אליניב ברדה

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
ReDo

Re: אליניב ברדה

שליחה על ידי ReDo »

dor69 כתב:
16 יוני 2024, 17:05
למה על אוטומט? הוא לא אמר שעכשיו עיי חורבות אלא התייחס ליום בו היא תלך. איזה תשתית היא משאירה פה?
לא משאירה תשתית מספיק טובה ללא ספק.
אבל אפילו לא קרוב לעיי חורבות.
אפשר לבקר, אפשר וצריך לרצות להשתפר, אבל לא צריך לצייר מציאות שלא קיימת שהכל שחור פה.

סמל אישי של משתמש
nitsande

שליחה על ידי nitsande »

אני שוב אתעלם מהסגנון ואנסה להגיב עניינית, בעיניי כמובן.
Sir Alex Ferguson כתב:
16 יוני 2024, 19:08
אנחנו רוצים להתקדם, להתפתח, ולא להיתקע במקום ובמקרה שלנו ללכת אחורה.
תכניסו את היד לכיס, תעשו מגבית אוהדים, תכניסו כמה מיליונים לקופה ותחליטו איך להשקיע את הכסף, מה הבעיה?
בכסף שלה, זה המקסימום שהיא מוכנה להשקיע וככה היא חושבת שהכי נכון להשקיע.
Sir Alex Ferguson כתב:
בטח ובטח לא רוצים שישקרו לנו ויחשבו שאנחנו טיפשים וידברו על הרוח המקומית בשעה שמעיפים מכאן את הנציגים המקומים האחרונים שנשארו של אותה רוח באר שבעית.
למה לא התרעמת ככה כשאסי הלך?
ולמה לא הפריע לך ששרון אביטן שוחרר מהנוער?
בגלל שזה ברדה אז פתאום אתה מרגיש מרומה ונבגד?
ברדה לא התאים לה מהסיבות הידועות, אסי הלך ביוזמתו. יש המון זהות וחיבור לרוח המקומית בקבוצה.
קשרי קהילה, תרומה ולקיחת חלק בפרוייקטים עירוניים.
יש המון מקום לשיפור, ושיח אוהדים הנהלה יכול לפתור חלק מזה.
אבל אין שום קשר לברדה.
Sir Alex Ferguson כתב:
אנחנו גם רוצים שיבנו כאן מועדון בראייה לעתיד כדי שלא נהיה תלויים בממון של משפחת ברקת ובנוכחות שלה כאן כדי להיות רלוונטיים.
מה זה אומר? להשקיע עוד כסף בנוער? או להעביר תקציבים מהבוגרת?
כי עוד כסף, כמו בהתייחסות הראשונה אין לך זכות לדרוש והעברת תקציב מהבוגרת באמת תגרום לקהל לשרוף את המועדון.
לצערנו אתה בדעת מיעוט פה.
Sir Alex Ferguson כתב:
אם הדברים האלה יקרו, אלונה תקבל את כל המחמאות והחום והאהבה כמו שתמיד נתנו לה.
כמובן, אם היא תעשה כל מה שאתה חושב ושום דבר ממה שהיא חושבת אתה תפרגן לה.
וואו מדהים, איזה הישג.
באמת תודה רבה.
Sir Alex Ferguson כתב:
אם הדברים האלה לא יקרו, אלונה תקבל ביקורת, ולא נטמון את הראש בחול או נגיד ככה היא אז שתעשה מה שבראש לה.
מי שלא מבין שעכשיו זה הזמן ויחכה ליום השחור יסתכל אחורה ויכה על חטא למה לא דרש כבר עכשיו לבצע פעולות למען העתיד שלנו…
ביקורת היא דבר חיובי.
אתה לא מעביר ביקורת אתה מרעיל, מטנף, משחיר, מחכה בסיבוב ורוצה לייצר פיצוץ וחוסר הצלחה כדי להצדיק את הטענה שלך בעניין ברדה.
אוהב את ברדה מאוד.
הוא חלק נצחי במועדון הזה.
אבל הוא לא מעל המועדון.
רק אהבה תנצח...

סמל אישי של משתמש
Melikson24
Title: CrazyRed

שליחה על ידי Melikson24 »

nitsande כתב:
16 יוני 2024, 20:13

תכניסו את היד לכיס, תעשו מגבית אוהדים, תכניסו כמה מיליונים לקופה ותחליטו איך להשקיע את הכסף, מה הבעיה?

