לא משאירה תשתית מספיק טובה ללא ספק.
אבל אפילו לא קרוב לעיי חורבות.
אפשר לבקר, אפשר וצריך לרצות להשתפר, אבל לא צריך לצייר מציאות שלא קיימת שהכל שחור פה.
תכניסו את היד לכיס, תעשו מגבית אוהדים, תכניסו כמה מיליונים לקופה ותחליטו איך להשקיע את הכסף, מה הבעיה?Sir Alex Ferguson כתב: ↑16 יוני 2024, 19:08אנחנו רוצים להתקדם, להתפתח, ולא להיתקע במקום ובמקרה שלנו ללכת אחורה.
למה לא התרעמת ככה כשאסי הלך?Sir Alex Ferguson כתב: ↑16 יוני 2024, 19:08בטח ובטח לא רוצים שישקרו לנו ויחשבו שאנחנו טיפשים וידברו על הרוח המקומית בשעה שמעיפים מכאן את הנציגים המקומים האחרונים שנשארו של אותה רוח באר שבעית.
מה זה אומר? להשקיע עוד כסף בנוער? או להעביר תקציבים מהבוגרת?Sir Alex Ferguson כתב: ↑16 יוני 2024, 19:08אנחנו גם רוצים שיבנו כאן מועדון בראייה לעתיד כדי שלא נהיה תלויים בממון של משפחת ברקת ובנוכחות שלה כאן כדי להיות רלוונטיים.
כמובן, אם היא תעשה כל מה שאתה חושב ושום דבר ממה שהיא חושבת אתה תפרגן לה.Sir Alex Ferguson כתב: ↑16 יוני 2024, 19:08אם הדברים האלה יקרו, אלונה תקבל את כל המחמאות והחום והאהבה כמו שתמיד נתנו לה.
ביקורת היא דבר חיובי.Sir Alex Ferguson כתב: ↑16 יוני 2024, 19:08אם הדברים האלה לא יקרו, אלונה תקבל ביקורת, ולא נטמון את הראש בחול או נגיד ככה היא אז שתעשה מה שבראש לה.
מי שלא מבין שעכשיו זה הזמן ויחכה ליום השחור יסתכל אחורה ויכה על חטא למה לא דרש כבר עכשיו לבצע פעולות למען העתיד שלנו…
nitsande כתב: ↑16 יוני 2024, 20:13אני שוב אתעלם מהסגנון ואנסה להגיב עניינית, בעיניי כמובן.
תכניסו את היד לכיס, תעשו מגבית אוהדים, תכניסו כמה מיליונים לקופה ותחליטו איך להשקיע את הכסף, מה הבעיה?
בכסף שלה, זה המקסימום שהיא מוכנה להשקיע וככה היא חושבת שהכי נכון להשקיע.
למה לא התרעמת ככה כשאסי הלך?
ולמה לא הפריע לך ששרון אביטן שוחרר מהנוער?
בגלל שזה ברדה אז פתאום אתה מרגיש מרומה ונבגד?
ברדה לא התאים לה מהסיבות הידועות, אסי הלך ביוזמתו. יש המון זהות וחיבור לרוח המקומית בקבוצה.
קשרי קהילה, תרומה ולקיחת חלק בפרוייקטים עירוניים.
יש המון מקום לשיפור, ושיח אוהדים הנהלה יכול לפתור חלק מזה.
אבל אין שום קשר לברדה.
מה זה אומר? להשקיע עוד כסף בנוער? או להעביר תקציבים מהבוגרת?
כי עוד כסף, כמו בהתייחסות הראשונה אין לך זכות לדרוש והעברת תקציב מהבוגרת באמת תגרום לקהל לשרוף את המועדון.
לצערנו אתה בדעת מיעוט פה.
כמובן, אם היא תעשה כל מה שאתה חושב ושום דבר ממה שהיא חושבת אתה תפרגן לה.
וואו מדהים, איזה הישג.
באמת תודה רבה.
ביקורת היא דבר חיובי.
אתה לא מעביר ביקורת אתה מרעיל, מטנף, משחיר, מחכה בסיבוב ורוצה לייצר פיצוץ וחוסר הצלחה כדי להצדיק את הטענה שלך בעניין ברדה.
אוהב את ברדה מאוד.
