אליניב ברדה

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
סימיוני
Title: CrazyRed

Re: אליניב ברדה

שליחה על ידי סימיוני »

ForeverRed כתב:
09 יוני 2024, 21:24
שם בצד שמועות שהקשר בינן למציאות מקרי בהחלט.
באיזה סרט אתה חי? מה אתה חושב שהאיש הזה חייב לנו אחרי מה שעשו לו?

הלוואי ילך לשם ויקח שלוש ברצף על הפרצוף שלה ושל כל אלה שהקטינו אותו.
חס וחלילה.
הלואי שיצליח ויקח סגנות אחרי הפועל באר שבע שתיקח 3 ברצף. שיצליח באירופה ויקח את הצ'מפיונס.

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

ForeverRed כתב:
09 יוני 2024, 21:24
שם בצד שמועות שהקשר בינן למציאות מקרי בהחלט.
באיזה סרט אתה חי? מה אתה חושב שהאיש הזה חייב לנו אחרי מה שעשו לו?

הלוואי ילך לשם ויקח שלוש ברצף על הפרצוף שלה ושל כל אלה שהקטינו אותו.
השנאה העבירה אתכם על דעתכם...
אנחנו אוהדי הפועל באר שבע לא אוהדי הפועל ברדה.
מה שאתם עושים מאז גמר הגביע לא שונה בהרבה ממה שעשו חלק מאוהדי מכבי באירועי נימני. טוב לא יצא מזה.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

dardasmiley כתב:
10 יוני 2024, 08:07
השנאה העבירה אתכם על דעתכם...
אנחנו אוהדי הפועל באר שבע לא אוהדי הפועל ברדה.
מה שאתם עושים מאז גמר הגביע לא שונה בהרבה ממה שעשו חלק מאוהדי מכבי באירועי נימני. טוב לא יצא מזה.
מה אנחנו עושים? אתה באמת מאמין שנהיה פקטור לאליפות בשנים הקרובות, שלא לומר בחיים הקרובים?

אנחנו לא קשורים לסיטואציה.

סמל אישי של משתמש
Red Tiger
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי Red Tiger »

Sir Alex Ferguson כתב:
10 יוני 2024, 07:20
יש קטע אצל אנשים לחשוב שלך זה לא יקרה. שאם הקשר שלך ארוך או קרוב או טוב אז הדברים יהיו אחרת מאחרים.
הרבה אנשים אצלנו נפלו בזה, ובגלל זה גם נפגעו כל כך מהדרך שנפרדה מהם.
ברדה לא שונה ולא טיפש, אלא פשוט אנושי, כמו בכר שגם הוא נפגע ממנה וגם ממנו נפרדה לא יפה.
מסכים
ויחד עם זאת בגלל שהוא ראה מה קרה עם אחרים היה מצופה ממנו לנהוג אחרת.

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

יש פה אנשים שישחטו את המאמן החדש כבר אחרי התיקו הראשון.
שלל התירוצים שהיו רלוונטיים העונה ללמה אי אפשר לחבר 4 פסים כבר לא יהיו תקפים.
פשוט תגידו את זה בגלוי מבלי להסתתר מאחורי אלונה.
מי שאמר בקיץ שהפועל ב"ש תרוץ לכל התארים זה ברדה בקולו.

הציפיות שלי פשוטות - מקום 3, להיראות קרוב יותר למקום 1,2 מאשר למקום 4.
להיראות דומיננטי וטוב מול שאר הליגה. אם נקבל הגרלה סבירה באירופה אז גם לעשות שלב בתים, בטח לא לעוף לקבוצה כמו שעפנו בקיץ ולהיראות רע כל כך.
כנ"ל בגביע שקיבלנו מסלול על טהרת הפליאוף התחתון.

