הצוות המקצועי
Re: הצוות המקצועי
יצא לי להיות היום בפגישה בבית האדום והיא הייתה לרקע אימון הקבוצה
והיה מעניין לראות את קוזוך מלמד את הסגנון משחק שלו וקרוב לשעה תירגל לחץ גבוה התקפה מול הגנה שכל פעם קבוצה אחרת לוחצת את השנייה והכל בקצב גבוה
והיה מעניין לראות את קוזוך מלמד את הסגנון משחק שלו וקרוב לשעה תירגל לחץ גבוה התקפה מול הגנה שכל פעם קבוצה אחרת לוחצת את השנייה והכל בקצב גבוה
השאלה מה יש לו להציע מלבד לחץ גבוה.
זה שהוא אוהב את משחק הלחץ הגבוה אנחנו יודעים ומכירים .
זה שהוא אוהב את משחק הלחץ הגבוה אנחנו יודעים ומכירים .
את זה כבר ימים יגידו
אני אופטימי לגביו מקווה שלא אתבדה
אני אופטימי לגביו מקווה שלא אתבדה
שחקנים בקבוצה מעידים כי העבודה על הכושר הגופני עצימה מאוד עם פתיחת האימונים. חלקם טענו שלא חוו עצימות כזאת אף פעם.
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש
אמן שיפרק אותם קוזוק.
שמעתי שיש היום אימון כפול, לא יודע מתי בפעם האחרונה היה כזו חיה.
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"
דודו עזריה משתף בפייסבוק שלו איך החתמנו את ויטור פה (הפרחים לאישתו של קלגמאכר שלא רצתה לבוא לבאר שבע כי היא קרובה לעזה), מעניין מאוד לקרוא.
בנוסף לקחתי משם פיסקה שקרצה לי מאוד:".
אז קבענו שיחת וועידה, ויטור, מיגל, אסי שהציע שגם אני אהיה.
לפעמים זה לא הכמה, אלא המה והאיך.
השיחה היתה טובה, אבל מיגי שאז היה עדיין מיגל לא נשמע נלהב.
ואז אמרתי לו "מיגל, אתה גדלת בבנפיקה, מגיל 8 אתה מנצח ולוקח אליפויות, אולי תשאר בפאק, אולי תלך לתורכיה, אולי תקבל יותר כסף ואולי לא תקבל אותו בכלל, אז עזוב את הכסף, בפאוק אתה לא תהייה אלוף, בתורכיה אתה לא תהיה אלוף, אני מציע לך להיות בקבוצה שלוקחת אליפויות"
זה היה הרגע שהפך את הכיוון ובמקום סקפטיות הוא התחיל לגלות יותר עניין, הימים היו הימים שאוליפיקוס שלטה ללא מיצרים ביוון ואף אחד לא יכל לקחת ממנה אליפות, "הם הרסו לנו את הילדות" אמר לי פעם חבר אוהד פאוק על הימים ההם.
מצחיק שהשלטון הזה נשבר כשהם הפסידו לנו באותו קיץ במוקדמות ליגת האלופות.
זה מה שגרם כנראה לויטור להשתכנע לבוא לפה , לבוא לקבוצה שתקח אליפות.
והיום יהיה קשה להביא לפה שחקנים שאתה ככל הנראה לא באמת מתמודד על אליפות.
ואז אמרתי לו "מיגל, אתה גדלת בבנפיקה, מגיל 8 אתה מנצח ולוקח אליפויות, אולי תשאר בפאק, אולי תלך לתורכיה, אולי תקבל יותר כסף ואולי לא תקבל אותו בכלל, אז עזוב את הכסף, בפאוק אתה לא תהייה אלוף, בתורכיה אתה לא תהיה אלוף, אני מציע לך להיות בקבוצה שלוקחת אליפויות"
זה היה הרגע שהפך את הכיוון ובמקום סקפטיות הוא התחיל לגלות יותר עניין, הימים היו הימים שאוליפיקוס שלטה ללא מיצרים ביוון ואף אחד לא יכל לקחת ממנה אליפות, "הם הרסו לנו את הילדות" אמר לי פעם חבר אוהד פאוק על הימים ההם.
יש לנו המון מנופים חיוביים להציע לזרים :הראל כתב: ↑29 יוני 2024, 12:25דודו עזריה משתף בפייסבוק שלו איך החתמנו את ויטור פה (הפרחים לאישתו של קלגמאכר שלא רצתה לבוא לבאר שבע כי היא קרובה לעזה), מעניין מאוד לקרוא.