הוא חלק נצחי במועדון הזה.
אבל הוא לא מעל המועדון.
כל מילהnitsande כתב: ↑16 יוני 2024, 20:13אני שוב אתעלם מהסגנון ואנסה להגיב עניינית, בעיניי כמובן.
תכניסו את היד לכיס, תעשו מגבית אוהדים, תכניסו כמה מיליונים לקופה ותחליטו איך להשקיע את הכסף, מה הבעיה?
ברדה לא התאים לה מהסיבות הידועות, אסי הלך ביוזמתו. יש המון זהות וחיבור לרוח המקומית בקבוצה.
אבל אין שום קשר לברדה.
כי עוד כסף, כמו בהתייחסות הראשונה אין לך זכות לדרוש והעברת תקציב מהבוגרת באמת תגרום לקהל לשרוף את המועדון.
וואו מדהים, איזה הישג.
באמת תודה רבה.
ביקורת היא דבר חיובי.
אתה לא מעביר ביקורת אתה מרעיל, מטנף, משחיר, מחכה בסיבוב ורוצה לייצר פיצוץ וחוסר הצלחה כדי להצדיק את הטענה שלך בעניין ברדה.
אוהב את ברדה מאוד.
אבל הוא לא מעל המועדון.
מצטער ניצן, אבל שוב השורה התחתונה שלך היא אותה שורה.nitsande כתב: ↑16 יוני 2024, 20:13אני שוב אתעלם מהסגנון ואנסה להגיב עניינית, בעיניי כמובן.
אבל אין שום קשר לברדה.
וואו מדהים, איזה הישג.
באמת תודה רבה.
ביקורת היא דבר חיובי.
אוהב את ברדה מאוד.
אבל הוא לא מעל המועדון.
אני מסכים עם השורה התחתונה שלך, הפעם הגבת עניינית..מקבל את דעתך.Sir Alex Ferguson כתב: ↑16 יוני 2024, 21:47מצטער ניצן, אבל שוב השורה התחתונה שלך היא אותה שורה.
אנחנו כלום (רק שוכחים שהאוהדים עם הספונסרים גם מכניסים לקבוצה כל שנה 15 - 20 מיליון שקל מה שלא קורה באיזה מכבי פתח תקווה, אשדוד וקריית שמונה שיש הרגשה מהדברים שלך שזה התרומה שלנו כקהל ״תכניסו יד לכיס״), היא יכולה לעשות מה שהיא רוצה וגם אם היא טועה ככה היא וזה מה שיש.
אם קוז׳וק יהפוך לברק בכר 2 אגיד שטעיתי בניתוח שלי ואתן לה רק מחמאות על הברקה גדולה.
אם הניתוח שלי יהיה נכון אז אמשיך לכתוב מה לדעתי צריך להשתנות עד שזה יקרה כי אני לא מקבל את הגישה שגם כשהיא טועה היא צודקת.
למרות שאסי עזב ביוזמתו ביקרתי אותה על שדחפה אותו החוצה כשלא נתנה לו מספיק סמכויות והתערבה לו בכל נושא ונושא גם אחרי עונת הקורונה שהיא נטשה אותנו והוא החזיק אותנו מבחינה ניהולית מעל המים בתקופת המפרק וגם לאחריה.
שרון אביטן הוא אדם שלא ראוי היה להתמנות למנהל מחלקת הנוער שלנו וזה שהוא באר שבעי לא הופכת אותו לראוי.
אני מעריך את אלונה על כל מה שעשתה, אבל אין לי כוונה לטמון את הראש בחול כשאני מזהה מגמה מדאיגה בנוגע לעתיד שלנו בטח כשהיא כבר עזבה אותנו כמה פעמים ולכן חשוב לעשות צעדים שידאגו לעתיד המועדון.
למרות הניסיון שלך להפוך את הדעה שלי ללא רלוונטית או קיצונית או כזאת שמחפשת לייצר אש אני אמשיך לענות לך בצורה עניינית ולהגיב לכל הטענות, ואתה צודק, אליניב לא מעל המועדון, אבל גם אלונה היא לא מעל המועדון.
nitsande כתב: ↑16 יוני 2024, 20:13אני שוב אתעלם מהסגנון ואנסה להגיב עניינית, בעיניי כמובן.