ברדה לא התאים לה מהסיבות הידועות, אסי הלך ביוזמתו. יש המון זהות וחיבור לרוח המקומית בקבוצה.
אבל אין שום קשר לברדה.

כי עוד כסף, כמו בהתייחסות הראשונה אין לך זכות לדרוש והעברת תקציב מהבוגרת באמת תגרום לקהל לשרוף את המועדון.

וואו מדהים, איזה הישג.
באמת תודה רבה.

ביקורת היא דבר חיובי.
אתה לא מעביר ביקורת אתה מרעיל, מטנף, משחיר, מחכה בסיבוב ורוצה לייצר פיצוץ וחוסר הצלחה כדי להצדיק את הטענה שלך בעניין ברדה.
אוהב את ברדה מאוד.
אבל הוא לא מעל המועדון.
:השתחוות:

סמל אישי של משתמש
4 לב אדום

שליחה על ידי 4 לב אדום »

nitsande כתב:

אבל אין שום קשר לברדה.

וואו מדהים, איזה הישג.
באמת תודה רבה.

ביקורת היא דבר חיובי.
אוהב את ברדה מאוד.
אבל הוא לא מעל המועדון.
כל מילה :כפיים:

אבל עזוב לא יעזור לך .
מחר יאשימו אותה שנתנה לקוז׳וך שבועיים וחצי חופש ובכר מה-25.5 כבר עובד .
אין לזה סוף .
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

nitsande כתב:

אבל אין שום קשר לברדה.

וואו מדהים, איזה הישג.
באמת תודה רבה.

ביקורת היא דבר חיובי.
אוהב את ברדה מאוד.
אבל הוא לא מעל המועדון.
מצטער ניצן, אבל שוב השורה התחתונה שלך היא אותה שורה.
אנחנו כלום (רק שוכחים שהאוהדים עם הספונסרים גם מכניסים לקבוצה כל שנה 15 - 20 מיליון שקל מה שלא קורה באיזה מכבי פתח תקווה, אשדוד וקריית שמונה שיש הרגשה מהדברים שלך שזה התרומה שלנו כקהל ״תכניסו יד לכיס״), היא יכולה לעשות מה שהיא רוצה וגם אם היא טועה ככה היא וזה מה שיש.

אם קוז׳וק יהפוך לברק בכר 2 אגיד שטעיתי בניתוח שלי ואתן לה רק מחמאות על הברקה גדולה.
אם הניתוח שלי יהיה נכון אז אמשיך לכתוב מה לדעתי צריך להשתנות עד שזה יקרה כי אני לא מקבל את הגישה שגם כשהיא טועה היא צודקת.

למרות שאסי עזב ביוזמתו ביקרתי אותה על שדחפה אותו החוצה כשלא נתנה לו מספיק סמכויות והתערבה לו בכל נושא ונושא גם אחרי עונת הקורונה שהיא נטשה אותנו והוא החזיק אותנו מבחינה ניהולית מעל המים בתקופת המפרק וגם לאחריה.

שרון אביטן הוא אדם שלא ראוי היה להתמנות למנהל מחלקת הנוער שלנו וזה שהוא באר שבעי לא הופכת אותו לראוי.

אני מעריך את אלונה על כל מה שעשתה, אבל אין לי כוונה לטמון את הראש בחול כשאני מזהה מגמה מדאיגה בנוגע לעתיד שלנו בטח כשהיא כבר עזבה אותנו כמה פעמים ולכן חשוב לעשות צעדים שידאגו לעתיד המועדון.

למרות הניסיון שלך להפוך את הדעה שלי ללא רלוונטית או קיצונית או כזאת שמחפשת לייצר אש אני אמשיך לענות לך בצורה עניינית ולהגיב לכל הטענות, ואתה צודק, אליניב לא מעל המועדון, אבל גם אלונה היא לא מעל המועדון.

סמל אישי של משתמש
nitsande

שליחה על ידי nitsande »

Sir Alex Ferguson כתב:
16 יוני 2024, 21:47
מצטער ניצן, אבל שוב השורה התחתונה שלך היא אותה שורה.
אנחנו כלום (רק שוכחים שהאוהדים עם הספונסרים גם מכניסים לקבוצה כל שנה 15 - 20 מיליון שקל מה שלא קורה באיזה מכבי פתח תקווה, אשדוד וקריית שמונה שיש הרגשה מהדברים שלך שזה התרומה שלנו כקהל ״תכניסו יד לכיס״), היא יכולה לעשות מה שהיא רוצה וגם אם היא טועה ככה היא וזה מה שיש.