לאלונה יש המון מגרעות, המחשבה שפרידה ממנה ונרוץ לכל התארים היא לצערי רחוקה מאוד מהמציאות.
"נאלץ להסתפק" בקבוצה שהיא מקום 3.
אנחנו כן צריכים לדרוש ממנה ניהול טוב יותר וזה לגמרי זכותנו. השאלה איך עושים את זה. פה דנים בעיקר על איך מפוצצים את הגשר.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

yossi כתב:
10 יוני 2024, 11:02

להיראות דומיננטי וטוב מול שאר הליגה. אם נקבל הגרלה סבירה באירופה אז גם לעשות שלב בתים, בטח לא לעוף לקבוצה כמו שעפנו בקיץ ולהיראות רע כל כך.

לאלונה יש המון מגרעות, המחשבה שפרידה ממנה ונרוץ לכל התארים היא לצערי רחוקה מאוד מהמציאות.
אנחנו כן צריכים לדרוש ממנה ניהול טוב יותר וזה לגמרי זכותנו. השאלה איך עושים את זה. פה דנים בעיקר על איך מפוצצים את הגשר.
זה לא עניין של פוזיציה, למזלי האינטרנט זוכר ופה המצפון שלי נקי. כפי שטענתי לאורך כל העונה שברדה נכשל ביחס למטרות שהציב יחד עם המועדון כך גם קוזוק במידה ולא יעמוד בציפיות שהוא ואלונה הציבו בקולם.

סמל אישי של משתמש
שיש

שליחה על ידי שיש »

yossi כתב:
10 יוני 2024, 11:02

אחרי התיקו הראשון במחנה האימונים.....

סמל אישי של משתמש
סימיוני
Title: CrazyRed

שליחה על ידי סימיוני »

ForeverRed כתב:
10 יוני 2024, 09:43
מה אנחנו עושים? אתה באמת מאמין שנהיה פקטור לאליפות בשנים הקרובות, שלא לומר בחיים הקרובים?

אנחנו לא קשורים לסיטואציה.
מה אתה עושה? אתה מאחל לשנואי נפשנו לקחת אליפות על הפרצוף שלנו כי אתה כועס על אלונה.

שיצליח בגנק ויקח שם אליפויות לנצח. אף פעם לא על חשבון הפועל באר שבע!!! :דגל: :צעיף:

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

dor69 כתב:
10 יוני 2024, 11:07
זה לא עניין של פוזיציה, למזלי האינטרנט זוכר ופה המצפון שלי נקי. כפי שטענתי לאורך כל העונה שברדה נכשל ביחס למטרות שהציב יחד עם המועדון כך גם קוזוק במידה ולא יעמוד בציפיות שהוא ואלונה הציבו בקולם.
ברדה לא הצליח ברמת הכדורגל, פחות בעניין התוצאה שם זה היה סביר.
אלונה יכולה להגיד שהיא שואפת לכל התארים, זה נחמד ויפה, אבל היא לא נותנת למאמן כלים באמת לממש את זה.
וכמו שלא שפטתי את הפועל ב"ש שלו לפי סטנדרט של קבוצה ששואפת לאליפות, ככה גם לא אעשה למאמן הבא.

מבחינתי יש להם את אותו הסטנדרט.
אין להם כלים לסיים 1,2, כן יש להם כלים להיות מעל מקום 4 גם בטבלה וגם על הדשא. ושם נפלנו העונה, על הדשא.

אגיד משהו מעבר, כולם פה די תמימי דעים שבסוף צריך לנסות לקחת את המשאבים לקצה כדי לקחת אליפות בעונה בה כל הכוכבים יסתדרו בשורה בשמיים.
וגם אם זה יקרה יום אחד, אנחנו נגיד בתחילת העונה שאין כלים לאליפות כי הסגל של חיפה ו\או מכבי תמיד יהיה נוצץ משלנו, זה דבר טבעי בשל פערי התקציב. בגלל שכדורגל זה מעבר לשמות, אז גם סגל פחות נוצץ על הנייר יכול להפתיע לעיתים רחוקות.
אני מניח שאלונה גם כיוונה לזה. אין צורך לפרש את המשפט ההוא לחומרה כאילו יש ציפייה מב"ש לרוץ לאליפות. יש הבדל ענק בין לחלום לבין לצפות.
כן יכולים להעמיד ציפייה שלא נהיה כ"כ רחוקים כמו שהיה העונה כבר מתחילתה הן בטבלה והן על הדשא.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

