מדוייק
אליניב ברדה
Re: אליניב ברדה
מה עוד צריך לקרות כדי שיפסיקו עם השקר הזה של אין השקעה כמו בעבר? אתם רוצים לראות את חשבון הבנק שלה? אומרים לכם שהיא השקיעה העונה מלא כסף, מה נותן להמשיך עם השקרים?דר אדום בנשמה כתב: ↑17 יוני 2024, 01:47יודעים משהו? אם אלונה הייתה אומרת שהיא מורידה לזמן מה את התקציב של הקבוצה הבוגרת לצורך בניית תשתית לקבוצת הנוער הייתי מוכן לבלוע כמה עונות פחות מוצלחות, אבל שגם אין תשתית בנוער וגם בבוגרת כבר אין השקעה כמו בעבר זה צריך להטריד כאן אנשים
ולא, לא צריך לשרוף את המועדון או להחרים את אלונה אבל כל מי שרלוונטי לייצג את האוהדים מול אלונה צריכים לבקש כחלק מהעובדה שהקהל מקור תקציבי (מנוים מרצ'נדייז) ולבדוק מול אלונה מה היא רוצה לעשות עם המועדון גם אם השאלות יהיו קשות לקיים כמה פגישות כאלו כדיי להגיע לאיזושהי הבנה
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
זה לא נראה ככה לפי הסגל, לפי מכירה של שחקנים היא משקיעה לא אמרתי שלא ואל תהפוך אותי לשקרן אבל רוב ההשקעה שלה זה לכסות הוצאות לא מתוכננות, לא הפלנו לאירופה ובגלל זה איבדנו שני שחקני נבחרת, וגם את דור מיכה ועכשיו משחררים את עדן שמיר, וכל פעם הבאנו שחקנים פחות טובים.
מה הקטע הזה לוותר על שחקן כמו עדן שמיר בגלל 200 אלף?
אתה כנראה לא רואה את זה וחי באשליות שהכל רגיל...
אלונה של האליפויות הייתה מביאה את ז'וסוואה, הייתה משאירה את עדן שמיר ואת חטואל...
והכי חשוב היה לה רעב, אבל מי יודע אולי גם כאן אני משקר...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
אל תזלזל ב-200 אלף דולר (נטו, כן?).
בעלות למועדון זה מתקרב ל-1.4 מיליון ש"ח, לא מעט.
בעלות למועדון זה מתקרב ל-1.4 מיליון ש"ח, לא מעט.
- דר אדום בנשמה
בוא נוריד לכולם את השכר וזהו, אל תזלזל בעדן שמיר שאיתו ועם גורדנה היה לנו שנתיים קישור אמצעי מעולה ששלטנו מול קבוצות כולל מכבי חיפה של ברק בכר
ואפשר לחשוב מי יגיע במחיר יותר זול משמיר....
מיכה שחפרו על השכר שלו עזב ומה קיבלנו במקום?
ראית/קראת אותי מזלזל בעדן שמיר???דר אדום בנשמה כתב: ↑18 יוני 2024, 08:06בוא נוריד לכולם את השכר וזהו, אל תזלזל בעדן שמיר שאיתו ועם גורדנה היה לנו שנתיים קישור אמצעי מעולה ששלטנו מול קבוצות כולל מכבי חיפה של ברק בכר
ואפשר לחשוב מי יגיע במחיר יותר זול משמיר....
מיכה שחפרו על השכר שלו עזב ומה קיבלנו במקום?
ובעניין מיכה - חבל שהגיע, טוב שהלך, בלי קשר לעלות שלו.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
ראיתי עכשיו פוסט בפייסבוק של אחד מאוהדי הקבוצה.
פירסם צילום מסך עם הודעה ששלח ביום ראשון שעבר במסנג'ר לפייסבוק הרשמי של המועדון (שאפשר לראות שנקראה כבר באותו היום):
"שלום רב, לאור הקרע הגדול בין הקהל להנהלה, האם ניתן לקיים מפגש אוהדים עם אלונה וההנהלה, שבו יתנהל שיח פתוח, וננסה להביא לשינוי במצב או לפחות לקבלת תשובות על מנת להרגיע את המצב?"
עדכן שעד היום אף אחד לא חזר אליו בנושא ושגם לא קיבל במסנג'ר תשובה מאף גורם...
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
- דר אדום בנשמה
נו באמת, נראה לך שמישהו עונה שם לדבר כזה? צריך לפנות לאלונהSir Alex Ferguson כתב: ↑23 יוני 2024, 11:40ראיתי עכשיו פוסט בפייסבוק של אחד מאוהדי הקבוצה.
פירסם צילום מסך עם הודעה ששלח ביום ראשון שעבר במסנג'ר לפייסבוק הרשמי של המועדון (שאפשר לראות שנקראה כבר באותו היום):
"שלום רב, לאור הקרע הגדול בין הקהל להנהלה, האם ניתן לקיים מפגש אוהדים עם אלונה וההנהלה, שבו יתנהל שיח פתוח, וננסה להביא לשינוי במצב או לפחות לקבלת תשובות על מנת להרגיע את המצב?"
עדכן שעד היום אף אחד לא חזר אליו בנושא ושגם לא קיבל במסנג'ר תשובה מאף גורם...
לא אמורים לקחת פרטים? להעביר לגורם רלוונטי כמו למשל טלפון של הדוברת לכל הפחות? עזוב כן או לא. לתת מענה בסיסי
- דר אדום בנשמה
אפילו בחברות גדולות הפייסבוק הפך לסוג של משהו ליופי כמו הוט וכו' ועד שעונים אפשר להשתגע, השארתי הודעה לחברת ישראכרט בפייסבוק לפניי 3 שנים הם חזרו אליי שנה אחרי
דווקא אליי חזרו כמה פעמים דרך הפייסבוק.
במייל עונים די מהר.
במייל עונים די מהר.
א. בעיניי לא מדובר באותו סוג של מתן שירות כמו חברה מסחריתדר אדום בנשמה כתב: ↑23 יוני 2024, 12:12אפילו בחברות גדולות הפייסבוק הפך לסוג של משהו ליופי כמו הוט וכו' ועד שעונים אפשר להשתגע, השארתי הודעה לחברת ישראכרט בפייסבוק לפניי 3 שנים הם חזרו אליי שנה אחרי
ב. אני עדיין לא חושב שזה תקין
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
ברור שהם עונים.
אני פניתי לאחרונה בנוגע לטעות שהייתה עם מוצרים שהזמנתי והם ענו לי.
די ברור למה לא ענו בנושא הספציפי הזה, אין כוונה מצד המועדון לייצר פגישה כזאת...
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
אני דווקא נתקלתי לאחרונה בצד של הלא עונים.
פניתי למועדון לפני כחודש בעניין כלשהו, דיברתי עם אביטל שהבטיחה לבדוק ולחזור אלי ואני עדיין ממתין..., שירות לתפארת או במילים אחרות (ועדינות) שמים עלינו פס, למה מי אנחנו? למה אנחנו מטרידים אותם בזוטות?
פניתי למועדון לפני כחודש בעניין כלשהו, דיברתי עם אביטל שהבטיחה לבדוק ולחזור אלי ואני עדיין ממתין..., שירות לתפארת או במילים אחרות (ועדינות) שמים עלינו פס, למה מי אנחנו? למה אנחנו מטרידים אותם בזוטות?
- ForeverRed