אם קוז׳וק יהפוך לברק בכר 2 אגיד שטעיתי בניתוח שלי ואתן לה רק מחמאות על הברקה גדולה.
אם הניתוח שלי יהיה נכון אז אמשיך לכתוב מה לדעתי צריך להשתנות עד שזה יקרה כי אני לא מקבל את הגישה שגם כשהיא טועה היא צודקת.

למרות שאסי עזב ביוזמתו ביקרתי אותה על שדחפה אותו החוצה כשלא נתנה לו מספיק סמכויות והתערבה לו בכל נושא ונושא גם אחרי עונת הקורונה שהיא נטשה אותנו והוא החזיק אותנו מבחינה ניהולית מעל המים בתקופת המפרק וגם לאחריה.

שרון אביטן הוא אדם שלא ראוי היה להתמנות למנהל מחלקת הנוער שלנו וזה שהוא באר שבעי לא הופכת אותו לראוי.

אני מעריך את אלונה על כל מה שעשתה, אבל אין לי כוונה לטמון את הראש בחול כשאני מזהה מגמה מדאיגה בנוגע לעתיד שלנו בטח כשהיא כבר עזבה אותנו כמה פעמים ולכן חשוב לעשות צעדים שידאגו לעתיד המועדון.

למרות הניסיון שלך להפוך את הדעה שלי ללא רלוונטית או קיצונית או כזאת שמחפשת לייצר אש אני אמשיך לענות לך בצורה עניינית ולהגיב לכל הטענות, ואתה צודק, אליניב לא מעל המועדון, אבל גם אלונה היא לא מעל המועדון.
אני מסכים עם השורה התחתונה שלך, הפעם הגבת עניינית..מקבל את דעתך.
לא חושב מאוד שונה ממך, רק דרך הפעולה חלוקה.

לסיכום אני אעלה קושייה המבוססת על הדברים שלך, תחכוך בה בזמנך.

אם מחר יש אפשרות שאלונה תלך, תשאיר את כל מה שקיים כמו שהוא, חוזים, שחקנים, אנשי מקצוע, חשבון נקי מחובות וכו.
בתנאי שמי שיכנס בנעליה תהיה בעלות אוהדים (הרי אנחנו מכלכלים את העסק), על כל המשתמע מכך.
ניהול שוטף, קבלת החלטות, בניית תקציב, רכש וכו
אתה באמת מאמין שהמצב יהיה יותר טוב?

נ.ב.
מיותר לציין שאת ההשקעה השנתית שלה מכיסה היא לא משאירה
רק אהבה תנצח...

סמל אישי של משתמש
RedRock
Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
יצירת קשר:

שליחה על ידי RedRock »

nitsande כתב:

אבל אין שום קשר לברדה.

וואו מדהים, איזה הישג.
באמת תודה רבה.

ביקורת היא דבר חיובי.
אוהב את ברדה מאוד.
אבל הוא לא מעל המועדון.

1. לא מבין את הרצון לסתום את הפה לכל מבקר באשר הוא כי הוא לא שם כסף. טיעון ששמענו הרבה גם כשמחינו נגד אלי ז*נו.
קבוצת כדורגל זה לא עסק פרטי רגיל, יש לנו זכות להגיד מה שבא לנו *למען* המועדון והצלחתו.
תשובות 'זה מה יש' לא בבית ספרנו יותר, ככה לא נצמח אף פעם.

2. אני מנסה באמת להיות ענייני, אבל מה קשורה ההשוואה המטופשת לשרון אביטן? גם על הפרידה מאסי היתה ביקורת ועדיין זה נגמר שם בצורה מכובדת והקהל בעיקר חשש כמו שרובו עדיין חושש מלהעביר ביקורת שמא השמיים יפלו.
בכל מקרה, אף אחד מהם לא ברדה. זה לא פשע לאהוב את ברדה לא כי הוא מעל המועדון אלא כי הוא מייצג את מה שצריך להיות המועדון. הוא לא עוד אחד שעבר פה, הוא הכי גדול שהיה כאן. אף אחד לא רוצה שהמועדון ייכשל בלעדיו, חלקנו מבינים ומאמינים (ומקווים שטועים) שהמועדון ייכשל בלעדיו.
גירוש בבושת פנים מהסיבות "הידועות" הלא נכונות (לדעתנו כמובן, לא כולם חייבים להסכים) הוא לא משהו שאנחנו אמורים להעביר באהלן אהלן וזה בסדר גמור להעביר ביקורת. זאת חובתנו למעשה.