yossi כתב:
10 יוני 2024, 11:10
ברדה לא הצליח ברמת הכדורגל, פחות בעניין התוצאה שם זה היה סביר.
אלונה יכולה להגיד שהיא שואפת לכל התארים, זה נחמד ויפה, אבל היא לא נותנת למאמן כלים באמת לממש את זה.
וכמו שלא שפטתי את הפועל ב"ש שלו לפי סטנדרט של קבוצה ששואפת לאליפות, ככה גם לא אעשה למאמן הבא.

מבחינתי יש להם את אותו הסטנדרט.
אין להם כלים לסיים 1,2, כן יש להם כלים להיות מעל מקום 4 גם בטבלה וגם על הדשא. ושם נפלנו העונה, על הדשא.

אגיד משהו מעבר, כולם פה די תמימי דעים שבסוף צריך לנסות לקחת את המשאבים לקצה כדי לקחת אליפות בעונה בה כל הכוכבים יסתדרו בשורה בשמיים.
וגם אם זה יקרה יום אחד, אנחנו נגיד בתחילת העונה שאין כלים לאליפות כי הסגל של חיפה ו\או מכבי תמיד יהיה נוצץ משלנו, זה דבר טבעי בשל פערי התקציב. בגלל שכדורגל זה מעבר לשמות, אז גם סגל פחות נוצץ על הנייר יכול להפתיע לעיתים רחוקות.
אני מניח שאלונה גם כיוונה לזה. אין צורך לפרש את המשפט ההוא לחומרה כאילו יש ציפייה מב"ש לרוץ לאליפות. יש הבדל ענק בין לחלום לבין לצפות.
כן יכולים להעמיד ציפייה שלא נהיה כ"כ רחוקים כמו שהיה העונה כבר מתחילתה הן בטבלה והן על הדשא.
אז היא משקרת? זה מה שאתה טוען?
כי כשאני טענתי את זה אחרי הפוסט שהעלתה תקפו אותי מכל כיוון...
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

Sir Alex Ferguson כתב:
10 יוני 2024, 11:22
אז היא משקרת? זה מה שאתה טוען?
כי כשאני טענתי את זה אחרי הפוסט שהעלתה תקפו אותי מכל כיוון...
הסברתי את מה שלדעתי היא מתכוונת כמה שורות מתחת.
אין לי כוונה לסנגר עליה, ותבין מזה מה שאתה רוצה.

כמו שטרחת להסביר לנו כל העונה למה הכדורגל של ברדה הוא כמו שהוא נראה, אני מצפה ממך לאותה רמת סטנדרט. זה הכל.
וגם בקיץ שעבר אלונה וברדה עצמו אמרו שהם מכוונים לכל התארים, אז גם לשיטתך זו אותה נקודת מוצא בדיוק.

רמת הסטנדרט שלי לא תשתנה בגלל השם של המאמן, וציינתי למה אני מצפה.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

yossi כתב:
10 יוני 2024, 11:27
הסברתי את מה שלדעתי היא מתכוונת כמה שורות מתחת.
אין לי כוונה לסנגר עליה, ותבין מזה מה שאתה רוצה.

כמו שטרחת להסביר לנו כל העונה למה הכדורגל של ברדה הוא כמו שהוא נראה, אני מצפה ממך לאותה רמת סטנדרט. זה הכל.
וגם בקיץ שעבר אלונה וברדה עצמו אמרו שהם מכוונים לכל התארים, אז גם לשיטתך זו אותה נקודת מוצא בדיוק.

