין אמת אחת נכונה.
לי אישית אין בעיה עם המשפט "לא תמיד מביאים מה שצריך, לפעמים מתפשרים על מה שיותר מבטיח" אבל אני לגמרי חושב שזה גם צריך להתכנס לסיטואציה שתשרת את אותו שחקן ובסוף את הקבוצה.
גם אותו ז'וס, עובדתית היה צריך שינוי כדי להיראות שחקן ככ טוב גם לעין לא מקצועית. כששיחק אצל בכר, זה היה נראה טוב אבל לא כמו שהסיטואציה הקבוצתית החמיאה לו ונתנה לו להביא את המיטב אצל אבוקסיס.

ובדוגמא לסגל שלנו היום, בסגל הנוכחי ברור שדיינר הוא השחקן האיכותי ביותר הנמצא ולכן צריך לדאוג שהמסביב יתן לו להפיק את המיטב.
כדי שזה יקרה צריך מגן שיעלה, ואני לא יודע איך מזרחי, אבל לצורך הדוגמא מגן עולה שהציון שלו הוא 6, לעומת מגן שהוא יותר עם איכויות הגנתיות בציון 8, אני לגמרי ילך עם המגן העולה אף על פי שהוא פחות טוב, וידאג לאזן את זה במקומות אחרים במגרש.
כשמביאים שחקן מבטיח, שאין סיטואציה שתחמיא לו, בעיניי עדיף להביא שחקן פחות טוב ופחות מבטיח, אבל שיהפוך את הקבוצה למשהו שלם יותר.

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

מאיפה ההבנה שזה מעיד על הכלל? ההפך, דודו אומר בפוסט שבהתחלה לא היו בטוחים לגביו ושמדובר בשחקן יקר מאוד. בסוף זה היה הרצון של הצוות המקצועי.
אני זוכר את התקופה הזאת טוב מאוד. התחלנו את העונה עם זריהן, האסלביינק ומרין באגפים. להביא קשר אמצע כשברקע היה את ספורי שנרכש בחצי מיליון יורו וממן שהיה אולי השחקן הכי יקר בסגל ביחד עם ויטור זאת טעות ועובדה שזה לא עבד וזה התחיל לעבוד רק כשדחקו את שניהם לגמרי הצידה.

לגבי הפוסטים של דודו, הם מעניינים והכל אבל הייתי שמח אם פעם אחת האנליסטים/סקאוטים יספרו גם על הכישלונות ולא רק על איך הם הביאו את ז'וס, ויטור, סק ופלאניץ'.
כמו מה גרם להם להביא באותו קיץ את קאריו או אפילו פאוליניו שממה שאני זוכר היה עוד סוג של חלוץ שני/קשר התקפי.

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

הפועלעולה כתב:
06 יולי 2024, 10:20
מאיפה ההבנה שזה מעיד על הכלל? ההפך, דודו אומר בפוסט שבהתחלה לא היו בטוחים לגביו ושמדובר בשחקן יקר מאוד. בסוף זה היה הרצון של הצוות המקצועי.
אני זוכר את התקופה הזאת טוב מאוד. התחלנו את העונה עם זריהן, האסלביינק ומרין באגפים. להביא קשר אמצע כשברקע היה את ספורי שנרכש בחצי מיליון יורו וממן שהיה אולי השחקן הכי יקר בסגל ביחד עם ויטור זאת טעות ועובדה שזה לא עבד וזה התחיל לעבוד רק כשדחקו את שניהם לגמרי הצידה.

לגבי הפוסטים של דודו, הם מעניינים והכל אבל הייתי שמח אם פעם אחת האנליסטים/סקאוטים יספרו גם על הכישלונות ולא רק על איך הם הביאו את ז'וס, ויטור, סק ופלאניץ'.
כמו מה גרם להם להביא באותו קיץ את קאריו או אפילו פאוליניו שממה שאני זוכר היה עוד סוג של חלוץ שני/קשר התקפי.
כן, הייתי שמח לקרוא מה גרם להבאה של קאריו וסטו שעוד לפני שדרכו כאן היה ברור שזה הולך להיות כשלונות מפוארים.

שלח תגובה