3. צריך להפסיק לפחד להעביר ביקורת.
מישהו תלה שלטי יענקלך במשחקים? באימונים? בנתיבי איילון? הורידו את אלונה מהכביש? מה כבר עשו? אמרו בפייסבוק שהיא לא נקייה מאשמה כי היא עומדת בראש המערכת? וואו.
ראית קריאה המונית לחרם מנויים? אם יהיו כמה עשרות כאלה זאת זכותם המלאה. אני למשל אסתפק בחרם על כל מרצ'נדייז למשל וזאת החלטה פרטית שלי.
למה לרדת על כל מיני שחקנים\מאמנים במועדון זה בסדר ועל מי שמנתב את הספינה זה אסור גם אם זה נראה שאנחנו בדרך הישירה להתנגש בקרחון?

4. אף אחד לא נכנס לבעלת הבית לכיס והשליפה של המספרים מהבטן ברגע שהיתה עצבנית מגוחכת.
יש ביקורת על אופן קבלת ההחלטות, על ה(אין)אסטרטגיה מילדים ג' ועד הבוגרים, על חשיבה מהבטן ולא מהראש כאחרון הטוקבקיסטים ועוד שלל נושאים וכן, זאת לא בושה להגיד שהשיא הוא בעיטה בדמות הכי מזוהה עם המועדון ואחד שאין עוררין שרוצה בטובת הקבוצה.

סליחה שאנחנו לא מאמינים שהכל ייפתר באיזה מפגש מרגש בין אוהדים לאלונה עם דובוני אכפת לי וחיבוקי לאבי דאבי.
אני הייתי התומך הכי נלהב שלה, עם השנים התפכחתי, 17 שנה ואין פה תשתית בסיסית למועדון ביום שאחריה וזה לגמרי על הראש שלה.
זה לא רעל, זה לא טינוף וזאת לא השחרה. זאת מציאות כואבת שכמו שקשה לך ולאחרים לקרוא אותה, קשה לי לכתוב אותה אבל זאת האמת שלי ואין סיבה שאשתיק אותה.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

RedRock כתב:
16 יוני 2024, 23:07
1. לא מבין את הרצון לסתום את הפה לכל מבקר באשר הוא כי הוא לא שם כסף. טיעון ששמענו הרבה גם כשמחינו נגד אלי ז*נו.
קבוצת כדורגל זה לא עסק פרטי רגיל, יש לנו זכות להגיד מה שבא לנו *למען* המועדון והצלחתו.

2. אני מנסה באמת להיות ענייני, אבל מה קשורה ההשוואה המטופשת לשרון אביטן? גם על הפרידה מאסי היתה ביקורת ועדיין זה נגמר שם בצורה מכובדת והקהל בעיקר חשש כמו שרובו עדיין חושש מלהעביר ביקורת שמא השמיים יפלו.
בכל מקרה, אף אחד מהם לא ברדה. זה לא פשע לאהוב את ברדה לא כי הוא מעל המועדון אלא כי הוא מייצג את מה שצריך להיות המועדון. הוא לא עוד אחד שעבר פה, הוא הכי גדול שהיה כאן. אף אחד לא רוצה שהמועדון ייכשל בלעדיו, חלקנו מבינים ומאמינים (ומקווים שטועים) שהמועדון ייכשל בלעדיו.
גירוש בבושת פנים מהסיבות "הידועות" הלא נכונות (לדעתנו כמובן, לא כולם חייבים להסכים) הוא לא משהו שאנחנו אמורים להעביר באהלן אהלן וזה בסדר גמור להעביר ביקורת. זאת חובתנו למעשה.