1. התמודדות קבועה בצמרת
2. ריצה על כל התארים
3. מתקנים ברמה גבוהה
4. אווירה במשחקים
5. משכורות טובות ובזמן
6. מסגרת אירופית כל עונה
7. מקפצה לליגות בכירות וקידום אישי
8. קהילה חמה ועוטפת
9. היסטוריה מפוארת
יש לנו המון מה להציע ( והמון להשתפר ) .
הרבה זרים מגיעים ממקומות שהיינו בהם בתקופות ז׳ינו .
אנחנו במקום אחר לגמרי היום .
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש
משכורות טובות זה יחסי4 לב אדום כתב: ↑29 יוני 2024, 14:12יש לנו המון מנופים חיוביים להציע לזרים :
1. התמודדות קבועה בצמרת
2. ריצה על כל התארים
3. מתקנים ברמה גבוהה
4. אווירה במשחקים
5. משכורות טובות ובזמן
6. מסגרת אירופית כל עונה
8. קהילה חמה ועוטפת
9. היסטוריה מפוארת
ריצה על כל התארים זו גניבת געת
חסר לנו אנשים כמו אסי, אליניב ודודו, בשביל פרהוד וגוברין ושחקנים מהליגה הלאומית לא צריך פיגורות שמכירות את התחום.4 לב אדום כתב: ↑29 יוני 2024, 14:12יש לנו המון מנופים חיוביים להציע לזרים :
1. התמודדות קבועה בצמרת
2. ריצה על כל התארים
3. מתקנים ברמה גבוהה
4. אווירה במשחקים
5. משכורות טובות ובזמן
6. מסגרת אירופית כל עונה
8. קהילה חמה ועוטפת
9. היסטוריה מפוארת
- Melikson24
- Title: CrazyRed
דודו בסדרה מרתקת של פוסטים מאז העזיבה. נותן הצצה באמת מעניינית לתפקיד שביצע ולחשיבות שלו בתוך כל העסק.
זה חלק מדברים שעושה מנהל טכני. לטעמי זה תפקיד מאסט בכדורגל הישראלי. במיוחד מישהו מתוך המערכת.
מקווה שלא יזנחו את זה והמחליף ימשיך לעסוק בדברים חשובים ולא רק סקאוט "יבש".
זה חלק מדברים שעושה מנהל טכני. לטעמי זה תפקיד מאסט בכדורגל הישראלי. במיוחד מישהו מתוך המערכת.
- ForeverRed
הרבה תובנות אפשר להסיק מהפוסטים האלה.
על רמת ההתנהלות, השליפות מהמותן.
מסתבר שזוס באמת לא היה הסגנון שחיפשו בזמנו (כפי שתמיד טענתי). הלכו עליו כי הבינו שיש הזדמנות להביא שחקן טוב. זה מתחבר לדיונים אחרים פה באותו נושא. לא תמיד מביאים מה שצריך, לפעמים מתפשרים על מה שיותר מבטיח. יש לזה יתרונות וגם חסרונות ברורים. וזה בעיקר תוצר לוואי של עבודה לא מסודרת.
מסתבר שזוס באמת לא היה הסגנון שחיפשו בזמנו (כפי שתמיד טענתי). הלכו עליו כי הבינו שיש הזדמנות להביא שחקן טוב. זה מתחבר לדיונים אחרים פה באותו נושא. לא תמיד מביאים מה שצריך, לפעמים מתפשרים על מה שיותר מבטיח. יש לזה יתרונות וגם חסרונות ברורים. וזה בעיקר תוצר לוואי של עבודה לא מסודרת.
המועדון רק יתחיל לעכל את האובדן שלו במערכת. עשו טעות קטלנית שהזיזו אותו הצידה, זה נשמע כמו הקול השפוי שאתה רוצה לידך בצד המקצועי. החלטות תמוהות שנלקחו בנשים הלאונות ואיבדנו אנשי איכות, לא בטוח מה הגיע במקום.Melikson24 כתב: ↑05 יולי 2024, 14:08דודו בסדרה מרתקת של פוסטים מאז העזיבה. נותן הצצה באמת מעניינית לתפקיד שביצע ולחשיבות שלו בתוך כל העסק.