אבל אין שום קשר לברדה.
וואו מדהים, איזה הישג.
באמת תודה רבה.
ביקורת היא דבר חיובי.
אוהב את ברדה מאוד.
אבל הוא לא מעל המועדון.
+מיליוןRedRock כתב: ↑16 יוני 2024, 23:071. לא מבין את הרצון לסתום את הפה לכל מבקר באשר הוא כי הוא לא שם כסף. טיעון ששמענו הרבה גם כשמחינו נגד אלי ז*נו.
קבוצת כדורגל זה לא עסק פרטי רגיל, יש לנו זכות להגיד מה שבא לנו *למען* המועדון והצלחתו.
תשובות 'זה מה יש' לא בבית ספרנו יותר, ככה לא נצמח אף פעם.
2. אני מנסה באמת להיות ענייני, אבל מה קשורה ההשוואה המטופשת לשרון אביטן? גם על הפרידה מאסי היתה ביקורת ועדיין זה נגמר שם בצורה מכובדת והקהל בעיקר חשש כמו שרובו עדיין חושש מלהעביר ביקורת שמא השמיים יפלו.
בכל מקרה, אף אחד מהם לא ברדה. זה לא פשע לאהוב את ברדה לא כי הוא מעל המועדון אלא כי הוא מייצג את מה שצריך להיות המועדון. הוא לא עוד אחד שעבר פה, הוא הכי גדול שהיה כאן. אף אחד לא רוצה שהמועדון ייכשל בלעדיו, חלקנו מבינים ומאמינים (ומקווים שטועים) שהמועדון ייכשל בלעדיו.
גירוש בבושת פנים מהסיבות "הידועות" הלא נכונות (לדעתנו כמובן, לא כולם חייבים להסכים) הוא לא משהו שאנחנו אמורים להעביר באהלן אהלן וזה בסדר גמור להעביר ביקורת. זאת חובתנו למעשה.
3. צריך להפסיק לפחד להעביר ביקורת.
מישהו תלה שלטי יענקלך במשחקים? באימונים? בנתיבי איילון? הורידו את אלונה מהכביש? מה כבר עשו? אמרו בפייסבוק שהיא לא נקייה מאשמה כי היא עומדת בראש המערכת? וואו.
ראית קריאה המונית לחרם מנויים? אם יהיו כמה עשרות כאלה זאת זכותם המלאה. אני למשל אסתפק בחרם על כל מרצ'נדייז למשל וזאת החלטה פרטית שלי.
למה לרדת על כל מיני שחקנים\מאמנים במועדון זה בסדר ועל מי שמנתב את הספינה זה אסור גם אם זה נראה שאנחנו בדרך הישירה להתנגש בקרחון?
4. אף אחד לא נכנס לבעלת הבית לכיס והשליפה של המספרים מהבטן ברגע שהיתה עצבנית מגוחכת.
יש ביקורת על אופן קבלת ההחלטות, על ה(אין)אסטרטגיה מילדים ג' ועד הבוגרים, על חשיבה מהבטן ולא מהראש כאחרון הטוקבקיסטים ועוד שלל נושאים וכן, זאת לא בושה להגיד שהשיא הוא בעיטה בדמות הכי מזוהה עם המועדון ואחד שאין עוררין שרוצה בטובת הקבוצה.
סליחה שאנחנו לא מאמינים שהכל ייפתר באיזה מפגש מרגש בין אוהדים לאלונה עם דובוני אכפת לי וחיבוקי לאבי דאבי.
אני הייתי התומך הכי נלהב שלה, עם השנים התפכחתי, 17 שנה ואין פה תשתית בסיסית למועדון ביום שאחריה וזה לגמרי על הראש שלה.
זה לא רעל, זה לא טינוף וזאת לא השחרה. זאת מציאות כואבת שכמו שקשה לך ולאחרים לקרוא אותה, קשה לי לכתוב אותה אבל זאת האמת שלי ואין סיבה שאשתיק אותה.
אליק, אני אתחיל בזה שאציין את מה שאתה כבר יודע, אני מאוד מעריך את דעתך (גם את של משה ורבים אחרים פה בפורום).RedRock כתב: ↑16 יוני 2024, 23:071. לא מבין את הרצון לסתום את הפה לכל מבקר באשר הוא כי הוא לא שם כסף. טיעון ששמענו הרבה גם כשמחינו נגד אלי ז*נו.