מישהו תלה שלטי יענקלך במשחקים? באימונים? בנתיבי איילון? הורידו את אלונה מהכביש? מה כבר עשו? אמרו בפייסבוק שהיא לא נקייה מאשמה כי היא עומדת בראש המערכת? וואו.
ראית קריאה המונית לחרם מנויים? אם יהיו כמה עשרות כאלה זאת זכותם המלאה. אני למשל אסתפק בחרם על כל מרצ'נדייז למשל וזאת החלטה פרטית שלי.
למה לרדת על כל מיני שחקנים\מאמנים במועדון זה בסדר ועל מי שמנתב את הספינה זה אסור גם אם זה נראה שאנחנו בדרך הישירה להתנגש בקרחון?

4. אף אחד לא נכנס לבעלת הבית לכיס והשליפה של המספרים מהבטן ברגע שהיתה עצבנית מגוחכת.
יש ביקורת על אופן קבלת ההחלטות, על ה(אין)אסטרטגיה מילדים ג' ועד הבוגרים, על חשיבה מהבטן ולא מהראש כאחרון הטוקבקיסטים ועוד שלל נושאים וכן, זאת לא בושה להגיד שהשיא הוא בעיטה בדמות הכי מזוהה עם המועדון ואחד שאין עוררין שרוצה בטובת הקבוצה.

סליחה שאנחנו לא מאמינים שהכל ייפתר באיזה מפגש מרגש בין אוהדים לאלונה עם דובוני אכפת לי וחיבוקי לאבי דאבי.
אני הייתי התומך הכי נלהב שלה, עם השנים התפכחתי, 17 שנה ואין פה תשתית בסיסית למועדון ביום שאחריה וזה לגמרי על הראש שלה.
זה לא רעל, זה לא טינוף וזאת לא השחרה. זאת מציאות כואבת שכמו שקשה לך ולאחרים לקרוא אותה, קשה לי לכתוב אותה אבל זאת האמת שלי ואין סיבה שאשתיק אותה.
+מיליון

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

יודעים משהו? אם אלונה הייתה אומרת שהיא מורידה לזמן מה את התקציב של הקבוצה הבוגרת לצורך בניית תשתית לקבוצת הנוער הייתי מוכן לבלוע כמה עונות פחות מוצלחות, אבל שגם אין תשתית בנוער וגם בבוגרת כבר אין השקעה כמו בעבר זה צריך להטריד כאן אנשים
ולא, לא צריך לשרוף את המועדון או להחרים את אלונה אבל כל מי שרלוונטי לייצג את האוהדים מול אלונה צריכים לבקש כחלק מהעובדה שהקהל מקור תקציבי (מנוים מרצ'נדייז) ולבדוק מול אלונה מה היא רוצה לעשות עם המועדון גם אם השאלות יהיו קשות לקיים כמה פגישות כאלו כדיי להגיע לאיזושהי הבנה
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
nitsande

שליחה על ידי nitsande »

RedRock כתב:
16 יוני 2024, 23:07

אליק, אני אתחיל בזה שאציין את מה שאתה כבר יודע, אני מאוד מעריך את דעתך (גם את של משה ורבים אחרים פה בפורום).
1. אני ממש לא סותם את הפה לאף אחד ולשום ביקורת. יש ביקורת, גם לי והיא צריכה להיאמר.
אני מבקש פרגמטיות, מה התועלת בלהגיד למשל "התקרת שכר לא מספיק גבוהה"? איזה מן ביקורת זאת? מה הפעולה המתקנת הצפויה?
זה לא עסק פרטי זה נכון, אבל זה לא שהיא חיה על קצבאות... אם היא הייתה משקיעה 0 או קרוב לזה הייתי מבין את הטענה, אבל כל עוד היא מכניסה מיליונים מהבית הטענות האלה כמעט מאבדות מתוקפן.
תגיד את דעתך, תטען את אשר על ליבך ותנסה לעזור למועדון להתקדם. אבל תהיה פרגמטי. וההשוואה לאלי ז'ינו בעיניי לא במקום.

2. לא קשורה. היא הייתה הטרלה כדי להמחיש את הקשר בין אנשי מקצוע מקומיים לזהות מקומית ורוח "בארשבעית".
ברדה הלך, הלוואי שלא היה הולך. הבענו מורת רוח, הייתה מחאה, מתישהו צריך לשחרר. אי אפשר לחיות בצל האירוע הזה לנצח.