יש הרבה דרכים לבנות קבוצת כדורגל ואין אמת אחת נכונה.ForeverRed כתב: ↑05 יולי 2024, 15:17הרבה תובנות אפשר להסיק מהפוסטים האלה.
לי אישית אין בעיה עם המשפט "לא תמיד מביאים מה שצריך, לפעמים מתפשרים על מה שיותר מבטיח" אבל אני לגמרי חושב שזה גם צריך להתכנס לסיטואציה שתשרת את אותו שחקן ובסוף את הקבוצה.
גם אותו ז'וס, עובדתית היה צריך שינוי כדי להיראות שחקן ככ טוב גם לעין לא מקצועית. כששיחק אצל בכר, זה היה נראה טוב אבל לא כמו שהסיטואציה הקבוצתית החמיאה לו ונתנה לו להביא את המיטב אצל אבוקסיס.
ובדוגמא לסגל שלנו היום, בסגל הנוכחי ברור שדיינר הוא השחקן האיכותי ביותר הנמצא ולכן צריך לדאוג שהמסביב יתן לו להפיק את המיטב.
כדי שזה יקרה צריך מגן שיעלה, ואני לא יודע איך מזרחי, אבל לצורך הדוגמא מגן עולה שהציון שלו הוא 6, לעומת מגן שהוא יותר עם איכויות הגנתיות בציון 8, אני לגמרי ילך עם המגן העולה אף על פי שהוא פחות טוב, וידאג לאזן את זה במקומות אחרים במגרש.
כשמביאים שחקן מבטיח, שאין סיטואציה שתחמיא לו, בעיניי עדיף להביא שחקן פחות טוב ופחות מבטיח, אבל שיהפוך את הקבוצה למשהו שלם יותר.
מאיפה ההבנה שזה מעיד על הכלל? ההפך, דודו אומר בפוסט שבהתחלה לא היו בטוחים לגביו ושמדובר בשחקן יקר מאוד. בסוף זה היה הרצון של הצוות המקצועי.
אני זוכר את התקופה הזאת טוב מאוד. התחלנו את העונה עם זריהן, האסלביינק ומרין באגפים. להביא קשר אמצע כשברקע היה את ספורי שנרכש בחצי מיליון יורו וממן שהיה אולי השחקן הכי יקר בסגל ביחד עם ויטור זאת טעות ועובדה שזה לא עבד וזה התחיל לעבוד רק כשדחקו את שניהם לגמרי הצידה.
לגבי הפוסטים של דודו, הם מעניינים והכל אבל הייתי שמח אם פעם אחת האנליסטים/סקאוטים יספרו גם על הכישלונות ולא רק על איך הם הביאו את ז'וס, ויטור, סק ופלאניץ'.
כמו מה גרם להם להביא באותו קיץ את קאריו או אפילו פאוליניו שממה שאני זוכר היה עוד סוג של חלוץ שני/קשר התקפי.
אני זוכר את התקופה הזאת טוב מאוד. התחלנו את העונה עם זריהן, האסלביינק ומרין באגפים. להביא קשר אמצע כשברקע היה את ספורי שנרכש בחצי מיליון יורו וממן שהיה אולי השחקן הכי יקר בסגל ביחד עם ויטור זאת טעות ועובדה שזה לא עבד וזה התחיל לעבוד רק כשדחקו את שניהם לגמרי הצידה.
לגבי הפוסטים של דודו, הם מעניינים והכל אבל הייתי שמח אם פעם אחת האנליסטים/סקאוטים יספרו גם על הכישלונות ולא רק על איך הם הביאו את ז'וס, ויטור, סק ופלאניץ'.
כמו מה גרם להם להביא באותו קיץ את קאריו או אפילו פאוליניו שממה שאני זוכר היה עוד סוג של חלוץ שני/קשר התקפי.
כן, הייתי שמח לקרוא מה גרם להבאה של קאריו וסטו שעוד לפני שדרכו כאן היה ברור שזה הולך להיות כשלונות מפוארים.הפועלעולה כתב: ↑06 יולי 2024, 10:20מאיפה ההבנה שזה מעיד על הכלל? ההפך, דודו אומר בפוסט שבהתחלה לא היו בטוחים לגביו ושמדובר בשחקן יקר מאוד. בסוף זה היה הרצון של הצוות המקצועי.