רמת הסטנדרט שלי לא תשתנה בגלל השם של המאמן, וציינתי למה אני מצפה.

כמו שאמרתי בעבר, לא אוהב צביעות, ולא אוהב שמנסים להסביר ולהתפלסף למה היא באמת התכוונה.
היא כתבה שחור על גבי לבן:
"ולא, אני ממש לא מתכוונת להקטין ציפיות. שחקנים ואנשי צוות מקצועי בהפועל באר שבע באים לפה כדי להתמודד על כל התארים, להסתכל לכל קבוצה בלבן שבעיניים וללכת עד הסוף. כך היה וכך תמיד יהיה בתקופתי. אני לא מאמינה בשאיפה לבינוניות."

אלה הציפיות העונה של אותם בעלים שפיטרה את ברדה כי לא עמד באותם ציפיות בשנה שעברה, אז או שהיא משקרת או שאלה הציפיות האמיתיות והרף האמיתי שלפיו צריך לשפוט בעונה הקרובה את השחקנים, המאמן והבעלים שלנו.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

Red Tiger כתב:
10 יוני 2024, 10:06
מסכים
ויחד עם זאת בגלל שהוא ראה מה קרה עם אחרים היה מצופה ממנו לנהוג אחרת.
אז אלונה לא אשמה בכלום, אשם ברדה שהעז לעצבן אותה.
תסמין אישה מוכה קלאסי.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

סימיוני כתב:
10 יוני 2024, 11:07
מה אתה עושה? אתה מאחל לשנואי נפשנו לקחת אליפות על הפרצוף שלנו כי אתה כועס על אלונה.

שיצליח בגנק ויקח שם אליפויות לנצח. אף פעם לא על חשבון הפועל באר שבע!!! :דגל: :צעיף:
גבר, אתה קצת מנותק.
שום דבר לא יהיה על חשבון הפועל באר שבע.
אנחנו בכלל לא באיזור חיוג הזה.

יוסי, מוסר כפול לא בבית ספרנו.
אני אשפוט את קוזוך לפי אותם מדדים שאתם שפטתם את ברדה, אעשה לו את אותן הנחות ואמתין בסבלנות לראות מה יוליד יום. מניסיוני המועט, בשלב מסוים אתם תתהפכו כמו סטייקים ותדרשו את ראשו. אני אהיה שם כדי להזכיר לכם, גם אז, שהוא בסך הכל עוד שם ברשימה ולנסות להפנות את החיצים למקומות הנכונים, כנראה שלא בהצלחה רבה. לופ שלא יגמר לעולם.

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

Sir Alex Ferguson כתב:
10 יוני 2024, 11:45
כמו שאמרתי בעבר, לא אוהב צביעות, ולא אוהב שמנסים להסביר ולהתפלסף למה היא באמת התכוונה.
היא כתבה שחור על גבי לבן:
"ולא, אני ממש לא מתכוונת להקטין ציפיות. שחקנים ואנשי צוות מקצועי בהפועל באר שבע באים לפה כדי להתמודד על כל התארים, להסתכל לכל קבוצה בלבן שבעיניים וללכת עד הסוף. כך היה וכך תמיד יהיה בתקופתי. אני לא מאמינה בשאיפה לבינוניות."

אלה הציפיות העונה של אותם בעלים שפיטרה את ברדה כי לא עמד באותם ציפיות בשנה שעברה, אז או שהיא משקרת או שאלה הציפיות האמיתיות והרף האמיתי שלפיו צריך לשפוט בעונה הקרובה את השחקנים, המאמן והבעלים שלנו.
היא אמרה את זה גם בעונה שעברה, ולא רק היא אמרה, אלא גם ברדה בקולו.
ומעולם לא שפטת אותו בסטנדרט הזה.

ספר לי עוד על כמה אתה לא אוהב צביעות.

שלח תגובה