3. כמו שכבר כתבתי, יש להעביר ביקורת ויש להראות לה את הדרך החוצה בדרך המחאה.
כל מה שאני אומר זה תהיו ענייניים! בוא נציף ונעלה את הטענות, בוא דרוש תשובות, בוא ננסה לשנות.
אבל בוא לא נתבלבל בדרך ונחשוב שבלעדיה יותר טוב לנו.

4. מסכים

לגבי הסיכום שלך, אני מבין. השאלה מה אתה רוצה שיקרה? מה המטרה ומה הדרך הכי טובה להשיג אותה בעינייך?
רק אהבה תנצח...

סמל אישי של משתמש
הראל
Title: אין

שליחה על ידי הראל »

3. אני לא רואה פה באף תגובה של מבקרי אלונה שמנסים להראות לה את הדרך החוצה.
פשוט מאוד מעבירים את הביקורת העניינית, ומראים לכם מזווית שונה את אלונה . אז כן היא משקיעה מהבית כמה מיליונים מהכיס שלה (ושאפו לה) , אבל עדיין משקיעה פחות בלקדם את המועדון בשחקנים טובים וראויים.
הביקורת הזו באה כי כולנו יודעים מה אלונה שווה , וכשאלונה באמת רוצה להאבק על תארים אז נוחתים פה שחקנים שיכולים באמת להביא אותך על מאבק על תארים .
שוב , אף אחד לא אומר שהיא תלך . מעבירים עליה ביקרות ואתם לוקחים את זה לקיצון.
תמונה

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

נעזוב רגע את העובדה שאני באמת מאמין שאליניב המאמן הישראלי הכי מעניין בשוק אחרי בכר מבחינה מקצועית ושאם נסכם את כל התקופה שלו כאן מהרגע שמונה הוא סיפור הצלחה בעיני.
נעזוב גם את העובדה שזה לא שהביאו במקום איזה ברק בכר או צוות זר אלא את קוז׳וק.
היה לאלונה ולמועדון נכס ביד. נכס שמנע הרבה פעמים מהאש להתלקח בגלל הסמל שהוא והדמות שהוא. מנע מהקבוצה בסיבוב הראשון להיכנס לסחרור שעם מאמן אחר נגמר בפלייאוף תחתון. נכס שהיה אמור לאפשר לנו לבנות קבוצה גם במבט לעתיד כי הוא מאפשר סבלנות, שקט תעשייתי ובנייה לטווח הרחוק.
ההודעה שהארגון הוציא לדעתי משקפת את הדעה הרווחת בקהל היום. אין כבר את ברדה שיהיה סוג של מגן אנושי וימנע מהאש להתקלח, תהיה פחות סבלנות, תהיה ביקורת הרבה יותר קשה, וזה חבל מכל הכיוונים אבל זה המחיר שמשלמים כשהבעלים מעדיפה אגו ונקמנות על דברים כמו מקצועיות, זהות מקומית וראייה לעתיד.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

אחרי הגמר ברדה לא היה זוכה לשום קרדיט מהקהל.
בכל מקרה ברדה היום מצטרף לאולפן של היורו ב18:00, בטח לקראת המשחק של בלגיה. גם מליקסון באולפן. יהיה מעניין.

סמל אישי של משתמש
Itay

שליחה על ידי Itay »

הפועלעולה כתב:
17 יוני 2024, 16:16
אחרי הגמר ברדה לא היה זוכה לשום קרדיט מהקהל.
בכל מקרה ברדה היום מצטרף לאולפן של היורו ב18:00, בטח לקראת המשחק של בלגיה. גם מליקסון באולפן. יהיה מעניין.
לא מספיק עד היום הלב לא משלים עם העובדה שהם כבר לא חלק מהמועדון עכשיו גם צריך לראות אותם באולפנים, באמת לא קיבלנו מספיק סכינים ללב בתקופה האחרונה.

סמל אישי של משתמש
nitsande

שליחה על ידי nitsande »

Sir Alex Ferguson כתב:
17 יוני 2024, 13:58
נעזוב רגע את העובדה שאני באמת מאמין שאליניב המאמן הישראלי הכי מעניין בשוק אחרי בכר מבחינה מקצועית ושאם נסכם את כל התקופה שלו כאן מהרגע שמונה הוא סיפור הצלחה בעיני.
גם בעיניי
רק אהבה תנצח...

שלח תגובה