קבוצת כדורגל זה לא עסק פרטי רגיל, יש לנו זכות להגיד מה שבא לנו *למען* המועדון והצלחתו.
תשובות 'זה מה יש' לא בבית ספרנו יותר, ככה לא נצמח אף פעם.
2. אני מנסה באמת להיות ענייני, אבל מה קשורה ההשוואה המטופשת לשרון אביטן? גם על הפרידה מאסי היתה ביקורת ועדיין זה נגמר שם בצורה מכובדת והקהל בעיקר חשש כמו שרובו עדיין חושש מלהעביר ביקורת שמא השמיים יפלו.
בכל מקרה, אף אחד מהם לא ברדה. זה לא פשע לאהוב את ברדה לא כי הוא מעל המועדון אלא כי הוא מייצג את מה שצריך להיות המועדון. הוא לא עוד אחד שעבר פה, הוא הכי גדול שהיה כאן. אף אחד לא רוצה שהמועדון ייכשל בלעדיו, חלקנו מבינים ומאמינים (ומקווים שטועים) שהמועדון ייכשל בלעדיו.
גירוש בבושת פנים מהסיבות "הידועות" הלא נכונות (לדעתנו כמובן, לא כולם חייבים להסכים) הוא לא משהו שאנחנו אמורים להעביר באהלן אהלן וזה בסדר גמור להעביר ביקורת. זאת חובתנו למעשה.
3. צריך להפסיק לפחד להעביר ביקורת.
מישהו תלה שלטי יענקלך במשחקים? באימונים? בנתיבי איילון? הורידו את אלונה מהכביש? מה כבר עשו? אמרו בפייסבוק שהיא לא נקייה מאשמה כי היא עומדת בראש המערכת? וואו.
ראית קריאה המונית לחרם מנויים? אם יהיו כמה עשרות כאלה זאת זכותם המלאה. אני למשל אסתפק בחרם על כל מרצ'נדייז למשל וזאת החלטה פרטית שלי.
למה לרדת על כל מיני שחקנים\מאמנים במועדון זה בסדר ועל מי שמנתב את הספינה זה אסור גם אם זה נראה שאנחנו בדרך הישירה להתנגש בקרחון?
4. אף אחד לא נכנס לבעלת הבית לכיס והשליפה של המספרים מהבטן ברגע שהיתה עצבנית מגוחכת.
יש ביקורת על אופן קבלת ההחלטות, על ה(אין)אסטרטגיה מילדים ג' ועד הבוגרים, על חשיבה מהבטן ולא מהראש כאחרון הטוקבקיסטים ועוד שלל נושאים וכן, זאת לא בושה להגיד שהשיא הוא בעיטה בדמות הכי מזוהה עם המועדון ואחד שאין עוררין שרוצה בטובת הקבוצה.
סליחה שאנחנו לא מאמינים שהכל ייפתר באיזה מפגש מרגש בין אוהדים לאלונה עם דובוני אכפת לי וחיבוקי לאבי דאבי.
אני הייתי התומך הכי נלהב שלה, עם השנים התפכחתי, 17 שנה ואין פה תשתית בסיסית למועדון ביום שאחריה וזה לגמרי על הראש שלה.
זה לא רעל, זה לא טינוף וזאת לא השחרה. זאת מציאות כואבת שכמו שקשה לך ולאחרים לקרוא אותה, קשה לי לכתוב אותה אבל זאת האמת שלי ואין סיבה שאשתיק אותה.
לא מספיק עד היום הלב לא משלים עם העובדה שהם כבר לא חלק מהמועדון עכשיו גם צריך לראות אותם באולפנים, באמת לא קיבלנו מספיק סכינים ללב בתקופה האחרונה.
גם בעינייSir Alex Ferguson כתב: ↑17 יוני 2024, 13:58נעזוב רגע את העובדה שאני באמת מאמין שאליניב המאמן הישראלי הכי מעניין בשוק אחרי בכר מבחינה מקצועית ושאם נסכם את כל התקופה שלו כאן מהרגע שמונה הוא סיפור הצלחה בעיני.